-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Siriusb
veterán
válasz
bigrock #52572 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem az Androidban van a hiba. Nem értettem, a csengőhang miért nem megy át a headset-re, míg ugyanezen headset-en a régi Nokia simán áttolja a csengőhangot. Keresgéltem régebben a neten, s az rémlik, hogy Android a buta ezen a téren, a butatelefon meg ezt is tudja.
-
twine
veterán
válasz
bigrock #52563 üzenetére
NAgy kedvencem az ecid + svox mariska kombó,,,de párszor már futottunk itt köröket ezzel a problémával, és nem emlékszem hogy megoldódott volna,,,én mindig jó szivvel ajánlgattam,,,(mivel nem használom BT fülessel)
de mint mindig kiderült, ez a része valahogy hiába van megírva a programban, valamiért nem működik
Legalábbis eddig akárkivel csevegtünk ez probléma volt,,megoldásra pedig nem emlékszem
Valakinek ezt jó volna már jelezni feléjük,,mert egyszerűen nem értem, hogy miért nem működik ez a funkció,,ha a program elvileg támogatja... -
jonnyjoker01
veterán
válasz
bigrock #51990 üzenetére
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám a Jetaudio appal. Alcatel ot 918-on használtam korábban (plus verzió, am3d plugin is be volt kapcsolva mindig). Akadás nélkül ment minden, mind1 volt, hogy hány effect volt bekapcsolva. Váltottam készüléket zte kis plusra, ami hardverben jobb, mint az alcatel, de itt ha csak 1 effectet vagy plugint vagy equalizert bekapcsolok, akad mint a szar. Pedig a cpu és a ram kihasználtsága is csak olyan 40% körül mozog.Hogyan tudom megszüntetni az akadást?
Kérlek segítsetek, ez a legjobb lejátszó a storeon, nem szeretném lecserélni.
-
kovacs65
őstag
válasz
bigrock #51945 üzenetére
Az előző "verzióból" maradt fent valami.
Egy jó file-kezelővel keress rá a maradékra!
Én a Total Commandert használom.
Pl. A program amit felraktál "kisnyuszi.apk"
keresd a *snyus*.* karaktersort, ha találsz ilyen nevű
file-t töröld ki. Valahol a system könyvtár környékén lesz.
Remélem világos?! -
törölt tag
válasz
bigrock #45766 üzenetére
Ez egyébként egy jó megoldás. Sajnos, az a probléma, hogy ha egy netes hívóprogram fogadási része aktív, akkor zabálja az akkut. Próbáljátok meg először Reenger -rel. Ennek az az előnye, hogy a Viberhez hasonlóan, egy telefonszám az azonosító. Csak itt a Reenger (Nordtelecom) adja a számot. Ez egy 003621xxxxxx szám, ami vonalas tarifával hívható bármilyen telefonról. Természetesen két Reenger kliens között a hívás ingyenes. Lehet Reenger kimenő accountot is "generálni", de macerás. Ha viszont olyan tarifacsomagban vagy, hogy GSM -ről ingyen tudsz hívni vezetékest, akkor probléma megoldva.
-
törölt tag
válasz
bigrock #45763 üzenetére
Persze. Meg hívásfogadási készenlétben is engedje DS -be a telót, ne eméssze fel a ramot, legyen stabil, a hang minősége olyan, mint GSM -en és természetesen mindezt ingyen. Vannak lehetőségek, de valamit mindenképpen trükközni kell és valószínűleg nem lesz elég a szoftveres fejlesztés, hardveres beruházásra is szükség lesz. Ennek mértéke attól függ, hogy milyen szolgáltatói csomagot használsz és milyenek az egyéb ( pl. otthoni) hálózati lehetőségeid.
-
petipetya
nagyúr
válasz
bigrock #32161 üzenetére
Azt hogy kell elképzelni? Tegyük fel, hogy van egy két simes androidom és rajta az sms alkalmazás. Ömlesztve jönnek be az üzenetek, és egy listán látom az összeset.
Szóval azt szeretnéd, hogy külön lehessen látni? Pl. sem, sim2?
Nem tudok ilyenről, de érdemes rákeresni valamelyik pörgős két simes androidos telefon topicjában.
-
Thrawn
félisten
-
frisco
aktív tag
válasz
bigrock #17649 üzenetére
A kettőt nem lehet összehasonlítani, az Általad preferált egy készen kapott felület, némi testreszabhatósággal és témákkal lehet egyedire szabni.
Tetszetős, igényes, ezt el kell ismerni.
A DW Contacts ettől sokkal professzinálisabb, kismillió modulja van, gyakorlatilag szőröstül-bőröstül testre tudod szabni, olyan felületet alakitasz ki magadnak amilyet csak akarsz.
Szín, háttér, vonalak színe, tárcsázó magassága, és még sok egyéb szempont alapján.
A moduljairól nem is beszélve, hívásblokkoló, üzenetek, események, mail, stb...
Én fordítgatom mostanában de megvallom feladja a leckét annyi menüpont van rajta.
ITT többet is írtam róla, screenshot-okkal, talán ez beszédesebb.
De ha ez nem lenne akkor én is az ExDialert használnám, előtte ez volt fent. -
atillaahun
veterán
válasz
bigrock #2073 üzenetére
Nah, ezt reméltem, hogy valami ilyesmi működik benne. Én mondjuk Tasker-rel csináltam egy hasonló profil-t, csak nálam észrevehetően többet fogyasztott a Proxy, ha folyton aktívra állítottam. Kíváncsi vagyok erre a programra, nálam is elég elbaszott helyre tették a power gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Formula-1
- PR-Telecom
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Philips LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged