- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
Peterhappy #165599 üzenetére
Elon Musk egyik híres twittere: Use Signal
link
-
Peterhappy
őstag
válasz
Viktor0610 #165581 üzenetére
Innen is +1 a Signalra.
Bár a gifeket nagyon lassan tölti be.
De a felület jó, asztali alkalmazása is van. S néha angliai haverokkal beszélek rajta, remek a hangminőség.
-
vacs
veterán
Mitől jobb a Signal mint a Viber pl?
-
DS39
nagyúr
válasz
WhiteWalker #165593 üzenetére
jaja.
Magyarországon elég kevesen használják.
FB Messenger, Viber elterjedtebb sokkal. -
user26
senior tag
válasz
Per Me #165588 üzenetére
Sziasztok!
@zelos, igen igazad volt, másik betűtípust választottam, és egyből jó lett.
@Viktor0610, igen, ahogy fent írták, cseréltem, jó lett.
@Per Me, köszi, sikerült megoldani, és egyenlőre maradok az 1Weater -nél. Habár kicsit az óra lehet nagyobb. -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #165593 üzenetére
Igen. Én is használom, jó cucc.
-
Somatom
veterán
Autobahn app.
Vki ki tudná nekem menteni? Régiókorlátos, német Play kell hozzá.
Nem értem ezeket. Csak németek közlekedhetnek Németországban? -
-
user26
senior tag
Ezt a téma összefoglalójában láttam, 1Weather: Forecast & Radar, ami meg is tetszett, de nem értem, hogy miért vágja le a widge a nap, és a hónap nevét, mind1, hogy hova teszem. :/
Ennek van valami oka ? -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Plug Life #165566 üzenetére
Jaja, pl. szgépen be akarsz lépni valahová, amit MS Athenticator véd (mondjuk outlook weboldali fiók). Itt a belépéskor ki fog írni a program egy 2 számjegyű kódot és közben telódra érkezik egy értesítés MS Authenticatortól a belépési szándékról. Az értesítést megérintve kapsz egy MS Auth ablakot ahol be kell írni az előbbi 2 számjegyű kódot, majd jelezni, hogy Te voltál avagy sem és ezt követően jön az ujjlenyomatos azonosítás.
-
BitRider
senior tag
válasz
Winnie The P #165571 üzenetére
Érdemes amúgy átállni Signal-ra a közeli emberekkel, mert kicsi, gyors, kiszámíthatóbban működik és mégis privátabb, mint a Facebook. A Discord-ot nem ismerik még mindig sokan, pedig a voice-on kívül ott van a témákra bontható chat is, ami közös jegyzetelésre is kiváló, ha csinálsz egy saját (családi vagy melós) szobát Ez amolyan ötletadó, mert csak jó az, ha minél többen leválunk az ilyen főmufti csöcsökről meg a hozzájuk tartozó – nem túlzottan jó – appokról.
-
crok
Topikgazda
válasz
Nálam olyat csinált tegnap hogy értesítésre bökve nem indította el az alkalmazást.. frissítés megoldotta azonnal.
-
vacs
veterán
válasz
Párom se tud éppen képeket küldeni, a messenger topikban is írják, hogy nem jó ...
-
Winnie The P
őstag
Hali!
A messengerből nem tudok képet küldeni, sem úgy hogy ha az alkalmazásból csinálom, sem pedig úgy, hogy a már kész képet küldeném!!!Valakinek sikerül? Mindegy hogy wifi vagy mobilnet!
-
laracroft
senior tag
válasz
Viktor0610 #165569 üzenetére
köszi
-
laracroft
senior tag
Sziasztok
Nekem miért nincs ILYEN a Wallet appon belül?
köszi -
-
Fall-N
veterán
A legújabb 3.6.8-cal lehet a gond, mert sehogy sem sikerült megoldani. Töröltem a Google társított alkalmazások közül, úgy is "Authentication failed" toast üzenetet dobott. SD Maid SE-vel takarítottam a fölösleges vackokat. Letöröltem, felraktam a 3.6.6-ot, ezzel belépett, majd ráfrissítettem a Play-jel. Most már jó. Köszönöm, úgy látszik a legújabb verzióval lehet valami.
Igazság szerint az előző telefonon sem működött, majd amikor váltottam a Motorolára, a szűz rendszeren sem lépett be.
Android 13 volt a Pocon, a g32-n meg Android 12 van. Pedig valamelyik régi verzióval léptem még tavaly be az X3 Prón, semmi baja nem volt még akkor.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis #165561 üzenetére
Nem
-
Rigormortiis
veterán
Nálatok is sok akksit zabál a YT music előtérben? Most költözöm át rá Spotiról (manuálisan bepötyögöm a kedvenceket és lejátszási listákat), és forrósodik tőle a telefon. Újra is indítottam de akkor is. Egész konkrétan kétszer annyit eszik, mint a Diablo Immortal maxon
-
zsoltip
őstag
MS Authenticator app
Ez ideig működött az ujjlenyomattal történő verifikáció (Andorid 13) alatt.
Az utóbbi időben viszont egy 2 jegyű számot kér, amit be kell írni a telefonon, amit leolvasok a bejelentkezendő eszközről.Miként tudom az ujjlenyomatom használni jóváhagysára ismét?
-
Csuklósbusz
tag
válasz
Oldman2 #165285 üzenetére
Igaz nekem A13 van, de nekem nem működik.
Csak a supported CSC-re hajlandó átállni, INS nincs ,és ha azt írom be akkor ugyan lefut a folyamat hiba nélkül de visszaáll az EUX-ra.
Galaxy A13
CPU: Mediatek Helio G806x Cortex A552x Cortex A75GPU: Mali-G52 MC2
Security patch : 2023-06-01
Android version : 13
Android SDK : 33
Baseband : A137FXXU3CWE1,A137FXXU3CWE1RIL : Samsung RIL v5.0AP : A137FXXU3CWE1BL : A137FXXU3CWE1CP : A137FXXU3CWE1CSC : A137FOXM3CWE1
CSC version : SAOMC_SM-A137F_OXM_EUX_13_0045OneUI version : 5,1Hívásrögzítést akartam aktiválni a samfwtool alkalmazással, de őszerinte csak ezeket támogatja a teló, ezek közül kellene választani:BTB | BTE | EVR | MEO | SFR | BOG | CPW | EUX | EUY | MET | MOT | MSR | O2C | PLS | PRT | SIM | TIM | TOP | TSI | TUR | VIP | XSGA kérdés: ezek közül melyik támogatja a hívásrögzítést, mert szerintem egyik sem.
MSR, TUR, azokat aktiváltam, át is vált de nincs hívásrögzítés így semValami tipp erre, a natív hívásrögzítés kellene?
CSC csere módszerrel akkor felejtős?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Fall-N
veterán
A CPU X-nél meg akartam venni az Ads free IAP-it, de nem lehet belépni G accounttal, mert hibát dob. Másnál is ilyen? Poco X3 Pro és az jelenlegi Moto g32-nél is fennállt/fennáll a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest