Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

Háát Urak az android rendszer megint "coddát" művelt. A TV(TCL Google TV) tegnap reggel tökéletesen játszotta a youtube videókat. Gondoltam amíg szünet van a meccsen nem hallgatom a süket dumát inkább nézek valami zenei videót a smartube című :U alkalmazással. Na ekkor a betöltésre 403 ismeretlen hibával nem indul a videó minden megvan csak egyik videó sem indul! A bélyegzőn lejátszás működik. Na ránéztem az alkalmazásnál főoldalra volt jelzés frissítésre. Engedtem frissíteni mivel rosszab úgy sem lehetett, utána és azóta is ugyanazzal a 403-as hibával nem indulnak a videók. DE! Ami meglepő a revanced ami "elméletileg" nem ehhez a rendszerhez készült és állandó betöltési hibával küszködött, megint rendesen betölt és működik :DDD Ugye pár hete azért néztem a smarttube-ot mert gond volt a revanced betöltéssel. Rendszer frissítés nem volt a TV-n hetek óta. A google nem frissíti magát mert az le van tiltva. Tehát az android megint teljesen össze-vissza működik...... Szánalmas rendszer!

Új hozzászólás Aktív témák