- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsee11
aktív tag
válasz
darvinya #2696 üzenetére
Ez a Mobil Online 100 MB csomag az? Akkor lehet érdemes lenne váltanom a Klikkről erre, mert ott mindig lekorlátoznak...
Szerk.: Ja és feltöltőkártyás esetén is működik ez, vagy csak előfizetésnél?
-
törölt tag
ok, van igazad, de annyi wifivel vagyok körülbástyázva hogy nem érzem szükségét hogy 30p-et ne bírnék ki netkapcsolat nélkül
bár lehet eljön majd az a kor... de nem ilyen árak mellett
a mobilszolgáltatók ezzel húzzák le egész keleteurópát.. és mi még "örülünk" is neki
nyugaton meg majdnem ingyen neteznek orba szájba.... (gazdasági gyarmat vagyunk sajna.. de ez már más fórum
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tegnap próbáltam felrakni a free Swiftkey 3-at. Leszedtem playről,majd indítás után ugye az az első,hogy a nyelvi csomagot kell letölteni. Nálam többszöri próbálkozás után hibát dob,nem tudja letölteni a nyelvi csomagot.
Találkozott már valaki ilyennel? Természetesen többször is próbáltam,nem mindig rögtön egymás után,de semmi. Ugyanaz a helyzet...
Más: Tud valaki ebben segíteni?
-
qdak
addikt
hello
nalam van csak h ha toltok le market rol
tobbszor is ujjra kezdi :S pedig a net nem szakad megmas: opera: ha van legordulos menu miert tolti ujra az oldalt ha ranyomok?
mas bongeszonel is ilyen? -
törölt tag
QR kód olvasónak a Barcode scanner-t használom,
nagyon egyszerű vele sms-t, vagy névjegyet (vCard) vagy egy 2000 karakteres szöveget gyorsan a telóra varázsolni.
Aki erre is használja milyen kód generálót használ? -
mttssz
senior tag
válasz
Tomi0703 #2654 üzenetére
Én MobiCalcot használok, van ingyenes és fizetős is belőle.
-
Foose
addikt
Smart keyboardnál mi a különbség free és pro között?
-
pete_21
addikt
válasz
LordRajZoL #2649 üzenetére
Azt még meg tudnád mondani, hogy az ébresztés hangerejét hol tudom szabályozni?
Illetve most kipróbáltam, hogy beállítottam egy ébresztést 22:18-ra. De nem ébresztett. 22:19-kor bekapcsoltam a kijelzőt, és egyből akkor ébresztett a telefon. Vagyis ha nem kapcsolom be a kijelzőt, akkor elfelejt ébreszteni? -
madmike
őstag
Torrentezni probaltam tableten. Egy film lejott 80%-ig,ott megallt. Azota egy letoltes se indul el, probaltam utorrenttel es atorrenttel is illetve belso tarhelyre es sd karira is. Mi lehet a gond?
-
elmouse
aktív tag
Ismertek olyan zenelejátszót ami lekezeli a Google Music-omban levő zenéket? Természetesen a gyári Play Music (Play Zene) alkalmazáson kívül. Köszi.
-
stefi68
addikt
válasz
#46372352 #2661 üzenetére
Ez a Mobi Calculator baromi jó!
(2. link)Elsőre nem is látszik rajta, de minden funkciója meg van ami kellhet, kezelése logikus, praktikus, nagy gombok és számok (gyengén látóknak
), többsoros megjelenítés, utólagosan is szerkeszthető, beilleszthető képlet és eredmény előzmények, oct, bin, hex, dec konvertálás, időpontok összeadása (12.30+2.40=15.10)
Egyelőre ennyi...
-
Tomi0703
addikt
Köszönöm szépen a számológép app ajánlatokat.
Megkérdezem muttert melyik jön be neki és az lesz.
-
pete_21
addikt
válasz
LordRajZoL #2649 üzenetére
És tényleg!
Köszönöm szépen a segítséget!(#2663) aminat: Add new, More, itt lapozol egyet, és a Day intervalt választod. Beállítottam a pénteket x időpontra, és beállítottam, hogy 14 naponként ismétlődjön, és elmentettem. Újra hozzáadtam egy Day intervalt, megint 14 naponkénti ismétlődésre tettem, és y időpontot állítottam be.
MOD: És persze beállítottam mindkettőnél a kezdő napot. Itt ugye 1 hét a különbség a kettő között.A naptárban tudod ellenőrizni, hogy jól van-e belőve.
-
dokee78
félisten
Van olyan app amelyik tudja szabályozni,hogy pl.: fekvő állapotban a Swiftkey X,míg álló állapotban a gyári bill jelenjen meg?
Browser Gruru a böngészőválasztást váltogatja a hálózati kapcsolódástól függetlenül.
Keepscreen az appok kijelző ébren tartásához.
Smart Rotator az apponkénti elforgatást szabályozza.
Kellene hasonló csak a billenyűzetváltásokhz. -
fatal`
titán
válasz
atillaahun #2657 üzenetére
Lehetséges, nem figyeltem, csak rákerestem. De az is lehet, hogy korábban működött, mostmár nem.
Számológép: Én a Calculator++-t használom.
-
fatal`
titán
-
Tomi0703
addikt
Jó estét urak!
Valaki mondana nekem valami faszipántos számlógépet? Jó lenne olyan amiben be lehet állítani, hogy normál vagy tudományos nézet. Írjatok legyetek szívesek fizetős és ingyenest is ha lehet!
Köszönöm szépen!
-
shaggy
aktív tag
válasz
atillaahun #2652 üzenetére
köszi.
Ki fogom próbálni. És valami olyan widget ami a levél tartalmát is kirakja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- E-book olvasók
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest