- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem van hogy van -e arra megodlása, hogy ha ismerösöm zenét hallgatok Youtube-on és pont írnak neki messengerbe és átvállt akkor a youtube alkalmazás leáll, vagyis a háttérbe kerül alvó állapotba. Erre keresnék olyan megoldást, hogy van e valami amit ha a háttérbe teszek akkor fut tovább a zenelejátszás.
Legfőképp youtube kellene vagy valami olyan app ami nem fizetős.
Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Nem tom meg lehet-e itt kérdezni, de hátha.
A kérdés roppant egyszerű. 1 Cubot x15 miért csak a második csörgetésnél kezdi jelezni, ha hívás érkezik rá ?
Vagy csak le van tiltva valami ? -
punky10
addikt
-
werszomjas
addikt
A friss facebook messengerben lévő gyári hangokat nem tudja valaki, hogy hol találom a telefonon?
-
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
válasz
bwin.party #88040 üzenetére
Egyszerű app kevés ehhez. Gravitybox tud ilyet, de root és Xposed kell hozzá.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok! Van olyan app amivel az akkumulátor kijelzése megváltoztatható egy kis kör alakú ikonra? Ami mindig fogy le, ahogy merül az akku.
-
Bazs-
tag
Sziasztok,
Van olyan program, amivel külön tudom mérni a belföldi és a külföldi (roaming) mobil adatforgalmat ?
Előny ha ingyenes.Köszönöm előre is.
-
droti25
őstag
Köszönöm
-
tomy86
addikt
válasz
droti25 #88032 üzenetére
Szerintem a droidos kliensben nem, csak pc-n tudod beállítani.
Megnyitod az adott mailt - továbbiak menü - ehhez hasonló üzenetek szűrése - szűrő készítése a keresés alapján - beérkező mappa kihagyása - következő címke alkalmazása (personal) - szűrő létrehozása (pipa az ehhez hasonló üzenetek szűréséhez). videó -
droti25
őstag
Sziasztok
Gmailben, hogy tudom azt beállítani, hogy bizonyos mailek ne a beérkezett fiókba, hanem mondjuk a personal fiókba menjenek?
-
Véreshurka
senior tag
És valóban. Nálam nincsenek bekapcsolva ezek a gombok, ezért nem is zavart, de ha valaki csak ilyet tud használni annak ez tényleg gond lehet. Gondolom korom sötétben elég szar lehet. Más hasonló progi tudja ezt vajon? YAAB esetleg? Én e közül a kettő közül választottam a LUX-ot, valamiért nem volt meggyőző a YAAB, és pluszpont volt a LUX-hoz a beépített csillagász mód is...
Nekem ez a visszavilágosodás okoz némi kellemetlenséget, de két mozdulattal megoldom, de azért mégis. Még kísérletezem vele.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Véreshurka #88028 üzenetére
Nekem csak egy bajom van a Lux-al. A szoftveres gombok fényerejét nem veszi le, azok erőteljesen világítanak még -70%-nál is.
-
Sziasztok. tudtok nekem olyan progit javasolni ami bejövő hívásnál ha nem veszem fel és nem fogadott lesz arról küld automatán egy másik számra SMS-t erről (hívószámmal , névvel) Auto SMS-t használom, de ez csak bejövő sms-eket küldi tovább a nem fogadott hívásokat nem, arra csak válaszolni tud.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
w.miki #88007 üzenetére
Luxot [link] szeretem, van benne kékfény szűrő, 0% alá lehet venni a fényerőt és van csillagász mód! Néha meg tud hülyülni - korom sötétben az engedett -30% helyett felmegy 14%-ra, csak egy frissítés gomb megnyomásával megy vissza, erre ha van valakinek ötlete - , de még csak tapasztalatokat gyűjtök róla nemrég vettem csak meg. Lehúzott rolóból lehet irányítani a legfontosabbakat.
Aludni kékfénnyel és nélküle is nagyon jól tudok
-
dropopi
aktív tag
válasz
kuksa90 #88020 üzenetére
Vagyishogy van androidra
Az hogy nem általános, az egy dolog, de van. És akár beszélni is lehet (lehetne) róla, mert teljesen hivatalos. Csak egy észrevétel volt, hogy jól mutatna ott, ha oda lenne írva még az, hogy kivétel ez a Szülinapp. Mert úgy lenne teljes értékű a dolog. Szerintem. De nem böki a csőrömet igazából, szóval tőlem aztán maradhat minden úgy ahogy van.
Nekem is megvan, szóval nem is akarnám elorozni, sőt hivatalos Sygic, Here, Waze, nomeg a Google maps is, szóval csak elnavigálok valahogy.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Karcub #88002 üzenetére
Attól még csörögnie kell. Gondolom van valamilyen adatcsomag az előfizetésben (ki vesz adatcsomag nélkül okostelót?).
Esetleg le lehet tiltva a Vibernél a háttéradatok forgalmazása, és akkor valóban kikapcsolt Wifi mellett nem csörög (sőt, nem csinál semmit sem...). Vagy kompletten ki van kapcsolva a telefonon az adatkapcsolat. -
dropopi
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy csak én bénázok, de sehogy sem sikerül widgetként működésre bírnom ezt az appot, mit tegyek?
A készülékem Galaxy S4, gyári rendszerrel (5.0.1) - semmi hókuszpókusz, mókolás nincsen.
Ha valaki tud megoldást, annak nagyon örülnék.
+
Kikerekedett szemmel olvastam az indító hozzászólásnak egy részét, mert véleményem szerint hamis infót tartalmaz, ehhez egy LINK
-
Sas madár
őstag
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Segítsetek légyszi.
Nova launcher-t használok Tesla Unread 3.3 pluginnal.
Rendben jelzi is az olvasatlanok számát a gyári email app ikonján, és a gmail-én is.
Viszont, ha a laptopom outlook-jában megnyitok egy olvasatlant, akkor a telefon email ikonján megmarad az olvasatlan jelölés, vagyis nem szinkronizálja az olvasottságot, továbbra is olvasatlannak látja.
Fordítva jól működik, vagyis ha a telón nyitom meg a levelet, akkor a laptopon az outlook-ban olvasottra változik a jelölés.Ez a szinkronizálás oda-vissza korábban az iPhone-on jól működött, de itt androidon nem akar....
Tudtok rá valami megoldást?
üdv,
YxVs -
zeon.hu
nagyúr
Van megoldás arra, hogy írás közben a hangerő gombok kurzor vezérlőként működjenek?
Tehát azokkal tudjak jobbra/balra lépegetni.
Korábbi custom rom tudta, de az újba sehogy nem tudjuk áttenni.
(5.1.1, root van, xposed nem játszik) -
aRm1n
aktív tag
Nem tudom volt-e már de nem találtam semmi megoldást, szóval:
A Facebook Messenger folyamatosan újraküldi a más eszközön (pl. PC) már megjelenített értesítéseket, ez egyrész marha idegesítő, másrészt sokkal lassabban indul el az app, mert minden újrainduláskor jön vagy 10 már nem releváns értesítés. Van erre a problémára bármilyen megoldás, vagy ezzel együtt kell élni? (Nem szeretnék más alkalmazást használni hozzá.) Root van, ha az segít esetleg. Köszi!
-
w.miki
veterán
Kékfény szűrőt használ valaki?
Melyiket, és milyen beállításokkal?
Ez tényleg működik? Ha este telefonozol, hamarabb alszol el vele, mint ha anélkül használod a telefont? -
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Androidon is van addblock reklámblokkolás?
Ott is külön kell telepíteni a böngészőbe? -
kutga
félisten
Halihó!
Miért van az hogy lezárt képernyőn nem csörög a Viber bejövő hívásnál? Galaxy A3 telefonról van szó. A wi-fi alvó mód be van kapcsolva ha ennek köze van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest