- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janosibaja
őstag
-
nightzone
aktív tag
Olyat melyik beszéd felismerővel lehet megcsinálni hogy ha mondjuk egy jegyzet appban egy egyszerű listát akarok készíteni úgy, hogy minden szót új bekezdéssel akarok kezdeni, akkor ezt meg lehessen mondani neki és ne kelljen visszalépni a billentyűzethez és úgy kezdeni egy új bekezdést? Ez vagy a Google beépítetje nem tudja ezt?
-
-
R19
senior tag
Próbáld ki a Wetter App-ot.
Nekem ez bizonyult a legpontosabbnak. -
7Sony7
addikt
A kérdező konkrétan ezt a widgetet kereste, kép alapján. Én csak "megtaláltam" neki. Azt nem mondtam, hogy jó is.
Ha pontosat akarsz, akkor Weather underground. Csak hát a widget, ahogy kinéz... -
-
törölt tag
Én nem használok külső felhő szinkront, különösen jelszavak esetében nem. Fontos adatot csak saját szerveren tárolok. De elképzelhető amit írsz. A Pocket teljesen rendben van, mint alkalmazás, de sztem már nem foglalkoznak vele. A Dropbox API viszont többször is módosult. Ez okozhat ilyen errort. Ha van root, akkor lehetséges megoldás, egy szinkron alkalmazással (pl. Foldersync) a Pocket adatait akár Dropboxra is szinkronizálni.
Narxis:
Első a FAT legyen, második az EXT. Én EXT2 -t javaslok flash memóriára, mert az nem naplózó. -
LonGleY
veterán
Skype 3.2.0. Erre csak ezt tudom mondani. Azon kívül én még nem találtam jó minőségű voip-t. Vagyis lehetséges a többivel is dumálni, ha jó a neted, de a Skype bőven a jó net alatt is működik (mi egy jó wifi és egy tmobilnet közt használjuk). Esetünkben a Kakao Talk volt a második legjobb, de ott néha rákezdett a hang széttördelésére, pattogott picit a hang (pedig maga a kliens egy jó skinnel grafikailag is szórakoztató).
Melyik dolgozik még jó codec-el? Somatom írt még egy-kettőt, de nem vágom a rendes számhívós-fizetős szolgáltatásokat. Nekem kliens-kliens közt kellene ingyen, mert a Skype-ot azért szívesen lecserélném. Az nem érdekel, hogy mobilszámot mennyiért hívnak, és ne épüljön be sehova, leállítható legyen.
-
-
twine
veterán
Egy két haverral szoktunk rajta beszélgetni...teljesen használható...bár gyorsan hozzá teszem, tényleg ritkán használom,, (egy héten egyszer kétszer)
Amit tapasztalok, hogy huzamosabb idő után átmegy alig hallható "egér hangba" a beszélgetés minősége..ilyenkor bontani kell a vonalat, és ismét mehet tovább a csevej egy tárcsázás után...
Pénzt a szolgáltatásukért semmiképp nem adnék..De az általad vázolt helyzetnél/minőségnél, lényegesen jobbnak tartom.... -
-
madrac
senior tag
Használtam pár napig, de úgy néz ki, hogy ez volt az ami lassította a telómat. Azóta áttértem TrustGo-ra, aminek nincs ilyen problémája, és nagyon jókat olvastam erről is. Antitheft részére még nem jöttem rá hogy kell használni..
Érdemes összehasonlító tesztet is nézni róluk: Best Free Antivirus App for Android -
atike
nagyúr
A Free-t telepítjük jó ideje a friss telepítésű gépekre, nekünk pozitív tapasztalatok vannak... Egy pár napja próbálgatjuk a BitDefendert, de az AVG eddig nagyon bevált.
Szerk...
Ehe... Most látom milyen topicban vagyok...Nem PC-s...
Szóval telóra talán egy párszor ment csak fel, se jót se rosszat nem tudok róla mondani...
-
tybsen
addikt
"Még jó, hogy saját magamat nem tiltott ki." - Ne haragudj, de ebbol is lejon, hogy nem is ismered a programot Miert tiltana ki???. Meg mi az, hogy ezek utan senkinek sem javaslod?? Miert baj, ha van egy plusz vedelem a telefonodon, Uristen...
(#23734) basaja: ja en errol nem tudtam
koszi
-
tonyqa23
senior tag
Nem is megtakarításra van kitalálva. Hanem csak olyan programokat kell hozzáadni, amik ébresztgetik a telót feleslegesen. Nem fog helyet vagy memóriát felszabadítani. Nekem csak Rise FM, a Térkép, meg a Mindig TV alkalmazások vannak benne, mert ezek merítik a telefont. De simán lehet őket használni, a hibernálás miatt tényleg egy fél másodpercel később indul el, mit anélkül, de simán működik.A többi alkalmazást, ami nincs benne nem lassítja,mert köze nincs hozzá. Nagyon jó,h ezt a programot kitalálták, így fent lehet olyan retek alkalmazás is, ami miatt felére tudna csökkenni az akku üzemideje, de mégsem merül. Pl a Térkép.
-
tomy86
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest