- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Régóta figyelem a fórumot és a kérdések 80% simán megoldható Taskerrel vagy akár Robottal is. Emlékszem mikor rászoktam, előbb csak két, három programot töröltem, mert nem kellettek. Később mikor megszoktam a program logikáját, rájöttem, hogy amit nem lehet megoldani vele az kb. az amihez már kevés vagyok.
A gyerek aki csinálja egy zseni. Google lennék már megvettem volna.
Killer app. -
törölt tag
Az E-Robot sem ingyenes, csak van ingyenes verziója, korlátozásokkal.
Sok trükköt be lehet vetni. Pl:
-Rövidre állítani az alapértelmezett kijelző timeoutot, de bizonyos alkalmazások fókuszba kerülésénél hosszabbra venni.
-A governorokat lehet váltogatni, alkalmazások használatától függően
-Kikapcsolt kijelzőnél kikapcsolni az automatikus szinkronizálást és mondjuk óránként szinkronizáltatni.
Nálam VOIP közben sincs szinkronizálás, de ennél a megoldásnál a VOIP sávszélességének megőrzése a cél. -
szumoo@gmail
tag
Angol nyelv gyakorláshoz-tanuláshoz keresek alkalmazást, tudom dunát lehet rekeszteni belőlük, ki is próbáltam jópárat, de ami nekem kellene, az olyan, ami hangosan mondja a mondatot angolul (esetleg magyarul is), miközben kiírja angolul és magyarul is, nagy betűkkel, teljes képernyőn.
Futópadon használnám, azért nem jók az apró betűs, meg az interaktív progik. -
Apex Launcher Pro most féláron van.
-
No.01
addikt
válasz
tonyrulez #58292 üzenetére
Kosoznom mindkettotoknek. Igen a netet is jo lenne ha lelone de emelle meg a szukseges egyeb lassitasok sem jonnenek rosszul. Pl mint a gyari energiatakarekod mod. (procit visszabb venni, fenyero...) minden ami segiti kitolni a keszenletet, h legalabb 1-2 hivast tudjak intezni ha kell.
-
Bozek
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #58288 üzenetére
Félreértettél. Van egy 50 MB-os rendszeralkalmazás, amit frissítesz, így ez az 50 MB már ott lesz a programoknak fenntartott helyen is, mivel nem tudja berakni a /system-re. Vannak alkalmazások, amik ezt megcsinálják, én konkrétan a Titanium Backup-ot szoktam használni. Esetleg az SD Maid-el egy tisztítást csinálhatsz még, az is hasznos lehet.
(#58291) raziel01: Ne mondj ilyent, mert balhé lesz, amiért ezeket az alkalmazásokat emlegetjük.
-
No.01
addikt
Letezik olyan energiatakarekos app ami csak egy bizonyos toltotsegi ertek alatt aktivizalodik? Sajna velem is de a parommal rendszeresen megtortenik, h a mobilnet vegett csokken az toltottseg, de arra meg szukseg van... legalabbis egy bozonyos pontig... mert ugye van olyan amikro jobb lenne elerhetonek maradni meg ha cserebe az emailek nem is jonnek. (ez a ceges telefonomnal hatvanyozottan igaz)
Vagy rosszul kerestem vagy nemtudom, de szerintem ez egy igen gyakorta elofordulo gondot hivatott volna megoldani... ennek ellenere nemhogy gyari beepitet beallitaskent, de kulso app formajaban sem talaltam megfelelo megoldast.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Az Android eltárolja valahol a play-ről letöltött programok telepítőit? Erre tudok gondolni, más magyarázata nem lehet, hogy nem szoktam új programokat telepíteni, mégis egyre-egyre fogy a helyem, programfrissítések után jelentősen csökken a szabad hely!
-
norbert1998
nagyúr
Kitkat alatt hogyan lehet adattárolási módot állítani usb mellé? Okos tv be kéne.
-
ra^ven
senior tag
Üdv srácok!
Melyik app a javallott a skype alternatívájaként? Kezdem kicsit unni, hogy hol akad, hol a webkamerkép nem jön át.
Köszi.
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #58267 üzenetére
De nem annyira, mint Dolphinnal. Róka alatt is beléptet, de nem tudom úgy kezelni, mint a könyvjelzőket. Dolphin alatt sokkal több lehetőség van. Majdnem olyan, mint PC -n. Azért csak majdnem, mert Dolphinban nem ajánlja fel a mentést egy oldalnál úgy, mint a PC -s Firefox addon.
-
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Azt hiszem sokakat érdekelhet itt:
EZ AZ OFFLINE TURISTA NAVIGÁCIÓ -
tomy86
addikt
A Swype Keyboard most 234 Ft. a Playen.
-
oncsi
őstag
Dolphin browser alá lehet valami jelszó kezelő plagint találni? Meg könyvjelzőket importálni pl. Chrome-ból?
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #58236 üzenetére
SSD.
-
Bozek
nagyúr
Bluray? Felesleges pénzkidobás, nem éri meg. Egy 1 TB-os külső vinyó is olcsóbb, mint azokat az adatokat kiírni 50 GB-onként.
(#58212) air: El is évülnek, mert nem biztos, hogy 10 év múlva még olyan fontos lesz, mint amilyennek ma gondolod.
De hidd el, el is vesznek, bár változó az idő, ameddig még okés a CD vagy a DVD. Lehet akár 50 év, de lehet akár 5 is.
(#58232) havri1: Elolvastad az idézett szöveget? "you can't redeem the Samsung 48 GB for two years promotional deal more than once" - szóval ha lejár a 2 éved, akkor se tudod újra felhasználni ugyanazt a promóciós ajánlatot.
-
törölt tag
válasz
7Sony7 #58237 üzenetére
Sztem ha privátba teszed, akkor nem kerül ki. De biztos, ami tuti, tömörítsd be jelszavas rar -ba és úgy töltsd fel! Talán lehet truecrypt -tel is operálni, de az már sztem túlzás.
bogil99:
Akkor nincs több ötletem, hogy miért néz ki így nálad. Esetleg használj másik kétablakost. Pl. a Solid Explorer sztem majdnem mindenben jobb, mint a TC. De mielőtt Ghisler úr megalkotta az Androidos TC -t, azelőtt használtam Ghost Commandert is. Kicsit Midnight Commanderes a megjelenése, de jól használható. -
norbert1998
nagyúr
Én meg veled préselődtem a liftbe, mikor tervezgettem ezt meglépni, hogy ott ásatok,vájatok új likat a mélybe, aminek az ellátását a melybeli láva látja el. Hat most meg is valósítom.
Többiek:
Na amúgy a gyárit, mint írták fentebb, nyomják, és az írottat pedig égetik. Vagy égeted, most az lényegtelen. Bár hallottam olyan verziót is, hogy a védő műanyag az alján öregszik, más lesz a fényt áteresztő képessége, és emiatt romlik a cd minősége. Nekem is van olyan lemezem, ami egyszer nem lett elővéve a dobozból, hibátlan a külseje, és nem játszható szinte semmivel sem. A felette levő tokból előhalászott meg tökéletes, és mondjuk ugyanakkor lett írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest