- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz
atillaahun #48407 üzenetére
Már megint ott tartunk, hogy vki szerint kell, más sztem meg nem.
Tegyük fel, hogy androidra tényleg nincs vírus(bár volt már olyan, hogy kaptam egy rendszerüzenetet, hogy vírusos az oldal, de ez akármi is lehet, nem értek hozzá). Csak ha én letöltök mondjuk egy fájlt, és utána a telóról oda vissza másolgatok a windózos gépemre, akkor nem fertőződik meg a windóz az androiddal letöltött cuccoktól
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #48406 üzenetére
Ugyanakkor nem mondom hogy nem létezik, de azért ilyeneket nem szopjunk már be.
Meg netbanknál az is legyen gyanús ha nem magyar (.hu-s) a domain, vagy pl. öccáz karakter hosszú a nyitóoldal url-je. -
törölt tag
válasz
atillaahun #48195 üzenetére
Ezt nem a konkrét példával kapcsolatban írom, inkább csak gondolatébresztőnek. Nem vagyok benne biztos, hogy nem lehet a G. fiókot kikerülni. Ha nem szinkronizálok semmit, egy alkalmazás akkor is tárolja valahol az adatokat kliensen (telón) belül. Gondolom, ilyen naptár esetében ez egy SQLite adatbázisfájl. Mi van akkor, ha ezt a fájlt manuálisan szinkronizálom (dropbox, saját szerver, stb.)?
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #48195 üzenetére
Valószínűleg a maximalizmusommal van baj
-
törölt tag
válasz
atillaahun #48173 üzenetére
Ahhh, félreértettem. Igen, ablakot most is dob. Egy-egy fájl esetén az az egy bökés nem zavar. Több fájl esetén pedig letöltésvezérlőt használok, vagy pyLoad kliensből, esetleg webGUI -n keresztül a NAS -nak adom át a letöltést. Ami a megnyitást illeti, nálam semmi sincs alapértelmezettnek beállítva. Szeretem én kiválasztani, hogy mit, mivel nyisson meg. Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy meg is akarom nyitni. Szóval nekem teljesen jó így. Tudom, hogy nálad más a szitu, mert nem szereted, ha több alkalmazás van telepítve egy feladattípusra.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #48168 üzenetére
Kipróbáltam miniPC -n. Először a Download mappával egy szinten levő könyvtárat jelöltem ki, majd újraindítottam a Dolphint. Az új mappába töltött le. Aztán az externalSD -n jelöltem ki mappát és újraindítás nélkül megismételtem ugyanazt a letöltést. Ekkor is a megfelelő helyre töltött le. Visszaellenőriztem fájlkezelővel, valóban ott van a letöltött állomány. Aztán CIFS -sel becsatoltam a NAS -t és azon adtam meg egy letöltési mappát. Na, ez megfeküdte a gyomrát. De ha nem közvetlenül a Dolphin -t használom, hanem átadom ADM -nek, vagy Ponydroidnak, akkor ez is megy.
-
antal750
senior tag
válasz
atillaahun #47881 üzenetére
Heló
Én ezt használom,és valóban nem tudja megkülönböztetni..
Pedig nekem a pro verza van meg. -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #47908 üzenetére
Erre a kérdésedre válaszolva: nemcsak hallottam róla, de régebben ki is próbáltam.
-
air
nagyúr
válasz
Szerintem ezt a gyári tárcsázó sem különbözteti meg. Legalábbis nálam nem.
-
atillaahun
veterán
válasz
Akkor senki nem hallott még itt az exDialer-ről?
-
xcds
őstag
válasz
atillaahun #47792 üzenetére
Ja, hogy gps kell neki. Azt hittem, a net kapcsolatból ki tudja találni a várost... Köszi!
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #47095 üzenetére
Sajnos a frissítés után jegyzi meg.
-
Karima
őstag
válasz
atillaahun #46393 üzenetére
Perfekt! Köszi!
(Az eredeti hozzászólásomban akartam is írni, hogy ilyen ES explorer szerű megoldás érdekelne, mert ezt használom, ezen el is tudtam érni az ftp-t, tetszik a felülete is, csak azt nem tudtam, hogy így ki lehet tenni a könyvtárat.)
-
Jarod1
veterán
válasz
atillaahun #46393 üzenetére
van olyan progi ami automatán letölti a telón lévő képeket ha csatlakozik a teló?
-
Daemos
tag
válasz
atillaahun #46186 üzenetére
Igen de ha nincs mellettem akkor Nem erek vele semmit.....
A tibbieknek koszonom es megnezem mind2-t!!
-
válasz
atillaahun #45944 üzenetére
HTML5-ben és nem flash ugye? Én leszedtem playből a Dolphint és úgy ahogy volt benyomtam neki, de 240p környékén lehet az amit letjátszott.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #45908 üzenetére
Nem tudok ilyen konfig lehetőségről. Sajnos, ez nem olyan, mint a Firefox. Van valami readebility (vagy mi) kiegészítő, ami átszabja a betük/képek méretarányát. Tabváltáshoz lehet gesture -t rendelni, vagy a hangerőgombot hozzárendelni. Láttalak a Tasker topikban. Tegnap olyan lehetőségre gondoltam, hogy Floating Widgets -ben beállított, külső alkalmazás widgetet, Taskerrel a Dolphinhoz rendelni. Én egy külső programban tárolom a könyvjelzőimet és ezzel a módszerrel minden böngészőnél megjeleníthető az ikonja.
-
Chrys_
addikt
válasz
atillaahun #45727 üzenetére
XiiaLive
Jó program, csak felvételt nem tud készíteni. -
törölt tag
válasz
atillaahun #45802 üzenetére
Engem nagyon idegesített, úgyhogy inkább kikapcsoltam. De kíváncsi lennék, hogy milyen funkciókat rendelnél hozzá. Talán tudok rá vmi más megoldást.
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #45624 üzenetére
Mert szerinted elsődlegesen gps-t használ?
Szóval, sajnos saját tapasztalatom van az eszközkezelő használhatatlanságáról! Másfél hete a Fiamtól elrabolták az LG P880-ját! Egyetlen egyszer sem tudta megmondani a helyzetét a készüléknek az eszközkezelő. Csak azt nyafogta, hogy nem elérhető. Érdekes, az Avast el tudta érni! Akkor hogyisvanez?
Az mondjuk már más kérdés, hogy a telefon nem került elő, de használható infót szolgáltatott a rajta lévő Avast!
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #45621 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #45621 üzenetére
Az a baj, hogy az android eszkozkezelője egy rakás sz@r! Ott a telefon a laptop mellett, és nem találja.
-
Richee11
senior tag
válasz
atillaahun #45309 üzenetére
És a viber? az is sok adatforgalmat eszik telefonálás közben?
-
zhata
senior tag
válasz
atillaahun #45282 üzenetére
Semmit sem vett fel.
Ellentétben a Call recorder pro mindent. -
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #45296 üzenetére
Nem vettem meg,mert nem fontos nekem a hívásrögzítő.
De akinek fontos,annak ajánlott megvenni. -
dokee78
félisten
válasz
Korábban jeleztem én is,hogy ez tökéletesen rögzít.
Root és Alsa Mixer kell hozzá. -
törölt tag
válasz
Sajnos, el kell döntened, hogy mi a kevésbé barátságtalan. A Dolphin kezelése, vagy a flash hiánya.
-
Laca1212
őstag
válasz
Root kell hozzá?
-
-B-
senior tag
válasz
atillaahun #45263 üzenetére
Köszi a választ!
vgyuri: ránézek majd erre a a foldersync-re is.
-
törölt tag
válasz
Nekem nincs 4.4, de ahogy olvastam, Dolphinnal mennie kéne 4.4 -en is. Lehet, hogy a Jetpack is kell hozzá. De biztos, hogy azokhoz a streamekhez elég a flash? Nem kell Silverlight, vagy JRE?
-
canniball
nagyúr
válasz
Nálam (4.2) semmit nem kellett varázsolni, csak feltettem a FP-t és a BoatBrowserrel gond nélkül mennek a videók.
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #45109 üzenetére
Köszi, kipróbálom! Amúgy a telóban van fix ip, átjáró, almaszk, DNS megadás, de sajnos nincs csatorna/frekvencia.
-
olivera88
veterán
válasz
atillaahun #42754 üzenetére
Nálad is csak két 2G van a lakásba.
Tiszta szégyen..
-
Polllen
nagyúr
válasz
atillaahun #42760 üzenetére
A telodon jó eséllyel van energiasaving mód, azt kapcsold ki, állítsd át.
-
Jacak
senior tag
válasz
Nincs mit.A hívás,sms gsm-en megy,a GPRS,EDGE szintén,a telefonfunkció prioritást élvez a mobilnettel szemben.3G,HSPA(3.5G)más csatornát használ,független a hívástól,sms-től,akárcsak a wifi.
-
dokee78
félisten
válasz
nálam megyen.
-
Jacak
senior tag
válasz
atillaahun #42750 üzenetére
GPRS-en,EDGE-en nem,afelett igen.
-
hodostamas
addikt
válasz
Kell működjön ha az aktív hálózat > Edge. Amúgy a hívás idejére a mobilnet nem elérhető.
-
dokee78
félisten
válasz
De.
-
Siriusb
veterán
válasz
atillaahun #42646 üzenetére
Ha csak rövid útra kell, bőven elég a Google maps. Viszont egy navigációs szoftver többet tud. Nekem opcióként fent van a copilot és a mapfactor is.
-
Logeeen
senior tag
válasz
atillaahun #42652 üzenetére
Szerintem sok az egy kicsit...
-
Logeeen
senior tag
válasz
atillaahun #42646 üzenetére
És a navival mennyi ideig elég 1 MB?
-
Siriusb
veterán
válasz
atillaahun #42641 üzenetére
Miért nem használsz ingyenes offline navigációt erre a célra?
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
atillaahun #42639 üzenetére
Az semmi, de nézd meg mit csinál amikor a kereső sáv alatt lévő "kávé" ikonra kattintasz...nekem legalábbis rendre "Káva" falut hozza elő
-
vadászcsiga
félisten
válasz
atillaahun #42639 üzenetére
Én próbáltam már, egész közelről végig vittem az útvonalon akcióban viszont már nem akart mutatni semmit, el sem indult a navigáció.
-
raziel01
veterán
válasz
atillaahun #42635 üzenetére
Tényleg nem engedi.
Múltkor még jó volt pedig. :\ -
válasz
atillaahun #42635 üzenetére
Szerintem Magyarországgal van baja. Legalábbis én eddig bárhol próbáltam a határokon belül, nem engedte.
-
raziel01
veterán
válasz
atillaahun #42633 üzenetére
Úgy kell de nem mindenhol engedi.
Asszem New York-ban engedte, de pl Kecskeméten nem engedi. Idiótaság. -
vadászcsiga
félisten
válasz
atillaahun #42556 üzenetére
Hú koszi ezt en is meg akartam kérdezni hetek óta
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #41346 üzenetére
Csak GPS-szel természetesen nem megy, hiszen valahogyan el kell küldenie az adatokat. Mobilnet vagy wifi mindig kell neki.
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #41326 üzenetére
-
válasz
atillaahun #41326 üzenetére
atillaahun:
A Helymeghatározás-on belül legalább a Hely Wi-Fi és mobilhálózat alapján legyen bekapcsolva.dokee78:
Azért, mert az Android egy ideje "alapból" tudja ezt a feature-t. -
BMWFan
senior tag
válasz
atillaahun #41241 üzenetére
Szia! Tűzfal nincs fent.Az egész androidot,vagy csak a youtubeot kéne újratelepíteni? Mivel gyári 2.1 van rajta,így a Marketből nem lett Play,és csomó minden eltűnt,köztük a youtube is a kínálatból.
-
7Sony7
addikt
válasz
atillaahun #41190 üzenetére
Ja, úgy gondoltam, hogy nekem jelentse.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #41163 üzenetére
Az EKH tulképp egy input method, egy olyan billentyűzet alkalmazás, aminek nincs megjelenő beviteli felülete. A háttérben egy híd a rendszer és egy külső bill. között, ami a gombok remapolásával lehetővé teszi pl. a Magyar kiosztású bill. -eken az ékezetes karakterek helyes kezelését. Manuális átprogramozásra is van lehetőség és az alkalmazáslistából is tud programot indítani. De hiába csak magamnak kell, ha csak egy profilt készítek, akkor az nem fog megjelenni az alkalmazáslistában, így nem tudok hozzá EKH -ban gombot/kombinációt rendelni. Ezért kell még magamnak is alkalmazásként telepíteni.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #41148 üzenetére
Köszönöm és Neked is Bozek!
Most nincs konkrét feladat, csak az ilyen apró, kis finomságok érdekelnek, amiken csúnyán el tud hasalni egy ilyen egyszerűnek látszó dolog. Nem jó az angolom, de ha jól értettem, akkor más azonosítást kell alkalmazni, ha csak magadnak csinálsz egy programot és mást, ha közzé is akarod tenni. Én egy placebo alkalmazást próbáltam összehozni. Tudom, hogy ez furán hangzik, de az kellett volna, hogy induljon el, de ne jelenjen meg és ne csináljon "semmit", majd pár másodperc után álljon le. Végül app inventorban szerencsétlenkedtem össze egyet, amit 12 néven mentettem. Ezek indítását lehet External Keyboard Helperben az F1-F12 billentyűkhöz rendelni, amiket az automatizáló eseményként érzékel. Ezáltal nem csak az Android alapműveleteihez lehet billentyűt rendelni, hanem bármilyen művelethez. De app inventorban nem találtam olyan opciót, hogy ne jelenítsen meg semmilyen ablakot. -
air
nagyúr
válasz
atillaahun #41155 üzenetére
Pont most akartam írni, hogy ezt a szösszenetet az Androidot használók 95% nem fogja érteni, és tessék pont jön rá a megfelelő kérdés.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #41153 üzenetére
Bocs, elbasztam a linket elsőre.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #41148 üzenetére
"Kivéve hogy nem minden rendszerprogramot enged azért letiltani a Droid."
Biztosan nem véletlenül. Mondjuk ha ezekből letöröl valamit, az befolyással lehet a rendszer működésére is. Gondolom. Valószínűleg ezért nem engedi tiltani a rendszer.
-
mmarta
senior tag
válasz
atillaahun #40920 üzenetére
Oldman, a proximity szenzorra utalhat.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun #40920 üzenetére
A Screen Off -ot értem, de a Proxy hogy jön be a képbe?
BUÉK
-
olivera88
veterán
válasz
atillaahun #40894 üzenetére
Hát igen ez a hátránya, kissé meglepett. De magát az ADW t is hozzáadhatod a védett alkalmazásokhoz, így már nem lehet kikapcsolni.
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #40668 üzenetére
-
alexw801
senior tag
válasz
atillaahun #40681 üzenetére
4pda.info
Nem csak az, amit kérdeztél, hanem mindenféle app van ott.
Pl. ha vásárolni akarok, előbb ott is megnézem. Érdemes.
Be kell írni a keresőablakba az app nevét. Nem kell megijedni Puskin nyelvétől. -
Jacak
senior tag
válasz
atillaahun #40668 üzenetére
Így van,ebben igazad van.
@petipetya:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aff.tvmusor&hl=hu&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dtvmusor.hu+google+play
Remélem,műxik...
(Ha nem,mailben átdobhatom...) -
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40665 üzenetére
Sory a késésért csak közbe dogom akadt.
De látja a gépet, hozzá is férek a megosztott mappákhoz. Viszont a küldésnél nem talál gépet..
-
válasz
Hálózatról nem sikerült Es-sel kicsomagolnom, mert akkor csak az első fájlt tölti le. Az összes fájlt letöltöttem sd-re, első fájlt kijelöltem, more, extract to, feljön hogy melyik könyvtárba tömörítse ki.
-
air
nagyúr
válasz
Esetleg megpróbálhatsz a FileCropon keresni.
-
zsloti
senior tag
válasz
atillaahun #40676 üzenetére
Sajnos csak volt(bár csak ezt az egy dolgot hiányolom a Sonyból)
Egy Z ultrám van és ott még jobban kilehetne használni ezt a dolgot mert 6,44" az már csak 6,44"
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
atillaahun #40672 üzenetére
Hát a Samuk alapból tudják.....
-
BoB
veterán
válasz
atillaahun #40665 üzenetére
Valakit érdekel Sygic navi felesben? (most kettő jár egy áráért)
Privátot várok!
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40654 üzenetére
"Send by LAN"-ra gondolsz? Mert ezt nem sikerül működésre bírnom...
-
mzx
senior tag
válasz
atillaahun #40652 üzenetére
ingyenes? root-olni nem muszáj?
antivirnek miért nincs értelme?
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40650 üzenetére
....
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40639 üzenetére
Én olyan programot kerestem(volna), amivel úgy lehet file-t küldeni, mint ha csak emailbe csatolnék egy képet/zenét.. Szal nem a telefon-gép kapcsolat összehozása volt a kérdéses hanem az egyszerűsített küldés..
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40622 üzenetére
Ő is az "alap csomagba" van.
Akkor nincs még mindig ilyen app.
. Köszönöm azért a segítséget.
-
twine
veterán
válasz
atillaahun #40515 üzenetére
Esetleg magyarul is itt a cikk...hátha így jobban átjön mit akarnak ezzel az "maxhardcore"-al
Engem pont nem érdekel, csak olvastam én is....soha nem használtam mini-t... -
ux1
addikt
válasz
atillaahun #40506 üzenetére
Na ja...
-
S e t h
nagyúr
válasz
Pont akartam írni én is, nálam a business calendar+business task mindenre elég.
-
LonGleY
veterán
válasz
Ha feladatlistát szeretnél: Business Tasks
Ingyenes, reklámmentes, jó a widget, remekelnek az egyedi csoportok, a feladatozás hierarchikus is lehet, Google Task-al szinkronizál. Nálam ez és a Keep szolgálnak a fejlesztős Trello mellett.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #40490 üzenetére
Nemszóltam, megvan a gyártótól a szoftverfrissítő program, talán majd ezzel.
-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #40490 üzenetére
Ha csak bootloop, akkor az adb-nek mennie kellene. Start után mikor már az android tölt be, utána elérhetőnek kell lennie. Csekkold még1x
-
ux1
addikt
válasz
atillaahun #40460 üzenetére
Hidd el... kicsi, (még) kiforrott a keep. Neten bárhol elérd. Amikor találkoztam vele, nekem is unszimpatikus volt.
Nem ismerek azóta jobb és ingyenes alternatívát nála.
-
vadkörte
addikt
válasz
atillaahun #40457 üzenetére
Halkan kérdezem és kéretik nem felkapni a vizet.
Bármelyik naptárkliens miért nem felel meg? -
minifoximaxi
tag
válasz
G.Keep?
-
becenevem
aktív tag
válasz
És az Any.Do?
[link]Ezt használom, van beépülője az asztali Chrome-ba.
-
ux1
addikt
válasz
atillaahun #40397 üzenetére
peace
-
ux1
addikt
válasz
atillaahun #40390 üzenetére
Akkor neked "okos" kenyér tartóra van inkább szükséged...
-
ux1
addikt
válasz
atillaahun #40387 üzenetére
Azért a Blade-en is el lehetett lenni okosan. Nekem pl az Omni 4.4 azért nem tetszik mert egy csomó app kell ahhoz hogy meglegyen a CM érzés.
-
twine
veterán
válasz
atillaahun #40387 üzenetére
Vigyázzba állnak nálam is
minimális alkalmazás van telepítve a telefonomon,, és még az is ésszel...De a keep, és a calendar a rendszer része...azt talán csak megengedheted magadnak
ráadásul google mindkettő, és ugyanabban a felhőben tárolódnak...
Ne légy zsugori, ne sajnálj magadtól két "beépített" alkalmazást -
ux1
addikt
válasz
atillaahun #40381 üzenetére
Mondani akartam, hogy semmit nem tud.
Rájöttél.
Annyi amennyi de azt jól csinálja.
twine: +1
Esetleg Keep
-
twine
veterán
válasz
atillaahun #40381 üzenetére
Mit szeretnél "rajta" (egy jegyzet alkalmazáson) beállítani? Színes lapokon jegyzetek,,, sőt "még akár" lista is létrehozható...fotó csatolmánnyal...
Ha ennél többet szeretnél, akkor szvsz. nem jegyzet alkalmazásra van szükséged...nekem a jegyzet egy író eszközből, és egy írható felületből áll...
A keep pont ezt tudja...soha nem veszítem el mert felhőben van...egyszerűen kva jó...az mér csak az elkényeztetettet világom folyománya hogy egy megosztást, szinkront(mint a naptárnál) hiányolok belőle...De tudok nélküle élni...
a teendőimet én a naptáramra bízom..."ő" szól ha dolgom van... -
válasz
atillaahun #40379 üzenetére
Régen nagyon sokat használtam, most már átszoktam a Google Keepre.
-
válasz
atillaahun #40376 üzenetére
-
wardemi
senior tag
válasz
atillaahun #40333 üzenetére
Secure settinges minidg is jó suppos volt
nekem is anno segített. Sőt akinek használom az appját mind segítőkésznek bizonyult eddig.
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #40227 üzenetére
Ha a webes felület nem ezt jelenti, akkor.. abban az esetben.. nincs. :]
-
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #40206 üzenetére
Megtaláltam.
Letiltottam.
Megy a médialejátszás és a youtube is.
Köszi. -
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #40195 üzenetére
A médiaszervernek.
Mert így,h mediaszerver nincs .Legalább is én nem találtam ilyen nevű alkalmazást. -
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #40185 üzenetére
Értem.
Meg tudod pontosan mondani,h mi a neve?TomCat333: Hibernálva van nálam mind a gyári zenelejátszó,mind a poweramp is.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #40174 üzenetére
Persze. Lényeges szó volt a mondandómban az "önmagában". Ha két alkalmazás (app, rom, kernel, bármi) nem csípi egymást, akkor persze előfordulhat ilyesmi. Almáéknál ilyen biztos nem fordulhat elő, hisz egy cég, egy hardver. De ez itt a ződ robot, ami Linux alapra építkezik. A Linux pedig nagyon felhasználóbarát....csak megválogatja a barátait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged