- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kuksa90
őstag
válasz
Sas madár #137833 üzenetére
Jópár éve még lehetett húzogatással kijelölni a megfelelő méretű kockát, majd csippentéssel állítani a térképet... Most azt hittem, erőt vett rajtam a szenilitás.
Szép, meg jó dolog ez az állandó fejlesztés, csak nem visszafelé kellene... Az sem lenne baj, ha opcióként komplett országot is lehetne választani, de tudom, ez nem a kivánságműsor. -
lomposfarkas
tag
válasz
Sas madár #137800 üzenetére
A guglis megoldás. A telefonon a "device administrators" között legyen bepipálva a "find my device", aztán a https://www.google.com/android/find weblapon a gugli accounttal belépve megkopogtatja a telefont. Régebbi, vékony cserepes a tetőm, a plafon se vasbeton, úgyhogy itthon is a telefon mostani pozíciója benn van a portán.
-
válasz
Sas madár #137359 üzenetére
Én azt használom már rég óta. Jó, de a messenger rész csak úgy működik, hogy be kell állítani, hogy milyen időközönként nézze meg, hogy van e üzeneted (a facebooknak nem tetszik, hogy 3rd party kliensek vannak, ezért csak így oldható meg). Reklámmal még sose találkoztam, de nekem a Pro verzió van meg.
-
kovisoft
őstag
válasz
Sas madár #86072 üzenetére
Ilyen app még a BetterSleep is: bekapcsolva tartja a kijelzőt, amíg kézben van tartva a készülék.
-
Sas madár
őstag
válasz
Sas madár #85569 üzenetére
Ezek szerint csak a kérdést kellett feltennem és tovább böngészni a készüléket,és meg is lettek.
Viszont ha dupla koppintásra ébred a kijelző érdemes tovább keresgélnem,ha hasonló gyors lezárást is szeretnék?(elsötétítést)
Valaki tudna segíteni a jelen gyári rendszer biztonsági mentésében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- Kedvenc zene a mai napra
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest