- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
Mr Dini #80697 üzenetére
A PH! aranyköpések topikban archiválva lett az utókor számára.
-
d3tox1c
senior tag
-
d3tox1c
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #80667 üzenetére
Bármitől lehet és mivel az Xposed felrakása után jelent meg a hiba, így nagy valószínűséggel az a hibás. Volt nálam is olyan alkalmazás, ami utána ANR-t dobott. Mondjuk vannak ennél érdekesebb problémák is.
1. Az SCR Screen Recorder dob ANR-t, ha kiválasztom az Internal Audio-t, de csak akkor, ha fent van valamely hang mod (pl. most a Project Desire).
2. Ez még érdekesebb. A Zalai Hírlap digitális kiadása. Xperia Z1 Compact-on ha felrakom, akkor 2-3 napig jó, aztán jön az ANR, amint meg akarom nyitni az újságot. Se az alkalmazásadatok törlése, se az újratelepítés nem használ. Szoftver újrarakása után ugyanez, működik 2-3 napig, aztán megint meghülyül. Hozzáteszem, hogy Xperia V-n nincs ilyen hiba, ott tökéletes. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #80538 üzenetére
A Servers Ultimate csak egy webszervert csinál a meghatározott elérési útra. Ha a belső tárhelyet adom meg, akkor arra. Ha a media/movie nappát adom meg, akkor a másik készülék böngészőjében bepötyögöm a telóm IP -jét és már látom is a filmeket a böngészőben. Kiválasztáshoz nyomvatart -> megosztás -> MX Player. Az meg lejátsza, mint egy hálózati médiát. Ha a böngészőben nem alapértelmezett a linkek letöltése, akkor a rábökés is elég. Iphone -on ugyanez a módszer, csak szűkebb a lejátszható formátumok köre.
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #80528 üzenetére
Milyen csodáló? Léccci, nemááá! Tök kínos és totál alaptalan. Emlékszel a shellparancsra, amit priviben mutattam? Még Te is azt írtad, hogy nem nagy was ist das. Hát, én bármennyit izzadhatnék rajta, akkor sem tudnék egy olyat összerakni.
Csak a legújabb miniPC -ken van Gigás port. Az enyém még 10/100 -as. De nem az a szűk keresztmetszet. Sztem a képfeldolgozás sok neki. Ha hardveresre állítom a videó kódolást, akkor megnő a késés. Szoftverből jobb. Ha az átviteli formátumot átrakom jpeg -ről, h264 -re (vagyis, kevesebb átvitt adat, de melósabb feldolgozás), akkor szintén belassul. Nekem ebből úgy tűnik, hogy a teló GPU -ja a gyenge láncszem. H264 -re állítva melegszik is rendesen.
Kösz, de ne keresgélj alkalmazást, mert van rá kidolgozott megoldásom. Servers Ultimate -es webszerver. Így nem kell semmi extra alkalmazás a megjelenítéshez. Csak egy böngésző, az meg minden platformon adott. Még IOS cuccokkal is működik (ha, egyébként az adott formátumot le tudja játszani).
-
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini #80528 üzenetére
Megkerestem az appot... Kicsit nehézkes volt, mivel egy recovery&adb nélküli bootloopos tabról beszélünk és pont ezen volt csak rajta az app.
Keress rá a Playstoreban a pixel media-ra. 3 app van. Van egy server, ami a tartalmat adja, van egy kontroller, ami "távirányítja" a fogadót(receivert). És ugye a fogadó a 3.-ik.
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #80516 üzenetére
Valóban és nem is túl régen. Elnézést, nem emlékeztem rá! Nem állt szándékomban úgy tenni, mintha én találtam volna fel a spanyolviaszt!
Éjszaka keresgéltem, mert bosszantott ez a mirroring ügy. Az egyik miatt a miniPC csuklott össze, a másiktól meg a teló kapcsolt ki (az azért nem egyszerű összeakadás lehet). Gondoltam, teszek még egy kétségbeesett kísérletet és nagyon megörültem, hogy bejött. Egyébként Te találtál benne kifejezetten médiastream lehetőséget? Tudom, hogy arra van sok más lehetőség, de sztem belefért volna a feature listába, hisz nem áll olyan távol egymástól a két funkció. Eljátszadoztam vele, de a 720p -n már érezni lehetett, hogy határon van. Persze, azért betoltam neki a Killa Sample -t is, de az már slideshow lett odaát.
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #80355 üzenetére
Pont azért van ez a gyári megoldás, hogy ne kelljen root. Az tény, hogy volt vmi behibázása a Samunak. Ezért adta ki ezt a patchet. Az előbb rákerestem a "Samsung Galaxy S4 screen mirroring" -re és a találatok alapján nekem nem úgy tűnik, hogy ne lenne ilyen feature gyárilag. Root -tal persze megtanítható más "nyelvre" is. Csak az a problémás, amikor a megjelenítő Samsung, mert az nem "tanítható" úgy, hogy letöltök hozzá egy másik screen mirror alkalmazást. Na, ekkor jön az, amit Te írtál korábban (Chromecast, miniPC, stb.). Én az S2 -ről, 4.1 alatt is nyomtam screen mirror -t, miniPC -re. Ráadásul Lanon, amire a Google csak most jött rá és csinált egy Lan adaptert a Chromecast -hoz.
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #80341 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. A Samsung egyes okosTV -i közvetlenül is tudnak screen mirroringot. A probléma az, hogy az Android (és a Google eszközök) alapértelmezetten a Miracastot használják. A Samsung viszont nem, ezért, tudomásom szerint a Samsung TV -k, közvetlenül csak Samsung eszközökről tudnak screen mirroringot.
-
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #80190 üzenetére
Játszom vele, de nem megy. Hiába remapolom, a reboot mindenképpen megtörténik.
"The power-button long-press event is generally implemented in hardware i.e as an interrupt to the PMIC (power-management chip). Upon receiving the interrupt, the PMIC momentarily cuts-off the power-supply to the main processor, effectively forcing a hard-reboot."
Próbáltam olyan trükköt, hogy Power long press -re remapoltam egy screen off -ot (a Power funkciók alapfeltétele a wake up. Kikapcsolt kijelzőnél nem kéne működjön). De, ha bekapcsolt kijelzőnél tartom hosszan nyomva, akkor hiába kapcsoltatom ki erőszakosan a kijelzőt, akkor is rebootol. Még egy ötletem van. Low level -ben belenyúlni. Pl. Ha a Power -hosszan nyomva van, akkor időközönként kiadni rá a sendevent up/sync parancsot. Hátha elengedi egy pillanatra és így soha nem éri el a reboothoz szükséges nyomvatartási időt. De a poweren kívül, van egy sec.power kód is. Szóval nem eccerű. Főleg úgy, hogy én nem vagyok programozó.
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #80051 üzenetére
Öööö... Én tán mást írtam volna?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #79963 üzenetére
Ezt honnan vetted? A Cerberus-t 1 licenc-el összesen 5 eszközön használhatod úgy, hogy nem fizetsz érte pluszban.
Én anno még az ingyenes akcióban regisztráltam és ezt látom:
"Kapcsolt eszközök: 0/5 • Ha több eszközt szeretne használni, vásároljon licenszt"Azért 0, mert most töröltem ki az Xperia V-t, a Z1 Compact-ot meg még nem adtam hozzá.
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #79933 üzenetére
Értem, amit írsz, de nézd meg, hogy honnan indultunk! Annyit a "buta szöszi" is tud, hogy van egy SD kártya a telójában. Annyira nem lehet buta, hogy ne vetődjön fel benne, hogy miért nem tud rá írni KK -alatt. Neki nem root opció kell, csak az SD -re akar írni, ha már olyan telót vett, amiben van.
-
drmotto
őstag
válasz
Mr Dini #79840 üzenetére
Ezt én is tudom, mit jelen, de miután most is forgalmaz, vagy fent maradt valami belőle, vagy nem lett rendesen eltávolítva, vagy passz. A lényeg hogy nem tudjuk mi az ami szivárogtat.
Ez tud olyat hogy kiírja például hogy com.facebook.katana 2015.07.11 52 Mb?
Mert ha nem akkor nem jó nekünk. -
spiritex
veterán
válasz
Mr Dini #79765 üzenetére
Már találtam neki app-ot, ami az elsődleges igénye volt, ti. az automatikus válasz sms.
HUNited
Azért nem találtam először a Play-en, mert át is nevezték, meg a logója is más lett, de megvan, ráadásul csináltak belőle magyar verziót is külön: Feketelistára. -
wolfman
veterán
válasz
Mr Dini #79542 üzenetére
Köszönöm a segítségeket. Csak szeretem ha tiszta a rendszer, aztán ha valami csak teszt vagy kiegészítő cucc, akkor nem kell.
Nagyon jó videó lejátszó programot keresek mkv-ra többnyire. Kezelje, vagyis engedje át a DTS stb. hangokat (szólaltassa meg azt is), bár lehet ilyen nincs.
-
wolfman
veterán
válasz
Mr Dini #79523 üzenetére
No hát ezekre az appokra gondoltam:
- assemble test
- com.lenovo.helper
- com.mediatek
- common data service
- da vinci
- google partner setup
- google one time init
- kulcstartó
- locationEM2
- Mobile anti-theft
- MTK Thermal Manager
- MTK Thermal Stress
- Mérnök mód
- SmartcardService
- Személyes Safebox
- Személyi HotSpot
- Lenovo Ötlet AsztalMondjuk nagyrészt sejtem mi mire való, csak furcsa, hogy ez mind külön applikáció, nem pedig az oprendszer része (mint az hogy 'külső tárhely', ez miért applikáció vajon!?).
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mr Dini #79264 üzenetére
Köszi
Airdroiddal átraktam PC-re a téma .apk-t, amiben TC-vel meg is találtam a háttérképet. Ezt visszaraktam a pictures mappába és onnan már kínálta is lezáróképernyőnek használatra.
Na mondjuk barátom közben nézegetett ghostrider háttérképeket, így végül talált egy neki tetszőt szóval azt is rádobom a készülékre
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mr Dini #79264 üzenetére
Na ezt megnézem, mert most reggel visszakerült hozzám a telefon, hogy "ismét" nem ismeri fel a SIM kártyát (nem kér PIN-t és nincs elérhető hálózat sem, bár a SIM-et felismeri, hogy van a telefonban, mivel ha kiveszem menet közben, akkor szépen írja, hogy SIM eltávolítva és újra is indítja a telefont) (sajnos ilyen hiba miatt indult hozzám tegnap este, de gyári visszaállítást követően mire ideért már nem volt gond a SIM kártyával, így "csak" témázgattuk")
A GO Locker programot ledobtam a telefonról, ami ezt követően egyből kérte a SIM kártyához tartozó PIN kódot. Most éppen újraindítgatom, hogy nézzem a GO Locker eltávolítása valóban megoldotta a SIM hibát, de úgy tűnik, hogy eltávolításával megszűnt a jelenség
Na ilyen problémával sem találkoztam még
szóval tényleg kiszedem valahogy a hátteret az .apk-ból, amúgy is az lenne a normálisabb megoldás.
dokee78
Köszönöm a linkeket
bakker, hogy itt mire nincsen topik
-
muszor
tag
válasz
Mr Dini #79209 üzenetére
Köszi szépen, közben megoldottam a Automatic File Mover FREE -vel
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Mr Dini #79218 üzenetére
Igen, ha a mintát módosítom vagy kikapcsolnám akkor kéri a pin-t. Az a kisebbik baj amúgy, nekem igazából a hivatkozásos képernyőzár (egy irányban felold, a három másikban pedig alkalmazást indít) lenne kényelmes, de vpn kapcsolattal... Na ez amit a biztonsági szabályzás nem enged ugye...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini #79041 üzenetére
A root mint lehetőség az operációs rendszer mükődésének egy kiterjesztése
Az ilyen appokat külön lehetne kategorizálni az alkalmazás kategóriákon belül.
A Tasker,E-robot pl csak kivételes esetben kér root jogot,arról nem az alkalmazás fejlesztője tehet,hogy bizonyos funkciók igy vannak megoldva,de valahol érthető is...
A Google vehetne példát esetleg az ilyen automatizáló appokrol,ugyanis igen hasznos dolgokat tud,amiket alapszinten belehetne építeni.
De ott van pl az xposed rendszer,csomó gondot meglehet vele oldani felhasználói szinten. -
vicze
félisten
válasz
Mr Dini #78868 üzenetére
Csak egy utolsó.
A Google Music azon része hogy zenét tölts fel és ott tárold az teljesen ingyenes. A fizetős rész az All Access az a teljes 30millió számhoz ad hozzáférést, de a saját feltöltött zenéidet akkor is hallgathatod ingyen. Jelenleg 50ezer számot lehet feltölteni 320kbs MP3-ban (mindent ebbe konvertál a rosszabb minőségűt is), természetesen arról te kell gondoskodj, hogy a zenék legálisan legyenek a tulajdonosban, de Google ezt nem tudja ellenőrizni.
Én személy szerint ezt nem tartom olyan rossz dolognak. -
törölt tag
válasz
Mr Dini #78866 üzenetére
Van nekem is DLNA. Meg lehetne Mini DLNA, Plex, Twonky, stb. De nem szeretem a médiastreamelős megoldásokat. Ezért használtam CIFS -t. A GoneMad Music Player nagyon jól boldogul akár huszonezres adatállománnyal is, csak nem kezel hálózati meghajtót. De, felcsatolva nem volt 10 perc a beolvasás.
-
vicze
félisten
válasz
Mr Dini #78712 üzenetére
Back portban azt csinálnak amit csak szeretnének, egyszerűen csak át van írva az init.rc, és máshogy mountolnak, ezt megcsinálhatod bármelyik készüléken 5.0-lal is.
Értsd meg hogy az összes Nexuson és minden értelmes gyártó-nál van emulated/legacy, ott van a példa a linken a Xoom-mal, biztos az is 4.4-gyel mi?Ez egész konkrétan 3.0-ból van...
EXTERNAL_STORAGE /storage/emulated/legacy
EMULATED_STORAGE_SOURCE /mnt/shell/emulated
EMULATED_STORAGE_TARGET /storage/emulated
SECONDARY_STORAGE /storage/sdcard1@Somatom: SELinux módosítás 1 parancs és permissive lesz pont mint 4.3-ban, ahol szintén volt SELinux.
-
vicze
félisten
válasz
Mr Dini #78695 üzenetére
Nincs semmiféle API. Mondom az emulated és a legacy nagyon régóta jelen van Nexusokon, a 4.2-es One Mini-em is úgy volt. A gyártók random módon implementálták magát a mountolást. Az API egyáltalán nem erre kellett.
Itt vannak a példák a mountolásokra.Somatom korábban azt írta, hogy a linkelés került át kernel szintre OS szintre, ami így nem igaz mert max. kernel space-ből kerülhet át user space-be, így nem tudom pontosan mit értett ez alatt. A CIFS mount-nak is a FUSE daemon zavarhat be(ez a valós változás 4.4-től), ami a userspace-be rakja a CIFS drivert és így valószínűleg nem fér hozzá a belső(emulált) SD-hez, ami kernel space-es. Erre pedig elvileg ez a megoldás.
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #78679 üzenetére
Ezt én sem értem. Az biztos, hogy a mélykisülés az árt. Valahol én is hallottam/olvastam, hogy a 100% -ig töltés is. Az a baj, hogy ezt sokan félreértik. Azt hiszik, hogy amiket a teló töltöttségjelzője mutat, azok az akku valós töltöttségének % -os értékei. Pedig, ez egyáltalán nem így van.
A töltöttség értékét, vagy magát a töltést lehet detektálni, csak belenyúlni (kapcsolni) nem. Vagyis, közvetlenül nem, mert léteznek hálózatról, infrával, kékfoggal vezérelhető relék, amikkel lehet automatizált kapcsolást csinálni. -
törölt tag
válasz
Mr Dini #77859 üzenetére
Sztem nem olyan egyszerű ez. A Robot is onnan olvassa ki, ahonnan nem kéne eltűnjön. Ha eltűnik, akkor nem tudja kiolvasni. Akkor trükközni kell, amihez biztos, hogy root kell és kideríteni, hogy hol tárolja a teló az adott fájlt. Mert ahol lennie kéne, onnan nem tűnhetne el kikapcsoláskor sem.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mr Dini #77816 üzenetére
nem kellenek adatok, csak voip hívásnál szeretném megakadályozni a bejövő gsm hívásokat.
tehát nem elutasítani, nem átirányítani, hanem mintha ki lennék kapcsolva.
rep.mód részben megoldás, csak automatizálóval is elég lassú a lekapcsolása úgy, hogy utána wifi kapcsolat legyen (sajnos a rep.mód mindenképpen lekapcsolja a wifit is) -
törölt tag
válasz
Mr Dini #77810 üzenetére
Tudom, hogy mire való, csak nem használok PC -t. Otthoni környezetben is arm Androidot használok. Most egy M8 -as miniPC -t. Dolphin, Firefox alapból szinkronizál. Jegyzettől, a könyvjelzőig, mindent a Clipper+ -ban tárolok. Ez a vágólapot is szinkronizálja, tehát akár azt is megtehetem, hogy asztalin bármit copy, telón meg paste. A jelszókezelőm online (LastPass), tehát minden eszközön azonos a tartalom. Minden eszköz a NAS -t használja tárnak, amin fut egy külön GDrive szinkron kliens is. Nem tudom, hogy mit kéne Pushbullettel szinkronizálnom.
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #77762 üzenetére
Dehogy!
Amikor lehet, akkor VOIP -ot használok. De nem mindenhol elég hozzá a sávszélesség, meg a 3G hanghíváskor fellépő ugrálás kiküszöbölésére, a teló alapértelmezetten 2G -n van. Csak akkor vált 4G -re, ha olyan alkalmazást indítok, ami igényli a gyorsabb netet. A gyári tárcsázóban viszont nem jelenik meg egyéb lehetőség (pl. Reenger, MobileVoip, Whatsapp, stb.), csak GSM -et indít. Ha mással akarok hívni, akkor mindíg annak a kliensét kell használnom. Ezeket egy síma DIAL intent + szám uri kombóval is meg lehet hívni. Nekem csak a hívás gombra kell böknöm, a többit a Robot elintézi. Megnézi, hogy milyen számot/nevet akarok hívni, milyen a sávszélességem és ezek alapján, a megfelelő klienssel indítja a hívást.
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #77756 üzenetére
Először, amire kitalálták. A Dellmont klónoknak van egy bp. -i telefonszáma. Ez a 003618088122. Ez egy automata, aminek meg kell adni a ténylegesen hívandó számot. Vagyis, egy prefix, amit a tényleges szám elé tesz be a dialer, majd automatikusan folytatja a hívandó számmal.
De nem én lennék, ha nem másra akarnám használni a funkciót.Mivel a dialerekben nincs explicit intent megadási lehetőség, ezért trükközni kell ahhoz, hogy a Robot kezelhesse a hívásaimat. A tárcsázó indít egy hívást, a Robot azonnal megszakítja és a számot forwardolja a megfelelő hívóalkalmazáshoz. A dialerben a prefix egy bármilyen számsor lehet. Csak az lenne a szerepe, hogy ez lenne beállítva a Robotban, figyelt számként. Tehát, prefix nélkül indítva, "normál" GSM hívás indul, prefix -szel pedig a Robot manageli a hívást.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
Mr Dini #77586 üzenetére
hű, kellesz
Próba előtt megvenni nem tudatos vásárlás.
Tartok egy Firefox béta próbát. Ígéretes, ha vki együtt tud élni a hibáival. Sajnos érezhetően több RAMot foglal le, mint a nagy UC browser (ami az asztali Firefox megfelelője) Ketten együtt már lehet, hogy megfelelnek.
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #77450 üzenetére
Viccelsz? A ZP999 novemberben jelent meg. Ki foglalkozik ilyen ősrégi telóval? Előbb lesz rá IOS, mint Android M.
Egyébként is szkeptikus vagyok a funkciót illetően. Egyszer úgy jártam, hogy csörgött a teló, közben kiírta, hogy a "hívóalkalmazás sajnos leállt". De azért csörgött tovább, csak nem jelenített meg semmit, amivel fogadhattam volna a hívást. Kiderült, hogy egy Robotparancsban véletlenül aktívan felejtettem egy force szenzor forgatást. A híváskor épp fekvőben volt a teló. A force nem engedte fordulni, a kínaiak viszont elfelejtettek fekvő nézetet készíteni a hívásfogadó felületnek. Szted egy fél képernyős méretre mit fog reagálni?
Szerk: nincs mihez hozzáadnom. A tárcsázó alkalmazás a szám uri -val kikiabál egy fogalmamsincsmilyen intentet és ha nincs kijelölve alapértelmezett hívóalkalmazás, akkor megjeleníti azokat az alkalmazásokat, amik (SZERINTE) a meghírdetett intentet kezelni tudják. A Robot jobban tudná kezelni, mint bármelyik, csak nincs a listában, mert nem hívóalkalmazás. A tárcsázóban kéne átírni a kiküldendő "üzenetet".
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #77447 üzenetére
Köszi! Igen, tudom, hogy van ilyen tárcsázó. Egy apróság hiányzik az összesből. Egy broadcast "űrlap", amiben pár sort kitöltve megadhatnám, hogy a tárcsázó ne a rendszerre bízza a választást, hanem direktben a Robotnak (vagy a Tasker -nek) továbbítsa a hívást. JB -n működött, de KK -en megint nem jelenik meg a Robot, mint választható hívóalkalmazás. Tamás küldött nekem reggel egy dev. verziót, amibe beépítette ezt az új, "CALL_PRIVILEGED" filtert is, de semmi változás. Bosszantó, mert egyébként egy tök piti dolog lenne megoldani. Persze, csak ezért nem kezdenék ilyen volumenű machinálásba. Azt is szeretném kipróbálni, hogy a hívásindítás/hívásfogadás activity -jeit, tudnám -e floatingban kezelni. Pl. ha megy a navi és közben jön egy hívás, akkor a híváskezelő felület nem utasítaná háttérbe a navit, hanem fölötte jelenne meg. Nem is értem, hogy gyárilag ez miért nem így történik.
Az ilyen alantas, Taskeres gyanúsítgatást pedig kikérem magamnak!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hardcore café
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest