- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rjg
őstag
válasz
gatto_ #30384 üzenetére
Iróniának szántam... A kedves topictárs Siri-re hasonlító Androidos alkalmazást keresett. Kapott egy valós alternatívát, erre közölte, hogy neki offline kell, - ami értelemszerűen nincs - erre akartam utalni a hozzászólásommal, de legközelebb szájbarágósabb leszek.
(#30383) Bozek
Láttam már, én is TBBT fan vagyok. -
törölt tag
válasz
gatto_ #29223 üzenetére
Nem tudom, nem hiszem. A settings fül alatt nem látok languages vagy hasonló menüpontot. Android-t a néhai HTC Hero óta angolul használom. Azóta képtelen voltam áttérni magyar nyelvre ezen a platformon. No meg nem tetszene, hogy a telefon fele magyar, fele angol. Így legyen az egész angol. Nálam.
Ez egy fél éves review: Carbon
-
Jacak
senior tag
-
spiritex
veterán
válasz
gatto_ #29145 üzenetére
K-9-ben legfelül, középen, a fiókok fölött, és igen, az MX-ben nálam is ott van..
De most akkor neked kinyírta az AdAway? Mert írod, hogy megfogott mindent. Vagy úgy érted, hogy eddig? De akkor ezt nem fogta meg ugye nálad se? Jó lenne manuálisan hozzáadni, csak nem tudom lehet-e. -
freemanone
addikt
válasz
gatto_ #28791 üzenetére
köszi, nem kifejezetten erre, de több mint a semmi. én csak azt szeretném elérni, hogy ne legyenek fülek, mert feleslegesen foglalják a helyet. mint ahogy a chrome-ban is van, hogy csak a címsávot látod. ez azért fontos, mert a telefon értesítési sávja nekem kell és az fullscreen módban nem láttszik. egyszóval ha böngészek és chatelek akkor váltogatnom kell a fullscreen és normál mód között, ha nem akarok böngészőben füleket látni...
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
gatto_ #27801 üzenetére
Ha csak ez kell...
mindjárt keresek még frissebbet.... -
LonGleY
veterán
válasz
gatto_ #27331 üzenetére
A legröhejesebb, hogy a közepesnél hosszabb appneveket már nem lehet kiolvasni, mert nincs sortörés a címkéknél. A legtöbb 'Pro' utótagot is csak sejteni lehet az ár alapján (ha még nem vetted meg).
Eleve, hogyan válogassak, ha csak a logóját és a nevét látom egy programnak? Ezek azt sem tudták, mihez csináltak felületet!..
-
batagy
őstag
válasz
gatto_ #25759 üzenetére
Én meg ezt használom power gomb nélküli unlock-ra:
Auto Screen On 1.15.1
A közelségérzékelővel és a G-sensorral is vissza tud jönni, én a közelségérzékelővel próbálgattam eddig. Ahogy észrevettem, azért eszi valamennyire az akksit, de nincs mérésem. -
persil
nagyúr
válasz
gatto_ #16441 üzenetére
Egyre jobban "tetszik" nekem is, főleg, hogy 100x gyorsabb, mint az eddigi öszes - akár gyári - megoldás, amivel telefonon találkoztam.
Viszont nekem keres rendesen. Tehát beírok valamit a címsorba, és ugyan a gugli oldalra dob, de nem kell újra beírni, hanem a keresési találatokat látom egyből.
Mondjuk, ahogy néztem van 650 verziója, nekem a "sima" dolphin browser van fent, ha ez számít valamit.
Blikket és indexet szerencsére nem olvasokMás oldalnál még nem tapasztaltam az említett hibát, remélem nem lesz gond.
Köszi a tapasztalatokat
-
-
A gyári valóban pofásabb, de gondolom egy rádiót hallgatni szoktál nem nézegetni a képernyőn.
Sokáig a gyári FM Radio volt az egyetlen kifogásom a CM ROM-ok használata ellen. Mióta kipróbáltam a Spirit FM Radio-t, sokkal jobban kedvelem mint a Samu gyárit.
Csak egy plusz, amit én nagyra értékelek a Spiritben: a gyári app 6 állomás tárolóhelyével szemben ebben szinte korlátlan állomást tárolhatsz akár külön listákba szervezve őket.
Én pl. 3 listát használok:
Otthon, helyi adók
Útközben
Budapesti adók -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Erre gondoltam, hogy ezeket felesleges törölni, mert úgyis újraépíti. Szerencsére van még 170MB szabad helyem a particionálás miatt.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ha kitörlöm a térképet, galériát, újraindításnál nem fognak "visszatöltődni"?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest