- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
svgyula
addikt
válasz
DrKapocs #172117 üzenetére
Nem is nézetem a linket! Most én is megdöbbentem! Tényleg vannak ennyire 1bit-es emberek akik hisznek a mesékben?
Alapfelállás az adattörlő alkalmazás kizárólag ofline állapotban kell, hogy működjön! Ha ez nincs akkor az az egész kóceráj egy sima adathalász rendszer! Ezt nem is kell tovább fejtegetni.
A mindenáron törlendő az adott telefont, simán tele kell írni a telefonra másolt xdb semleges film formájában. Ennyi pont. -
-
Rigormortiis
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
DrKapocs #171894 üzenetére
Amúgy is butaság a felvetés. Olyan hogy gyártó nem létezik bebetonozva.
Jó példa erre a SRAM biciklis óriás. Két amerikai befektető hozta létre 0 know-how-val. Felvásároltak egy csomó amerikai gyártót (Avid - fékek és tárcsafékek, Bosch agyváltós részlege, TruVativ - hajtás és elemei, Karoo - bicikli komputerek, RockShox - teleszkópok és rugós tagok). Természetesen a fejlesztők és mérnökök is mentek a vétellel, így manapság az egyik legfejlettebb márka lett, ami pár téren már a Shimano előtt jár. Lásd az AXS wireless váltókat, de ők adták ki az első 1x12-es váltókat (és dobták el az első váltót). Manapság már a SRAM fejleszt, de jó alapokra építkeztek.
-
svgyula
addikt
válasz
DrKapocs #171889 üzenetére
Hát rosszul emlékszel. Én a kugli saját sz@rjait takarítottam le.
Amit nagyon nem értek a lenovo miért nem a saját neve alatt árulja a telefonokat? Ha annyira jók minden hiper-szuper miért vett meg egy már létező ámde megkopott gyártó nevet?
Mert ugye a motorola az nem egy "márkanév"! Az egy gyártó volt a hőskorban. Itt látszik az igénytelenség, hogy még a nevet is úgy vették mert arra már nem volt ember aki kitalál egy megfelelő nevet. Autós hasonlattal élve egy saab márkanév alatt gyártott tarbantot megvennél? Ha az lenne a szlogen "csak egyszerűen"!
Na ezért nem lesz nekem még a kezemben sem soha ilyen telefon. Igen lehet ezt előítéletnek nevezni és fújni rám.Majd ha kitalál normális saját elnevezést és nem jönnek a felhasználók olyan alapvető beállíthatatlan kérdésekkel amit több verzióval ezelőtt minden gyártó elérhetővé tett és megoldott, akkor lehet változik a véleményem. DE! ez csak a saját vélemény nem kell elfogadni és nem vita indítónak szántam. -
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs #171755 üzenetére
Próbálkoztam, de ha meggebedek, akkor sem bírom működésre bírni a FairEmailben az accountonkénti szinkront. Azt kell mondjam, valami nem stimmel vele. Hiába állítom be a macrodroid intentben, hogy csak a Gmailt szinkronizálja, ettől függetlenül mindent szinkronizál. Mindent vagy semmit, de accountonként nem megy. Sajnálom, de számomra így haszontalan a FairEmail. Szerencsére belefértem a 48 órás Google refundba, jóvá is hagyták a kérvényt. Visszakaptam a pénzem. Ez van. A Nine mailben működik hibátlanul.
-
Siriusb
veterán
válasz
DrKapocs #171691 üzenetére
Tudja, ráadásul minden napra külön kell beállítani, tehát minden hétköznapra és hétvégére. "Szabályt" kell létrehozni, s ebben megadhatod, hogy az adott időintervallumban mi hajtódjon végre (értsd: értesítések kikapcsolása). Valószínűleg csak a fizetős verzióban van benne ez a funkció.
-
-
Daemos
tag
válasz
DrKapocs #171334 üzenetére
Szia.
Köszönöm szépen válaszod.
Ahogy írod én is a szinkronizációs kényelmet szeretném használni/élvezni.
Google fiokkal kezdtem es itt jött előbb a probléma és azért néztem meg samsung oldalról ahol ugyan úgy elő jött.
Gyanakodtam vírusra is de végül nem.
Kiexportáltam korábban a névjegyeket de az addig szerzettek meg ugye eltűnnek ha vissza tóltöm.
Ezért gondolkodtam egy harmadik féltől való programon hogy hátha az jobban tud szinkronizálni.
Sajnos nem tudom hogy miért jött elő ez a probléma.
Az is furcsa hogy mikor szinkronba vannak a névjegyek, elsőnek úgy kezdődik a hiba hogy nem ugyan az a nevjegylista a két eszközön.... (kedvenceknel egyiket 6 nevjegy van a masikon meg 3) de ha ra keresek akkor ott van.
Vagy olyan jelenseg is van hogy nem talalom a nevjegyek kozt de ha beirom kezzel akkor pedig mutatja. -
svgyula
addikt
válasz
DrKapocs #171215 üzenetére
Szia! Nálam a telefonon is működik lezárt kijelzővel is mondogatja a magáét. Csak akkor maradt csendben ha "elérte az uticélt" is megvolt. Az androidos fejegységnél is. Egyszer próbaképp el volt indítva a sygic és a Here WeGo és mindkettő utasításait lehetett hallani bármelyik volt előtérben, vagy egyik sem. De ugye fontos a rendszer is és az mit enged!?
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DrKapocs #171181 üzenetére
Én ezt használom. Textra SMS - Apps on Google Play .
-
crok
Topikgazda
válasz
DrKapocs #171128 üzenetére
Fent sincs Google Play-en.. De amúgy mindegy mert a targetSDK a forrás szerint 26 vagyis Android 8 Oreo szóval egyáltalán nem megmagyarázhatatlan, teljesen jól van ez így hiszen 22 feletti.
-
Drughi
addikt
válasz
DrKapocs #171110 üzenetére
Mondjuk évekre visszamenőleg túl sok értelme nincs syncelni
Pont ma kerestem volna egy rohadt emailt 2018-ból, de telón nem tudtam előhozni. Tudom hogy kiknek küldtem, tudom hogy mi volt a csatolmány neve stb, mégsem tudtam.
Irodába meg csak 2 nap.múlva leszek.
Outlook, nine, bluemail exchange szerver.Szóval néha jól jön a több évnyi sync.
-
ggeleven
őstag
válasz
DrKapocs #170945 üzenetére
Egy nagy baja van az outlooknak, hiába kapcsolom ki az autosync-et, ez nem befolyásolja az outlookot. És mivel a céges leveleimet nem akarom este 10-kor is kapni, így számomra kiesett az outlook. -> Pont erre állítok én be céges levelekre "ne zavarjanak" órákat és csendes időszakokat outlook appban.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Aurig@
őstag
válasz
DrKapocs #170538 üzenetére
Az érdekel legkevésbé, hogy hányan vannak mögöttem. Volt, hogy kizárólag 5 forintossal fizettem, mert összejött a csomó. Volt, aki dünnyögött, megkérdeztem tőle, hogy érvényes fizető eszköz e az 5 forintos. Jogom van hozzá olyannal fizetni, ami nálam van.
Morgott, de nem tudott mit tenni. -
Oldman2
nagyúr
válasz
DrKapocs #170364 üzenetére
Sajnos az a baj ezzel a megoldással, hogy ez esetben csak úgy tudsz frissíteni, hogy egyenként indítod el a frissítéseket, ui. ha az „Összes frissítése” gombra kattintasz, akkor azt is lefrissíti, amin letiltottad a frissítést.
Nem az automatikus frissítést kellene letilthatóvá tenni, hanem am block a Frissítést.A mostani állapot nem éppen user friendly...
-
törölt tag
válasz
DrKapocs #170040 üzenetére
Annyira gáz ez a "másnak hisztérikázok mert tudom jól, hogy nincs igazam" megoldás. Megint semmi példát nem írtál arra, hogy mitől kell többet tudjon egy külsős program. És teszed úgy, hogy fogalmad nincs, hogy mire képes akár a gyári képnéző vagy képszerkesztő. De még azt se tudta szerintem egyikőtök sem, hogy a gyári fájlkezelővel is el lehet érni a felhőszolgáltatásokat. De még ha lenne is fogalmad, akkor sem te vagy a releváns irány, mert a te igényeid rétegigények. Nem te vagy a standard. Az ország 10 millió lakosából csak párezernek van szüksége azokra a dolgokra amiket írtál. Még a fiatalokat sem érdekli ez. Amin megdöbbentem, hogy hétvégén húszévesekkel szórakoztam és egy lány aki naponta 200 szelfit csinál magáról, nem tudta mi az a portré effekt. Meg jegyzet szinkronizálása. Ráböfögnek mikrofonnal a messengerre, tovább küldik és az a jegyzet. Lesz@rja mindenki a szinkront meg a cross platformot. Erre csak pár IT kocka izgul.
Ráadásul senki nem írta, hogy ne használjatok sáskunyhós appokat. Ti estetek nekem, mikor kérdeztem, hogy mi benne a pláne. Szerinted az nekem fáj, hogy Cheng Luannak eladod az adataid, aki meg felteszi a darkvebre, utána meg bármilyen felelősség nélkül elköltözik 3 km-rel arrébb egy másik sáskunyhóba és az életben nem találják meg? Nem zavar ez engem, nyomassad! A te dolgod. -
-
mizoli
addikt
válasz
DrKapocs #169621 üzenetére
Alapból nem használok sehol, semmi szinkronizálást, de most kipróbáltam.
A nem titkosított file sima text-ként ott van a Google Drive-ban.
A titkosított pedig titkosítottan van ott, és sehogy nem tudod olvasni, csak az appban, és szerintem ez így jó.
Bár elképzelhető, hogy tudja olvasni egy másik, ugyanezt a titkosítást (is) használó program, pl. a Secret Space Encryptor.
Valamelyik este kipróbálom. -
Dolphine
addikt
válasz
DrKapocs #169539 üzenetére
Két ötlet jutott eszembe:
1. PDF-be konvertálás - ez a legegyszerűbb
2. PPTX Drive mappába feltöltés, majd Google Diákba (Google Slides) konvertálás. Annak mennie kell. Az is lehet, hogy a Google Diák (Google Slides) alapból kezeli a PPTX-et, azt nem tudom, ki kell próbálni
+1. WPS Office? -
cidalain
veterán
válasz
DrKapocs #169452 üzenetére
Én a Callyzer appot használom hívás statisztikára. Amire nekem kell, azt tudja. Ha jól rémlik a híváslistából bogarássza össze a dolgokat, így ha pl éves stat kell, akkor azért azzal elmolyol 1-2 percet.
@PaksiPeter:
Azért nem mindig olyan egyszerű a matek, hogy egyen percdíj mindenhova. Flottán belül ingyen, hálózaton belül x Ft/perc, azon kívül y, vezetékes megint más, SMS. Ha már 5 hónapja túltolom a limitem, akkor látom, hogy esetleg csomagot kéne váltanom. Vagy ha korlátlan van havi 15-ért, akkor hajlamos az ember leszarni mert úgyis mindig annyi. Aztán persze ha nézne statisztikát, akkor az átlag havi 198 perc duma 4 sms, 3.5 giga forgalomhoz rohadtul elég lenne egy 5000 forintos csomag is, stb. -
törölt tag
válasz
DrKapocs #169452 üzenetére
Én ezt sem értem. Ha a gyári hívásszámlálót elkezdem mérni elsejétől hónap végéig, akkor a kapott időt felszorzom a percdíjjal és megkapom ugyanezt az adatot enélkül, hogy egy külső harmadik félnek teljes uralmat adtam volna a telefonom felett. Ezért kérdeztem.
És akkor mindjárt látom, hogy kell-e korlátlan, vagy sem. -
-
user26
senior tag
válasz
DrKapocs #169236 üzenetére
Szia, igen, @crok nagyon sokat segít!
Én csak azt szeretném, hogy tudjak hibanaplót küldeni a fejlesztőnek, amiből Ő látja amit kell, és majd egy következő kiadásban javítva lesz (amennyiben tudja) a gondot.
Pár napig, X napig kesebb marad az aksiban, nem gond, főleg, ha sikerül dokumentálni a hibát, hogy kezelhető legyen.
Ha itthon vagyok, akkor PC -re van dugva, és úgy nyomkodom a napló miatt, de napközben nem vagyok pc közelébe se, és ezért gondoltam arra, hogy esetleg akkor magán a készüléken csinálni ilyen hibanaplót, vagyis ilyen "élő" napó, és az ilyen újraindításokat naplózza.
(Kb nincs két napja ez az új kiadás, friss, és még tesztelésre szorul, és nyilván ezért ez az aktuális gondom vele kapcsán. Persze mások is dokumentálnak, fél év után ez az első ami ilyen jellegű gondom/gondunk, megér nekem egy misét...)
Köszi @szimi. Kipróbálom. -
boborján2
senior tag
válasz
DrKapocs #168991 üzenetére
Lehet túlzott paranoia , de én sem szoktam az ilyen külyüknek megadni a rendes accountomat.
Egyedül a yt prémiummal vagyok hátrányban, mert bár a kreált accountot behívom a családi prémiumba, csak a feliratkozások, ajánlások nem lesznek ugyanazok.
Cserébe nyomkodhatják a gyerekek is öasze-vissza gazdagon -
crok
Topikgazda
válasz
DrKapocs #168991 üzenetére
Egy dolgot megnézel nekem kérlek azon a Hako-n? A Play Certification az hogy áll rajta? Device is certified vagy Device is not certified? Azért kérdezem mert elég ritka hogy ilyen kis doboz kap Play Cert-et és a Google nagy listájában is csak annyi Hako van hogy Hako mini - pro nincs. Itt a hivatalos leírás és abban ez az aktuális lista (hosszú, rohadt lassan töltődik be).
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DrKapocs #168921 üzenetére
Igen, így dobja fel telón (legalábbis Android-on ilyen)
Egyébként sűrűn szokott lenni 1 éves ingyenes premium akció sticky-ből, szerintem csapj le egyre és nézd meg. Ez a legtisztább. pl. [Sticky Password 8.8 Premium Free for 1 Year [Win/Mac/iOS/Android]]
-
Fall-N
veterán
válasz
DrKapocs #168866 üzenetére
Sajnos több felhasználó esetén már nem biztos, hogy megéri a Safeincloud előfizetés. Van sok más alternatíva, 1Password, Bitward, Enpass, KeePass, ami nyílt forráskódú. Azért döntöttem a Safeincloud mellett, mert csak egy eszközön használom Android alatt, amire a konkurenciánál nincs lifetime csak előfizetés.
-
válasz
DrKapocs #168777 üzenetére
Pontosítok, az új verziónak is van teljes ára, utólag vettem észre. De az első verzió licence akkor sem vonatkozik a másodikra, így előbb-utóbb újra meg kell majd venni.
Kis, inkább nagy kontraszt. A Total Commander licence-em PC-re több, mint 20 éve vettem meg, és azóta is érvényes az összes új verzióra (folyamatosan megy a fejlesztése). Sőt, pár éve egy kis baki miatt elvesztettem a licence fájlom, írtam a fejlesztőnek, és elküldte újra emailben (több, mint 15 évvel a vásárlás után). -
válasz
DrKapocs #168772 üzenetére
Nekem automatikusan frissült a PC-s verzió a 2-esre (az adatbázis kompatibilis az elsővel), de nem látok nagy különbséget a régihez képest. Az biztos, hogy a 2-es verzió csak havi előfizetéssel működik, ami gáz, mert az elsőért ugyan fizettem (teljes árat), de az nem vonatkozik a 2-es verzióra androidon. Így idővel várhatóan abbamaradnak az update-ek az elsőre, és kereshetek másik password manager-t.
-
törölt tag
válasz
DrKapocs #168747 üzenetére
Ha tudnád, hogy ezeken a dolgokon én már 20 éve túl vagyok. És az a tapasztalatom, hogy ami bevált, azt nem szabad piszkálni. Az való igaz, hogy a Samsung böngésző az utolsó frissítéssel nem a legjobb színben tűnik fel a világ előtt (írtam is nekik egy klassz értékelést, amit tuti nem olvasnak, de legalább kiadtam a dühömet), de az biztos, hogy a következő vagy az utáni frissítéssel javítják. És ez nem fanatizmus, ez tény, tapasztalat.
Én az általad felsorolt böngészőknek nem adok már esélyt. Ahogy mondják a nagyok, "volt ideje". Jelen esetben volt ideje bizonyítani mindnek, de a tény számomra az, hogy egyik ezt nem tudja, másik amazt nem tudja, harmadik itt belassul, negyedik amott fagy ki és akkor ezekre még rájön az, hogy kompatibilitási gond, meg hogy valamelyik ugyan nagyobb cég, de közel sem akkorák mint a Samsung. És a Samsung már úgyis hozzáfér minden adatomhoz. -
Tökimanó
senior tag
válasz
DrKapocs #168682 üzenetére
Kicsit off, de segíteni szeretnék. Ez nem konkrétan kiegészítő és én az Edge böngészőhöz használom telefonon és PC-n is. Szinkronizálják egymást. Viszont szerintem bármilyen böngészőben használható. Igazából ez egy weboldal ami be van állítva kezdőlapnak. [link] Ingyenes, én beregisztráltam, de szerintem anélkül is megy. Ha nem, egy regisztrációt megér. Úgy állítod ahogy akarod. Nálam ilyen, de bármennyit kirakhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest