Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
válasz
cidalain #155640 üzenetére
Nem tudom mennyire pontosan kéred a hívásidőket? Ezzel az appal az összes alkalmazás futási idejét tudod követni napi, havi, éves szinten. Másodperces, perces megoldás lehet a MacroDroid automatizáló app. De ehhez a feladathoz az app működésének alaposabb ismerete szükséges vagy minimális programozói ismeret. Van külön topikja, ahol tudnak segíteni.
-
Drughi
addikt
válasz
cidalain #154904 üzenetére
Sziasztok!
Youtube vagy Family Link beállításában kérnék segítséget.
A gyerkőc saját google fiókkal van belépve a tabletjébe és szeretném a youtube szűrőket módosítani, de nem tudom hol lehet.
Legutoljára még talán ilyen 6 év alattiaknak szóló szűrő volt beállítva, ezt szeretném "nagyobb korcsoportra" állítani. -
F.E.K..
senior tag
-
punky10
addikt
válasz
cidalain #154833 üzenetére
Nekem is 100 felett van a telepített alkalmazások száma.Telefonról telefonra viszem a már megszokott,vagy már egyszer használt appokat.
Erre jó példa a Madárhatározó.A mostani telómon még egyszer sem indítottam el,de rátelepítettem.Mert tuti akkor lenne rá szükségem,amikor nincs,vagy nagyon gyenge a NET.Erre már volt példa...Igaz,abba sem haltam volna bele,ha nem tudom felismerni az adott énekesmadarat...
De ha adott a lehetőség,használjuk ki.A telóm 8/256-os,nem ettől fog belassulni.. -
joey04
titán
válasz
cidalain #154554 üzenetére
Nincs megnyitva több. Szóval akkor lehet nem tisztán fogalmaztam: be van állítva alapértelmezettnek a Google Pay, amiben a Revolut kártyám van. Ha fizetni akarok, feloldom, érintem és kész. Semmilyen app indítás nincs. Ha az OTP kártyámmal akarok fizetni, akkor a beállítás szerint, ha elindítom a Simple-t majd az kéri, hogy érintsem a telefont, akkor arról kéne levonnia a pénzt, de ebben az esetben is a Revolutról volnja le. Magyarul minden esetben az alapértelmezett fizetési módot használja. Így ha az OTP kártyát hsználnám, be kell ballagnom az nfc beállításokba, és az alapértelmezett fizetési módot át kell lőnöm Simple-re. Tudom, Curve mögé az OTP és akkor megy Google Pay-ben is, de érdekelne, hogy ez most rendszer bug, vagy Xiaomi. Esetleg Simple bug, mert nem jelzi a rendszer felé, hogy most ő előlép, és azt kell használni.
-
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #151522 üzenetére
Hagyjuk George -ot, egy Revolut -hoz, Curve -höz képest totál fapad!
Amúgy meg a havi költségvetésre veszélyes tételeket kp. -ban kell fizetni, azt meg nem lehet automatizáltan kezelni. Csak manuálisan lehet bevinni az app -ba, hogy az ATM -ből kivett pénzt elkokóztam, és/vagy elkurváztam. -
Talala
senior tag
válasz
cidalain #151517 üzenetére
persze listázza a bevételt/kiadást (otp smart bank), az összes pénzmozgást, de nem rendszerezi semmilyen formában. Erre jó egy olyan app, rendszerez, kalkulál, átláthatóbbá teszi a havi költségvetésed. De van itt olyan aki használt is már hasonló appot, biztos relevánsabban tud nyilatkozni.
-
crok
Topikgazda
válasz
cidalain #151263 üzenetére
Azzal az van, hogy a Fejlesztői menübe ha belépsz akkor WebView-nak nem a "sima" Android WebView lesz beállítva hanem a Chrome. Akkor ott a Chrome-ot kell majd frissíteni vagy törölni a frissítéseit. Arra is jön/jött ki már frissítés (pont feletted írtam hogy Android WebView vagy Chrome is tud WebView-t adni, meg pl. a Bromite ha custom ROM-ról beszélünk).
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #150995 üzenetére
Az app frissítés megoldotta úgy néz ki.
Powerbank téma:
Kell egy butább powerbank, vagy a mostani és a teló közé kell egy megszakító áramkör pl Arduino-val (Nyilván aki nem ért ilyenhez, annak ez nem ok).
Valószínűleg szoftverből ez nem lesz megoldható, hogy úgy tűnjön mintha fizikailag ki és visszadugta volna a madzagot. A powerbank tilt, azt kell átverni, nem a telót.
Egyszerűbb egy olyan powerbankot venni amely nem kapcsol le, tud folyamatos töltést, csepptöltést -
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #147139 üzenetére
Felment drive appal. 95 kb több, mint 10 perc alatt. Állapotjelzés semmi, csak az értesítési sávban megy a pörgés higy fájl feltöltése. Aztán persze hogy most ez megy, vagy csak egy animált izé, az nem derül ki. De azért egy ekkora méretű fájlt illente 5 másodperc alatt feltolni akárhova. Vagy csak én vagyok türelmetlen?
-
crok
Topikgazda
válasz
cidalain #147006 üzenetére
Nem értelek, le van írva mi a Sabre a Google Camera Ports honlapjának FAQ részében:
Sabre is a merge method created by Google that improves photo quality on some modes. Some call it "super resolution" because of the sharpness/detail improvements. It's used by Google for Night Sight, but some GCam mods also use it for zoomed photos and HDR+ Enhanced. Works with the RAW10 format (other RAW formats may result in black photos).
Sometimes Sabre isn't supported by all cameras and Google Camera will crash after taking a picture. In this case, the only solution is to disable Sabre (only available on some mods) and restart the app. -
cidalain
veterán
válasz
cidalain #147004 üzenetére
frissítés: úgy is ott vannak a gombok. S gomb az Sabre ennyit kiderítettem. Csak nem tudom mit csinál.
Képek: ha a fényképezőből nyitom meg az expo melletti gombbal a képnézegetőt, akkor a Google fotók appot nyitja meg. De nekem van a telón gyári Galéria app is.
Ha a Google fotókban nézek egy képet, akkor látszik hogy bizonyos felvételek tulajdonképpen sorozatfelvételek, és több képből állnak. Ugyanez a fotó a teló Galéria appjában viszont csak egyszer van meg természetesen. -
Aurig@
őstag
válasz
cidalain #147002 üzenetére
Nekem az MGC 6.1.021 van fent, de ezek a piktogrammok nálam nincsenek. Igaz én a hozzá mellékelt config fájlt betöltve használom, ha használom.
Viszont én minden honnan elérem a képeket.
Remélem jól értelmeztem, amiket kérdeztél.Más kérdés: az normális, hogy a Messenger a héten már harmadszor akar frissülni? /Csak két ember kedvéért használom egyébként./
Nem hiszem, hogy ennyi baj van vele, hogy heti 2-3 frissítés kell neki.
Ha igen, akkor elég fos egy alkalmazás! -
sopruk
senior tag
válasz
cidalain #146724 üzenetére
Én e miatt is váltam meg a VLC-től, ömlesztve jelenítette meg a videókat. Talán ha videók címének első karakterei egyformán kezdődtek, akkor rakta külön mappába...
Persze lehet, hogy csak én bénáztam el valamit a beállításokban...
De a másik fő ok az volt, hogy egyszer csak nem játszotta le az mp4 videókat.
Az ajánlóban szereplő MX Player bevált, szépen mappázza őket... -
svgyula
addikt
válasz
cidalain #146666 üzenetére
Szia! Még mindig nem érted! Sajnálom de hiába írtam le egyszerűen az sem elég.
NEM kell két eszköz mert ebben benne van minden! Ezen mit nem lehet érteni? A telefonod sem tud többet mint a fejegység- Nem hiszem, hogy értelmes dolog annyira ragaszkodni vezetés közben a telefon kinézetéhez! Az AA ráadásul egy tükröző aplikáció vagyis 2db eszközt használ amiből teljesen felesleges az egyik akkor amikor a másik ugyanazt tudja- Vezetés közben pedig bőséges a fejegység használata. Nem a 10eft-os gagyit kell belerakni az autóba és probléma megoldva.
-
svgyula
addikt
válasz
cidalain #146660 üzenetére
Szia! Az számít az autóban "normális" lejátszónak aminek a kezelőfelülete csak a legfontosabb gombokat tartalmazza azt is nagy méretben. Azt azért leírom, hogy milyen eszközök ezek mert itt is sokan keverik a "monitorral" Az androidos fejegység egy teljes értékű android rendszerű berendezés.Ez alapvetően 3 fő egységből áll az andoid SOC ez lehet szinte bármi az 4 core 1/16GB-től a 8 core
4/64,(ár függő) A másik része az MCU ez felel a kapcsolatokért az egység-autó-erősítő(hangrendszer)-kamerák(!´). A harmadik rész az erősítő ami a hangot adja. Természetesen ezekben van a saját tárhelyen kívül legalább 2db USB csatlakozási lehetőség is. Van mindnek saját GPS rendszere külön antennával ami pár mp alatt(nem MTK!) talál jelet. Működik rajta az összes navi ami telefonon(rendszer függő) A beépített FM vevő típusfüggő ézért nem mindegy mit telepít rá a tulaj. Természetesen van benne bluetools, wifi és a drágább egységekben sim(!) foglalat is. Tehát a telefonos AA tök felesleges mert ez ugyan azt tudja. Most ne vegyük bele a 10eft-os verziókat, de úgy ~35eft-tól felfele már ezt amit leírtam mindet tudja. Én eddig 4-et használtam megelégedéssel. Létezik hozzá több launcher ami direkt az autóra van fejlesztve. Szintén egyszerűen azonnal rápillantással olvasható róla minden. Tehát ezeknél a fő kérdés a vastag nagy számok, nincsenek csicsa-micsa 20 almanűs beállítások mert az mind veszélyes, mivel elvonja a sofőr figyelmét..... -
-
-
Blac1
aktív tag
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
cidalain #145042 üzenetére
Összefoglalóban levők nem jók? Vagy a Simple Gallery vagy a Focus Go pl.? Egy modolt QuickPic? Vagy egyéb igényeid vannak az appal szemben?
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz
cidalain #140449 üzenetére
Számomra Sony Music legjobb [link] , a többi mind rossz imitáció.
Tag-et használom, hiába vannak mappába, mert szeretem látni az albumképet, és együttes képet, így könnyebb beazonosítani mit/kitől hallgatok.Persze tuctuc ömlesztet zajhoz nem kell azonosítás, mert mind ugyanaz a zaj.
-
Luissimo
veterán
válasz
cidalain #140442 üzenetére
Ezt próbáld meg, én a Samsungon is a régi lenovom music appját használom, tökéletes...
-
lomposfarkas
tag
válasz
cidalain #140437 üzenetére
É a teljesen ingyenes Musicoletet használom jó ideje, számomra megfelelő a mappahasználata, mert én meg az id-tag alapú lejátszóktól kapok agyfaszt.
-
sopruk
senior tag
válasz
cidalain #140437 üzenetére
A Music Folder Player pont ilyen...
-
consono
nagyúr
-
crok
Topikgazda
válasz
cidalain #139548 üzenetére
Azt nem tudom, ezt nem tudom kipróbálni, viszont az offline navigáláshoz ajánlom az Offline Maps & Navigation-t vagy a Sygic-et (nekem tetszik, kezemre áll, az Offline Maps & Navigation gyakorlatilag egy "butácskább" de ingyen változata a Sygic-nek, pl. kicsit később kap térképfrissítést, ilyesmi). Szerettem az Igo Szülinapp-ot is (meg is van, még akkorról mikor letölthető volt) de mivel nincs hozzá térképtámogatás így csak nagyon-nagyon indokolt esetben veszem elő.
-
crok
Topikgazda
válasz
cidalain #139546 üzenetére
What are the requirements to run Android Auto on my phone screen?
An Android phone running Android 5.0 (Lollipop) and up with a data plan. For best performance, we recommend Android 6.0 (Marshmallow) and up.Úgyhogy felejtő.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #139541 üzenetére
Régiókorlátos, ezért nálunk nem elérhető a Playen. Gondolom azért, mert szerves része a hangasszisztens, ami ugyebár nincs (még?) Magyarul. Ez egyébként tök hülyeség, mert azt sztem nem kunszt "megtanulni", hogy "open google maps". Utána a Térkép meg már érteni Magyar.
-
consono
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #139279 üzenetére
Nézz át a Kodi topikba! Nem esküdnék rá, de úgy rémlik, hogy Kodi alatt megy az RTL.
Egyébként nem nagy kunszt Telenorosnak lenni. Veszel egy feltöltőst és ennyi. Nem kell annak telóban lenni. -
Somatom
veterán
válasz
cidalain #139265 üzenetére
Felejtős. Ha túl is jutnál azon, hogy elrejtsd előle a rootot, akkor kapnád a következő hibaüzenetet:
"Külső megjelenítő nem támogatott"
A TV-GO egy nagy rakás szar. Ajánlom helyette a Telenoros MyTV -t. Az nem nyafog sem a root, sem a HDMI miatt, és castolható is. Sőt, akár Kodival is müxik. -
fjudors
aktív tag
válasz
cidalain #136314 üzenetére
automatizálóval állítsd be
én más célból, más programra..ehhh,mind1szóval : ha a chrome fókuszba kerül, akkor átállítja pl 10 percre a kijelzőt, ha kikerül a fókuszból, akkor meg átállítja a sima, megszokott időre.
persze, bármelyik program megadható, és bármelyik művelet.
én pl gps-eknél használom a media hangerő szabályozására.ha elindul a gps, media max, ha kikerül a fókuszból, akkor visszaállítja
az előtér parancs nálam a mostani rendszeren nem működik jól...és fogyasztás szempontjából szerintem takarékosabb, mint valami tekintet figyelő program
-
eclipse19
senior tag
válasz
cidalain #136303 üzenetére
KinScreen
Nem a szemedet nézi, hanem mozgást, dőlés-szöget, proximity szenzor fölötti kéz legyintést meg ilyesmit, de használható.Egyébként számos "olvasó" appban beállítható, hogy ne kapcsoljon ki a képernyő, amikor az van előtérben.
Vagy csak simán belövöd, hogy kb mennyi idő alatt olvasol el egy oldalt és ahhoz igazítod az időkorlátot.
Ha úgyis sokat megy a kijelző mert olvasol, akkor az a plusz egy oldalnyi idő, amíg elalszik, mikor már nem kell, nem sokat számít az akkunak. -
Krisztianby
tag
válasz
cidalain #136227 üzenetére
Szia, ezt értem, de igazából az zavar így ugyan úgy tudják (hatják), én vagyok. Egyrészt a „privacy-mat” szeretném megerősíteni. Másrészt hogy ne lehessek megtaláló. Egyébként nem használnám a facet csak ismerősök többsége azon van fent.
Fő célom az volt kiessek a Facebook üzlet politikájából és személyes adataim önkényes begyűjtéséből.
Igazából nem nagyon találok semmilyen komolyabb leírást, ezt, hogy tehetném meg pl: böngészés,google,facebook,tarckerek.sütik stb.. kezelése szóval normális keretek közt anonim legyek.
De tovább nem szeretném offolni a topicot. -
Somatom
veterán
-
géeles
aktív tag
válasz
cidalain #85295 üzenetére
TC-ben nem tudom, de próbáld ki a ES-file explorert; szerethető. Talán jobb is mint a tc. Minden van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest