-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Milyen Android verzió, melyik böngésző, melyik oldal? Nálam egyedül a Youtube weboldalán ajánlja fel a klienst. De ha a Youtube -on akarnék nézelődni, akkor eleve a klienst nyitnám meg, nem a böngészőben a webes felületet. Sztem az a gyakoribb élethelyzet, hogy az ember böngészés közben botlik bele egy beágyazott videóba, amit szeretne normálisan megnézni. Ilyen esetben nekem nem ajánlja fel a gyári klienst. Én ezt azért tartom egyértelműen Google hibának, mert ott a TubeMate, ami viszont azonos körülmények között tökéletesen megoldja azt, amire a gyári kliens nem képes, pedig ez az alapszolgáltatása, erre fejlesztették.
-
petipetya
nagyúr
Nálam valamelyik android főverzió óta (4.3 vagy 4.4) csinálta azt a 64 bites win7, hogy simán felismerte és csatlakoztatta a telót háttértárként, ám eltűnt a biztonságos eltávolítás gomb a tálcáról.
Furcsállottam, de nem igazán érdekelt, mivel linux a fő rendszerem és ez mindegyik telómat tudta háttértárként csatolni. A Nexus 4-et pedig a 4.2, 4.3, 4.4, 4.4.1 és a mostani 4.4.2 alatt is gond nélkül kezelte/kezeli.
-
Wolfskin
őstag
Mire kell amúgy, ahova nem jó az MTP mód?
jelenleg csak a sajátgép alatt ismeri fel (tcm), a fájloknak csak a nevét mutatja, mappát létrehozni nem lehet, ha a fotók mappát megnyitom, akkor előtte 1-2 percig homokórázik, ha 20 képnél többet jelölök ki másolásra vagy áthelyezésre lefagyasztja a commandert. ugye nem túlzok, ha azt mondom, a gyakorlatban használhatatlan...? (#50468)
-
kovisoft
őstag
Én is a Cool Readert használom, de a legutóbbi frissítés óta bizonyos prc-ket bizonyos készülékeken nem jelenít meg rendesen. Tele rakja html kódokkal a képernyőt. Érdekes, hogy a két telefonom közül az egyiken (ICS 4.0.4) jó, a másikon (JB 4.3) nem jó. Vissza kellett rakjam az eggyel korábbi verziót, amíg nem javítják ezt a hibát.
-
Clemi
veterán
"A tableteddel van gebasz, én tudok appokat nézegetni frissítés közben is."
Akkor a tablet (Wayteq xTAB 79qci), vagy a play a szar? Egyébként nagyjából a fele memória szabad szokott lenni nálam, mikor használom, de azzal már az első perctől szembesültem, hogy ha frissít, telepít, letölt, akkor kezeket el a géptől, különben csonttá fagy. Pont ezért kapcsoltam la az automata frissítést, mert sokszor ébresztés után, percekig használhatatlan volt a gép, mert ő most frissít.
Minden táblagép aminek 4 magja van ilyen vajon frissítés közben, vagy ez egy adott konfiguráció sajátossága? -
xcds
őstag
Nekem csak egy beállítás van, gps használata helymeghatározáshoz. Kivettem a pipát és akkor is ugyanazt írja: a lokáció meghatározása időtúllépés miatt nem lehetséges. Egyébként az utóbbi időben az Akkuweather sem tudta, de az frisssülni sem akart, uh azért lett Időkép. Uh nem tudom, miért nem megy ez a helymeghatározás. Google térképnek nincs gondja.
-
Jacak
senior tag
Bugos,ja.
Én kerestem is egy régebbi verzát,azok még aránylag gördülékenyebbek voltak,meg ugye kisebbek is.Meg ugye az emotikonokat csak úgy a 2.x-es verzától mutatják(többek közt.)Az a gáz,h. nem is találtam még olyan másik appot,ami tudná ugyanezt,h. privátim beszélgetni FB-n anélkül,h. a chaten online-nak látszana az ember,pedig pont ez a lényeg,h. ne láthassa az embert boldog-boldogtalan... -
zlatan77
aktív tag
-
Huma
addikt
Pl nem tudott mappákat kezelni. Csak album, előadó, stb szerint lehetett lejátszási listát összeállítani. Én régimódi vagyok és mappákba szortírozom a zenéimet.
Volt ami nem játszott le minden mp3-at. Kettő is.
Volt ami nem volt stabil.
Ilyesmik.Az NRG volt az egyetlen közülük ami hibátlanul működött, kezelte a mappákat és nagyon felhasználóbarát a kezelése. (Fizetett hirdetésünket halhatták!)
-
0xmilan
addikt
Tudom, hogy mire veló a Link2SD, de a leírása szerint ilyet is tud:
- Convert system apps into user apps
- Convert user apps into system apps
Azért kipróbáltam , bár nem tudom mit vártam, hiszen root jogot sem kér, szóval valószínű volt, hogy nem fog működni.Visszaraktam egy játékot /data-ra, lementettem TB-al, majd visszaraktam a mentést, de ugyanígy nincsenek meg az adatok (jelen esetben a játék pontszámai). Töröltem az adott játékot, visszaraktam újra a mentést és megint ugyanez.
(#30647) tomy86
Hol nyomok hosszan az adott appra? Appokat csak akkor listáz ki, mikor már egy folyamat közepén vagyok és ott már csak azt tudom hosszú nyomással változtatni, hogy mit jelöljön ki. Gondolom azért nem látom, mert nem a Pro van fent. -
darvinya
titán
Fizikailag igen, de külön partíció.
pl: Neo/NeoV 1Gb-s, de ebből 512MB a RAM és 512MB data partíció.
Ami valóságban kevesebb, mert itt ott egyéb rendszer partíció is bele van véve.(#25903) hunfatal
Biztos vagy te ebben.
A fenti pl: is ezt mutatja.
A te mini pro-d is ilyen, hiába 1Gb-os még sincs 1Gb RAM-ja és nincs 1 Gb-t app tároló.
Csak 512MB.Nézzük akkor a P-t.
1 Gb-os RAM van benne 2 Gb app tároló, ami valóságban 3Gb-ot jelent.
Sőt 16Gb-ot, mert csak 1db memória chip van benne. -
fatal`
titán
Ilyet konkrétan nálam sem.
Ellenben fagy, lassú, nyavalyog, hogy nincs internet, fél óra mire elindul... Valamelyik verzió akkor is jelezte az üzeneteket, ha le voltak tiltva az értesítések (azóta már javították). 2 éve van androidos telefonom, ennyi idő alatt nem sikerült összehozniuk egy normálisan működő appot, egészen nevetséges. A nagyobb alkalmazások között nincs még egy ekkora hulladék.
Nem teljesen tartozik ide, de az SDK-juk is egy túlbonyolított borzalom. És abban is 2 éves bugok (is) vannak.
-
LonGleY
veterán
Az IM+ Pro-t abszolut nem javaslom. Még kirakott ikon mellett sem érkeznek mindig az üzenetek. Részemről is inkább
imo messenger.
(#25167) hunfatal: Próbáltam, igen, azt is linkeltem kicsivel előtte. Az is biztosan használható, de az UI katasztrófa. Az Auto SMS Sender felületileg és tudásban is komolyabb. A Pro verzióban még FB üzenetek is időzíthetők.
Nem látszik, hogy foglalná a memóriát, és ha manuálisan indítom, akkor is csak 8 MB-ot eszik. Érdekes egyébként, hogy ha be van állítva időzítés, akkor sem látni az induló cuccok közt, mégis működik. Van valami rendszer-feature, amire rá tudják fűzni magukat, ha idő alapú futtatásról van szó? Valahogy az ilyenek kirakott ikon nélkül is jók, sok IM kliens meg - ahogy pont az IM+ kapcsán előjött - megszenved még a push-al is. Viszont akkor miért kell ikon a 3rd party ébresztő appoknak? Fene se érti...
-
LonGleY
veterán
Az Apex-en van fent egy JB téma, ami pár alapprogram ikonját változtatta, de ez nem nyúl elvileg a felső sávhoz (már próbáltam az alapra visszakapcsolást).
A másik ikontémát az NT-hez szedtem, úgy válogattam össze a kapcsolóim kinézetét. Azokra egységes színt is húztam a program beállításaiban, bár ennek - megintcsak elvileg - nincs köze a fenti ikonokhoz. És ha lenne is, logikusabbnak látnám, ha azokat is zöldítette volna.. :]
Btw, nálam so'sem volt kékítés (hiába ICS), de itt mondjuk nem is a rendszerikonokról van szó, hanem a bal oldali user cuccokról. Már nem emlékszem, hogy mi után fehéredtek ki - igazából nem néz ki vészesen, ezért egészen eddig nem is zavart.
-
kukinyo
addikt
-
spiritex
veterán
Én az Alarm Clock Xtreme Free-t használom. Egyszerű, és ez is betonstabil.
-
tonyqa23
senior tag
Igen, az a probléma,h duplájára kell szélesíteni egy normál álló képet, ami, ha nem is pont 540x960, de hasonló felbontású.Egy normál álló kép. Viszont, ha duplájára szélesítem,h 1080 legyen, akkor a hossza is dupla lesz, és nem 960 pixel, hanem sokkal több, ezért,h görgethető legyen sokat le kell vágni, mondjuk az aljából.
Amúgy van erre használható alkalmazás telefonra? Mert én PC-n a Paint-ben szenvedtem a vagdosással, akkora photoshop májsztró vagyok. -
-
fatal`
titán
Én azt nem értem, hogy miért ez a baromság az alapbeállítás, hogy összeszemeteli a főképernyőt.
(#16656) Fandango: Erőforrásról nem tudok nyilatkozni (sosem néztem a Trebutchetnél), de, hogy tudásban messze alulmarad az Apex/Novahoz képest az egészen biztos. Emiatt talán erőforráskímélőbb is, bár, mint írtam ezt pontosan nem tudom.
-
katalin888
aktív tag
-
ch003067
addikt
-
-PLevi-
senior tag
Pontosan nem tudom, hogy megy a dolog, de a lényeg, hogy zárt rendszer révén, nem olyan egyszerű, mint nekünk droidon.
Ha nincs wifi a közelben, akkor csak .apk-t tudok leszedni google-ből. Tudtommal ingyenesen elérhető app-nál ilyen esetben nem warez-ről beszélünk.
Vagy tévedek? -
Bozek
nagyúr
Azért 2013-ban olyan eszközt kiadni, ami csak trükkökkel tud bluetooth-on fájlt küldeni, elég szánalmas. Tudom, a jogvédelem miatt, de azt meg lehetett volna oldani a küldhető formátumok korlátozásával.
(#16100) Mr X: Nem feltétlen warez. Én tudok olyan Android-os alkalmazást, ami nem került fel a Play-re, viszont XDA-n ingyen hozzáférhetővé tette a készítő. Na meg mi van akkor, ha én saját magam írok egy programot?
-
-
kelemen93
tag
-
xtevo
őstag
-
blt.62
őstag
Szio! Igazad lett mobil nettel működik az MMS letőltés, de Wifin keresztül nem akar. Ez hiba vagy ez így jó? Egyébként az MMS csak neten keresztül működik mindig? Ezért van az, hogy 320 karakterű sms (2 sms) beírása után (mondjuk 350 karakter) nem 3 sms-t küld hanem MMS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Minecraft
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged