- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Lenry #171446 üzenetére
Hááát én sem az első hibánál cseréltem le! Minden telefonnál adtam neki egy esélyt! Ez a legjobb esetben 2 hétig tartott! Anélkül, hogy bármit állogattam volna! Ez teszt idő minden új telefonál! Egyszer sem bírta ki! Volt olyan telefon is aminél 1 hét után csak akkor jött/látszott az email amikor megnyitottam, vagy utána kezdtek el jönni!
Érdekes amit most használok ~3 éve annál nincs ilyen gond akkor sem amikor az új telefonon párhuzamosan ment mindkettő! -
niklebi
senior tag
válasz
Lenry #171426 üzenetére
Az értesítéseknél minden legyen bejelölve, hang, lebegő ablak, az összes egyéb részben is. Nálam legalul van a "További beállítások az alkalmazásban"--> megnyitni és ott az Általános beállításokat is néz meg. Utána az alatta lévő .....@gmail.com-ot nyisd meg, és ott menj végig mindenen az Értesítések részben jelölj be mindent. Címkék kezelése részben is állítsd be amit akarsz, de a Beérkezett leveleknél az összes legyen bejelölve. Nálam minden üzenet azonnal értesít mind a 2 telefonon.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
g_g_g
őstag
válasz
Lenry #171426 üzenetére
Én azt hiszem kipróbáltam mindent amit lehetett, hogy a gmail értesítések rendben megérkezzenek, de a végső megoldás az lett, hogy ADB-n keresztül futtattam ezt a parancsot, így minden értesítés időben megérkezik:
adb shell dumpsys deviceidle disableHátránya, hogy ha nincs root, minden telefon újraindítás után le kell futtatni.
Azt nem vettem észre, hogy az akkumulátor idő ettől rosszabb lenne.Mások alternatív levelező klienst ajánlanak, én is próbáltam, de az én "perverzióm" az, hogy szeretem a Gmail gyári alkalmazását, így maradt az ADB parancs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest