- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
poirot
őstag
válasz
Oldman2 #161239 üzenetére
Ha megengeded én válaszolok. Igen, nálam a Fővárosi vízművektől jön az e-mail címemre értesítés mivel ott e-mail cím/jelszó párossal lehet regisztrálni az online ügyfél szolgálatuknál.
Na és persze amit ajánlottam, az Otthon+ apk [link] , most jobban megnézve, ez kifejezetten a vízmnű apk-ja, itt is fel lehetne adni a viz fogyasztásokat, de én csak az értesítést kapom meg, kényelmesebb a számítógépen elintézni. -
tomy86
addikt
válasz
Oldman2 #161195 üzenetére
A DiskDiggerrel tehetsz egy próbát, bár ha jól emlékszem root kell hozzá.
-
zeon.hu
nagyúr
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Oldman2 #160804 üzenetére
Az összefoglalóban van egy ZipSigner a a telefonon mókolnád meg vagy itt az "APK-k módosítására való alkalmazások" részben kb. bármelyik megoldja.
Viszont megjegyezném hogy ha megvetted akkor az In-App purchase-t nem fogja tudni felszedni (ezért nem szoktam ajánlani az újra aláírást hanem a frissítések kikapcsolását / ha van root akkor valamilyen detach megoldást).
-
5leteseN
senior tag
válasz
Oldman2 #160792 üzenetére
Már nem is látom programok között, az utolsó frissítés óta (kb. 1 hete), furcsa módon a frissítés elkezdődött, majd a program eltünt.
Arra gondolok, hogy a 6-os Androidos telefonra(régi darab) a frissítés nem jól lett megírva, és előtte nem (jól) ellenőrizte a progi a verziót, majd nem is indult el.
Mint írtam, már nem látható az alkalmazások között, vhogy -emléxem- lehet futtatni, visszatelepíteni az előző verziót. Hogyan?
Jó lenne, mert egy jó "poént" kezdtem: akku regenerálás ellenőrzéssel/tesztelésel, amit ezzel a programmal követtem volna végig, mert úgy hiteles.Az eddigi pár hetes munka/kísérlet veszett el, pedig érdekel, jól ment, de így...
Ha tudná vki a régiverzió visszatelepítésben segíteni, nagyon megköszönném!
Pl: Megosztanám a Li-ion akku regenerálási "kísérlet" véeredményeit.
-
crok
Topikgazda
-
BestofJAVA
tag
válasz
Oldman2 #159267 üzenetére
Az Alrite app át tud alakítani legfeljebb 3 órás felvételt szöveggé, de ehhez 18000 forint befizetése szükséges. Ingyenesen csak két percet alakít át. Erősen eltúlzott ár. Ilyen áron fölösleges reklámozni, az emberek túlnyomó többsége számára érdektelen ez a pénzéhes szolgáltatás. Lehúzás.
Négy nyelve közül egyik a magyar, így gondolom, te vagy a fejlesztő, vagy egyéb módon érdekelt vagy a dologban. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Oldman2 #159055 üzenetére
Ingyenes: Moon+ Reader
Fizetős: Moon+ Reader Pro
Szokott akciós is lenni, talán féláron. -
_Atesz
addikt
válasz
Oldman2 #158262 üzenetére
Ez azért elég érdekes, hogy tudom bizonyítani, ha hang alapon ígérnek valamit, de azt nem tartják be utána?
Tudom, mindent írásban kell ilyenkor intézni, de van, hogy írásban nem válaszol egy cég egyhamar, telefonon előbb elérem.
Max. ha ilyen van visszarakom a régebbi telómba a SIM-et. -
-
kovisoft
őstag
válasz
Oldman2 #158030 üzenetére
A Mobile Doc Scanner is úgy működik, hogy alapból belövi a dokumentum határait, és rázoomol a sarkokra, ha igazítani akarod. Fizetős, de gyakran ingyenesre akciózzák.
-
-
-
poirot
őstag
válasz
Oldman2 #157769 üzenetére
Sziasztok!
Most jöttem meg a Sparból, valóban müködik widget nélkül a fizetés, viszont ahogy spiderpig-nek, nekem sem jön semmiféle sikeres fizetést jelző kép, csak csippan, na meg az SMS a fizetésről, az jön. Próbáltam most ismét felvenni az ATM-ből pénzt, de sajnos nem érzékeli, tavaly egyszer sikerült, azóta sem, kártya kell hozzá. -
válasz
Oldman2 #157734 üzenetére
Értem és senkinek nem ajánlanám csak azért a MD-t, hogy vízivásra emlékeztesse. De a lényegi dolog minden app-ban maga az emlékeztető, a többi csak díszítés.
Aki használ esetleg Huawei egészség alkalmazást, az talál benne ilyen lehetőséget is. Sőt, ha van okosóra, akkor arra is kimegy az értesítés. -
-
Fall-N
veterán
válasz
Oldman2 #157707 üzenetére
Nem mindegy? Retek mind.
Ezért is, amikor nemrég váltottam bankot az OTP fel sem merült. Mostani bankomnál (meg a réginél is) van Google Pay, telefonom NFC-s és működik is rendesen a fizetés. Sajnos ez a Simple sosem lesz üzembiztos. Az OTP meg saját magát szívatja ezekkel az OTP-s alkalmazásaival, meg a régi működők lecserélésével.
-
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
-
Fall-N
veterán
válasz
Oldman2 #156041 üzenetére
Már írtam, hogy alapjaitól az Android 11 óta van gond, lásd Pixelek. A gyártók vagy megoldották vagy nem. Mivel a legtöbb saját megoldást használ, így nincs gond. Nekem Android 10 alatt nincs ilyen gondom a MIUI melett.
A Samsung is saját megoldást használ, nem az alap AOSP API-t, így nem érinti a hiba. A Fluid Gestures is más kód, azért is működik rendesen.
-
Somatom
veterán
válasz
Oldman2 #156041 üzenetére
Olvastad amire reagáltam?
Ha a MIUI csupán egy launcher, akkor az OneUI is csak egy launcher. Ha az alapvető Androidos funkciók OneUI -s készüléken működnek Nova -val, akkor MIUI -s készüléken is működniük kéne Nova -val. Ha nem működnek, akkor a MIUI mégsem csupán egy launcher. -
lovi27
addikt
válasz
Oldman2 #156010 üzenetére
Nem rád vonatkozott. Most a Nova Prime le van árazva 80%-al 0.99 USD-re.
A Play áruház nekünk ezt 79 forintért adja. Azaz 1 USD = 80 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest