- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beers
addikt
Hihetetlen, hogy mik vannak!
-
beg
veterán
válasz
maggi1886076 #81343 üzenetére
Fizetős eltünteti a "vedd meg a fizetőst" bejegyzést, ami a 30 nap próba után megjelenik.
-
S e t h
nagyúr
Csináltam wordben egy táblázatot, azt szeretném vmilyen alkalmazással rajzolásos módszerrel szerkeszteni úgy, hogy kézzel tudjak beírni a táblázatba, elmenteni, de később az adatok változtatásának igényével törölni is akár.
Meg is örültem a Hancom office alkalmazásnak, amely valóban engedi, hogy eltérő színekkel töltsem ki a táblázatot, pipáljak ki helyes adatokat, vagy éppen töröljem őket, beírva mást.Igen ám, viszont ha egyszer elmentem, akkor később nem engedi módosítani, törölni, tehát ez a program is kilőve.Jelenleg ott tartok, hogy bescanneltem a kinyomtatott word doksit, elmentettem kép formátumba és abba írogatok, törlök egy note alkalmazással.
Viszont csak nem hagy nyugodni, hogy létezik-e olyan app, ami engedi a kézírásos szerkesztést, feloldás után utólagos módosítást szintén kézírásban és akár mindezt word formátumban.
Ha vkinek van tippje, azt köszönöm.
-
benfolds
őstag
darvinya, beg, gery2123, köszi!
-
felixo
őstag
Üdv !
Olyan alkalmazást keresek, amelyik hanggal, rezgéssel jelzi, ha megszűnik a térerő.
Előre is köszi. -
beg
veterán
válasz
alex devil #81332 üzenetére
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
csadi0011
őstag
válasz
alex devil #81328 üzenetére
Céleszköz: [link]
-
válasz
alex devil #81328 üzenetére
-
alex devil
senior tag
Van olyan alkalmazás ami mutatja mennyi kakaót kap a töltőről a készülék?
-
törölt tag
válasz
Shingen #81322 üzenetére
Ez telófüggő. Én Camera FV5 pro -t (fotó) és Cinema FV5 pro -t (videó) használok. De, a HW videós lehetőségeihez nem tudok korlátlanul hozzáférni. Azt csak a gyári kamera alkalmazással lehetne, de annak meg a beállítási lehetőségei nagyon szegényesek.
Bozek:
Nem a shortcut a lényeg. Az tulképp egy intent. Egy Android intentnek lehet kb. 6 -féle paramétere. Pl. írhatsz csak annyit, hogy "VIEW" és az uri. Ebben az esetben a rendszerre bízod, hogy az adott fájlt, mivel nyissa meg (alapértelmezett alkalmazással, vagy választóablakot fog dobni). Vagy, csak a megnyitandó activity -t határozod meg (ez az általános, alkalmazásindító shortcut). De, azt is megtehetnéd, hogy az alkalmazást, az adatot és az elvégzendő műveletet is definiálod. Pl, hogy X weboldalt, Y böngésző nyissa meg. Ez tulképp egy űrlap kéne legyen. Na, ez hiányzik a Launcherekből. Ezért többnyire csak olyat tudsz megadni, hogy milyen fájlt nyisson, vagy milyen alkalmazást indítson. De, a kettőt már nem tudod kombinálni. -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #81315 üzenetére
Az Automagic is tud Shortcut-ot kirakni.
(#81320) cris78: A Facebook már csak ilyen. Vagy jelez, vagy nem, attól függően, hogy épp milyen kedve van. Bár nálam fagyasztva van Greenify-vel, de a push be van kapcsolva, szóval néha jelez.
(#81321) zeon.hu: "az alkalmazás menüben meg ott van az f betűn, hogy x értesítés" - szerinted a Tesla Unread Plugin megoldja azt, ami amúgy is működik?
-
cris78
őstag
válasz
aprokaroka87 #81319 üzenetére
Be van kapcsolva minden. Értesítés nem jön, az alkalmazás menüben meg ott van az f betűn, hogy x értesítés.
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Tegnap szereztem egy Asus fonepad 7-et. A Facebook ertrsiteseket nem jeleníti meg az állapot sávon és nem is pityen. (ha like-olják, hozzá szólnak egy bejegyzésemhez) . Mi lehet a gond? -
törölt tag
válasz
Krill77 #81313 üzenetére
Elvileg síma ügy lenne, ha a Launcherekben lenne lehetőség a parancsikonok manuális paraméterezésére. Ennek hiányában, én csak az E-Robotot és az xShortcutsot ismerem, amik tudnak ilyet. Nekem nincs Viberem, hogy teszteljem, de ilyen esetben egy DIAL intent -tel szoktuk meghívni a kválasztott VOIP alkalmazás, dial activity -jét. Az intent uri -ja (adata) pedig a Tel:x , ahol x a telefonszám.
-
Krill77
őstag
Hi. Viber gyorshivas ikont, h lehet az home képernyő re kitenni? Kösz
-
Freeman007
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
Freeman007 #81303 üzenetére
Nem tudok helyette semmit se ajánlani, mert az ilyen alkalmazások értelmetlenek. Az Android majd kezeli a memóriát, az a dolga. Egyik ilyen "varázsapptól" se lesz hosszabb az üzemidő. Ha nem használod, kapcsold ki a WiFi-t, GPS-t, BT-t, azzal esetleg növelheted. Ezt akár az Erobot-tal is megcsinálhatod.
-
Freeman007
senior tag
Létezik olyan app, hogy hívásnál a kapcsolat létrejöttekor/bontásakor rezzen?
Itt olvastam, hogy gyárilag volt ilyen. Nekem ez hiányzik az előző teló után.
Másik: lezárt kijelzőnél mutassa az időt - milyen néven fut ilyen app? -
törölt tag
válasz
szlovibuki #81307 üzenetére
Sok telónál probléma, hogy kikapcsolt kijelzőnél nem frissíti a pozíciót.
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
A következő a helyzet: futáshoz és biciklizéshez szoktam használni a strava alkalmazást, szeretem logolni, hogy merre jártam mennyit mentem stb... A baj csak az, hogy ha elindul a logolás, akkor egy pár perc múlva (mikor gondolom mélyalvásba kerül a teló) leáll a rögzítéssel, mikor feloldom a kijelzőt újra kapcsolódik a műholdhoz és csinálja tovább, amit kell. Hogy tudnám folyamatosan ébren tartani gps-t?
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy normális, könnyen kezelhető, kézre álló tárcsázó/névjegyzék alkalmazást? Nem gond ha fizetős, de jól stabilan, gyorsan működjön! Köszi
-
Freeman007
senior tag
Feltételeztem, hogy ha már annyira elöl van a listában, akkor talán jó. Felraktam, nem voltam tőle elragadtatva - lepucoltam. Esetleg helyette tudsz valamit ajánlani?
Köszi a paypal-os linket, az okés számomra. Szintén köszi a foldersync-es infót.szerk: (#81300) Dottore így van, haverom azt használja túrázások alkalmával én meg csak néztem, hogy milyen jól el lehet menteni az útvonalat, stb..
Mostmár nekem is van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest