- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erikkk26
tag
válasz
Erikkk26 #170903 üzenetére
Kicsit összeszedettebben készítettem egy jobb leírást ReVanced-hez (reklámmentes YouTube app Androidra), akit érdekelne erre tessék..
-
hajraolaj1
tag
válasz
Erikkk26 #170903 üzenetére
Szia, megpróbáltam ez alapján a leírásod alapján (IS), de továbbra is pufferel 1 perc után (Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G telefon, Android 13). Esetleg valami ötlet, mi okozza a hibát? Akárhonnan töltöm a revanced-et, vagy a gmscore-t, sehogy nem működik. Van gmscoreból külön kiadás xiaomi/huawei telefonokra, azzal sem megy a dolog, a hiba mindig ugyanaz. Már egy hete próbálok a megoldásra rájönni, de nem tudom, mi lehet a baja. A felhasználómmal lehet valami gond? A Google képes rájönni, hogy sokáig revanceddel néztem a youtubeot a telefonon, emiatt valamilyen szankciót kapott maga a youtube fiók? Másra már tényleg nem tudok gondolni. Ha külön revanced apk-t teszek fel, azzal sem jó. Ha az ajánlott youtube verziót patchelem és telepítem fel, azzal sem jó. Ha a revanced beállításokban a spoof versiont használom, azzal sem jó...
Bármi ötlet a pufferelési probléma megoldására? Előre is köszi! -
Erikkk26
tag
válasz
Erikkk26 #170897 üzenetére
https://discord.gg/revanced <- perma meghívó link
Ha valaki igényt tartana rá, beilleszthetek ide egy korábban ismerős számára összeírt könnyed YouTube ReVanced telepítési (és frissítés) tutorialt.
-
Erikkk26
tag
válasz
Erikkk26 #170890 üzenetére
Cube ACR-t sikerült feltelepítenem, viszont 2 dologban így is elkéne a segítség...
1, hogy hogyan lehetne azt beállítani ha hívás közben saját mikrofonomat elnémítom akkor ne álljon meg a másik fél rögzítése is?
2, ha azt akarom hogy csak a másik oldal legyen rögzítve, szintén hogyan állítsam be?
Köszönet ha valaki tudna ezekről tájékoztatni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest