- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
Nem akartam vihart kelteni, meg manókról sem feltételezem ezt. De amikor egy tetszöleges router (ami most a környéken van vagy 30db) sugározza magából kifelé az SSID jelét, azt a telefon veszi. Nem kel hozzá csatlakozni, még csak rá sem kell nézni. De az SSID mellett adja a saját hely adatait. Ennek a vételéhez nem szükséges kétirányú kapcsolat. A sok Router elég pontos adatokat is adhat. (szerintem)
Air
"Egyre több légitársaság gépein lehet wifit használni."És gondolom, egyre több telefon gyártó nem veszi komolyan a repülő módot. Talán pontosan ezért lehet az, hogy a szigorú adás stop-ot felváltja a wifi még mehet mód.
-
Edgar2621
őstag
Ez sem jött be. Sőt próbáltam az adatok törlését, gyorsítótár törlését is külön-külön is és egyszerre.is, aztán indítani, de ugyanaz. Aztán eltávolítottam az alkalmazást és újra telepítettem, de ez sem segített. Majd újra eltávolítottam és telepítettem és töröltem az adatokat is, de ez sem segített. Mi a bánatos bré lehet a baj?
-
air
nagyúr
Nem az első felvetésre reagáltam, hanem arra amire a választ írtam.
Abban a hsz-ben a kolléga az ékezetes karakterek hiányára panaszkodott.
A Material designos témát pedig én nem is ismerem. Mivel nekem az Amazonos teljes verzió van meg, ami még 1.6.20.xxx-nál tart, de nem hiányzik nekem semmi, a material téma pláne nem.(#72719) S e t h
A SwiftKey hatékonysága nem mérhető a Swype-hoz. Mivel a SwiftKey sem az igekötős igéket, sem a toldalékolt szavakat nem ismeri. Így nálam annak a hatékonysága 10-15% alatt marad.
Sokáig használtam hónapokkal ezelőtt, bár lehet, hogy azóta javítottak rajta, de most már nem térnék vissza rá a Swype-ról. -
Bozek
nagyúr
Most találtam a CPU Monitor-t, ez elvileg mutatja grafikonon is. Az OS Monitor-nál nem láttam ilyent, aktuálisan meg nem biztos, hogy épp ránézek a telefonra. Bár ha túlságosan meleg, akkor azt észreveszem.
-
psg5
veterán
Nincs sd kártyája.
A google szinkronizálástól mindig tartunk. Nekem pl volt, hogy ott volt minden, új telefonnal szinkronizáltam és valamiért a telefont vette alapnak és mivel azon nem volt semmi, ezért a google címtárból is törölt mindent.
Amúgy google-val üzeneteket is lehet szinkronizálni? -
Brett001
aktív tag
Hát igen, ebben van igazság. Olyan, mint a Battery Doctor, mely az egyik legjobb akksi menedszelő alk., de frissítésről frissítésre egyre pofátlanabb lesz.
Ezt próbáld ki, ezt ajánljuk, Tisztits CM-el... az hogy az alsó sávban van reklám elviselem, de ez már nagyon dühítő tud lenni.
-
Brett001
aktív tag
Én se akarok flame war-t de érdekes módon a Go launcherEX-t sohasem ajánljátok.
Pedig rohadt jó testre szabható, igaz aki a letisztultabb kezelést szereti annak nem biztos, hogy bejön. Én próbáltam a novát, apexet, de nekem eddig a Go jött be legjobban. Rengeteg téma (igaz a legtöbb fizetős, de van jó pár pofás free is). Go Locker meg egyenesen super!
Mondjuk lehet, hogy kell neki "vas" meg memória, én Nexus 7 2013 wifi.n futtatom.
-
twine
veterán
+(#66351) S e t h:
rjg:
Ez a material Design valóban csábító,,,de a Business Calendar az első pillanatban megtalálta az "erogén zónáimat"...gondolhatnám, hogy véletlenül nyúltunk rá egymás pontjaira, de inkább a logikus felépítés, és működés javára írom a dolgot,,,
Konkrét példa; amikor a havi nézetben alul megláttam, az összes használt naptáramat...zsigerből tudod hogy nem véletlen van ott, hát rá is nyúltam az egyikre, ami ugye kikapcsolta az adott napárt,,Logikus,,de ha ez így van "hosszú klikkre" vajon megfordítja a nézetet és csak az a naptár lesz látható? Hát persze hiszen logikus....
és aszopókanyalóka naptárral ellentétben azonnal egy pillanat alatt látom át a hónapomat...újjal végighúzok "x" napot, és csak azt mutatja...stb.stb...jöttek a funkciók maguktól anélkül hogy egy betűt is olvastam volna a Helpben,,,,
Természetesen (a szó legszorosabb értelmében) dolgozott a kezem alá...
Nem kétlem, hogy a többinél nem így van,de engem egy pillanat alatt megvett a természetes logikusságával...
pontosabban én vettem meg egy pillanat alatt
Szóval egyelőre ne zavarjatok össze
Nem veszem meg a többit, mert az már bigámia lenne -
törölt tag
Köszi! Igen, vmi ilyesmire gondoltam. Az a gyanúm, hogy a kernelem kavar be és amit szeretnék, azt abban kéne beállítani. De még Magyarul is nehéz lenne elsajátítani az STweaks (a Dorimanx kernel beállító alkalmazása) kezelését, hát még Angolul! Ha nem látnám, tapasztalnám, akkor el sem hinném, hogy mit lehet kihozni egy kernelből. Governorok, Shedulerek, hangdinamika, kijelző fényerő/színkalibrálás, érintésérzékelés hangolás, memóriakezelés, reklámblokkoló, plusz kernelmodulok, CPU/GPU feszelés, stb, stb. Szédítő.
-
Eternitys
aktív tag
Köszi, ez funkcionálisan tényleg jófajta, viszont ahogy látom ennek olyan widgetjei vannak amik csak egyben mutatják az összes hang profilt, tehát nincs külön widget csak a csengésre. Jól gondolom? Igazából lockscreenre kellene nekem valami egyszerű kis szép.
Dottore : Na egy ilyen volume bar-al már kiegyeznék én is.
Sajnos taskert nem használom, nem ismerem, de ez a brightnes bar jól néz ki amit csináltál. Amit én keresek (a fenti tipusú minimal volume bar widget) az ha jól emlékszem ICS-en vagy Jelly Beam-en lett prezentálva.
-
Baku
aktív tag
-
dokee78
félisten
Nekem Xposed és Gravityval megjelent egy X gomb amivel kidobálja mindet.
Próbálja meg ezt: Loopr - Task Switcher
-
galaxys80
veterán
A FB appban el lehet valahogy érni,hogy egy csoportba írt bejegyzéshez történő hozzászólásról is értesítsen?
Groups be van pipálva.A bejegyzésről jön is az értesítés,de ha valaki hozzászól akkor már nem.
Bár lehet,hogy erről nem is lehet értesítést kérni.
FB app "szar,töröld" hozzászólásoktól kíméljetek.
Nekem semmi bajom vele.Jól működik. -
goom
senior tag
rjg: Bár van bluetooth a Samsungon is, nem sikerül az átküldés.
#40827, LonGleY: hát, először magam is így véltem: hogy legtisztább manuálisan. Aztán - kb. két óra után, mikor eljutottam a "G"-betűig - már másként láttam a dolgot... Sajnos, nem tudom, hogyan lehetne csv-t készíteni. Erre nem találok megoldást, menüpontot a Samun.
-
S e t h
nagyúr
Szeretném megköszönni mindenkinek aki segített, a sztori nagyjából a következő. Prc nem megy, meglepődés, calibre install, konvertál, örül. Doc szintén nem megy, calibre nem ismeri fel mint formátumot. Tipp érkezik, doc mentése rtf-be, aztán calibre, konvertál, kisebb kódolási hibák, de oké. Egyelőre a te tipped a legjobb, kipróbálom.
Ja és +1 a novára, annyira smooth mint csiga egy vödör takonyban.
-
gipsztigris
addikt
Így csinálja az Avast Anti Theft is!
Rootolt készüléken a systembe írja be magát és egy gyári adatok visszaállítását simán kibír. ZTE V970-en kipróbáltam.(#25486) freemanone
A tolvajok 99%-a nem ennyire "vájtfülű"! Sőt! Az ember könnyen mondja azt, hogy ellopták a telefonját, miközben csak elhagyta valahol és a megtaláló pedig szeretné megtartani magának a készüléket. Úgyis elkezdi babrálni, és akkor lesz idő arra, hogy beazonosítsuk a készülék helyét, esetleg a másik sim kártyát.
Profik ellen nem véd, de a profik közül kevesen lopnak telefont.....szerintem.
-
quailstorm
félisten
Akkor újat nem tudok mutatni. Hatásait meg nem ismerem. Jelenlegi mobilomra nem lehet vagy nem érdemes őket telepíteni. Tákolnom kéne valami jobb droidot rá, hátha sikerül. Van rá 2,5 hónapom
Most 236 MB RAM marad a 256-ból, ami nem rossz, ha az xperia x8 175 megájával vetjük össze. De sajna annyi app indul automatán, hogy állandóan kényszerített leállásokat kell folytatni ha minecraftozni akarok(csak ezért van fen a droid). Ez a nagy bajom a rendszerrel(volt valódi droidos 256 RAMos telóval is dolgom, meg 384 RAMos tablettel 1 hétig) hogy ugyanannyi RAMon amin a linux rekorder, csak döglődik. Meg hogy minden hülyeséget betölt fölöslegesen, ami meg nekem kéne arra meg nem jut erőforrás. Be sincs állítva a gmail, minek a galéria meg a powerAMP a stock lejátszóval együtt a minecrafthoz azt nem értem. Plusz a play net nélkül, meg a hangfelismerő. Mert így csak laggol minden és nem bír elindulni szerencsétlen minecraft. De ha sorba kényszerített leállítom mindet akkor meg egy szemernyi lag sincs utána, érdekes...
de hagyom és zárom ezt a részét a témának, mert nem ide tartozik, meg van egy két vallási fanatikus aki szeretne már feljelenteni
További flame-re nem válaszolok, csak topicbeli kérdésre ha tudok.(#24886) davidsone: nem értem a cifra dolgokat, benéz a build.propba és lekérdezi az eszközinfót. kb ennyit.
-
quailstorm
félisten
Fúú, ebbe nem ástam bele magam anno...
Ronin kipróbálta egyszer acen, azt mondta kevés a RAM így nem rakta be az xperionba...
Azt tudom hogy az alapérték az 15 és ebbe a servicek is beletartoznak(egy 2.3.7-es droidnál ez 1db előtérben futó appot jelent...). Új mobiloknál ez már ki van tolva.
itt az XDA link de próbálhatod magába a superchargert is(#24879) hunfatal: nem érted de hagyjuk... ne az alkalmazásfejlesztőnek kelljen már azzal törődni hogy fusson a háttérben az app hanem legyen alanyi jog mint a többi OS-ben...
-
-
maross
nagyúr
Koszi, kiprobalom. De akkor az elozore visszakanyarodva: ha mar rom toolbox kell autostart-ot szabalyozni, akkor nem lehet ilyen cuccokat alapbol torolni a system/app-bol? Azt azert nem szeretnem, hogy ne induljon el a telom, mert a picasa uploadert vagy valami hasonlo irto fontos dolgot letoroltem. pl van ilyen ami fut, es zavar: mtkweatherprovider.apk, mtkweatherwidge.apk. Holott widget nincs is kint, es amugyis mast hasznalnek.
-
maross
nagyúr
Elvileg van, es hogy tudom meg hogy az adott chinapp milyen neven fut az app mappaban? Felteszek addig egy total commandert. A gappsos dolog sikerult, jonak tunik.
mas: van ilyen automatikusan indulo dolog hogy picasa uploader, na az tokre nem kene nekem. Milyen appal lehet ezeket tiltani/kiloni?
-
Tristis
őstag
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Én olyan könyvolvasót szeretnék, ami kezeli beépülőként a prc kiterjesztésű szótárt (mint pl. a gyári Kindle-nek és prc kiterjesztésű a szótára). Nem az olvasott könyv prc kiterjesztésű, hanem a beépülő szótár. Én úgy tudom, hogy a Coolreader stardict-et tud alapvetően és prc-t nem.
-
törölt tag
Ez az egész Pou egy naaaagy hatalmas wakeup telep. Az, hogy valamikor elkezd jelezni, hogy meg kell etetni azt a kis kakidarabot, időközönként figyelnie is kell az alkalmazásnak, hogy hol tart az " étvágya " a kis kaki darabnak...nem tudom, én valamiért jobban szeretem ha van egy alkalmazásnak Quit opciója, biztos ami biztos alapon....
-
w.miki
veterán
GB-re (2.3.7) nincs valami program hibernálásra a Greenify helyett?
Más: JetAudio-t használok zenehallgatásra, szerintem jó is, de...
esetleg van olyan MP3 lejátszó, amiben könyvjelzőként el lehet menteni az éppen aktuális számot, lejátszási listával?
Pl. ha mindig más albumokat hallgatok, és amikor az egyik régebbit szeretném onnan folytatni, ahol abbahagytam, még akkor is, ha közben már másokat is lejátszottam.
Van erre MP3 lejátszó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest