Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Igen, a kettő kombinációja vagy akár a launcher önmagában is megoldás lehetne, csak ezzel az a baj, hogy az elég kényelmetlen úgy, hogy mindig unhide-oljam amit használni akarok, és hide-oljam, ha már nem használom. Goto Settings, Hide Apps, stb újra meg újra... érted.
Ezért kezdtem úgy, hogy egy (a stock privát módhoz hasonló) jelszóvédett módkapcsoló kéne, amit ha bekapcsolok, akkor látszanak a rejtett alkalmazások, ha meg nem kapcsolom be vagy kikapcsolom, akkor nem látszanak.
Gondolom ha lenne ilyen, akkor rávágnátok.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
beg
veterán
Elrejteni pl. a Nova launcher-el (lehet csak a fizetős tudja ebben nem vagyok biztos) tudod. A kettő kombinációjával megoldható ha az úgy jó
Ha nem akarsz launchert cserélni akkor nézünk másik megoldást.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Új vagyok androidon, egy galaxy S7-tel. Van benne egy privát mód, ami nem más minthogy bizonyos tartalmakhoz (hangfelvételek, fényképek, és fájlok) csak eme módba való átváltás után lehet hozzáférni, és persze jelszóval védett. Ezek a tartalmak amúgy nem is látszanak.
Namost én nekem pont ez kéne, csak alkalmazásokkal. Ne látszódjon az ikonja se az asztalon, se a menüben, ha én nem akarom, és csak én tudjam láthatóvá tenni (és így persze elindítani is). Meg tudja ezt valamelyik launcher pl.?
Vagy egyéb tipp? Köszi előre is[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
moma
őstag
válasz csabyka666 #106177 üzenetére
Itt aszt írják, hogy le van árazva alaposan.
we all deserve a bit of luck.
-
holozis_HUN
veterán
Nemtudom, nekem teljesen jó a Chrome, nem foglal el akkora felületet a felső link sáv, oldalak mutatója stb, főleg utálom, ha ez alul van, azt utálom. Nekem teljesen elég a chrome funkciója: tök jól szinkronizál az asztali chromemal, megnyitom MA-t, megmarad nem mobilos nézetben, egész gyors is, Youtube linket a youtube appban nyissa meg. Ennyi. Nekem nem kell semmi extra Ezért tetszik ez a Brave, úgy néz ki totál mint a Chrome, csak pár plusz funkció.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
DS39
nagyúr
válasz holozis_HUN #106192 üzenetére
kicsit talán lassabb, de ez érthető, az adblock miatt, amúgy ezen tulajdonsága elég hatékony.
kár hogy egyik chrome fork-ban sem tudják megoldani a tényleges full screent, ha ez sikerülne az a böngésző váltaná nálam az UC-t. -
törölt tag
válasz holozis_HUN #106187 üzenetére
Nem csak úgy néz ki hanem az is. Plusz néhány extra. Nem rossz amúgy.
-
dugynok
senior tag
Üdv,
Van olyan alkalmazás, amivel egyszerre tudok ftp szervert csinálni a droidos boxomból, hogy kívűlről elérjem, de egyúttal - ha otthon vagyunk - smb szervert is futasson?
-
Ádám16
addikt
Tudtok ajanlani valamilyen ingyenes, vagy parszaz forintos defenziv, vagy mas ugyessegi jatekot?
-
holozis_HUN
veterán
Brave böngészőt valaki próbálta? Elvileg van benne reklámblokkoló meg ilyen finomságok és ugyan úgy néz ki, mint a Chrome. Most a telóm szervizben van, nem tudom kipróbálni
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Viktor0610 #106185 üzenetére
Sejtettem hogy valakit jobban fog érdekelni hogy miért ezt hasznalom, mint a kérdésre a válasz. Elterjedt itt a PH-n, csak azt nem gondoltam hogy ilyen gyorsan jön
Színes egyéniségek vagyunk mi emberek, hol ezt használom, hol azt. Sok csoportban vagyok, valamikor az egyiken nem akarom elveszteni a megnyitott postot hogy utána nézzek valaminek. OS-ben is ilyen vagyok, használok iOS-t es androidot is.
-
MODERÁTOR
válasz vadászcsiga #106184 üzenetére
Jó, "kicsit" hosszan írtam le, de ez egy eléggé elterjedt majdnem gyári custom ROM.
De a kérdésre nem válaszoltál. Mit ad a külön Groups app, amit az alap FB appal vagy a böngészős FB-vel nem tudsz megtenni?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
vadászcsiga
félisten
válasz Viktor0610 #106183 üzenetére
Te miért nem használsz rendes gyari romot? Minek ilyen mz/c kjv miau 6.3.4 devians ROM
-
MODERÁTOR
válasz vadászcsiga #106182 üzenetére
Te pl. miért használod?
Én amennyit a csoportokkal foglalkozom, bőven elég annyi funkcionalitás, amit a Fb alapból ad.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
vadászcsiga
félisten
válasz Viktor0610 #106181 üzenetére
Ezt nem tudom.
-
MODERÁTOR
válasz vadászcsiga #106178 üzenetére
Nálam is jó. Redmi 4 Prime, Android 6.0.1, MIUI EU dev. ROM 7.1.5
(Bár sosem értettem, már a Messenger különválasztásánál, hogy egy-egy Fb funkciónak, szekciónak minek külön app. )
Xiaomi 13T
-
HREH
senior tag
válasz vadászcsiga #106178 üzenetére
Nálam jó.
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
vadászcsiga
félisten
Újra megkérdezem. Fb groups főoldala másnál sem tölt be? Már hetek óta.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Nemrég kaptam egy e-mailt, hogy ma ingyenes a Runtastic PRO, és azt írja az üzenetben, hogy "to download PRO on Android, click the link above to get your promo code on App of the Day". Azon nyomban rányomtam, de azon kívül, hogy telepítettem az App of the Day alkalmazást, nem igazán jutottam vele semmire. Hiába nyitom meg, a főképernyőn nem a Runtastic PRO figyel, hanem valami Text Fairy van.
Tudtok mondani valami biztatót? Samsung Galaxy S6, 6-os droid.
Köszi a segítséget előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
zeon.hu
nagyúr
Egyel fentebb láthatod, hogy van nálam megoldás rá
De ettől függetlenül hülye ez a rendszer, hogy külön kell engedélyezni a feltöltőnek.Szerk.
es4: Most konkrétan ennél a motoros videónál jött elő, de nem ez első.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
-
törölt tag
Google Gboard-ot használ valaki? Hol találom a vágólapot? Vagy nincs benne ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
A youtube hülyesége, hogy pár videót nem játszik le android alkalmazásban (se böngészőben) "A videó nem érhető el" szöveggel, amiket asztalin igen? Sőt, ezeket keresésre sem mutatja. Előzményekben ott vannak, de onnan se megy.
De pl androidon a Stream simán lejátssza ezeket is.#?*@&!
-
törölt tag
válasz Oxy.kiraly #106165 üzenetére
Szerintem ez nem fog menni. Régebben próbáltam letöltési könyvtárnak megadni a NAS egyik mappáját, amit CIFS -sel csatoltam a droid fájlrendszerébe, de error lett belőle. A telóhoz kéne csatlakoztatni a HDD -t, azon futtatni a torrent klienst, és a HDD -re beállítani egy SMB szervert, amihez a többi géppel csatlakozol. Persze, ez is legfeljebb a működik kategória lenne, nagyon messze az ideálistól.
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
A Torque Pro mindog kilép a settings menüből. Pár mp és kidob a főmenüre, münden más működik.
Másnál is ilyen? Mitől lehet?
Köszi!free your mind
-
noxon
őstag
Helló.
Míg cm13-am volt abban a kamera app úgy volt megcsinálva, hogy ha másodpercenként nyomom az exponáló gombot akkor lövi a képeket folyamatosan.
Na most ilyenem nincs, mert más romom van. Kérdésem, hogy tud valaki kamera appot ami ezt tudja? Amivel tudok sorozatban képeket löni?We live in a simulated world...
-
Oxy.kiraly
tag
válasz F.E.K.. #106132 üzenetére
Telekomos Sagecom 3686 routerem van, ez tudja a NAS-t, abba van beledugva Usb-n keresztül egy HDD. Ha jól tudom erre a routerre nem tudok torrent klienst telepíteni.
Jelenleg az asztali gépen van a kliens, viszont amint kikapcsolom, értelemszerűen megszünik a kapcsolat.
Ezt szeretném valami módon áthidalni, hogy ne keljen folyton bekapcsolva tartani az asztali gépet, mivel az zajos és sokat is fogyaszt.Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
Gerasz
aktív tag
-
MM
őstag
Nem rég óta használok droidot, 5x-en az alap Google üzenetküldőjét használtam SMS-ekhez, a biztonsági mentés be volt kapcsolva mindenre, amire csak lehetett.
(FB messengert nem használok, nem is vagyok FB-on...)
Most átköltöztem egy P9-re, a gyári üzenetküldő alkalmazásban nem voltak benne az sms-ek, ezért feltelepítettem ide is a Google-ét. Nem találok semmilyen opciót szinkronizálásra, és az sms-eim sincsenek meg.
Van esetleg valami mód elővakarni őket?
(nem tragédia egyébként, egy hónapi adagról van szó, csak a továbbiak miatt kérdezem)[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok!
Textra SMS-t használóktól kérdezném, hogy működik-e nálatok az mms küldés/fogadás rendesen? Mert nekem nem. Nálam az van hogy bár a gyári özenetküldővel tudok mms-t küldeni/fogadni a Textrával nem.
A Textra beállításaiban rendesen látja a helyes APN beállításokat (T-mobile), de mégis azt az üzenet kapom hogy: "Sikertelen MMS..Ellenőrizd: Textra MMS beállítások - Mobil adatforgalom engedélyezése" Pedig be van kapcsolva a mobilnet (a szolgáltatónál is engedélyezve van természetesen az mms).
Mi lehet-a gond?
-
-igu-
addikt
válasz #79335424 #106152 üzenetére
Autofill csak PC-re kell, de mint írtam, nem kizáró ok a hiánya.
(#106151) rjg: köszi neked is. Ahogy látom, ez a progi tud WebDav-ra szinkronizálni, az külön jó pont.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz -igu- #106148 üzenetére
Úgy tudom, hogy a LastPass -nak már a platformok közötti szinkronja is ingyenes. Tesztelni nem tudom, mert kb. ősz végén jelentették be, én meg egy héttel korábban vettem meg az éves prémium licenszet.
Update: Megtaláltam a blogbejegyzést.
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
Jelszókezelőt keresek, ami:
- Android, IOS és Windows (PC) közt átjárható adatbázist használ, vagy platformfüggetlenül elérhető felhőből,
- generáljon jelszót, böngészőben autofill funkció (nem feltétlenül kell, de jó, ha van)
- egyszeri megvásárlású, akár "családi csomag" jelleggel.Ami kizárt:
- havi előfizetési konstrukció.
Az általam talált legjobbak az utóbbi kitételen buktak meg.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
topjoyy
tag
Sziasztok
Greenifyben hogyan lehet beállítani azt hogy egy alkalmazást fogyasszon? Sajnos nem engedi fagyasztani mert a kisegítő lehetőségben nem látom sehol a Greenify beállítását..
-
Konflikt
addikt
@(#106139) ollie es (#106140) rjg:
elso korben megelegednek egy kikapcsolassal is. (bekapcsolas jo lenne, de ha nem tudjak akkor ok. nem neztem utana - abbol indultam ki hogy NAS-sal, PC-vel is lehet auto bekapcsolast intezni, hatha itt is van egy olyan allapot amibol meg felelesztheto a HW)
nem airplane modot szeretnek, teljes power off-ot.
kosziCommodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
margithid
veterán
válasz ollie #106139 üzenetére
Samsung J3, ez szerintem nem támogatja a hdmi-t, nem?
Egy elég régi phillips TV-ről van szó, ha abba bedugom ezt a chromecastot, akkor elvileg mehet?Valami olcsóbb változat nem jó? Például ez?
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz Konflikt #106138 üzenetére
Ha a repülő módot akarod automatizálni, akkor: AutoSetAirplaneMode
Ha teljes ki- bekapcsolást akarsz, akkor azt a vasnak is támogatnia kell, de erre nem tudok alkalmazást. Az utolsó két-három telefonom alapban tudta, de soha nem használtam.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
válasz margithid #106137 üzenetére
Ha a telefonod támogatja a HDMI-t, akkor simán. Egyébként chromecast (ha okostv).
(#106138) Konflikt: és hogy akarod bekapcsolni alkalmazással, amikor kikapcsolt állapotban nem fut az android, így egy alkalmazás sem? Röviden: bekapcsolni sehogyan sem tudod magától.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Konflikt
addikt
sziasztok
olyan alkalmazasra lenen szuksegem, amivel idozitve tudom a mobilt ki es bekapcsolni. (CM mod, 5.1.1, root)
tehat peldaul minden nap kapcsoljon le este 11-kor, es induljon el reggel 7kor.
tudtok ra peldat mondani, ami mukodik is? koszi elore is[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
margithid
veterán
Tudom nem ide való, de hogy tudom az androidos tartalmat átküldeni egy hdmi-s TV-re?
TV adást szeretnék nézni és ahhoz kellene. -
V.Stryker
nagyúr
Olyan programot keresnék, amivel ha pl. kapok emailen egy youtube linket, akkor azt át tudom lőni a kodi alapú médialejátszóra (raspberry pi)
A Yatse elvileg erre való, de nem akar működni.
-
-
F.E.K..
senior tag
Volt hogy egy alkalmazást csak ezért cseréltem le. Frissítéskor olyan jogokat akart kérni amiket nem igazán tartottam indokoltnak.
Sokan eleve el sem olvassák ilyenkor a változásokat, csak simán next-next-next stílusban frissítenek sajnos.
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
F.E.K..
senior tag
válasz Oxy.kiraly #106102 üzenetére
Miért nem raksz inkább eleve a nas-ra torrent kliens?
(lehet hogy már most is van benne)Transmission-t neki, a telefonra meg egy transmission gui és meg is vagy.
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
-
darvinya
titán
Kíváncsi lennék, hogy ezek a fizetős vírusírtó izék fizetnek, amikor fennlétük ellenére kár keletkezik?
Mert ugye ennek így kellene működnie, különben csak placebo.
(Mert vírus találtam üzenetet bármikor készíthető)
Az meg nevetséges, hogy egyik vírusírtó másik vírusírtó állományát jelöli vírusnak.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nyisziati
veterán
válasz #61600768 #106114 üzenetére
Megnéztem más vírusirtóval is, illetve mindig be van kapcsolva a feladatkezelő, ahol figyelem a programok viselkedését, adatküldést stb. Régi, lassú gép, bármilyen anomália azonnal látható.
Amit gépész66-nak írtál, annak meg én tapasztaltam az ellenkezőjét: ingyenes vírusirtó volt fönn egy darabig a gépemen (avast) és nem talált semmit, azonban az eset visszarakása után már jött is a riasztás több kártevőről.
[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
A swipe az normális, hogy ennyire eszi az akksit? 4000es akku 50%on van ebböl 20% swipe. Tegnap is ilyesmi volt. Pedig nem nézegettem annyit.
-
moma
őstag
-
moma
őstag
Ezek szükségesek tényleg? Nekem nincs fenn semmi biztonsági, hogy érhet így baj?
-
tahepa
senior tag
Kaspersky + Adguard (mindkettő fizetős 2 262,00 Ft + 900 Ft)
Nekem így kerek a világ... -
mobilizmo
Topikgazda
válasz Oxy.kiraly #106102 üzenetére
Igen nehezen lehet értelmezni amit írtál. De ha van egy routered aminek az usb-jébe bedugtál egy HDD-t, akkor nem lenne egyszerűbb a torrentet (pl. transmission-t) a routeren futtatni? Milyen routerről van szó?
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
GEPESZ66
veterán
válasz nyisziati #106110 üzenetére
Az Eset új androidos verziója a 3.5-lesz, s ez már támogatni fogja Chrome-n is az adathalász elleni védelmet.
A Samsung gyári böngészőjét támogatja.
2016 novemberre ígérték, de még csak a beta verziót tudnám telepiteni, ami szintén magyar nyelvű.
A Support egyébként azt mondta,hogy stabil ,nincs panasz rá.
Akkor meg miért nem adják már ki a végleges verzióját!?[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Szia!
Az Eset-et újságos kóddal tudom használni, így teljes funkcionalitású.
Az McAfee alapvetően ingyenes, a prémium csak a reklámmentességgel tud többet.
A Kaspersky-t 1000F-ért kellene megvennem.
Alapvetően a webes védelmük, tehát a böngészés közbeni adathalász védelem miatt gondolkozok ezekben. -
nyisziati
veterán
ESET is ingyenes, max. kézzel kell frissíteni. A fizetős funkciókat szerintem felesleges megvenni.
PC-n ~12 éve használom (ott fizetősen) és nekem bevált, eddig mindent észrevett. Külön pozitívuma, hogy gyanús oldalakat nem is enged megnyitni.
Telón is jó és nem vettem észre, hogy fogná a rendszert. -
GEPESZ66
veterán
Biztonsági szoftverből melyik gyártó termékét lenne célszerű felrakni?
ESET
MCAFEE
KASPERSKY -
andatti
senior tag
válasz #61600768 #106100 üzenetére
.... és tényleg meglett... Jó sokat kellett "letekernem", de most mutatta... Mondjuk azért is volt most több meló, mert a valaha telepített összes progit mutatta az "összes" alatt. Azokat is, amelyek már egyik eszközömön sincsenek már hónapok óta... Ez azért nagyon zavaró tud lenni...
Köszi a segítséget még egyszer!!!
-
MK VII
veterán
Tudom nem konkrétan idevaló a téma, de, hogy a pöcsömbe szinkronizálom fel a telefonszámokat a google accountba a telefon memóriájából?
Többször próbáltam, de csak pár szám van ott amik eleve oda lettek mentve..
Illetve, hogy pl Viber üzeneteket vissza lehet állítani egy HR után? -
Oxy.kiraly
tag
Adott egy NAS router amire csatlakozik USB-n keresztül egy HDD. Az lenne a kérdés, hogy van-e lehetőség android rendszeren futtatni torrentet, úgy hogy a fent említett HDD-ről folyamatosan működjön? Van itthon 1-2 kiszuperált androidos készülékem, gondoltam rádugom a töltőre, azt CSÁ!
Tudom, van erre kimondottan NAS, de nem szeretnék pénzt kidobni, ha van másik megoldás.Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest