Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyuszi123456

    aktív tag

    Hát képzelétek, vettem egy kis bluetooth billentyűzetet!!!

    Egyszerűen tökéletes! Láttam már az üzletben párszor, de most arra lettem figyelmes, hogy ebből az apró méretből ő maradt utoljára- illetve még egy darab fehér, de billentyűzetnek nem találnám épp ideálisnak a fehéret.

    Ezért nem volt más választásom, mint elcsípni őapróságát, ődrágaságát, és most itt figyel épp a kezem alatt, és dolgozik. Szerencsére nincs díszkivilágítása a sötétben, a hossza 20cm, magassága legfeljebb 8cm, vastagsága 5millméter, kivéve az akkunál, ahol mondjuk 1cm. rapoo névre hallgat, és az RS - Hardware Keyboard Layout ingyeness appal pillanatok alatt hagyta magát konfigurálni magyar billentyűzetté. Oly annyira, hogy a hosszú í jobboldali Alt+J kombinációval, az Í szintén altgr+I, az ä és az Ä, valamint a ß szintén a megfelelő helyükön érhetők el. Az ő, ú és á alulra kerültek, ha ezt megszokom, nem lészen több elgépelés Androidon.

    Ja, merthogy ő egy Android kiadású billentyűzet, ide optimalizálva. Volt még Windowsra optimalizált, parányi egér touchpaddal ellátott verzió is. Aranyos például, hogy az Alt+Tab itt is vált a nyitott "ablakok" közt, míg az Androidos futóalkalmazás listára külön gomb van. Egy gombbal érhető el szintén a Mail, a beépített böngésző, a multimédia kontroll, a hangerő, a mentés-kilépés, a menü és a HomeScreen. Ilyen csepp billentyűzeten szerintem kész luxus mindez. Ajánlott plecsnit érdemel!!!

    :))))) Hamarosan megszelídítem az AOO-t :))) --- Köszönet Somatomnak a biztatásért!

    Egyelőre hiányolok egy nagyító-kicsinyítő-tördelő gyorsgombot, de talán az is megbújik valahol!

    [ Szerkesztve ]

    A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

Új hozzászólás Aktív témák