Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Gabis #106678 üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos nem ugyanaz, mert a rögzítéssel folyamatosan előttem, szem előtt lesznek a rögzített levelek, míg a csillagozás az nálam azért jó, hogy a különösen fontosabb leveleket elszeparálva tárolhassam, egy helyen és akkor lássam csak őket, mikor akarom.
De ezt már a fentebb taglalt módszeremmel megoldottam végül magamnak részemről kifogásolhatatlanul.--------------------------------------------------------------
@Tyer (#106679): Például, hogy nem ismeri a Gmail "csillagozott levelek" rendszerét.
--------------------------------------------------------------
@dokee78 (#106388): Legalább nem vagy vele egyedül, ugyanis nálam sem megy már egy ideje az élő fordítás része.
--------------------------------------------------------------
@batai15: Úgy tudom funkciókban butul, pl a 7 nap letelte után inaktiválódik a navigálás funkció, de a térképet továbbra is tudod majd nézni. Meg még egyebek (ez mondjuk legalább 1 éves információ már tőlem, lehet azóta történtek változások).
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
sziasztok! a playen lévő sysgic navigalasra korlátlanul használható? vagy a 7 nap triál mindenre vonatkozik?
-
Foose
addikt
Sziasztok! erre valaki?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
darvinya
titán
Nálatok is bug-zik Play áruház 7.3.07.K?
Konkrétan frissítés után magától töröldik recent app listából, és onnéttól kezdve nem jön email, fényjelzés elmarad, stb.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Köszi a tippet! Ez a Newpipe tényleg jó cuccnak tűnik. Még csak telón teszteltem. Megy a böngészőből átadás, állítható a preferált felbontás, és a külső lejátszókat is támogatja. Külön piros pont a Kodi opcióért. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog működni X86 Remix OS -en. Lehet, hogy kukázom a BS Player -t, meg az MX -et is, és marad a VLC.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Megoldottam, hogy lássam a Gmail-es csillagozott e-mail-jeimet Inbox-ban is.
Csináltam egy "Csillagozott" nevű kategóriát és kézzel áthelyeztem bele az adott e-maileket, miközben váltogattam ez és Gmail felület között, hogy lássam melyek a csillagozott leveleim.
Ejnye, hogy ezt kifelejtették Inbox-ból...
-
tud valaki olyan alkalmazásról amivel mp3at lehet a video alá betenni vagy megvágni szerkeszteni a videokat?
-
1egaly
aktív tag
Mostanában újraindításkor az összes 'Kisegitő lehetőségek' közt engedélyezett appot KI állásba teszi.
Vajon mit nyomtam el,ill.mivel tudom ezt helyrehozni?
Kösz a választ!6.0
-
csizs
aktív tag
Van egy myPhone Prime telefonom és 2db T-s SIM-em. A SIMeken be van állítva a hívószám kijelzés egy másik telefon által, de ezen a telefonon, ha hívok valakit rejtett a telefonszám. Gáz. Hogy lehet ezt megoldani. A googleben lévő megoldások, hogy tárcsázó, meg ilyenek nem mentek. Menüben nem találok ilyen opciót sehol, hogy hívószám kijelzés. A 1430-ra elküldtem a + hivoszamkijelzést, ahol a válasz sms-ben az volt, hogy be van kapcsolva. A teló marha jó, de ez bosszantó.
1x éve a prohardveren!
-
Bozek
nagyúr
válasz Energie X #106663 üzenetére
Én az ACR-t használom, van Pro változat is benne, az tudja a felhő integrációt.
Akár FLAC felvételt is csinálhatsz, aminek ugyan nagyobb lesz a mérete, de jobb a minősége, mint az AMR-nek, amit a fentebb említett Hívásrögzítő csinál. Bár lehet, hogy abban is lehet állítani más formátumot, de ezt a leírás alapján nem látom.
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
válasz Energie X #106663 üzenetére
Én ezt szoktam felrakni.
Ingyenes, magyar nyelvű, és magától indul. Azt is el tudom róla képzelni, hogy fut a 7.0-án. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz #79335424 #106664 üzenetére
Értem én, hogy ingyé van és senkit sem érdekelnek az user igények...
Annyit csináltam végül , hogy a több száz képet kiválogattam és elrendeztem albumokba ahogy a telon van...
Megmaradtak ugyan az ömlesztett képek , viszont az albumokba legalább rendszerezve van...ha keresek egy képet, legalább tudom melyik albumba van -
törölt tag
válasz WhiteWalker #106660 üzenetére
Mert a Google Fotók elsődleges célja a megosztás. Ahhoz pedig elég az albumozás is. Ez (is) a korlátlanság ára. A saját tárhelyeden úgy mappázhatsz, ahogy akarsz.
-
őstag
Sziasztok!
Android 7-re keresek jó hívásrögzítő appot. Örülnék neki ha magától indulna és nem kellene rootolni a telefonom (Honor 8). Ha fizetős az nem baj csak jó legyen
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást, ami letiltja a Onenote jelvényt? Elég idegesítő, hogy minden megosztásnál felugrik.
Sajnos a Onenote beállításaiban nincs lehetőség a kikapcsolására.
Néhány telefonomon még ment a trükk, hogy egy 2015 év végi apk-ból telepítettem a Onenote-ot, ami még nem tartalmazta a jelvényt, de most ez sem jön be. Akármelyik apk-t rakom fel, ott az a nyavalyás jelvény. -
air
nagyúr
válasz WhiteWalker #106658 üzenetére
Sehol. Mappázás a Google Fotókban nincs.
Albumokat tudsz csinálni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
WhiteWalker
nagyúr
Google Fotós kérdés következi...
A telefonon a képek kb 10 mappába vannak rendezve , este felszinkronizáltam a Fotó alkalmazással , de ez a "drága" ömlesztve mutatja időrend szerint...
Hol lehet beállítani, hogy a telefonon lévő mappák szerint (mappába) tegye - mutassa?[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
-
HoTaZo
addikt
Ebben tudna valaki a segítségemre lenni?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
gabeunit
tag
Sziasztok sok helyen feltettem ezt a kérdést hátha itt választ is kapok.
Anno wp-n volt Cortana es ha ott mondtam, hogy játszon le valami zenét a telefonról az lejátszotta. Itt ha mondok neki egy szám címét behozza, a netet, de ami a poén, hogy néha elindítja a lejátszást is .
Nekem egy honor8 van Nougattal , és itt van egyfajta asszisztens de nem az igazi.
Van valami alternatíva vagy ne reménykednek?
Köszi a választ -
kemotox
addikt
Olyan alkalmazás van, ami monitorozza, hogy mikor van kapcsolat és mikor nincs? Sokszor nem vagyok elérhető, ha hívnak akkor megy a tárcsázó félnek az "átmenetileg nem elérhető" szöveg. (Az sms-t viszont a nem fogadot hívásról megkaptam eddig mindig).
Múlt héten leejtettem a betonra a telefont, lett is a sarkán egy szép zúzódás, félek, hogy valami antenna baj lehet, vagy valami. Átraknám egy másik telefonba a SIM-et egy napra és egyből kiderülne, hogy mi a stájsz. Köszi! -
törölt tag
-
galaxys80
veterán
A Google Play-ben hol tudom beállítani, hogy minden vásárlás előtt kérjen jelszót és ne jegyezze meg a korábban beírtat?
Találtam ilyet, hogy hitelesítés kérése vásárláskor. Mégis, ha egy játék közben vásárlásra nyom a gyerek, akkor előre ki van töltve a jelszó és csak rá kell nyomni a vásárlásra.
Van egy levedlett S3 mini, amit időnként megkap a gyerek játszani. Viszont nem szeretném ha össze-vissza vásárolgatna.[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás, ami megmutatja, hogy éppen melyik program használja a GPS-t? Ha bekapcsolom a GPS-t, akkor szinte állandóan megy, annak ellenére, h nem navigálok és nem is fut GPS-t igénylő program.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
gojko.m
senior tag
válasz Narxis #106643 üzenetére
Olvasva titeket - azt hiszem - inkább a felhasználói igényekben lesz a különbség köztünk. Ezért favorizálunk másféle lejátszókat.
Nekem úgy tűnik, aki a minőségi zenehallgatásra fekteti a hangsúlyt az főleg PowerAmp, JetAudio, PlayerPro közt vacilál. Míg pl. én javarészt előadásokat, hangoskönyveket, rádiót szeretek hallgatni. Nálam az egyik fontos szempont a felvételek átláthatósága, rendezhetősége (ebben nagyon jó az AIMP), a zenehallgatás jobbára másodlagos szempont (persze nem elhanyagolható). -
Bozek
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
válasz gojko.m #106642 üzenetére
De szerintem lehetetlen rendesen összehasonlítani mert mindenki más minőségű zenét(flac vs mp3) hallgat, a fülhallgatók is biztos, hogy eltérő minőségűek. Én amióta ezt flasheltem azóta nem is nagyon foglalkozok vele, inkább a kezelőfelület érdekel és amiatt PlayerPro-t használok. Hangzásban viszont előtte a JetAudio-ra esküdtem azon belül a Bongiovi DPS-re és ott a Zagg SmartBuds-ot választottam fejhallgató résznél. Alul a Bongiovi DPS Headphone Enhancement-nél még lehet kísérletezni a lehetőségekkel. Jó fülhallgató kell mert anélkül semmit sem érnek ezek az appok.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
gojko.m
senior tag
válasz headhunter86 #106640 üzenetére
Egy régebbi telefonomon próbáltam a Poweramp-ot, ami akkor nem győzött meg (de lehet, hogy adok neki még egy esélyt ). Ezért nem is szeretnék Poweramp vs. AIMP témában állást foglalni. Viszont szívesen olvasnék ilyen összehasonlítást, ha már többen is ennyire dicséritek a Poweramp-ot.
(#106641) Bozek Még le sem írtam és látom jönnek is az érvek...
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz gojko.m #106639 üzenetére
Ne tartsák feleslegesnek, ez a minimum, hogy legalább angol nyelvű leírás legyen. A PowerAMP béta tudja a Hi-Res Audio-t (bár most 7.0 alatt egyelőre nem, de az OpenGL ES is jó), sokkal szebben szól még egy AAC-s zene is, nem kell hozzá feltétlenül 24 bitesnek lennie. Mondjuk sok esetben FLAC-et hallgatok, mert az mégiscsak más. De az AAC is sokkal jobb ugyanazzal a bitrátával, mint az MP3.
[ Szerkesztve ]
-
gojko.m
senior tag
válasz Bozek #106636 üzenetére
Talán, feleslegesnek tartották a GooglePlay oldalán az angol nyelvű leírást, mivel úgyis ott virít a google fordító fordítás gombja. Viszont a fejlesztő oldala kétnyelvű, így van angol nyelvű ismertető is az alkalmazásról [link].
Mivel HD audio jelenleg nem szempont nálam, ezért nem zavar ez a hiányosság. Persze, jogos a kritika attól, aki ilyen minőségben hallgat zenét.
(#106638) beg Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresnék, ami a PC és a telefon között megjegyzéseket, feljegyzéseket, emlékeztetőket, egyszerű szövegfájlokat szinkronizál. Olyan szövegfájlok szinkronizációjára gondolok mint ami a Windows 7-ben a Sticky Notes-ba lehet írni. A Wunderlist: To-Do List & Tasks nem jó, mert csak nagyon rövid feljegyzéseket lehet benne létrehozni, másrészt elsősorban nem teendőket, hanem feljegyzéseket, maximum egy oldalas feljegyzéseket szeretnék létrehozni.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
gojko.m
senior tag
A bejegyzésed után néztem végig az ajánlott alkalmazások listáját. Nem tudom ki mennyire ismeri, használja az AIMP zene lejátszót, de én hiányolom a listáról. Ahhoz képest, hogy ingyenes szerintem felveszi a versenyt a legtöbb fizetős alkalmazással.
Amit szeretek benne:
- nincs túlbonyolítva, jól átlátható,
- nagyon sokféle audio formátumot kezel,
- saját lejátszási listákat lehet létrehozni,
- kezeli az adatfolyamokat (így akár online rádióként is funkcionálhat),
- equalizer,
- ébresztő és elalvás funkció, ...stb.Azt viszont hiányolom, hogy nincs hozzá youtube ill. soundcloud plugin, mint a PC-s változatban. De ez legyen a legkevesebb...
-
Narxis
nagyúr
válasz toth_janika #106627 üzenetére
Calorie Counter - MyFitnessPal
Ez tud magyarul, legalábbis a beírt ételeket biztosan.
Ez meg magyar rengeteg magyar étellel az adatbázisban. Viszont nem értem, hogy miért akarod egyben beírni? Nem lenne egyszerűbb bevinni külön? Zsemle és párizsi. Nagyobb valószínűséggel találod meg így mint egyben.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Deck
titán
válasz WhiteWalker #106630 üzenetére
Mielőtt a videót elindítanád akkor kell a fejhallgató ikonra kattintani.
PS5
-
beg
veterán
Lett egy alternatív alkalmazások rész az összefoglalóban. Egyelőre a fb messenger lite és a newpipe szerepel benne. ha van még ilyen, ami az apkmirror-on megtalálható és könnyed leváltása egy nehéz app-nak, akkor jöhetnek még tippek.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
air
nagyúr
válasz gyuszmó #106614 üzenetére
Nem igazán értem, hogy mit szeretnél.
Ne legyen a készüléken a videó, hogy ne foglalja a helyet. De ha meg akarod nézni, akkor ne töltse le mobilneten mert az gáz.
"Most hogy van ez?"
Pont úgy, ahogy párszor le lett már írva, hogy a Google Fotók hogyan működik.
A menüben van egy "Tárhely felszabadítása" opció. Ezzel tudod a készülékről törölni azokat a fájlokat, amik a felhőben már mentésre kerültek.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Narxis
nagyúr
válasz toth_janika #106621 üzenetére
-
toth_janika
őstag
Tudtok ajánlani jó kalóriaszámláló app-ot. Nem baj, ha angol, csak magyarul is lehessen benne keresni, mert pl. a párizsis zsemle nem sok helyen van...
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
gojko.m
senior tag
Nagyon bejött, nekem is. Én nem töröltem a YouTube alkalmazást a feliratkozásaim és a feliratozás miatt, így igény szerint oda-vissza megoszthatom a két alkalmazás közt az adott videót.
Viszont a NewPipe kétségtelen előnyei: kis méret, egyszerű letisztult felület, reklámmentesség, letöltési lehetőség, csak hang lejátszása (háttérben, zárt képernyő mellett is).
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet az app-ra! -
gyuszmó
őstag
Letöltöttem a Google fotót. Az lenne a fő szerepe, hogy tehermentesítse a telóm tárhelyét, mivel az csak 32gb fix Most úgy látom mind a 2 helyen megvan a fotó és a videó ezzel akkor tulajdonképpen nem tölti be ezt a funkciót. Vagy nem jól csinálok valamit . Viszont az sem jó ha egy videót meg akarok nézni, de nincs a telón,csak felhőben viszont ha csak mobilnet van gázos letölteni újra. Most hogy van ez ? Aki használja levezetné pontosan .
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
Waze felhasználókhoz volna egy kérdésem. aktívan használom az appot, többnyire megelégedéssel. otthoni és munkahelyi címet tud régóta. a kérdésem arra vonatkozik, hogy van-e határ, ami a címek megadását illeti. van 50-100 site, amit rendszeresen látogatok GPS koordináta alapján. ezeket meg lehet adni neki, hogy ismerje, vagy ez már nagyon sok? létre lehet hozni esetleg térképeket, mondjuk 2-3 struktúrát, ami 20-30 helyszínt tartalmaz? nem találtam még meg a lehetőséget, ha igen.
köszi előre is
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
NandorHUN
addikt
válasz gyuszmó #106599 üzenetére
"..eredeti (teljes) felbontással csupáncsak a meglévő (vásárlással persze bővíthető) tárhelykapacitáson gazdálkodhatunk, valóban korlátlan mennyiségben, csak drasztikusan csökkentett méretű képekkel használható. "
- Szerintem + tárhely nem kerül sokba, nem is értem ez hogy merül fel, miért is lenne teljesen ingyenes? Egyébként meg sok telefonhoz (HTC, Samsung) jön ingyen 100Gb ha ember megveszi.
- A képredukció minimális, 16Mp képeket se "drasztikusan csökkentette", a képméret a fele (nem a MP!), de megnézve gyakorlatilag felismerhetetlen a kettő közötti különbség, ez inkább pozitívum.
"Google Fotók törlése után is felkerülnek a képek. "
Nem egészen értem hogy, ha nincs feltelepítve akkor hogy tölteni már fel?www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
gyuszmó
őstag
Ok thk.
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
mclaren777
senior tag
Melyik szoftverrel lehet legegyszerűbben egy Androidos telefon teljes tartalmáról biztonsági mentést csinálni?
(belső memória, SD, fotók, videók, hangok, programok egyszóval (közel)100%ban mindenről? -
NandorHUN
addikt
válasz gyuszmó #106596 üzenetére
Elvileg biztonságos, de ez főleg tőled függ, kinek adod meg a jelszódat, más honlapokon ugyanazt az emailt, jelszót használod e stb...
Mondjuk én 2 felhő mentést használok, egyik Google másik OneDrive, hátha valamelyik sérülne eltünne, illetve nem teszek fel olyan képet ami gáz lenne ha kikerül /már nem mintha bárki kíváncsi lenne ezekre az adatokra szerintem, nem politikus vagyok.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
HoTaZo
addikt
Szia!
Elmondanád nekem, hogyan tudok onnan bármit is leszedni?
Beléptem, regisztráltam, letöltöttem, telepítettem a sima amazon alkalmazást. Újra beléptem, megtaláltam, amit leakartam tölteni, jelezte, hogy ahhoz frissítsek az undergroundra, frissítettem, újra meg kellett találnom, hogy mit akarok leszedni és újra kihozza, hogy frissítsek undergroundra. Újra és újra. Soha nem jutok el a letöltés gombhoz.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Zeki
nagyúr
válasz Tav-Csoves #106600 üzenetére
-
beg
veterán
válasz gyuszmó #106599 üzenetére
Meg a frissítési kiadást követni. Ez a cikk 2015. 09. 09-én keletkezett. Azóta "pár" frissítésen átesett az app is meg a google eula is.
Van pár felhő szolgáltatás, szabad a pálya.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest