- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4D4M
senior tag
Majdnem ugyanott, egy másik step by step leírást követve lyukadtam ki a GmsCore-nál. Igyekszem a github gyökoldalakról elindulni, mert sz.rásig van már a net a gondolom fake revanced apk-val.
Köszönöm szépen az útbaigazítást és külön köszönet a karbantartott blogodért. -
4D4M
senior tag
Kb évente követem ezt a történetet, kicsit lemaradtam a dolog logikájával, így szeretnék kérni némi tisztázást.
Innen próbáltam feltenni a GmsCore-t – sikertelenül.
Itt az előfeltételeknél írja a signature spoofing képességet, ahol is mindenféle főzött ROM-okat emleget. Jól értem, hogy ez a vonal a gyári nem rootolt androidokon nem fog menni? Vagy ez valami leágazása csak a revanced vonalnak?Ezt amúgy feltettem és patcheltem a 19.09.37-es YT-ot, de pufferelésnél megállós állapotban működik csak nem bejelentkezve.
Van esetleg valami javaslatod hol csúsztam le az útról?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest