Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oxy.kiraly
tag
válasz F.E.K.. #106132 üzenetére
Telekomos Sagecom 3686 routerem van, ez tudja a NAS-t, abba van beledugva Usb-n keresztül egy HDD. Ha jól tudom erre a routerre nem tudok torrent klienst telepíteni.
Jelenleg az asztali gépen van a kliens, viszont amint kikapcsolom, értelemszerűen megszünik a kapcsolat.
Ezt szeretném valami módon áthidalni, hogy ne keljen folyton bekapcsolva tartani az asztali gépet, mivel az zajos és sokat is fogyaszt.Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
Oxy.kiraly
tag
Adott egy NAS router amire csatlakozik USB-n keresztül egy HDD. Az lenne a kérdés, hogy van-e lehetőség android rendszeren futtatni torrentet, úgy hogy a fent említett HDD-ről folyamatosan működjön? Van itthon 1-2 kiszuperált androidos készülékem, gondoltam rádugom a töltőre, azt CSÁ!
Tudom, van erre kimondottan NAS, de nem szeretnék pénzt kidobni, ha van másik megoldás.Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok,
Androidon Viber, Messenger ill. watsappot szoktam használni üzenet küldésre, viszont nem mindenki használ okos telefont, és mivel drága a szolgáltatónál az SMS, úgy gondoltam, hogy utánanézek, egyéb lehetőségeknek, ahol előre megvásárolok X SMS-t vagy X percet, és azt tudom használni.
Néztem a VoipStunt, Skype, Viber (itt nem találtam SMS szolgáltatást) viszont mind drága (20-30 ft).Tudtok-e valami jó lehetőséget, ami androidról, internet alapon képes magyar mobil számra SMS-t küldeni megfizethető áron?
Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest