- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
válasz
dokee78 #13048 üzenetére
Azt nem mondtam hogy nem tetszik, de a problémát megoldja és többet biztosan nem reklamál
Amúgy ez tisztára olyan mint a tamagotchi, nem?
A végén ennek is csinálnak temetőt és este meg jönnek a sírrablók (fejlesztők) kihantolni a telefonokatRemélem senkit nem sért a viccem
-
dokee78
félisten
Leváltottam a k-9 mailt a Maildroidra.
Valamiért profibbnak tűnik kár,hogy olyan drága a Pro verzió. -
bmwm3
tag
Sziasztok!
Valami durván szívja az akksimat (és vele együtt szívat engem). 1 éjszaka alatt lemerült egy 2 hetes (igaz utángyártott) akksi, de a gyárijával is ugyanez. (Sasmsung Galaxy 3 egyébként). Wifi, Mobilnet, bluetooth kikapcsolva, nem szinkronizál, nem tölt fel/le, semmi ilyesmi.
Ajánljatok légyszi valami progit, amivel kiderítem, hogy ki a bűnös. A Caratot próbáltam, ő több nap után nagy nehezen mondott egyet, de nem az volt az áruló.
Köszönöm előre is!
-
Remiel
őstag
Ha valaki használ Taptu és minden rendben van vele, segítsen...
A widgetet szerettem volna kitenni, először amikor próbáltam volt vagy 6 féle méretben, de amikor ki szerettem volna tenni hiába kattintottam a create widget-re nem történt semmi... majd egy idő múlva már csak 1 méret látszott, de azt sem tudom kitenni... ha az ikonra kattintok simán megy... volt ilyen valakinek?
-
dokee78
félisten
Mitől lehet,hogy a mai naptól ha újraindítom vagy gépről leválasztom akkor pár widgetet újra ki kell tennem.
Pl.: Call Meter 3g,Palmary Weather,aCalendar,ICS clock widgetet,Animated analog clock widget.Egyik sincs SD-re áthelyezve.
-
dokee78
félisten
Játszom ezt a Pou-t,ha health baja van akkor mit adjak neki,mert semmit nem akar.
-
-
volvoguy
addikt
Üdv! CWM alól felflashelt appot hogyan tudom törölni? Kell egy System App Remover vagy vmi?
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Van egy kis gondom az Sony Ray telommal. Ez Erre keresnék egy sw-es megoldást. Ha valaki tudna javasolni bármit, akkor kipróbálnám, mert roppant idegesítő. Van, hogy csak percek műlva veszem észre, hogy még mindig vonalban vagyok -
wardemi
senior tag
-
Kreky85
csendes tag
válasz
olivera88 #12989 üzenetére
Sziasztok!
olivera88:
Nekem tökéletesen megy az Astro is és a Totalcommanderes verzió is ([link])Más:
Tud valaki olyan facebook alkalmazásról, amiben be tudom azt állítani, hogyha bizonyos személyek online állapotba kerülnek a chaten, akkor mondjuk notification formájában értesítsen engem? -
-
wardemi
senior tag
felraktam kíváncsi voltam és jelzett is a Contact sync. Pedig ma raktam fel direkt hogy lássam a facées kontaktokat is meg képekkel össze tudjam dolgozni a dolgokat de letöröltem. Esetleg valaki más tud app-ot face névjegyek behúzására?
-
xSide
őstag
Tesztelgess appokat, amelyik fog valamit az talán jó lehet
Ez egynek jó... -
raziel01
veterán
Van új Holo Launcher.
2.02.
Fel is raktam, szuper. -
karcsi3
tag
Nem tudtok-e vmi call recordert ajánlani ami veszi mind a két fél hangját de nem kell hozzá root az m1 h fizetős-e vagy sem.
-
wardemi
senior tag
IMO béta is képes hívni Imo-s felhasználót am
(vieber meg én kiporbáltam asszonnyal lekorlátozott trés nettel hát, lagg az volt meg néha asszony hangja robottá vált de ingyen volt (am nagyon meríti az aksit
))
-
róland
veterán
válasz
vizslakutya #13013 üzenetére
Vibedren, csak Viber használóval tudsz beszélni.
Egyébként sima telefonhívásként megy. (De androidon nincs bedrótozva a telefonkönyvbe, az alkalmazás meg beállítható úgy, hogy csak a Viber partnereket jelezze.)
-
dodopek
addikt
válasz
vizslakutya #13013 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
-
vizslakutya
senior tag
válasz
dodopek #13008 üzenetére
Egy óra kb 14-16 mega,nekem tökéletesen működik a hang,üzenet,kép szolgáltatás is( tré mobil ).Most beszéltem egy félórát a fiammal aki Franciaországban van és tökéletes volt a hangátvitel (2 * szétszakadtunk,de szvsz ez a ő wifije miatt volt)
Ha nem viberest hívsz az természetesen fizetős,de ez átirányít az eredeti szolgáltatódhoz. -
nggabi
félisten
válasz
dodopek #13008 üzenetére
5-8mb/perccel számolhatsz hanghívásnál. viszont bár a szolgáltatók azt mondják h nincs tiltva de mégis pont akkor sz@r a hálózat amikor beszélnél rajta... szal érted mire gondolok
viberrel sztem nem lehet "kívülre" telefonálni, de passz. használj inkább freevoipdialt. itt a phn is van topikja, ott kiokosítanak
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Ha telóról mondjuk skype, vagy pl Viber(ez utóbbit nem is ismerem, csak hallottam, hogy ilyesmire való) segítségével telefonálok, 1 percnyi beszélgetés mekkora adatforgalmat generál? Csak 100Mb van a csomagomban, és nem tudom mennyire terhelné...Előre is köszi a választ!
Ps: A viber hogy működik? Sima mobilt, vagy vezetékest ugyanúgy "pénzért" lehet hívni, mint a Skype-on? És az sms? Köszi!
-
-HajTömeg-
őstag
Aki TANGO-t használ,azoktól kérdezném,hogy nekik is belassul a telefonjuk ,mikor rákattintanak az alkalmazás ikonjára és betöltődik a kapcsolat lista?
Ez nálam olyan 20m körül van Ray-en.
Viber sokkal gyorsabb,csak Tangonak jobb a hangminősége. -
olivera88
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest