-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudtok progit amivel egy rosszul lecsatolt sd kártyát életre lehet kelteni? Másolás közben lett lecibálva a gépről a teló, majd kiírta: hibás az sd és nem is tudja csatolni, sz.gép sem látja
Nincs sd kártya átalakítóm, h a gépre rádugjam a kártyát így ez a módszer nem játszik... -
törölt tag
válasz
punky10 #52012 üzenetére
Elnézést, ma totál elhavazásom volt! Köszönöm az infót! Neked is Aizen92! Akkor ez vmi miniPC -s ármány lesz. Sajnos, elég bonyolult a szitu. Ez nem olyan HDMI kimenet, mint egy telón. Itt az elsődleges megjelenítő (vagyis a "kijelző") képe van kiadva. Ráadásul forgatás sincs. Az alkalmazás kompatibilitás miatt a képarány sem 16:9, hanem 9:16, fixen, 270 fokkal elforgatva. Zűrös.
Bozek (#52014):
Sztem nem a procin múlik. Ami az XBMC -t illeti, azért kell alá a vas, mert komoly méretű a cucc. Az mkv meg egy érdekes állat. Vagy megnyal, vagy megharap.Ki kell próbálni.
Oncsi (#52082):
Tudomásom szerint "rendes" lehetőség nincs rá Androidon. A lehetőségek:
-A Samsungnak van egy hálózati, wifis dvd -izéje, amivel egy alkalmazáson keresztül tud kommunikálni a droid. Nem túl jókat írnak róla.
-Root+Busybox+megfelelő kernel modul megléte esetén az ISO képfájlt lehet mountolni.
-Az XBMC többé-kevésbé elboldogul az összetett menüs ISO -kkal is.
-A Rar for Android ki tudja csomagolni az ISO -t.
-MiniPC -n esetleg meg lehet próbálni Linux alatt az optikai meghajtót.Dokee78 (#52093):
Jetpack -kal van néhány plusz funkció. Pl.:
-Nagyításkor egyből tördel, nem kell kopogtatni.
-Ha nem tudja pontosan behatárolni, hogy mire böktél, akkor az adott területet felnagyítja.
-Működnek a billentyűzetek kurzor mozgató nyilai (pl. Anysoft).
Lehet, hogy van még más is, csak most ezek jutottak eszembe. -
dokee78
félisten
válasz
VegyesTamás #52038 üzenetére
Mi ez a jetpak amúgy?
Azt értem hogy dolphin addon,de érdemes használni? -
válasz
zsoltzsolt #52087 üzenetére
Én csatlakozva vagyok a beta tesztelőkhöz, így playből kapom a beta frissítést is, így megy minden Prime funkció is, mivel megvettem.
-
Elérhető a Nova Launcher 3.0 beta1 változat. Rengeteg dolgot beleraktak, még gyorsabb lett mint volt.
Hivatalos oldal ahonnan tölthető.
Changelog:
-Subgrid positioning, snap widgets/icons to half cells. Greater control of placement/size without shrinking/cropping app icons
-Support Today Calendar's dynamic icon, also supported by icon themes from kovdev including Domo, Lumos and Tersus and PHLASH’s new KEX theme.
-Custom label colors (desktop, dock, drawer)
-Individual drawer tab colors (tap on the tab and select Edit)
-New tab style Colorblock
-Vertical drawer scrolls under transparent navbar
-Backup/Restore using Kitkat's Document Provider (supports ext-sdcard, Drive, Box, etc)
-Full 4x1 widget support in dock
-Individually toggle widget padding (long-press on widget and select Padding)
-Nova Action for First Item In Folder (Use with swipe/tap action of folders)
-Honeycomb style persistent searchbar available on phones
-Slight visual refresh (settings screen, menu icon, color picker)
-Fix Samsung KitKat bluetooth settings shortcut
-Fix home button action on Verizon Motorola
-Restore "Force" wallpaper scrolling for HTC KitKat
-"Show Shadows" on HTC One M8 perfectly blends from semi-transparent system bars -
Tudtok olyan app-ot mondani, ami az előre beállított háttérképeket X másodpercenként cseréli automatikusan ?
tehát nem 1 darab lesz fixen, hanem folyamatosan cserélődnek
pl mint win 7 alatt
esetleg kéne még ilyen a zárolt képernyőre is, hogy cserélődjön folyamatosan
4.4.2es romra kéne -
oncsi
őstag
Keresnék CD és/vagy DVD író programot droidra.
Egyáltalán tud valaki ez írányú kezdeményezésről?
Egy Androidos miniPC öszerakása lenne a cél, egy meglévő win PC helyett. De ha nem megoldható a CD kezelés, akkor nem vennék feleslegesen hozzá kütyüket.
Köszönöm. -
blaca83
őstag
Sziasztok!
SOS segítségre lenne szükségem. Sehol sem találom egyik Defy készülékemen sem, hogy hol lehet azt beállítani, hogy:
-Ha "jack dugós eszközt" kapcsolok a telefonra(haedset,mp3...stb) akkor, ha hívnak automatikusan vegye fel a hívást.Az egyik teló "sima" Defy CyanogenM. 7-essel ellátva a másik pedig egy Defy+ verzió. EGYIKNÉL SEM TALÁLOM, hol lehet ezt beállítani.
Help PLS.
-
csaksike
csendes tag
Sziasztok!
Samsung galaxy Core Plus készüléket vettem az asszonynak. Elég sok Play árúházról letöltött alkalmazás nem fut megfelelően. Pl: fényképes appok nem fotóznak csak fehér-fekete háttér látható, játékok nem indulnak el. Szerintem nem gyenge telefon, vmi hiányzik.
Véleményeket szeretnék kérni, hogy mi okozhatja a felsorolt problémákat.
Üdv: Csaksike -
törölt tag
Köszönöm bozek és neked is pikszel, rendben működik a dolog!
-
0xmilan
addikt
Sorry, vaklárma. Belső tárhely telt meg - random keletkezett egy 700MB-os thumbnail file - és az összes app, amit próbáltam, a belső memóriát használta volna. smh.
Valószínűleg az zavart meg, hogy a telefon is azt írta 562 MB elérhető, 560 MB for applications only. Tehát ami tényleg szabadon volt, az kb. 2 MB. -
szemmelver
aktív tag
Hali!
Olyan problémám van, ha az sd kártya csatlakoztatva van a telefonhoz, akkor nem tudok a belső memóriára telepíteni, hiába van az megadva elsődlegesnek. Ha lecsatlakoztatom az sd kártyát akkor működik.Ötletek? Köszi!
-
air
nagyúr
-
pikszel
addikt
-
0xmilan
addikt
Üdv! Nem férnek hozzá az alkalmazások az SD kártyához. A fotós appok azt írják, hogy megtelt, böngészőből se tudok lementeni oldalakat, se alkalmazást backupolni, stb.. Egyedül a gyári kamera app tud fotókat menteni, tehát nem a kártyával van a gond. Amúgy egy Y300 + 16 GB class 10-es kingstonról van szó, még több mint 8 GB szabad tárhellyel.
Mi lehet a hiba? -
törölt tag
Üdv.!
Tud valaki olyan alkalmazást, ami bejövő hívásnál felvillantja a mobilfényt is, mint pl. ahogy az ájfonnál is? -
gipsztigris
addikt
válasz
quailstorm #52062 üzenetére
Ettől még félreérthető volt az alap kérdés.
Ha gyárilag nincs benne FM rádió modul, akkor lehet telepíteni akármilyen rádió appot, még nem lesz offline rádiója.
-
McReay
aktív tag
válasz
quailstorm #52062 üzenetére
Megnézem a Spirit FM-et.
Köszi az infót!
-
tankraid
aktív tag
Valaki tud olyan icon pack-ot amiben szín szerint vannak csoportosítva az alkalmazások? Pl. A goggle cuccok icon-jai mind vörösek vagy az iconok háttérszíne vörös vagy valami ilyesmi.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
quailstorm
félisten
válasz
McReay #52060 üzenetére
Eeezt hogy kéne értelmezni? Vagy benne van a ROM-ban vagy nincs. Ha nincs, akkor meg kell nézni a spirit FM támogatási listáját, hogy rajta van-e, ha akkor se akkor elfelejt.
(#52061) gipsztigris: zárt FM driver, nincs benne a főzött ROM-ban, de van egy fentebb nevezett app, amiben benne a driver.
-
McReay
aktív tag
Tudnátok ajánlani Offline FM rádiót? (free)
-
havri1
félisten
Nem, teljesen ki akarom lőni, ne zaklassanak ha olyan helyen vagyok. Telefont némítani emiatt meg nem fogom.
Sajnos sokakkal ezen tartom a kapcsolatot, viszont vannak olyanok is, akik kényszert éreznek aziránt, hogy a hi, mizu, dolgozol kategóriájú kérdésekkel az őrületbe kergessenek.
Tudom, van bennük tiltás funkció, de az nem az igazi számomra.
Egyszerűbb az appot fagyasztani. Csak amióta KNOX a telefon, nem lehet rootolni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged