Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Az nem tudja az ékezetes felosztást. Anysoft viszont igen, és azthiszem a csúsztatást is, de nincs róla tapasztalatom.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
vááááá :-) :-) :-) :-) :-) ezaz!!!!
köszönöm!! -
törölt tag
-
dokee78
félisten
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ezt tudom,de korábban mobilról is be tudtam hozni,oly módon hogy pl a monitort nem kellett bekapcsolni hozzá.
Pl a gép megy,de én a konyhában vagyok és telóról szeretném megnézni a Chromos megnyitott lapokat. -
dokee78
félisten
Hogyan tudom az asztali Chrome éppen megnyitott füleit leszinkronizálni a Dolphinra?
Korábbi verzióval tudtam itt nem jövök rá.
Mert a Tab push az pont a fordítottja azaz ha ott rányomok akkor a Chromeban nyitja meg az adott dolphin fület.
-
helixP
nagyúr
Olyan billentyűzet app-ot tudtok a Swype-on kívül, ami egyszerre tudja a magyar ékezeteket és "csúsztatós" bevitelt?
Köszi -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Memento adatbázis kezelő
-
BigBlackDog
veterán
válasz
mttssz
üzenetére
Elvileg ki van kapcsolva a "jelszavak megjelenítése", minden máshol működik is, még Operában is, de csak akkor, ha a Rally mód be van kapcsolva. Viszont, ha ki van kapcsolva a rally mód, látszódnak egy-két másodpercig a beírt karakterek. Az új opera bétában már Rally módban is lehet látni, hogy mit írtam be.

-
beg
veterán
válasz
szili.tamas1
üzenetére
A.k.a. cupák. Húsos csont, konc.
-
mttssz
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Android beallitasok -> Biztonsag -> Lathato jelszavak mellol pipa ki? Nekem igy nem latszik sehol semmi.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Természetes az, hogy Operában a jelszó mezőkbe beírt karakterek a beírás után még néhány másodpercig látszanak? Hogyan lehet ezt kikapcsolni? -
tomy86
addikt
-
helixP
nagyúr
A Nova Launcher mióta eszik 100 megát?

Köszi. Az kemény, akkor nemtom mi ez a túlfogyasztás nálam.
-
tomy86
addikt
válasz
tonnni1
üzenetére
Próbáld meg átállítani a felvétel forrását! Ez csak tipp, mert nálam az ACR soha nem működött. Az RMC Call Recordert használom, de újabban ez is csak olyan beállításokkal hajlandó felvenni, amivel a másik fél hangja halkabb, de még így is bőven használható.
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
ACR program, felveszi a beszélgetést de minden beszélgetés hibás és kb 2 kilobytes, minden alapértelmezetten van, valakinek volt már ilyen problémája?
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan appot ajánlani, amivel a beszkennelt vonalkódokból rövid leírással adatbázist tudok létrehozni?
Elvileg a shopsavvy jó lenne, de meg kell adni árat is (ami nekem felesleges funkció), és akkor force close-al elszáll. -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Prestigio Multiphone 4322 telefonom van, amin gyárilag 4,1es Jelly Bean android van.
Már láttam, hogy másnak is volt ez probléma, de én mostmár nem tudok mit kezdeni a helyzettel.
A telefonom nem csatlakozik wifire. Azaz csatlakozik, de nem hozza át az internetet. A wifi ikonja nem világoskék, hanem szürke marad.
Próbáltam, hogy elfelejtetem vele a hálózatot és újra beírom a jelszót és csatlakozom, de akkor sem jó.Próbáltam, hogy elfelejtetem a hálózatot, kikapcsolom a telegont. Később bekapcsolom és újra beírom a jelszót és csatlakozik a hálózathoz és akkor is szürke marad az ikon és hiába csatlakozik a hálózathoz, nem hozza át az internetet.
A wifit szolgáltató router biztos, hogy jó.
Úgyhogy nem tudok mit csinálni. Nem piszkálom a wifit és folyamatosan csatlakoztatva hagyom és egyszer csak 1, vagy néha 2 nap útán magától jó lesz.
Mit lehet tenni vele ?, mi lehet a gondja ?, másnak volt már ilyen gondja ?
köszi szépen.
-
quailstorm
félisten
válasz
felixo
üzenetére
Screencast-ra emlékszek. SGS-en megy.
(#53570) Mustármag:
A2DP sink, na ez az ami hiányzik a telóból. Minek is? Nem ő a headset, ő az adó.
Ha profi programozó vagy fejleszthetsz egy saját implementációt a probléma megoldására. Bár az max 2 okosteló közt menne, mert az SE-re nem tudsz új szabványt rakni.Magyarul nem megy.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van egy furcsa kérdésem. Lehetséges azt megcsinálni, hogy a régi telefonom(SonyEricssonC906) úgy ismerje fel s Samsung G. S3-amat mintha az egy kihangosító lenne vagy egy headset?
Csak annyi kellene ha csörög a C906 akkor a S3-on tudjam fogadni.
Igencsak megkönnyíteni a dolgomat vezetés közben. -
válasz
Zolly444
üzenetére
Előnyei: teljes hozzáférés a rendszerhez.
Hátrányai: teljes hozzáférés a rendszerhez.
Na jó, bővebben:
+ nem kívánt programok törlése,
+ reklámok eltüntetése,
+ teljesítménynövelés,
+ nem jut eszembe több, de tuti van,- nem kellő körültekintéssel elrontható a készülék, jellemzően visszaállítható módon.
-
Zolly444
aktív tag
Hello. Milyen előnyei/hátrányai vannak a rootolásnak??
-
felixo
őstag
Milyen progival tudok videót készíteni a teló kijelzőjéről ?
-
dokee78
félisten
Már megint RSS olvasót keresek.
Lehetőleg magyar nyelv.
G accountot kezelje.Új hírnél értesítsen az értesítési sávon. -
Heavyrain
őstag
Lassan már kb minden 3. telepített alkalmazásnál figyelmeztet a telefon,hogy az adott program hozzá akar férni a helyadatokhoz. Természetesen ilyenkor elutasítom,de miért kell olyan programoknak helyadat,amiknek semmi közük nincs a helymeghatározáshoz?

Régebben épphogy belefutottam egy-egy ilyenbe,de ma már egyre többször fordul elő.... -
air
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Természetesen. Úgy hívják Wakelock Detector.
-
Speeedfire
félisten
Létezik olyan app, amivel megtudom nézni, hogy melyik alkalmazások ébresztik fel sokszor a telefont? Root van.
-
-
bostone
addikt
A google mennyi idő után utqlja vissza az összeget, ha az alkalmazást időn belül töröltük? Mennyi időt ad kipróbálásra? Negyed órát?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Sikerült a Mininaplót másolni.
/system/app-ból lementettem az alkalmazást.
Másik telefonra telepítettem (az is S Advance, csak Acef féle Fmodos), majd a teljes com.sec.android.app.minidiary mappát felülírtam. Úgy néz ki működik, illetve a napló használná az AccuWeather-t, de az nincs az Fmodban, próbáltam utólag telepíteni a AccuweatherWidget.apk, AccuweatherWidget_Main.apk-t, de nem ment. Lehet, hogy az Fmod \system\app mappába kell bemásolni telepítés előtt és utólag nem lehet.Lehet, hogy így az összes játékot menteni tudom, csak meg kell találni, hogy hol tárolja?
-
LonGleY
veterán
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Csak épp semmit sem ér, nem lehet látni, hogy pontosan melyik órában mekkora eséllyel várható eső. Hogy lehet egyáltalán pontosnak nevezni, ha csak annyi látszik, hogy vasárnap dálután 24 fok és napocska? Ráadásul egy csomószor még ezt sem képes eltalálni. Hasztalan egy szarság az az időkép, annál sokkal jobbak a külföldi szolgáltatók (bármennyire is ciki) és appok (pl. Aix Weather Widget, WeatherPro stb.). Nem is csodálom, hogy le akarták gyakni államilag. Abban bazi jók, hogy az aktuális mérési adatokat közlik, meg néha írnak érdekes cikkeket, mást viszont nem tudnak.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Sync automatikusan oda ment. De lehet, hogy félreérthető voltam, mert ettől még nem olvasható google drive-ban, csak szinkronizálásra használja (sajnos).
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Mininaplónál lehet, hogy elég a mini_diary.db másolása, de inkább az egészet lementem.
gtamate2 Mega-ra lehet szinkronizálni, csak néha kilép a fiókból magától. Ha jól emlékszem a Gdrive, OneDrive-nál is megy a szinkron.
Fizetősök közül talán a Gdrive a legolcsóbb, 100GB, 2$/hó.
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Olyan appot tudnátok mondani ami ugyan azt tudja mint a Dropbox beépített fotó szinkronizálása? Tehát ha wifin vagyok akkor az összes képemet feltölti egy felhőbe. Viszont vagy Boxra vagy Megára kellene ez (alapból ezekben szerintem nincsen), ugyanis a dropbox által adott 2gb elég kevés. Tudtok ilyet? Vagy esetleg más felhő alapú ingyenes tárhely van ami ezt tudná? -
code1005
senior tag
Sziasztok, tud valaki olyan naptár alkalmazást aminek a jelzése 1 percig tart? Tehát mint a régi telefonokon az emlékeztető.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hehe, most már csak azt kéne tudni, hogy fájlkezelésileg hol tárolja az "offline-izált" oldalakat, mert a böngésző az offline mappában csak megnézni és törölni engedi őket, tehát nem tudom dokumentumként kezelni és máshová másolni. Szóval ez még mindig nem igazi save/download funkció, csak amolyan offline böngészés. Na mindegy, így marad.
-
-
-
pinnacle
nagyúr
Samsung Mininaplójához hasonló alkalmazást keresnék. Olyan kellene aminek a tartalmát menteni, visszaállítani lehet.
Esetleg nem tudjátok, a Samsungnál ez, hogy lehetséges? Gondolom a data/data/com.sec.android.app.minidiary/ mappáiból kellene valamit másolni, csak nem tudom melyiket. Az összes felülírása lehet, hogy problémás.
-
-
harcikoca
senior tag
Üdv, android tulaj lettem, eddig nemvolt. HTC one x ről lenne szó. Ha rá akarok rakni valamit mint most pl a sygic navit akkor elvileg ráhúzom a telóra és onnan telepítem? mert feltelepült, de mikor indítanám nem történik semmi.
-
lacibacsi
addikt
Nem az automatikus frissítéssel van gond,mert úgy néztem az adatokat, hogy mindenen kézzel befrissítettem, tehát maximum egy perc eltérés volt mindig az adatok között.
Egyébként én az időképhez tértem vissza. Az eddig megbízható volt, csak hát a külső nem feltétlenül haladt a korral (bár ma már az is sokkal jobb, mint korábban).
-
beg
veterán
válasz
lacibacsi
üzenetére
1weather-nél ha a compact widgetet teszed ki, az nem frissít a beállított időközönként. Írtam már a fejlesztőnek, azt mondta megnézi. Azóta is nézi. Próbálj más szolgáltatót kiválasztani. Én most jelenleg chronus-t használok, ez eddig bevált és jó értékeket mutat. Accuweather és Yahoo szolgáltató között érdemes választani.
-
lacibacsi
addikt
Annyi jót mondtatok itt az 1weather nevű alkalmazásról, hogy feltettem azt a telefonomra. Már első nap gyanús volt, hogy a hőmérséklet mintha nem a valós jelenne meg rajta. Másnap néztem és a külső hómérőmön 10 Celsius fokkal (!) volt magasabb érték, mint az 1weather-en. Ennyi eltérés már jelentős. Ezután visszatettem az időkép alkalmazást, meg feltettem az accuweather nevű-t is. Ezután megnéztem a kinti hőmérőt, az időkép.hu-t a laptopomon és a három telefonos alkalmazást. Az 1weather megint jelentősen eltérő hőmérsékletet mutatott, míg a többi között a legnagyobb eltérés sosem haladta meg a három Celsiust.
Szóval szép alkalmazás az 1weather, de nálam nem akar működni... Vagy én nem értek hozzá... Bár ez utóbbit cáfolja, hogy minden más mérés nagyjából közel van egymáshoz csak ez "megy el" 8-10 fokkal.

Valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
-
törölt tag
válasz
canniball
üzenetére
Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy a menü 2. oldala. A nálam használatos (mint említettem ingyenes for tablet) változatban a bookmarks csillag megnyomására előjövő menünek van három oszlopa: bookmarks, history, offline pages, de hogy hogyan tudnék a rovatba bele "offline-izálni" weboldalt, annak semmi jelét nem találom. Korábban visszaolvasva azonban találkoztam olyan (feltehetőleg a fizetős változatban levő?) beépülő modullal, amelyik oldalról lenne előhúzható, és van benne Save page menüpont. Ilyesmit sehogy se találok nálam, pedig kutattam szorgalmasan, abból kiindulván, hogy bizonyára én vagyok vaksi, csak-csak nem hiányzik egy ilyen alapfunkció az ingyenesből se. Eddig minden böngészőben találtam ilyet - természetesen. A Ebben azonban csak felugró menüből találtam kép mentése és URL mentése funkciót, de oldal mentése funkciót sehogysem. Pedig gondolnám, hogy van valahol.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Pontos és szép, igényes.
Akkor a Blikk is az. -
törölt tag
Boat Browser témában valaki?
-
beg
veterán
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
A chronus ezerszer pontosabb. Akár a yahoo, akár az accuweather szolgáltatót állítod be. De ezt látod is a képernyőn amit linkeltél. A pontosról eset szó, a szép és igényes jelzőre meg nem reagálnék

-
Flyme
senior tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Pont ezt néztem, mikor letöltöttem, hogy hol itt a háttérkép

-
Bozek
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Pontos? Arra befizetek.

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére

-
Flyme
senior tag
Milyen elo idojaras hatterkep appot ajanlotok?
-
dodopek
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen, a letiltást megtaláltam. Tiltás után nem is indul el újraindítás után?
És a másik problémám? Egyszerűen nem tudok navigont telepíteni, mert kevés a hely a telón, hiába van még a kártyán... UE más programokkal is...
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
A fagyasztás és a letiltás nem ugyanaz.
Felhasználói appokat lehet fagyasztani root nélkül is Greenify-jal. Rendszer alkalmazásokat root nélkül nem lehet. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Két app kellene. Az első, amivel fagyaszthatok induló programokat rootolatlan telónál.
A másik azt hiszem problémásabb lesz. Az xcover 2 telóm nem képes a msd-re telepíteni. Van app, ami áthidaló ezt a problémát?
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
kovisoft
üzenetére
Persze, hogy logikusan hangzik. Nem én találtam ki.
Ez egy PH -s válasz volt a "Miért nem Tapatalk -kompatibilis a lapcsalád?" kérdésre.Nem hiszem, hogy az a gomb csökkenést eredményez. Sztem azt símán megeszi egy hirdető, hogy egyszer mindenképpen meg kell nyitnod az oldalt, tehát látod. A megjelenési időtartamnak az a jelentősége, hogy többen lássák, nem az, hogy egy felhasználó több alkalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Teevolution Terra Pro Wireless + Rapid Sync 8K Dongle egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

mi az a cubák?

)

crok
mobilizmo