- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
mickemoto #160602 üzenetére
kiprobaltam tobbet is de maradtam a bluestacks 4 n. azert is mert ez tamogatta a gamepad et,amit a tobbi eseteben nem tudtam belőni,mondjuk ez lehet az en hibam volt,de nem volt kedvem szenvedni. win 10 alatt ssd n,nagyon gyors a működése az emunak,ha neked nem az akkor beállítási gondok vannak ott.a 64 bites beallitasokkal 4 vagy 6 gb rammal szalad rendesen
ezen az oldalon vannak az erdemleges droidos emulatorok pc re= [link] -
quailstorm
félisten
válasz
mickemoto #6499 üzenetére
Azt maximum az opera mobile tudja lementeni. Nem statikusak az adatok. De kipróbáltam, működik.
Csak város/célváros/nap-ra levetítve külön külön kell elmentened, és értelmezhető nevet adni a mentésnek. Különben sok hasznát nem veszed. Kb úgy működik mint egy képernyőkép, csak részletesebb. -
bepken
veterán
válasz
mickemoto #6499 üzenetére
természetesen! pl az Opera Mobile ezt simán megcsinálja Neked, a PC-re nem is lesz szükséged...
egyszerűen megnyitod azt a lapot, amit le szeretnél menteni, aztán menüből kiválasztod a "mentett lapok" pontot, majd a plusz jellel hozzáadod. ezután pedig (ha minden rendben megy) hiánytalanul elmenti az oldalt a kártyádra, így meg tudod nézni bárhol offline is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest