Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komi28
senior tag
válasz aprokaroka87 #86571 üzenetére
Kipróbáltam a gyári nem tudja
-
törölt tag
Tud valaki használható txt szerkesztőt, ami nagy fájlméretnél sem térdel le? Vannak logjaim, amiket szeretnék elküldeni az alkalmazás fejlesztőjének. De a mentett fájlok többezer sorosak, nem akarom szivatni velük az embert. Csak annyit szeretnék, hogy kijelölhessem a párszáz sornyi lényeget, a többi meg kuka (vagy, a fölösleget kijelölni és kuka). A SolidExplorer kapásból hibaüzenetet dob a túl nagy fájlméret miatt. A TotalCommander és a RootExplorer megnyitja szerkesztésre, de a szokásos Androidos kijelölési mód (hosszan nyomás, majd eleje/vége -nyíl tologatás) nem akar aktiválódni. Kurzoros törléssel meg biztos eltartana pár órácskát eljutni az első sorig.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van olyan app, ami folyamatosan fut a háttérben, és ürítgeti a RAM-ot ha túlságosan megtelik?
Köszi előre is!
-
nubiai
tag
Esetleg tud valaki olyan appot, ami a névjegykártya beolvasókhoz hasonlóan, egy adott cég internetes honlapján szokásos "Kapcsolatok", "Elérhetőségek" típusú oldaláról beolvasná az adatokat egy névjegybe, vagy legalábbis felajánlaná az adatokat valamilyen kiválasztható formában egy névjegybe történő beillesztéshez? Tudom bizarr az ötlet, de hátha.
-
Beni2360
félisten
Van egy egyszerű progi amit én minden androidos gépemen használok és ez az All-in toolbox.. Ez egy ügyes sokat tudó progi és van egy olyan funkciója, hogy mentés.be kell állítani, hogy hova mentsen,pl külső sd és akkor mindig megmarad a mentésed. Onnan bármikor ha töröltél valami vissza tudod állítani. Automatán ment frissítés után több példányod is lesz a mentések közt. Vagy hagyod vagy törlöd a régieket.Ismerkedj vele sok mindent tud.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zeon.hu
nagyúr
-
FNZ
őstag
válasz aprokaroka87 #86577 üzenetére
köszi, egyiken megtaláltam, de nem tudom letölteni.
egyébként free a program, mégsem találom sehol az apk fájlt a neten -
FNZ
őstag
válasz aprokaroka87 #86575 üzenetére
ilyen perverz vagyok, hogy akkor is le szeretném tölteni.
-
FNZ
őstag
válasz aprokaroka87 #86565 üzenetére
ok, köszi. telefonom nem root-olt.
ha nekem 4.2 android van, de egy olyan progit kellene letöltenem ami 4.3-tól fut, azt a telóm nem engedi, DE akkor hogyan lehetne letölteni ilyet?[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Köszi mindenkinek.
(#86517) air:
Próbáltam eredeti kábellel is, de nincs változás. Telefont pc-hez csatlakoztatva, telepítené a drivert, de ugyan az a hiba fogad mint itt: 86512(#86531) Probert75:
Igen, alap a TC, anélkül el sem tudom képzelni a PC használatát.
Ismerem ezt, ezzel ugyan azt tudod láttatni mint a sajátgépben. Sajna a hiba nem ez.:S(#86539) disy68:
Köszi, feltelepítettem, de ugyan az fogad. (lásd 86512).
És sem a driver nem megy fel (tehát mint usb meghajtó sem tudom láttatni), sem a kies nem találja az eszközt, csak teker a végtelenségig.
Közben telefon kiírja hogy:
"A PC nem ismeri fel az eszközt. Legalább XP 3-as kiegészítő kell és Win Media Player 10".
?? Na most itt nagy kérdőjel, mert miért kell Media player 10? Ez az egy még nincs fenn.
Minden más fenn van már.(Samsung driver pack, az általad linkelt MTP "meghajtó", kies.)PPT módban annyi a változás hogy sikeresen feltelepít egy "digiáltis fényképező" drivert, amivel látszik már mint meghajtó, de teljesen üres
Ha átváltok MTP-re ugyan az fogad újra:free your mind
-
Komi28
senior tag
Van olyan média lejátszó alkalmazás ami megjegyzi ha az audió fájlt leállítom, bezárom a lejátszót. majd ujra elindítva a fájlt ugyanott folytatja? Ismerős szeretne ilyet ha van mert nyelvet tanul és leállítaná a lejátszót és 3-4 óra múlva(vagy épp mikor ráér) ott szeretné folytatni ahol abbahagyta. Köszi
-
zolka95
őstag
Play áruházban ünnepek alkalmából szoktak leárazások lenni, mint például steam-en?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
air
nagyúr
válasz aprokaroka87 #86565 üzenetére
Vagy egy ES File Explorer.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
aprokaroka87
nagyúr
-
FNZ
őstag
hali!
ha a marketből kinézek egy programot és telepítem, akkor mi "játszódik le"?
letölti valahova az apk-t
kicsomagolja
telepíti
törli az apk-tkérdésem, hogy a letöltött apk-t hova tölti le illetve megmarad e valahol, hogy esetleg később ha kell újratelepítsem net nélkül?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #79335424 #86561 üzenetére
igen, előre féltem tőle, de pár napot/hetet még kibírok, bár jó lett volna megoldást találni.
nem is értem, hogy használják mások lolli alatt a robotot, nálam is rengeteg parancs épúl a fókusz eseményre.más:
pushbullet magához tért.
nem hagyott nyugodni, TiBi-ből másik verziót tettem fel.
push tasker mennyibe kerülhet, hogy a koordinátás parancshoz jó legyen?
ez a 248-4800-ig nem sokat mond.
(1 hét a próbaverzió, de azt majd csak KK-en tesztelném, mikor megint teljes értékű lesz a robot)#?*@&!
-
mgy
senior tag
Urak,
a pushbullet meg a tasker tippeket köszönöm. Csak pár napja találtam meg a topikot, hát, lehet korábban kellett volna... -
nfsu17
veterán
Hello.
a greader miért nem találja meg rögtön (fél óra múlva sem) a frissítést arra az rss-re, ami be van állítva?
be van állítva egy oldal.
mint ma kiderült, tegnap este már jött rá új téma.
ezt ma délelőtt a greader nem közölte, mert azt írta nincs új.
délután már észre vette a nyomorék, és közölte is, hogy tegnap este xy órakor keletkezett a cikk.
délután vette észre, délelőtt még nem, a tegnap estit.
most ugyan ez.
látom a neten, hogy van új, greader frissítés, többször is, semmi.
majd jó, ha holnap délután fog szólni.másnál is ilyen frankó?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Mzombi #86557 üzenetére
mindent lát, már újra is raktam.
ha KK lesz megint, akkor visszatérünk rá.
egyelőre a lolli (marhaságai miatt) + E-robot normális, használható működésére keresem a megoldást, de kevés sikerrel ( fókusz, ugye...)
mellesleg a koordinátás parancs azóta is jól működik.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
törölt tag
válasz S e t h #86553 üzenetére
és beg:
Köszönöm az infót! Azt láttam, hogy korlátozzák az ingyenes funkciókat, de ha egy bármilyen szöveg átküldése ingyenes marad, abból a többi műveletet az Automatizáló megoldja. Én a NAS -t használom központi szervernek, de egy PC -nek sem gond, ha fut rajta mondjuk egy FTP szerver. Küldenék a PC -ről egy "küldtem egy képet" üzenetet, amiből az automatizáló tudja, hogy indítania kell egy letöltést az adott szerverről. Külső tárhelyként ez lehet a Gdrive is.zeon.hu:
Emlékszel a koordinátás project -re? Itt a tuti megoldás. A Robot PushTasker üzenetben parancsot küld a másik készülékre, ami push válaszüzenetben visszaküldi a koordinátáit. -
zeon.hu
nagyúr
-
beg
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz #79335424 #86551 üzenetére
Én még battery statisztikában egyszer sem láttam az élmezőnyben, bár azt is hozzá kell tennem, hogy én pár képnél, egy-két mp3-nál többet eddig egyszer sem küldtem át.
Az értesítés mondhatni azonnali, nyomok a küldés gombra és már jelez is a telefon, hogy megjött az anyag.
Ami még jó benne, bár úgy tudom te nem használsz asztali gépet, hogy ha nincs éppen kéznél a teló, bár egy kamionban miért ne lenne hehe, akkor az asztalin jelzi, hogy hívnak, smst küldtek, facebook üzenet érkezett, feltöltődött a telefon, mondhatni mindenről értesítést kapsz ami a telefonnal történik, sőt üzenetküldő alkalmazások egy részénél, vagy éppen sms esetében az asztaliról is tudsz választ küldeni, vagy üzenet küldését kezdeményezni.
Mondjuk a free verziót most korlátozták le éppen 100 sms küldésre.
Csak ismételni tudom magam, nekem a legmegfelelőbb alkalmazás arra ha azonnal át akarok küldeni egy képet, linket a telefonra számítógépről, én inkább azt vettem észre az utóbbi időben, hogy gondjai vannak ha telefonról küldök filet a számítógépre, az nem megy mostanság zökkenőmenetesen mint régen, de lehet én állítottam el vmit és nem ártana egy karbantartást is végezni a számítógépen , mert egyre több funkció működik hibásan, szóval ezt még nem rovom fel a Pushbulletnek.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
beg
veterán
válasz #79335424 #86551 üzenetére
Régóta használom, nagyon keveset kér enni, valóban push nem az a fb messenger féle 49 wakeup/h
Amikor kap üzenetet, rögtön megjelenik, de még betterbatterystat sem listázza ki olyan jelentéktelen az ébresztése a háttérben üresjáratban.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
válasz S e t h #86550 üzenetére
Ez a Pushbullet egész jónak tűnik. Érdekelnének a tapasztalataid. Valóban push üzenetet küld? Arra gondoltam, hogy megpróbálom kiváltani vele a Voip alkalmazás hívásfogadás részét, mert az nagyon szívja az akkut. A fogadás az otthoni miniPC -men futó kliensre futna be. Az küldene Pushbullet értesítést a telóra, ami erre aktiválná a klienst a hívásfogadáshoz. Telepítettem a PushTasker -t is. Az E-Robot is kezeli, esemény és művelet oldalon is látom a plugin listában. Szóval, elvileg minden feltétel adott. A kérdés csak az, hogy a Pushbullet mennyire gyors, illetve, mennyi erőforrást igényel a "figyelés" állapota.
-
S e t h
nagyúr
válasz ctibor #86518 üzenetére
Azt meg kell hagyni, hogy valóban gyorsan, viszont nem alternatíva a Pushbullet egyszerűségéhez képest.Pl egy híroldalon látok egy képet, jobb klikk a képre, másik katt a küldés és már a telefonomon is van, ehhez képest ez a Share It több lépcsős, ahogyan látom a számítógépre is le kell szednem a képet, hogy el tudjam küldeni a telóra, ezért nem alternatíva.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Oldman2
veterán
Évekkel ezelőtt használtam ezt, sajnos nem tökéletes. Nem működött az oda-vissza szinkronizáció.
Szinkronizációra vagy backupra van szükséged?
Egy idő után úgy ítéltem meg, hogy számomra csak az utóbbi szükséges, azóta offline backupolok az Easy Backup & Restore alkalmazással.
-
OccsE
aktív tag
Vettem egy uj telefont es szerettem volna a TELJES viberemet (csoportok, uzenetek, kepek, stb) atmasolni az uj telefonra.
Mas programoknal a Titanium Backup tokeletesen mukodott. Elvileg ennel is de sajnos a Viber hasznalat alatt elkezdett ujra indulgatni es szepen lassan mindent kitorolt.... Majd ujra kelle reggelnem az uj telefonon, hogy hasznalni tudjam a Viber-t.Milyen progival/modszerrel lehet a Viber dolgokat mozgatni?
-
mgy
senior tag
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást, ami a hívásnaplómat, esetleg az sms-eket szinkronizálja a Google naptárammal?
-
Mzombi
aktív tag
Korábbi kérdésem kicsit pontosítva (tehát céges mailek olvasására):
MailwiseHasználja valaki? Ha igen tapasztalatokat kérek szépen.
-
Jakuu
őstag
válasz Vertigo18 #86498 üzenetére
Szerintem ott az engedelyekkel van a gond.A biztonsag menuben ered el az engedelykezelot. Ott probalj korbenezni.
Raadasul add hozza az Airdroidot az inditopultban az automatikusan indithato alkalmazasokhoz.
Ezt is a biztonsagmenuben ered el.
A xiaomi mar csak ilyen sokkal osszetettebb mint a sima androuidos kezelofelulet es mar alapbol a miuiban tobb minden van beleepitve, tiltolistatol kezdve, automatizaciokon at, engedelykezelokig etc.
Amugy meg ott van a sajat MI PC Suite alkalmazasa, ami tud tobbek kozott reverse tetheringet, tehat a PC netjet megosztani es tobb olyan dolgot, mint az Airdroid,pl adatmozgatas,adatmentes stb. Viszont csak gyari Xiaomi Rommal + kernellel, mukodik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó, de a telóba se csak úgy beleordítod, hogy SU. Segédeszközként kell hozzá a Terminal Emulator. A logCAT -tel is hasonló a szitu. Először látványosan vedd a kezedbe a kajástálját és utána mondjad, hogy SU! Meglátod, hogy teljesen úgy fog reagálni, mintha Te lennél a rendszergazda.
-
Probert75
addikt
Használsz Total Commandert? Mert azt be lehet úgy állítani, hogy lásd a telót rendesen.
"Mostanában a telefonok már MTP átvitelt használnak, ez egy kicsit máshogy működik, de ugyan úgy használható TC alatt is, egy kicsit más módon mint korábban:Beállítások\általános beállítások\képernyő\szülő könyvtár megjelenítése a gyökér könyvtárban is -> pipa be
Ez után feljebb tudsz menni mint a gyökér könyvtár, és ott lesz elvileg legalul a telefonod, ahol be tudsz lépni a tárhelyre." -
beg
veterán
válasz bigu35 #86525 üzenetére
Ha lefényképeznéd a szomszéd macskáját, abból előbb mondanám meg, mint ebből a képernyőképből. A sufnihuszár függetlenítésért meg még ki is vághatnak innen ha tovább reklámozod.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
Úgy tűnik, hogy helyreállt a rend Tasker ügyben. Az előbb rákerestem és mutatja a Play.
-
Vertigo18
addikt
válasz pikszel #86513 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod... Az a baj, hogy a Wi-fi úgy van beállítva, hogy a Speciális beállítások alatt az van írva, hogy "Tartsa bekapcsolva a Wi-fit alvó módban", ez "Mindig"-re van állítva, és ha jól értem, akkor pont ez szerepel a te megoldásodban is. Ez volt az első, amit leellenőriztem...
Ráadásul, mint mondtam, a PC sem találja meg a telót, amíg nem lépek be telóról az alkalmazásba. Akkor bezzeg 1 mp alatt.
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
air
nagyúr
-
-
Jazz
veterán
válasz Viktor0610 #86510 üzenetére
Hogy mi van?
Utána kerestem hogy miről is beszélsz. Az Android verzió felirat 7x gyors kattintására előjött a fejlesztő mód. Pfff... csesszék meg.
Ez az első értelmes leghasznosabb opció amit látok az 5+ andoridban. Pont miért ezt kellett elrejteni?
(siralmas ez az ultra-felhasználó barát felület).
(saját 4.+ teló alapból rootolt, fejlesztő mód, minden elérhető, illetve a legjobb: engineer mód, amit egy tárcsázó kóddal lehet előhívni. Ott aztán mindent lehet állítani. Ilyenről itt nem is álmodok (lévén rootolni sem rootolhatom), csak az usb jöjjön össze.(Az android verzió sokszori kattintására meg előjött egy flappy-lolliopop klón játék. (10-ből 0 pont ) Mit szívtak a fejlesztők? )
...
Aktiváltam az USB hibakereső módot.
Haladunk. Legalább már nem "digitális fényképező"-t akar telepíteni hanem valami driver-kezdeményt.
Viszont:
(ennyi. feladom.)[ Szerkesztve ]
free your mind
-
S e t h
nagyúr
Fekete nap ez a mai, Taskert eltávolítják, a Pushbullet meg beköszön egy Pro verzióval 40 dollár/év, persze az alap verzió szolgáltatásai meg is lettek csonkítva, van is háborgás a weben.
Ezzel is függene össze a kérdésem.
Létezik olyan alkalmazás, amivel számítógépen, webes felületen egy képre egér jobb klikkel választhatóvá válik a küldésben, hogy a telefonra küldjek azonnal képet?
A Pushbullet tudja ezt, de most váltanék vmi másra ami ehhez hasonló egyszerűséggel tudja ezt a funkciót.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MODERÁTOR
-
Jazz
veterán
válasz Viktor0610 #86503 üzenetére
Igen, köszi. De ugyan az fogad. Digitális fényképező SM-A300FU. (érdekes módon legalább a teló típusát látja)
Ez van a Samsung driver feltelepítése után a mappában.
01_Simmental\
02_Siberian\
03_Swallowtail\
04_semseyite\
05_Sloan\
06_Spencer\
07_Schorl\
08_EMPChipset\
09_Hsp\
11_HSP_Plus_Default\
12_Symbian_USB_Download_Driver\
15_Symbian_Samsung_PC_DLC_Driver\
16_Shrewsbury\
17_EMP_Chipset2\
18_Zinia_Serial_Driver\
19_VIA_driver\
20_NXP_Driver\
21_Searsburg\
22_WiBro_WiMAX\Illesztőprogram manuális telepítésével (samsung könyvtár, NXP\inf....stb.) sincs eredmény.
Aztán van még egy olyan opció illesztőprogin belül hogy MTP, ezt telepítve "hibás driver" az eredmény.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Narxis
nagyúr
Swype? Annak van saját Dragon nevű beszédfelismerője vagy mi, elég jól működik. Mondjuk 200 oldal azért durva, biztos fog benne hibázni párszor.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
SharpSA
veterán
válasz Dolphine #86501 üzenetére
A wunderlist is jó erre, ráadául többen is tudjátok ugyanazt a listát szerkeszteni.
Egyébként sok ilyen van, elég beírni a bevásárló szót a playbe. Egyik jónak tűnő darab: Bevásárló lista[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SLYM
veterán
Sziasztok, van olyan program ami magyar beszédet tud leírni szöveggel? Kéne írnom vagy 200 oldalt, de semmi kedvem wordbe bepötyögni. Köszönöm
-
MODERÁTOR
-
Jazz
veterán
Most ez komoly?
Innen indultam. MTP alapból be van kapcsolva.
A gond az hogy nem látja mint meghajtó. Ami a vodafone oldalán van, az ilyen nagymamáknak való "hogyan csatlakoztassuk a telefont a PC-hez" guide....nekem nem ez a problémám.Hiába rakom fel az általam linkelt Samsung drivert, semmit nem ér. (Valószínűleg rossz a driver, de mást nem találtam.) "Driver" feltelepítése után ugyan úgy a "digitális fényképezőgép" fogad, tehát frissített illesztőprogit nem rakott fel. A Driver mappa 28-féle Mobil OS-t tartalmaz, mint smybian stb. de nincs közötte az Android.
A Kies-t is feltelpítettem, de nem lehet csatlakoztatni az eszközt. Először nem is látja mint új eszköz, nem is frissít, csak ha ki-be kapcsolom az USB internetmegosztást. De hiába teker, mivel nincs driver valószínűleg a Kies sem fog működni.
Aztán a Kies meg állandóan leáll. De mindegy, mert nem talál semmit.Próbálok a Samsung oldaláról hivatalos Driver-t leszedni, de nincs semmi értelmes. Csak manualok meg egyéb haszontalan dolgok. [link]
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani valamilyen jó bevásárlólista alkalmazást? A menyasszonyom nagyon örülne neki!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest