- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Köszönöm szépen a tippet, de lejátszót keresnék inkább, több okból is. Meg a mappában is ABC rendben vannak a számok, a sorrendet az ID3 tag tartalmazza, tehát olyan kell, ami így tud rendezni.
Átnevezgetni a fileokat nem tervezem, nem is fogom, gondolom csak akad olyan lejátszó, ami megfelel ezeknek a szerintem nem túl magas kívánalmaknak.
-
Bozek
nagyúr
Feldobják a napomat az ilyenek, hogy "na most jól megmondom neki", aztán fogalma sincs az egészről...
De elmagyarázom. Csinálsz egy távoli képet mondjuk egy templomról, mert nem tudsz közelebb menni. Az 50 MPx-es képből ki tudod vágni mondjuk 10 MPx-ben, míg egy 5 MPx-esből max. 1 Mpx-ben. Ha úgy van megírva a kameraszoftver, akkor ezt akár a digitális zoom-al is meg tudod csinálni, veszteségmentesen.
-
Érdekes az, amit ajánlottál. Én sokáig a Condit használtam, bár nem sokat tud, viszont 3 megát eszik csak a memóriából, és egyáltalán nem meríti a telefont. Most tértem át E-robotra, mert kellett a 2g/3g, automatikus kapcsolás. A Condi a userek 90%-ának elég, nagyon jól átlátható, egyszerű, és könnyen kiismerhető.
-
törölt tag
Igen, már csak az lenne a hab a tortán, ha a másik fél nem látná mikor voltam utoljára online és nem látja, hogy olvastam az üzenetét. Eddig a Telegram viszi a prímet, annyira, hogy ki is próbálom. De nálam még nem 100%, szóval várok további ötleteket. Neked pedig köszönöm az eddigi tippeket.
-
törölt tag
Kezdetnek jól hangzik, folytatásnak is, mert az F-droid repóban szerepel. Ha vannak még ötletek, jöhetnek. Ilyesmi irányban gondolkozom.
Egyébként ez látszólag úgy működik, mint a Whatsapp. Megadom a telefonszámom és érkezik egy kód. Innentől, akinek az app fent van, az lát. Vajon lehetséges olyasmi, hogy mindenki számára láthatatlan legyek? Csak azzal csevegnék, akit én veszek fel, más ne is lásson!
-
törölt tag
Áhhh ezek a modik! Végre jön vki, aki megérdemli, hogy áldozat legyen. Bele sem kell nézni a célzókába, mert ő kóstol meg. Az ember hsz. -ről hsz -re szépen felépíti a csapdát, amiben a végén majd legyalázza, erre jön egy modi és levadássza előle. Hát ez nagyon nem szép dolog! Egy kis gonoszkodó szórakozástól is megfosztják az embert.
-
zeon.hu
nagyúr
-
pikszel
addikt
-
-
petipetya
nagyúr
Nekem most ez van fent erre a célra, és prímán működik: Calls Blacklist
-
obsession
újonc
Klassz. Egy érdekesség. A kérdéses telóban 4 érintkezős aku van. Kíváncsiságból ZTE Blade akku sima két érintkezőjével (+,-) érintkezve simán bekapcsol és működik a teló. Ha viszont a saját akku másik két érintkezőjét kiiktatom, be sem lehet kapcsolni. Ergó az Alcatel akkujában is van valami biztonsági kütyü?
-
Flind
senior tag
-
lacibacsi
addikt
Nem az automatikus frissítéssel van gond,mert úgy néztem az adatokat, hogy mindenen kézzel befrissítettem, tehát maximum egy perc eltérés volt mindig az adatok között.
Egyébként én az időképhez tértem vissza. Az eddig megbízható volt, csak hát a külső nem feltétlenül haladt a korral (bár ma már az is sokkal jobb, mint korábban).
-
punky10
addikt
Lehet, hogy hülye szokás, de én egy új telefon esetén legelőször az ismeretlen forrásokat pipálom be, és engedélyezem az USB-hibakeresést...
Ja, vírusom erről függetlenül még nem volt...Más:a Swipe már engem is kezd idegesíteni.Olyan ismeretlen, értelmetlen szavakat hoz előre, amiket még sosem használtam...
-
canniball
nagyúr
Az nekem úgy látom be van kapcsolva, de ha rábökök nálam is meghal az ES.
Ennek okán kéne nekem egy task killer, hogy ne kelljen egy beragadt app miatt rebootolni. Van olyan ami kifejezetten ajánlott? Más cél tényleg nem lenne, csak ennyi hogy kézzel ki tudjam lőni az esetlegesen lehalt alkalmazásokat, de azzal ne legyen probléma (a tableten lévő Asus task manager pl. nem mutat minden futó alkalmazást). -
Nálam 2 eszközön (Wayteq xtab-79qci tablet és THL W7S, 4.2-es andorid-dal) sem megy frissítés óta root-tal az ES File Explorer, ugyanez a hiba: indítás után azonnal kilép a program. "-Security patch: improve low level security for root" - gondolom ez miatt nem megy, remélem idővel javítják.
-
LyonnaisFan1
őstag
Kár
Nálam most 40MB a fogyasztása, ami rengeteg. Ramlimit mellett.
Ez így felejtősPedig olyan szépen jelzi pirossal az akksi alacsony töltöttségét, hogy egyből látom mi kínja van a telefonnak. Anélkül, hogy feloldanám a zárat
Gondolom nincs valami hasonló progi, ami kevesebbet zabálna memóból (és akksiból egyaránt)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged