- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
laxus
csendes tag
Üdv!
Tervezgetem egy Concorde tab 9,7 vásárlását. Adott egy [LG M228WA-BZ] monitor. Van rajta egy rakat csatlakozó, de hdmi az pont nincs. Valahogyan megoldható lenne, hogy rátudjam kötni a tabletet? -
laxus
csendes tag
Üdv, elkezdtem nézelődni a 10"-os tabletek között és most találtam egy harmadikat a ConCorde tab 9.7 IPS és a WayteQ xTAB-100S mellett. A Point of View ProTab 2 9,7”-es IPS tabletről volna szó. [link]
Eddig is tudtunk a létezéséről csak elég magas áron debütált és jól elfelejtette mindenki. Most azonban teljesen véletlenül megakadt a szemem rajta, miközben iponon nézegettem a tableteket. Jelenleg 64 ezerért árulják, ez egy picivel több a másik kettőnél. [link]A 3 készülék paraméterei elég hasonlóak (10"-os ips kijelzőre gondolok itt főként). Az xTabtól kicsit tartok, mert olvasgattam a fórumot és elég sok baj van vele (aksi, nem ébred fel). A ConCordot meg még nem is lehet kapni.
Mit gondoltok erről a jövevényről? Így képről nem tűnik olyan rossznak, azért mégiscsak kapott egy szép fémvázat. Esetleg valakinek van vele valamilyen személyes tapasztalata? Vagy valami tesztnek is örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest