- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #165906 üzenetére
Köszi, valóban ez jó.
Ha már Chrome, a 114-ről 115-ös verzióra váltás után a könyvjelzők ikonjai "pixelesek" (blurry) lettek nálam 2 eszközön is.
Erre is kerestem, keresnék megoldást, eddig nem találtam.
Te tapasztaltál ilyet? -
DrKapocs
őstag
válasz
Viktor0610 #165872 üzenetére
A CamScanner talán a legjobb, amit valaha használtam. Viszont iszonyat drága, ha jól tudom. A moddolt, tört verziók használata pedig nem egy életbiztosítás. Ha nem indiszkrét a kérdés, honnan és milyen verziót használsz?
Helyette áttértem az Adobe Scan-re. Nagyon sok appot próbáltam, talán ez ért a CamScan nyomába. Munkám miatt fontos lenne egy jó scanner app, de nem vagyok hajlandó kisebb vagyonokat fizetni érte.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610 #165872 üzenetére
A céges Samsung A12-re akarom. Azon nincs ilyen funkció.
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610 #165867 üzenetére
Bocsi. Ebből nekem nem jött le, hogy az google féle.
"beépített messages" -
trialboj
őstag
válasz
Viktor0610 #165854 üzenetére
Gyereké volt, elfelejtette a jelszót. Nem értem miért ilyen nehéz, a samu telómat így szoktam cache wipe-olni, és minden gond nélkül megy.
-
melan
senior tag
válasz
Viktor0610 #165741 üzenetére
Próbáltam. A frissítések eltávolítására kattintva azt írja, hogy az eltávolítás nem sikerült.
Az APKmirorról leszedtem egy verziót, ami most a 23.26.14. (190400-54690895)
Annyi változott, hogy jelenleg a beállítások/google menüpont angol lett.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #165668 üzenetére
Köszönöm. A teljes képernyős beállítást hol érem el a Nova-ban?
Közben megtaláltam, viszont a már létező mappák méretét itt sem tudom módosítani.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #165666 üzenetére
Nem, hanem mikor készítettem akkor megnyitva képernyőn csak 1/3-ad részt fed le a képernyőből. Most meg már tele van ikonokkal, és nem akarok a mappán belül görgetni, elég volna ha meg tudnám nagyítani a kinyíló mappa méretét, hogy még pár ikont belerakjak, ami görgetés nélkül is látszik.
-
Kenderice
senior tag
válasz
Viktor0610 #165621 üzenetére
Kértem.
Email visszajött, hogy nincs ilyen cím, a telefon nem csörög ki. -
Peterhappy
őstag
válasz
Viktor0610 #165581 üzenetére
Innen is +1 a Signalra.
Bár a gifeket nagyon lassan tölti be.
De a felület jó, asztali alkalmazása is van. S néha angliai haverokkal beszélek rajta, remek a hangminőség.
-
laracroft
senior tag
válasz
Viktor0610 #165569 üzenetére
köszi
-
sopruk
senior tag
válasz
Viktor0610 #165547 üzenetére
Igen, szerintem sem az app hibája, hanem user error, vagy a telefonom hibája. Csak nem volt időm vele tovább kísérletezgetni.
Lehet rosszul fogalmaztam, nem az app hibájának akartam tulajdonítani... -
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #165515 üzenetére
De lehet. Az Android gyári Témakezelője be tud állítani előre beállított színeket is (ez Android 12 alatt van):
Na persze a gyártók ezt kiszedik a ROM-ból, MIUI alatt sem tudtam állítani. Samsung One UI-ban benne van azt tudom, talán még a Realme UI, amiből nem szedték ki. Mondjuk engem ez nem zavar, nekem tetszik a Material You. Szóval ez a MIUI "sara". Mondjuk nekem az sem tetszik, hogy legalább idomulna a MIUI felülete is a Monet+-hoz (Android színkezelője, Material You "lelke"). -
phoenix1989
őstag
válasz
Viktor0610 #165520 üzenetére
hát csalódás. köszi
-
phoenix1989
őstag
válasz
Viktor0610 #165515 üzenetére
13 van rajta. azért gáz mert barnás háttér van de az app meg faszán rózsaszines. -.-
-
joelke HU
őstag
válasz
Viktor0610 #165474 üzenetére
Az kár
Mondjuk ez már Android 9-nél is elérhető volt a Nokiámon. A főbeállításikban beállítva utána már az alap Google üzenetküldője meg tárcsázója is azokkal a színekkel jeleníti meg a pici SIM ikonokat amilyenre állítottam.
-
joelke HU
őstag
válasz
Viktor0610 #165472 üzenetére
Nálam állítható Android 12 alatt több színből választva. A beállítások -- hálózat és internet -- SIM kártyák
Itt rábökve az adott SIM-re a néven túl a szín is állítható.6 színből lehet választani.
[link] -
fa4hu
őstag
válasz
Viktor0610 #165461 üzenetére
Az szuper, mert egymáshoz nagyon közel eső színt használ, így nehéz megkülönböztetni szín alapján, melyikről is akar küldeni. Elég gáz, hogy a Google-től ilyen gyatra SMS-kezelőre telik, más appok simán tudnak pl. különböző értesítési hangot rendelni a SIM-ekhez.
-
Indiant
addikt
válasz
Viktor0610 #165311 üzenetére
Felraktam. Fiók hozzáadása, google fiók kiválasztva - Szerver hiba null.
-
Indiant
addikt
válasz
Viktor0610 #165311 üzenetére
Értettem, amit írtál, de ebben is az az app van, csak van még benne másik is. Feldobom majd őket másik eszközre.
-
Indiant
addikt
válasz
Viktor0610 #165305 üzenetére
Köszönöm Nektek a választ, de mint olvastátok, nálam is csak 2 nappal a kolléga után jelent meg a hiba. Örülök neki, hogy nálatok "még" megy, de örülnék neki, ha nálam is menne megint.
-
zelos
aktív tag
válasz
Viktor0610 #165157 üzenetére
Sikerült igen
-
petymeg
addikt
válasz
Viktor0610 #165121 üzenetére
Csak a 7 napos free trialt ajánlja fel az ingyenes reklámosat nem. De mind1 telepitettem a Simple Radio-t igaz nem ingyenes, egy ezres/év. Majd valahogy kigazdálkodom.
A többieknek köszi a javaslatokat!
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Viktor0610 #165057 üzenetére
Nem értem a problémát, nem tervezek telot cserélni, és az adatok kellenek, ha új telora váltok, nem a programok, szóval azokat simán törölném a memóriakártyáról. Nem portable android vagy ilyesmit akarok, hanem hogy ne sírjanak a programok, hogy nincs elég tárhely a telefon memóriában, amikor ott van még sok giga hely az SD kártyán.
Ez az adoptable storage jónak néz ki, majd beleásom magam.
-
mizoli
addikt
válasz
Viktor0610 #165052 üzenetére
Nálam ugyanez van. Szintén megvettem mindet, és én is csak a galériát használom 😁
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Viktor0610 #164976 üzenetére
Kösz, de az alap problémát nem oldja meg, sok alkalmazás van és nagyok.
-
válasz
Viktor0610 #165027 üzenetére
Köszi
-
válasz
Viktor0610 #165022 üzenetére
A FairEmail reklámmentes?
Outlook asztali alkalmazással tud együttmüködni? (Naptár, értekezletek, feladatok). -
válasz
Viktor0610 #164979 üzenetére
Ahogy már írtam, nem dobható ki. Külön az alkalmazás információ menübe kell bemennem és ott kell a kényszerített bezárást alkalmaznom. Semmilyen más lehetőséggel nem záródik be. És, hogy miért? Azért, mert folyamatos a kapcsolata a kamerával, amit kezel és ezért vagy más miatt, nem tudom, de szó szerint zabálja az akksit. Hiába korlátozom a Samsungon pl háttérben futó alkalmazásként az akkumulátor használatát, fut fut és fut. Lenovo tableten ugyanez.
-
Somatom
veterán
válasz
Én meg inkább onnan közelíteném meg, hogy egy fényképező app miért igényli a háttérben futást.
-
totron
addikt
válasz
Android 11 alatt az Eszköztarbabtartó widgetje kirakva a főképernyőre jó szolgálatot tesz. Felszabadít, kidob, optimalizál, a végén csillog a kis seprű amire csak rá kell bökni előtte.
-
madmike
őstag
válasz
Viktor0610 #164919 üzenetére
Gmailnél van beállítva kép és nálam sem látszik...
Két címem céges,ott nem is tudnék semmit beállítani.Ezek szerint ezek után is megy a random nyomkodás, hogy kiválasszam a szükséges fiókot.
-
válasz
Viktor0610 #164918 üzenetére
Érdekesen működik az Outlook.
Hozzáadtam a Gmail fiókom, korábban beállítottam fényképet is, de az appon belül ez nem látszik. 🤔 -
madmike
őstag
válasz
Viktor0610 #164914 üzenetére
Az jó lenne, de én nem találtam ilyen lehetőséget.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #164897 üzenetére
Vagy a rendszerek többsége szar... Persze felkészülhetne arra is a Google, meg minden fejlesztő, de ha működnie kéne és mégsem akkor érhető ha a Google pl. szarik rá. Javítsák a rendszerhibát.
Más kérdés, hogy nem kéne hibásan működő rendszereket jóváhagyniuk... -
kanyi51
senior tag
válasz
Viktor0610 #164891 üzenetére
Bonusz MIUI optimalizáció megy. Memóriát, gyorsitó tárat nem üritek, ezeket már mid leellenöriztem.
-
kanyi51
senior tag
válasz
Viktor0610 #164889 üzenetére
Köszönöm, igen nekem válaszoltál már a MIUI topicban, de minden meg van csinálva (kannossa, lakat stb), de ezek nem használnak,
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #164792 üzenetére
Nálam egyetlen egy app sem dob fel értesítést frissítésről.
Ki vannak kapcsolva ezek az értesítések.
Egyetlen dolog az, ami fent az óra mellett megjelenít egy ikont, az a rendszerfrissítés. Minden áron Android 12-őt szeretne. De ez csak 3-4 naponta jelenik meg.
Rákattintok és nyugi van. -
gahor72
aktív tag
válasz
Viktor0610 #164792 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.Ez az animetv app.A friss appban ha rákattintasz vmire,csak reklámok jönnek+a gyerek szerint levették a kínálatból a kedvenc animéit.Havonta 3e körül nem fizetek érte.
Most anime őrület van.... -
válasz
Viktor0610 #164745 üzenetére
A megoldás, a chrome-ot le kell cserélni valami élhetőbb böngészőre pl.: ms edge, össze hozni az átköltözést, majd párhuzamosan használni mind a kettőt, és végül annál maradni ami stabilabban teszi a dolgát.
-
Plug Life
senior tag
válasz
Nálam meg pont fordítva: a Tor Browser (Firefox) újratölti a tabokat, a Chrome meg nem 😂 (8GB RAM, MIUI 14)...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Samsung browser?
Egyszer kell asztali gépen feltenni a megfelelő kiegészítőt, utána mobilon is bekapcsolni a szinkronizálást.
Én így használom évek óta. -
válasz
Viktor0610 #164742 üzenetére
Nagyjából egy óra teszt után kijelenthető, hogy Chrome bug.
Firefox alatt nem töltött újra.
Csak tudnám, mi a megoldás. 🤔 Nem szívesen cserélném le a böngészőt. Oda szinkronizáltam mindent évek óta. -
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #164740 üzenetére
-
ggeleven
őstag
válasz
Viktor0610 #164738 üzenetére
Nálam Brave böngésző (Chromium alapú) Mi Note 10 6 GB rammal nem csinálja, de Redmi Note 11 4 GB-tal igen. Hiába évekkel frissebb a teló, kevés a 4 GB. Ez pontosan akkor dühítő, ha ide írok egy hsz-et és egy linket akarnék kimásolni egy másik fülről, de újratölt a fórum. Ilyenkor elküldöm link nélkül a hszt és gyorsan szerkesztéssel beleteszem.
-
válasz
Viktor0610 #164727 üzenetére
Köszi, de ez túl macerás és nem szeretném minden telefonon elsődleges fióknak a vásárlóst.. Ha nincs más, akkor marad a böngészős telepítés.
-
imis
senior tag
válasz
Viktor0610 #164705 üzenetére
köszi
-
PROTRON
addikt
válasz
Viktor0610 #164192 üzenetére
Köszi a segítséget.
Ezt az "AVL Pro Avtivirus & Security"-t hogyan találom meg? Mert ha ezt beírom play aruházra, megtalálja az Avastot, meg a sima AVL-t.
Ezutóbbit felraktam.
Megtalálta, hogy a Telekom, meg az MVMnext applikációk potenciális veszélyek, de egyébként semmit.
Azóta is rendszeresen visszatelepül a "Basketball" app, amit olyankor meg is talál mint veszély forrás, le is töröl.
Miközben valami háttérben futó sz.r folyton weblapokat nyitogat a chromeban.
Tegnap meg éjfélkor bekapcsoltam az adott telefonon a wifi-t, 5 percel később azt látom hogy "hivás folyamatban 1 perc 02 sec"...persze azonnal kinyomtam.
Az a fura, hogy nem jelenik meg a híváslistában, de se viber se whatsapp nincs azon a telefonon.
AVL még mindig nem talál semmit.
De most egy másik, android12 telefonon a Telekom hivatalos appot és a menetrend appot is törlendő kockázatnak tartja.Másik kérdés:
Mi ez a "Joom" app amit nem tudok ki írtani egy teljesen friss android 12-es Realme c31-ről? Még csak alig telepítettem rá dolgokat. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #164584 üzenetére
Köszi. Szóval ha nincs régi, akkor simán elveszik. Jó tudni
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #164507 üzenetére
Köszönöm, de a témáknál néztem egy-két fekete digitális óra van, viszont úgy érzem, ha letöltöm és felrakom, az egészet rám tukmálja képet, stb. Viszont nekem csak az óra szinének megváltoztathatósága kell.
-
joelke HU
őstag
válasz
Viktor0610 #164411 üzenetére
De ez az amit én linkeltem, nem a wallpaper felirat nélkül
-
Atish19
őstag
válasz
Viktor0610 #164398 üzenetére
Bocsi. Mai hír volt így csak a mai napot néztem vissza
-
iceQ!
addikt
válasz
Viktor0610 #164376 üzenetére
Nálam nem elérhető, csak pörög.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #164350 üzenetére
Köszi!
Otthon majd belevágok a felvarázsolásába. Bár, ezt a hosszan nyomást teljesen fölöslegesnek tartom. -
Elemental
addikt
válasz
Viktor0610 #164322 üzenetére
Köszi!
Ugye ez a revanced github oldal?
Revancedből is van manager? Ez úgy működik mint a vanced manager? Leszedi a frissítéseket? -
Cs1csó
titán
válasz
Viktor0610 #164324 üzenetére
A gesztusvezérlést nem találom, vagy pl. a képernyő nagyítást is szerettem amikor levágott egy keveset belőle pár videónál használtam.
Ebben a kvázi YouTube Premium-ban ezt meg lehet csinálni? -
Cs1csó
titán
válasz
Viktor0610 #164322 üzenetére
Nekem is ilyen, írja is hogy "premium"
mondjuk nem örülök mert a Vanced jobb volt, jobban testre szabható, variálható. Erre "nonroot" környezetben nincs más mód?
-
daginyomigec
csendes tag
válasz
Viktor0610 #164192 üzenetére
Köszönöm kielégítő válaszod
'Olykor, hajlamos vagyok túlzásba vinni a paranoiát, igen.'És valamiféle gyorsító "söprögetőt" sem / igen érdemes telepíteni?
*Az Avirát azért (biztonság kedvéért) felhúzom. -
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #164241 üzenetére
Meglepően sokan használják Premium mellett a ReVanced-et a rengeteg patch és|vagy hozzáadott funkció miatt és gyanítom a régi Vanced-el sincs ez másképp - viszont egyetlen egy Premium-os felhasználóról se olvastam még akit megfogott volna..
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #164243 üzenetére
Erre nincs ötleted? [link]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #164243 üzenetére
Értem. Köszi. Ennyire sosem mélyültem el benne
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #164241 üzenetére
Miért használod a revanced-t ha van prémium? App funkciók? Van amivel többet tud vagy jobban
-
Plug Life
senior tag
válasz
Viktor0610 #164204 üzenetére
Nekem meg Pocó F3 szintén A13-mal és nem kompatibilis vele a Play szerint...
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #164204 üzenetére
Nekem is engedné telepíteni Android 13 alatt (Poco X3 Pro). Mondjuk én elvből nem telepíteném, amit ennyire elhanyagol a fejlesztője és bármi gond lesz vele, sosem lesz javítva.
-
mckay
aktív tag
válasz
Viktor0610 #164202 üzenetére
Ettől még feltelepíteném, bízva bennetek.
De a Play Áruház nem engedi... -
joelke HU
őstag
válasz
Viktor0610 #164146 üzenetére
Nálam android 7 alatt van gond tabon. A legfrissebb youtube 17.34.35 amivel hajlandó lejátszani bármit is. Az eredeti vanced meg 17.03. Szóval az nem működik. Az általad linkelt 18-as revanced meg droid 8 felett telepíthető. Ugyan találtam egy revanced apk-t ami állítólag 17.34.35 de az meg a tárgyalt hibát hozza. Elindul de az összes videó max 1 perc után megáll.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Viktor0610 #164151 üzenetére
Köszönöm!
-
zolikaDB
veterán
válasz
Viktor0610 #164148 üzenetére
Már csak annyit kéne tudnom, hogy a microG-t honnan toltsem le?
A telegramos linken lévő letöltés feliratra kattintva semmi nem tortenik. -
zolikaDB
veterán
válasz
Viktor0610 #164148 üzenetére
-
zolikaDB
veterán
válasz
Viktor0610 #164146 üzenetére
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #164031 üzenetére
Nem, CIB-nél TelBank/NetKód van, amit szerződés kötéskor kell megadni. Ez egy 6 számjegyű kód.
-
csipuka
senior tag
válasz
Viktor0610 #164022 üzenetére
CIB-nel eleg ennyi.
Csak ujrainditasnal kell a pattern. -
iceQ!
addikt
válasz
Viktor0610 #163999 üzenetére
Köszi szépen.
zeon.hu
Utan nézek majd
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #163827 üzenetére
Mire jó ez egyáltalán? Hitelesítés.. de minek? Mi ez?
-
kalasz
tag
válasz
Viktor0610 #163714 üzenetére
Köszi a gyors választ. True Phone-t használom már nagyon régóta, elsők között kerül a telefonra. Majd kipróbálom a miui tárcsázót.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Viktor0610 #163620 üzenetére
-
Winnie The P
őstag
válasz
Viktor0610 #163618 üzenetére
A böngészőben rányomok, hogy asztali oldal (firefox) jobb felül zászló ikon kiválasztom a magyart. Akkor magyar lesz a felület, majd kikapcsolom az asztali oldal módot, újra beírom a keresőbe, megnyitom és megint angol.
-
iceQ!
addikt
válasz
Viktor0610 #163587 üzenetére
Nem. Meglepő hogy egy privát számra küldtem, majd felhívtak hogy nem tudtak elérni arról a számról, így egy másik számról hívtak fel. Ott nem volt semmi gond. Se sms se hívást nem tudtak indítani nekem arról a számról. Na ez lehet nem app hiba lesz, hanem szolgáltató?
-
cidalain
veterán
válasz
Viktor0610 #163583 üzenetére
Frissítések eltávolítása után indul.
Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe...Na, majd kiderül, hogy ha visszafrissül, akkor mi lesz -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #163548 üzenetére
Jah akkor én értettem félre a leírást.
Mert letöltöttem az adb drivert , majd kicsomagoltam és a benne lévő adb.exe-re klikkeltem jobb gombbal és "futtatás rendszergazdaként" nyomtam egyet.
Tehát akkor az adb device parancsot ott kell végre hajtani, vagyis abban a könyvtárban ahová kibontottam.
Pl: "teszt" nevű mappa a "C"-n , tehát C:\teszt\adb devices ? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #163534 üzenetére
Megvolt , de a helyzet ugyanez.
Legalább a füleket megjegyezné , ahol nyitva volt , nem lenne gond ha raklikkelek ismét és akkor újra töltené ismét.De neeeem , az egészet kilövi.
-
Jazz
veterán
válasz
Viktor0610 #163528 üzenetére
Köszi, de a gyári is kb. ennyire "pazarló". Azon is vastag margók, keretek, nagy sorközök stb..
Más: megbízható scrollozó screenshoot alkalmazás? Elég komoly engedélyeket kell az appank megadni hozzá. Gyárival nem lehet ilyet csinálni? csak a részléges képernyő kivágást meg a hagyományos screenshoot ot találtam.
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #163510 üzenetére
Nincs x-em ,de nálam egy oldalra söpréssel el tüntethető.
-
benfolds
őstag
válasz
Viktor0610 #163378 üzenetére
igen, annak idején ES-ben mindig lementettem app frissítés előtt a régebbi verziót, hogy vissza tudjam tenni, ha nem jön be az új. egy ideje nincs ES-em, solidban meg nem találtam ilyen opciót.
mintha valamit hallottam volna, hogy a google bezárta ezt az apk telepítési kiskaput, de lehet, hogy tévedek. -
Atish19
őstag
válasz
Viktor0610 #163394 üzenetére
Ezzel teljes mértékben kiválthatom a Google termékét? Tehát ahol a google hitelesítő működik ott ez is fog?
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #163380 üzenetére
Későbbi verziókban szanaszét szexualizálták funkcionálisan.
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #163380 üzenetére
Lehet valami nagyon régi lomon használná: ez az utolsó build amiben még van Android 4.1+ támogatás viszont a következő build-től (79.0.0) már csak Android 5+ van ahogy nézem. Ha nem ezért akkor én se értem miért egy cca. másfél éves build-et erőltet.
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #163374 üzenetére
Fura. Korábban is előjött a probléma, de végül mégis egyszer csak megjelent és be tudtam lépni. Bá az lehet hogy rootolt telefon volt ahol tudtam törölni sync adatokat.
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #163362 üzenetére
Ez az utolsó fennec verzió: [link]
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #163358 üzenetére
Én Fennec-kel próbálozom. Te meg lehet a Fenix-szel. (A Fenix-et annyira szétkúrta a Mozilla, hogy nem bírtam megbarátkozni vele.)
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #163355 üzenetére
Eredetileg nem volt ublock, de megpróbáltam felrakni hátha segít, de nem. Amúgy nem aktív "about:" oldalon
DNS-t nem tudom mit használ. Firefoxban/androidban meg lehet adni sajátot? Gondolom amúgy a router beállításait használja, de nem tudom hogy lehet ellenőrizni. (Bár ha láthatatlanul megjelent a szöveg ennek nem kéne, hogy baja legyen, nem?)
A betűméretet direkt nagyítani akartam, hátha segít, de nem. Most megpróbáltam csökkenteni, de továbbra is csak bevillanás van. De a forgó karika kisebb lett...
-
nincsnév007
addikt
válasz
Viktor0610 #163248 üzenetére
holnap megpróbálom. köszi
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #163202 üzenetére
Ú, tényleg, erről el is feledkeztem, köszi!
-
twinkiecz
tag
válasz
Viktor0610 #163190 üzenetére
A "Környező szöveget is tartalmazó keresés" opció kikapcsolása volt a megoldás. Köszönöm a gyors segítséget!
-
zelos
aktív tag
válasz
Viktor0610 #163136 üzenetére
Anya/apa figyeli
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #163086 üzenetére
Köszi! Ebben a menüben még nem jártam.
De, a TC aktív. Egyesével megadott mappaengedélyekkel most müxik, aztán majd meglátom.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #163082 üzenetére
Lesz@rom. Bocs, nem neked szól a dühöm, de ez nagyon szarul van megcsinálva az új szerkesztőben. Ha jól lenne megcsinálva, akkor símán tudnék, hiszen a régivel megy. Úgyhogy már csak tiltakozásul is így fogok a jövőben képet linkelni, ha majd megszűnik a régi szerkesztő. És pont úgy tojok a megalkotójának a véleményére, mint ő az enyémre.
Ott van a második screenshoton, hogy a gyökérkönyvtárat szeretném kiválasztani, hogy megadjam a hozzáférést a teljes könyvtárszerkezethez, de azt írja, hogy biztonsági okokból az a könyvtár nem választható. Akkor hogyan adjam meg a jogosultságot? -
AndrewTdi
addikt
válasz
Viktor0610 #162985 üzenetére
Igen, swype, azt sokáig használtam, azért is hiányzik a googleből.
Azért köszönömm -
Faby
senior tag
válasz
Viktor0610 #162793 üzenetére
Ez azért elég gáz.
Akkor marad a böngészős ebay, ott át lehet állítani a nyelvet angolra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged