-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
válasz
WhiteWalker #173527 üzenetére
Esetleg Google Play Áruházban profil képedre tapicskolsz, majd fizetések és feliratkozások almenü?
-
válasz
WhiteWalker #173523 üzenetére
Havi előfizetésre fizettél elő, ami működik google pay-en keresztül, de igazából bármin keresztül is. Nem kell, hogy a kártyád meg legyen adva az Alzánál.
És igen, sajnos vannak csalók, melyek ezt kihasználják.
Paypalnál ez így néz ki, és a fizetést itt is le lehet tiltani:
Google Walletben sajnos nem találtam olyan opciót, ahol ezt meg lehetne nézni.
Revolutban megint van ilyen automatikus fizetés, ott az appban le lehet tiltani. És amúgy a bankok is ilyenek, ha a kártyáddal közvetlenül fizetsz elő valamire, nem szolgáltatón keresztül, mint pl a PayPal, akkor automatikusan megterhelhetik havonta a beleegyezésed nélkül, ezért kell elolvasni mindent. A PayPal meg a Revolut kb kivétel, hogy egyáltalán van erre felületük, ahol megnézheted ezeket.
-
-szabi-
addikt
válasz
WhiteWalker #173519 üzenetére
Ahogy Ollie mondja, hozzájárultál.
#173517 boborján2
Nem is került ki mr. google arra vigyázott, csak fizetett a feltételek szerint.#173523 WhiteWalker
Valamelyik bankos topikban olvastam ugyanilyen helyzetről, nem emlékszem pontosan a részletekre de hiába törlöd a kártyát az ilyen havi előfizetések akkor is teljesülnek. -
válasz
WhiteWalker #173519 üzenetére
Nem tudja az Alza bármikor használni, csak ehhez a havi előfizetéshez, amihez te hozzájárultál, csak nem olvastad el a feltételeket.
Amúgy megértem, hogy idegesítő, de ezért kell mindent elolvasni fizetés előtt. Ezt az előfizetést érdemes most lemondani, és kérni visszatérítést az Alzától méltányossági alapon, arra hivatkozva, hogy figyelmetlen voltál.
-
-szabi-
addikt
válasz
WhiteWalker #173515 üzenetére
Nem kell hozzárendelni elég hogy a kártyádat hozzáadtad gpay, gwallet és azzal fizettél. Onnantól google megoldja neked, hogy a többit is fizesd.
-
válasz
WhiteWalker #173511 üzenetére
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Elolvastad az apró betűs részt mielőtt fizettél?
-
boborján2
senior tag
válasz
Az otp jóváhagyó ablaka néha nem sokat ér.
pl. ha a stripe online fizetési rendszerét építed a weboldaladba ott eleve nem kér semmit az otp. Teszteltük, amikor nemrég elkészült. A stripe azt mondja minden magyar kötelezettségnek megfelelnek
Szóval az is érthetetlen szitu, legalábbis nekem.
-
válasz
WhiteWalker #173415 üzenetére
Nem lehet, hogy alapértelmezett a https? A Routerek állt. http-t használnak.
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #173309 üzenetére
Mivel nem olvasok feedet, így számomra nem releváns. Nem tudom a megoldást rá sajnos.
-
Indiant
addikt
válasz
WhiteWalker #173209 üzenetére
Ez teljesen normális. Mióta abban a világban élünk, hogy kötelezőek a frissítések és ők döntik el, hogy Te mit akarsz. (Windows..., visszafelé nem frissíthetsz biost, telefont) Ezt mind mi hagytuk.
-
fogselyem
senior tag
válasz
WhiteWalker #173209 üzenetére
Irtam, hogy frissited.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #173011 üzenetére
Nem tudod neki megmagyarázni, mert nem is akarja. Tipikusan az a helyzet, amikor a 21. században még mindig csak a 19. századi oktatási módszerek az elfogadottak. Egyrészt nem hisz a technikában( fejlesztő titokban felhasználja a szoftver által rögzített anyagot). Ezt el is tudom fogadni. Azt nehezebben, hogy alapból meggyanusít általánosan mindenkit, hogy visszaél számára negatív módon a hanganyaggal.
De itt ugye nincs hanganyag sem. Ezt sem hiszi.
Miért? Mert ahogy írta,ha ilyenről van szó, akkor más példákat, más megfogalmazásokat kell használjon. Tehát, ezek szerint biztonságos közegben (nincs felvétel) tud mondani olyat, amit másnap le is tagadhat. De termeszetesen gerinctelen etikátlanság a diákra jellemző.Azt meg végképp nem értem, hogy honnan vette, hogy titokba, megkérdezés nélkül használnám én vagy bárki. De én vagyok élőítéletes.
-
svgyula
addikt
válasz
WhiteWalker #172979 üzenetére
Sőt! Ha kap egy nagy pofont akkor sem könyök sem térd nem fáj csak a pofon helye
Én figyelem egy ideje a hozzászólásait de nagyon nem tudom mit mókol állandóan. Volt már vírusirtós korszaka, azt DNS most meg kiderül, hogy céges telefon és ki tudja mi van még rajta mókolással beállítva. Nyilván egy céges telefonnak beállított készüléket nem lehet hórukk módon magán célra használni, még akkor sem ha van rajta külön "privát fiók". Mondjuk ez a legnagyobb ökörség szerintem ha valaki a céges telefont beállítja magáncélú fiókkal is! Én láttam már 2 perc alatt kirúgott emberkét akit konkrétan kivezettek a telepről a biztonsági szolgálatosok. Pedig semmilyen "bűncselekményt" nem követett el csak a vezérnek nem tetszett! Nyilván telefon nélkül ment ki és ilyenkor van gond ha nem marad bent valaki aki tud törölni a céges gépről!
-
válasz
WhiteWalker #172979 üzenetére
Szerintem az a megoldás, hogy valamelyik app gyorsítótárában volt valami, ami a hibát okozta, és annak törlése megoldotta a problémát.
-
fogselyem
senior tag
válasz
WhiteWalker #172882 üzenetére
Ha céges akkor lehet, hogy a cég kötelezheti rá, hogy a telefonon fent legyen a "mindenféle vírusirtó, VPN és hasonló sz@rok".
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker #172633 üzenetére
Végülis ez lett a vége
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #172544 üzenetére
Főleg, ha cserélsz/frissítesz, akkor egy idő után tiszta firka lenne az A4es füzet. Ja és ugye indigós papírral azonnal készül a backup is?
-
-B-
senior tag
válasz
WhiteWalker #172506 üzenetére
Köszi! Ezzel a netkikapcsolós trükkel sikerült megoldani.
Cs1csó:
Azt hiába kapcsolod be, az új verziókban már működik. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #172474 üzenetére
Igaza van a kollégának most!
Ez csak egy transmitter.
Ami egyébként hasznos kütyü, én is használok ilyet. -
svgyula
addikt
válasz
WhiteWalker #172474 üzenetére
Biztosan van androidos valami az autóban mert másképpen nem androidos alkalmazást keresett volna.
Ugye az autó egy zárt fém doboz. Az a kütyü még a szabadban sem tud normálisan rádió adás venni nehogy a kocsiban a váltóbox mellett. Mert ha ez így működne akkor nem raknák tele az autók tetejét antennával, sőt nagyon sok autóban az antennajel erősített vagyis fent a tetőn még van antenna jelerősítő is! Többek között az enyémben is! A fülkében álló helyzetben is egy belső dróttal csak a helyi adók jönnek zajosan! Az a vevőrész a kütyüben egy teljesen felesleges valami!
De ha el is olvasod a linked leírását sehol nem ír FM rádió vételi lehetőséget! Az FM átviteli tartomány az nem rádióvétel hanem rádióadó! -
svgyula
addikt
válasz
WhiteWalker #172472 üzenetére
Hááát ezt benézted! Ez nem rádió hanem a zenét alakítjaja az FM frekvenciára! Így az autórádióban úgy állítod be mint egy rádió adót! Valójában ezeket olyan eszközökhöz tervezték amiben nincs MP3 lejátszó de van rádió. Ebbe berakod a kis zenédet és az autórádión a beállított csatornán(állítható) megszólal a codda.
-
DrKapocs
őstag
válasz
WhiteWalker #172364 üzenetére
Igazad van, én magam sem...
-
DrKapocs
őstag
válasz
WhiteWalker #172358 üzenetére
Én Windowson Brave böngészőt használok, Safeincloud jelszókezelővel. Jól működik. Viszont Androidon Brave mellett már nem volt tökéletes a Safeincloud jelszókitöltője. Szóval Androidon főleg Vivaldi, de gyakran Kiwi (kiegészítők miatt), Soul (mert nagyon gyors), 1DM (letöltések miatt) is használatban van. Mindez három laptopon és két telefonon. Pont erre való a Raindrop, Floccus és társaik; ott vannak a könyvjelzők.
Viszont nekem hiányzott az, hogy a gyorshívókat, csempéket (mikor éppen hol hívják, ha tudja egyáltalán a böngésző) is tudjam használni a leggyakrabban használt weboldalak elérésére. Ráadásul jó lenne, ha ezek szinkronban lennének, illetve mondjuk menteni is tudnám (pl. Kiwi nem tudja menteni, szinkronizálni). Itt a fórumban javasolta egy fórumtárs (már nem tudom ki, de ezúton is köszönöm neki), hogy jó megoldás a start.me, amit minden böngészőben megadok kezdőlapként. Zseniális! Ezzel "problem solved".
MÁS TÉMA:
Tudna valaki olyan rss feed linket javasolni, ami egyfajta ajánlást ad az elkövetkező pár nap legjobb tv-s műsoraira? TVprofilnak van ilyen rss linkje, de mostanában nem nagyon foglalkoznak vele és olyan tv műsorokat ajánl, ami már elmúlt. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #172358 üzenetére
Ez jogos, nem tudok róla, hogy lehetne.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #172346 üzenetére
Lehet szinkronizálni, hosszú évek óta (legalábbis Chrome-al).
Egyszer kell egy asztali gép, azon a megfelelő kiegészítő a böngészőre, utána droidon csak be kell kapcsolni a szinkront. -
adamkaa777
senior tag
válasz
WhiteWalker #172317 üzenetére
És ez tud olyat is hogy nem kell gépelni se, hanem beszéld felismeréssel dolgozik ? mint az ios szinte minden alkalmazás .
-
válasz
WhiteWalker #172310 üzenetére
Tudtommal csak OTP kártyával tudsz közvetlenül fizetni ezzel az appal. OTP kártyád van?
mod: bocs, látom az van. Nem tudom nálad miért nem működik. -
Siriusb
veterán
válasz
WhiteWalker #172305 üzenetére
Köszi.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
WhiteWalker #172232 üzenetére
Már hogy egy ilyen mindent tudó , letöltő app.
Amúgy mire használod? -
Sztyepadzso
őstag
válasz
WhiteWalker #172215 üzenetére
Yo, ez aztán komplex valami.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #172214 üzenetére
Megvan , 1dm+-ra gondoltam.
-
fogselyem
senior tag
válasz
WhiteWalker #172195 üzenetére
Ez milyen facebook kliens, akármi?
A neten a névre rákeresve nem találtam semmit. -
Per Me
tag
válasz
WhiteWalker #172176 üzenetére
Van a hp-nek valami kompatibilitási listája. Az érdekes, hogy szépen be lehet állítgatni a routeren, elvileg látja is, csak éppen nem működik. De ezt leírták a listában, úgyhogy itt a vége. :)
-
Per Me
tag
válasz
WhiteWalker #172168 üzenetére
Volt egy hp, talán a 1102, ami semmilyen nyomtatószerverrel/routerrel nem volt kompatibilis.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #172168 üzenetére
Korábbi munkahelyen HP nyomtatók voltak, közvetlenül USB -n keresztül tudtam használni telefonon keresztül.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #172164 üzenetére
Akkor? Nincs megoldása a dolognak?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
WhiteWalker #172138 üzenetére
Na pont ezért a kérdésemért szedték le néhányan rólam a keresztvizet nem is nagyon régen
Aztán pont ezért létrejött egy Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése topik
-
tibbike01
őstag
válasz
Talán mert 100szor jobb az ingyenes Youtube Vanced Extended, mint a fizetős Youtube premium?
-
DrKapocs
őstag
válasz
Nekem speciel van egy kínai tv boxom is, amin szintén youtube-ozok. Nincs az az Isten, hogy azon a boxon megadjam a "rendes" google bejelentkezési adataimat, erre van egy másik profilom. Namármost, akkor ugye 2 előfizetés kellene, egy a telefonnak és egy a boxnak, mert ugye egy "fake profil" családba hogyan menne be? Szóval szerintem nem érdemes pálcát törni egyből, én szeretem a sajtreszelőt.
-
ggeleven
őstag
válasz
Ha úgy kezdi, hogy nem akar fizetni érte, akkor kap ajánlást sajtreszelőre.
Egyébként nem is azzal van a baj, hogy YT premium 1800. De ha veszel mellé mindent, ami kellhet vagy hasznos, mint Spotify, Tidal, Max, Netflix, Skyshowtime, Disney, Xbox Gamepass, PS Plus, apró játék havi game passa, Google Drive/OneDrive/Dropbox a vezetékes és mobilnet előfizu mellé, akkor úgy már sok. De ez már más téma és hosszan lehetne róla beszélgetni.
-
Cs1csó
titán
válasz
WhiteWalker #172103 üzenetére
Az AdGuard-os DNS-t használtam én is de olyan formátumban ahogy ggeleven írta.
Nem rossz, de van WIFI ami nem szereti, és akkor át kell állítani ami macerásabb mint pl. az AdAway megoldása.
Erre a Floccus-ra ránézek. Android, Windows kompatibilis?
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #172103 üzenetére
Nálam így megy:
"dns.adguard-dns.com"
forrás -
Cs1csó
titán
válasz
WhiteWalker #172101 üzenetére
Az is biztos jó de:
1. mivel asztali böngészőn is az FF-et használom ezért a szinkronizáció miatt jobb nekem az FF
2. ha csak a böngészőt "reklámmentesítem" attól még ha futtatok egy alkalmazást abban még lehet reklám oda kell reklámszűrt DNS, VPN -
milan26
senior tag
válasz
WhiteWalker #172077 üzenetére
Ezt nem a routerben kell?
-
válasz
WhiteWalker #172073 üzenetére
Visszapróbáltam, az IP cím beírása nem volt jó, az eszköznévre visszaírva megint jó lett.
Az ok nekem is érthetetlen, lehet, hogy azért nem engedi, mert dinamikusra van állítva az IP cím kiosztás és nem tetszik neki az IP cím változásának a lehetősége.
Na mindegy, az a fontos, hogy működik, szóval ha az IP cím nem tetszik neki, akkor az eszköznév beírása lesz a megoldás.
-
válasz
WhiteWalker #172071 üzenetére
Köszi, a kiosztott IP cím alapján egy lépéssel tovább jutottam, viszont valami jelszót kér
Milyen jelszót kell ide írni?
A win hálózatnak nincs jelszava, meg a táblagépnek se, amiről próbálkozom
SZERK!
Sikerült
Nem az IP címet, hanem a WiFi-Analyzer app Eszközlista részén taláható eszköznevet és az azon lévő megosztott könyvtár nevét kell beírni a Szerver név sorba.
-
válasz
WhiteWalker #172027 üzenetére
Próbálom a TotalCommandert beállítani, hogy androidos készülék alól lássa a wines hálót.
Letöltöttem a LAN plugint, de a beállításnál igencsak elakadtam
Ilyeneket kér a beállításhoz:
A win alatt hol találom meg ezeket a kért paramétereket
-
GEPESZ66
veterán
válasz
WhiteWalker #172042 üzenetére
Teljes értékű próbaverzió van mindkattőből?
-
joelke HU
őstag
válasz
WhiteWalker #171979 üzenetére
Nálad szerintem ott van. Például a labdarúgás gólra rányomsz akkor ott be kellene jönnie ennek: [link]
Hang. Az alkalmazásból származó hang ami alapértelmezett, de választható más. -
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker #171879 üzenetére
A jó kis sáskunyhókban írt, bizonytalan eredetű, szándékú appok
-
GEPESZ66
veterán
válasz
WhiteWalker #171746 üzenetére
Még ez is jó:
401.0.0.24.77 nodpi -
-Maci-
addikt
válasz
WhiteWalker #171716 üzenetére
Esetleg be tudnád linkelni, hogy hol találom meg a megfelelő verziót?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
WhiteWalker #171738 üzenetére
Azt nem tudim,hogy ezt a régebbi verziót telepíteni lehet-e majd a következő androidra.
Előbb-utóbb bukhat ez a módszer.
Az lesz,amit a Facebook akar.Vagy marad a böngészőböl használni a Facebookot.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
WhiteWalker #171718 üzenetére
Csak akkor nyitja meg a hivatkozasokat külső böngészőben,ha egy régebbi Facebook verzió volt eredetileg felrakva,s ott be lett állítva.
A szöveget elolvasva is más lett a megfogalmazas,hogy mikor nyitja meg a külső böngészőt. -
-Maci-
addikt
válasz
WhiteWalker #171718 üzenetére
Köszömöm szépen, ezt majd kipróbálom .
Másik kérdés:
True Callert használom.
Hívás indításkor sokszor rákérdez, hogy melyik sim-mel hívja?! Pedig én már beállítottam, hogy az adott számot Sim1 hívja.
Konkrétan a kapu távvezérléssel vettem ezt észre. Néha működik, de sokszor vissza kérdez.
Erre ötlet valakitől?
Másik app esetleg? -
BigManus
addikt
válasz
WhiteWalker #171722 üzenetére
Nekem a Chrome nyílik meg...
-
Bferibörs
addikt
válasz
WhiteWalker #171716 üzenetére
Ami benne van az max. a messengert vezérli.
Régin biztosan műxik,újon nem. -
svgyula
addikt
válasz
WhiteWalker #171646 üzenetére
Szia! Szerintem a beállított "mikrofon" a képen rossz ötlet! Ilyenkor csak a te hangodat rögzíti, vagyis inkább a mindkettő lenne ideális!
-
efi99
őstag
válasz
WhiteWalker #171551 üzenetére
Nálam nem így működik (Chrome-on). Kijelölöm, feljön egy context menü, abban ott a hívás is (ikon nincs), rányomok, feldobja TD-t, ott már benn a szám, csak rá kell nyomnom a kívánt SIM-re.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
WhiteWalker #171551 üzenetére
Nálam is így szokta, az okát nem tudom.
-
undercover
őstag
válasz
WhiteWalker #171521 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker #171515 üzenetére
Semmi gond
Időről-időre beszivárog egy Apple telefon a családba, és tőlem várják a supportot, ezért igyekszem képben tartani magam azokkal is, és ebből kifolyólag időnként átfutom a vonatkozó ios/telefon specifikus topikokat is. Na de a lényeg: mindig megdobban a szívem, amikor ex-android userek iphonera váltanak és megkérdezik, hogy mi újság a Revanceddal, hogyan lehet rádrótozni.
Ejj az oltás, amit ott kapnak, teljesen jogosan, már csak azért megéri olvasni
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker #171504 üzenetére
Nem kötekedésből, de miért szar a sima kliens? Nem akad, akksival jól bánik, a videókat szépen lejátssza, akár kép a képben is. A messenger pl tényleg hulladék, gyakran dadog, erőforrászabáló, megbízhatatlan, de a yt nem ilyen.
-
efi99
őstag
válasz
WhiteWalker #171495 üzenetére
Tehát legális?
Amúgy kb az esetek felében egy gyári app meg a kerülő megoldás között - bármi is legyen az - pont az a különbség, hogy nincs reklám. Mint itt is. -
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #171495 üzenetére
A short engem érdkel (mintha ki lehetne kapcsolni, ha jól rémlik), szponzori hirdetések nincsenek a Prémiumnál.
-
vacs
veterán
válasz
WhiteWalker #171472 üzenetére
A Vodafone app is kidob pár hetente, de a Telekom app emlékeim szerint még soha, pedig "ezer" éve használom!
-
guftabi96
addikt
válasz
WhiteWalker #171472 üzenetére
Szerintem fícsör. Minden egyes havi számlafizetésnél újra be kell jelentkeznem.
(OneUI 6.0, Android 14) -
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #171461 üzenetére
Nekem bőven elég sokszor. Van más is telepítve, képet nézni meg hátteret beállítani bőven elég.
Azért van kettő különböző belőle, mert elvileg ez is egy Android GO alkalmazás volt, csak lekerült a névből.
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #171459 üzenetére
Én a képekre a Google Galériát használom, az az offline változata a Photosnak. Az tud időrendi és mappás nézetet is. Használok mást is, de jó a Galéria is.
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker #171436 üzenetére
Már akinek. Nekem sosem volt semmi gondom vele. Igaz ha tehetem olyan telefont veszek, amiben semmilyen gyártói belebarmolás nincs. A jövőben is így teszek.
-
válasz
WhiteWalker #171436 üzenetére
Többször írták és írtuk
Én meg most látom ezt a topikot először belülről, ráadásul épp 14 éve használom megelégedéssel a gmail appot, nyilván nem az az első reakcióm, hogy törlöm az első szembejövő hibánál
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #171375 üzenetére
Én BitWarden-t használok (PC-n is) amióta a LastPass olyan lett amilyen - nekem nincs bajom vele, szerintem tök jól működik (de majd lesz aki megmondja hogy ígyúgynemmegy), az ingyenesben is elférek, a SafeInCloud-ot meg le szokták akciózni néha.. sokan meg arra esküsznek. Talán az integrációja jobb viszont úgy emlékszem a SafeInCloud-nak nincs web vault-ja, a BitWarden-ét meg sűrűn használom.
Ja igen: a linkelt alkalmazás a BitWarden új, saját authenticator alkalmazása, ettől külön van a password manager - a SafeInCloud meg egyben van ha jól emlékszem. Szóval valahol körte-szőlő az összehasonlítás.
-
DS39
nagyúr
válasz
WhiteWalker #171366 üzenetére
Könyvtár menüpontban mutatja a mappákat, ott lehet állítani, hogy mit szinkronizáljon.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #171366 üzenetére
Albumok vannak, nem mappák. Mappák csak Offline értelmezhetőek a Google filozófia alapján.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #171304 üzenetére
@WhiteWalker:
Nem igazán feature hanem user agent string amúgy a kulcsa.. nem a böngésző "hibája" hanem az oldal van így megírva..@mizoli:
szivesen, érdemes naprakészen tartani mert az apktool-t is frissíti alatta pl. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #171300 üzenetére
Hát.. Soul-ban, Firefox-ban ugye ezt csinálja de pl. Chrome-ban az open in app gomb mellett ott a letöltés gomb is és tölti is azonnal. Amúgy váltasz desktop nézetre és ott a letöltés gomb is azonnal. De minek mobilra letölteni úgy egyáltalán mikor ez egy nettó Win-es batch file-olból összerakot-összedrótozott script gyűjtemény?
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #171291 üzenetére
Persze, nekem megvan ha kell, majd elküldöm akkor (este, mert most nincs nálam a gépem).
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #171235 üzenetére
A lehúzható kapcsoló már két mozdulat lenne, a widget még működhetne, sőt, ha egy üres helyet hagyok, akkor a dupla koppos lezárás is. A felfelé suhintás annyiból kényelmesebb, ezeknél, hogy oda se nézve zsebbe rakás közben is meg tudom csinálni.
#171236 DrKapocs: próbáltam, de ha nem pontosan a képernyő széléről indítottam a suhintást, akkor simán csak váltott a főképernyők között, vagyis oda kell rá figyelni, ami nekem már megint nem kényelmes.
A fura egyébként az, hogy a One UI akkor is az alkalmazástárat nyitja meg felfelé suhintásra, ha amúgy van rá kitéve gomb, és ez nem változtatható. De talán majd egy későbbi verzióban.
-
tibbike01
őstag
válasz
WhiteWalker #171221 üzenetére
Kizárt, hogy ezt megengedné a Google. Hirtelen több ezer fejlesztőt kellene kirúgni...ez nem ennyire fekete fehér. Ez nem szeretem-nem szeretem alapon működik.
Ha egy appot veszel, nem az aktuális appot veszed, hanem a szolgáltatást, hogy folyamatosan fejlesztik, javítják, igazodnak a jogszabályokhoz, előírásokhoz, normákhoz...stb.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
WhiteWalker #171158 üzenetére
Xiaomi telefon? Mert nekem csak a saját launcherrel működik a gesztus vezérlés. Próbáltam a Novát és mást is de a gesztus ezekkel nem megy. Mint olvashattuk Fall-N fórumtárs szerint se működik Xiaomin.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #171004 üzenetére
Akkor elég félreérthetően lett fogalmazva:
"van olyan opció, hogy simán kimásolom a képet? Nem megosztom, kikeresem, hogy hova vagy kinek szeretném küldeni"
Ha valakinek küldeni akarom akkor nem másolásnak hívják a műveletet.
Másolni fájlt szoktunk ide-oda.Legalábbis szerintem.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #171004 üzenetére
A "másolás opció" nekem azt jelenti, hogy vágólapra szeretné tenni.
Ezt pl az én Wing-em tudja. -
tibbike01
őstag
válasz
WhiteWalker #170943 üzenetére
Igen be van állítva, próbáltam többféle beállítással, de mindig ez van. Nem frissülnek az appok maguktól a háttérben. Neked frissülnek?
-
Cs1csó
titán
válasz
WhiteWalker #170928 üzenetére
Nem hiszek benne. Majd ha már hetek óta nyüstöli a közösség és jók a visszajelzések.
-
zelos
aktív tag
válasz
WhiteWalker #170906 üzenetére
Ezt rakd fel [link]
Ezeket előtte tiltsd le: -
kaisers
aktív tag
válasz
WhiteWalker #170906 üzenetére
Pedig pont az lett volna a célom
-
Erikkk26
tag
válasz
WhiteWalker #170904 üzenetére
https://discord.com/channels/952946952348270622/954833032114733086/1222615550203662347
Például ezért.
Reddittel együtt, talán hogy a fejlesztői bejelentésekről tudomást szerezhessenek a felhasználók? -
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker #170882 üzenetére
Aaa, akkor például a fb appban sem lesznek reklámok?
-
Faby
senior tag
válasz
WhiteWalker #170853 üzenetére
És így csinálod a legdrágábban.
SMS elküldése - x Ft, tranzakciós díj 99 - 119 Ft, leállításhoz újabb SMS x Ft, ez pl nekem a Yettelnél 2*40 Ft SMS +115 Ft tranzakciós díj, összesen 195 Ft a parkoláson felülMíg a Mobilitit használva csak 65 Ft a plusz.
Ha sokat parkol az ember, akkor már nem mindegy!Nyilván, ha olyan tarifacsomagod van, ahol ingyen küldesz SMS-t, akkor kicsit jobb a helyzet.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #170842 üzenetére
Bé bé béé.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #170840 üzenetére
Urban legend hogy alkalmazassal vegfelhasznalo kikenyszerithesse a szamot. Vannak hatosagilag kikenyszeritett lehetosegek de az se vegfelhasznaloi megoldas (segelyhivo, mento, rendor, tuzolto, etc.).
-
pietrrr
aktív tag
válasz
WhiteWalker #170805 üzenetére
"bővebben pedig egy mezei jegyzet appba írom , ami szintén szinkronizálja magát a regisztrált fiókba"
Én is egy "mezei" jegyzet appba kezdtem el írni minden motorral kapcsolatos költségemet még az előző telómon. A Samsung Notes-ba. Ami telefonváltáskor kiderült, hogy csakis Samsungokra letölthető, így hiába tárolja a felhőben, az új Motorolámon azzal nem sokra megyek, szóval jól megszivattam magam, hogy nem néztem utána, hogy a Samsung Notes csak Samsungokon fut
Most ezen agyalok én is, hogy mire kéne átállni. Elsőre nekem is egy Google Sheet jutott eszembe, de ha már van erre dedikált csillivilli és intuitív app, lehet megfontolnám. Bár választék már az eddigi hozzászólások alapján is van -
Oldman2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #170797 üzenetére
Ez az orosz ceruzás sztori remélem tudod, hogy nagy kamu?
A ceruza használata közben felszálló grafitpor akkora kockázat lenne egy űrhajón, hogy csak na... -
cidalain
veterán
válasz
WhiteWalker #170805 üzenetére
Ja én a képet nem csatolom, meg a blokkot sem. Azt csak azért írtam, hogyha nincs kedvem a kúton az adatok bevitelével babrálni, akkor otthon ezek alapján pontosan fel tudok tölteni mindent. Aztán kuka.
(Ezért írtam, mert volt szó róla mi van, ha nincs nálad a füzet, stb. Teló mindig van, azzal fizetek. Blokk is lesz mindig) -
Faby
senior tag
válasz
+1 a Drivvora, sok éve használom, több autón keresztül.
Összesítő a tankolásokról:És pl üzemanyagárak alakulása 2020 november - napjainkig:
de van még egy csomó statisztika.
a NASA próbált kifejleszteni valami eszközt amivel az űrben tudnak írni , rá költöttek egy zsák pénzt , az oroszok meg felvittek papírt + ceruzát
Azt ugye tudod, hogy ez csak urban legend, nem sok köze van a valósághozAz űrtollat egy magáncég, a Fisher Pen fejlesztette, kb 1 millió $ -t költöttek rá (nem a NASA), klasszik ceruzát pedig senki nem használt odafönt. Tűzveszélyes például.
Sőt, a szovjetek is vettek az űrtollból
-
ggeleven
őstag
válasz
Az adatgyüjtési parát már rég elengedtem. OS rendszerszinten vagyunk nyomon követve helyelőzmények alatt, a Samsungon Digitális jólét alatt hetente jön összesítés, hogy mennyit töltöttem autóban, stb. Persze kikapcsolhatók, de ne legyen kétségünk afelől, hogy attól még az adatok figyelve vannak, max mi nem kapunk értesítést.
Az hogy egy harmadik fél esetleg látja, hogy mennyit fogyaszt a tizenx éves kocsim és mennyi a brenya MO-n pont hullára nem érdekel (és szerintem haszontalan is). De ha ebből pénzt csinál magának, akkor még dicséret is jár.
Azért ez pl nem egy VPN app, ami aztán minden átmenő bitet tud monitorozni és ha olyanja van, akkor értékesíteni fehér vagy fekete piacon.
Egyébként Google Sheet is simán jó lehet erre is valóban. -
cidalain
veterán
válasz
Drive-ban tárolt Google táblázatok fájlba írom a tankolási adatokat. Raktam a sheetbe képleteket, így automatikusan tankolàsonkénti átlagfogyasztást, és össz àtlagot is számol. Karbantartások, cserélt alkatrészek szintén egy sheetben, külön.
Tankoláskor lefotózom az óraállást, és a blokkon ott a tankolt liter, bàrmikor fel tudom vinni később is, otthon, kényelmesen.
Lehet hogy ez így nem fancy, de bármilyen eszközről elérem a doksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged