- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TeebyKay
őstag
válasz
cidalain #65805 üzenetére
Mindenképp új kéne, de tényleg semmi játék semmi megterhelés, konkrétan arra kell, mert édesanyám nem szeretne mindig kimászni a géphez a szobájából, hanem mikor reggel felkel, vagy a szobában van tudjon böngészni az interneten. Melyik nagyjából a legolcsóbb új tablet ami még elfogadhatónak tekinthető?
-
Exian
addikt
válasz
cidalain #65805 üzenetére
"Ujban nem nagyon van ilyen"
De van, nekem is van egy ilyenem, másodlagos tabletnek:
Ez 4 mag, 1GB ram, jófajta IPS 1280x800 (!!) felbontású kijelző, 8GB tárhely. A wifije pöttyett (nagyon) gyenge, de megfelelő Routerrel azért használható.
Hoppá, most nézem, hogy már nem akciós
Bocs. Most hetekig 20.000 Ft alatt volt, egész pontosan 19.900 vagy 18.900, meg is lepődtem. Annyiért szerintem best-buy. Nézni kell, hátha lesz megint akcióban.
Én még 29.900-ért vettem, akkor (lassan 2 éve) valóban best-buy volt. Igaz, nincs benne GPS, se BT, de ebben a tabletben nekem egyik sem kellett, egyedül a viszonylag nagy felbontású kijelző. Az nagyon jó benne.
-
-
net91
senior tag
válasz
cidalain #65755 üzenetére
Nekem egy Overmax steelcore 10 III. van, azon resetet nem találtam.
Szeretném egy kicsit frissíteni, de félek, hogy nehogy nehezék legyen belőle.
A telefonomra tettem CM-et, ott valamiért a recoveryben mindig lefagyott újraindításnál. Ott nem volt gond, mert kivettem az akkut. De ennél a tabletnél nem tudom, hogy lefagyás esetén működne-e az, amit szaki4 javasolt, valamint így utólag is köszönöm neki a választ. -
krixx83
tag
válasz
cidalain #65738 üzenetére
Igen ezen már gyárilag az 5.1.1 van de valami nagyon ótvar..folyton fagy melegszik nagyon,az akkut szivja,néha magátol életre kel a touch pad stb stb... Már nyomtam neki a factory resetet...ma vissza vittem a médiába,karácsonyra kapta a lányom..dec16án vettem..de csak 24.én lett használatba véve..na már most mivel nem 3napon belül vittem vissza igy csak szervibe tudják küldeni,de azt is csak január 5.én..addig náluk állna csak..és az után is minimum 2-3hét a szervizben..
-
tjb007
nagyúr
válasz
cidalain #65689 üzenetére
De, sok esetben ugyanaz. Kereskedő/forgalmazó válogatja, hogy melyik jelzőt használják és hogy azt miként értelmezik.
(#65694) pitepeti71
Igen, használható, és a függetlenítés is megoldható.
(#65695) deadmaau5
Ha meglenne a gyári firmware, akkor igen, de mivel nincs, így nem lehet.
(#65696) madmike
Alcor Zest Q880I
(#65697) pietrrr
Bármelyik számodra tetsző univerzális, 7 hüvelykes modellekhez való tokot választhatod.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
cidalain #65548 üzenetére
nyilván erre utalt a kérdésem...
de egyébként wifin keresztül lehetne akármekkora filmet nézni helyi hálózati helyről megnyitva, házi médiaszerverről streamelve, és netről (pl youtube vagy egyéb videószerver).
illetve ha torrentről töltöd le, akkor nem kell "másolni" (amennyiben a lejátszó eszköz végzi a letöltést, de nyilván ez esetben sem tud 4GB-nál nagyobb fájlt írni FAT32-ben.)
szóval nem értem a kötekedést. nyilván a filmnézés alapfeltétele, hogy a fájl ott legyen, ahonnan majd le lesz játszva...
szóval ennyire azért nem vagyok hülye, de köszi a lekezelő választ. -
RicsiSuly
aktív tag
válasz
cidalain #65465 üzenetére
Rendbe akkor eltekintek a FullHd-tól. Ezt az Asust ajánlottáok? Asus Zenpad 10 Ezen már elmennek kicsit komolyabb játékok is?
FullHd-ba ez lenne 80-ért csak a proci gyengécske Lenovo TAB 2
-
vand
csendes tag
válasz
cidalain #65457 üzenetére
Értem. Akkor nem érdeklődök többet ebben az ársávban.
Felhívtam a rokont, hogy pontosan mit is szeretne (bocsi, hogy nem előbb).
80eFt-if tud kb elmenni, és fontos, hogy legyen benne mobil internet. Előny a 10"-es méret, de nem létszükséglet. Jó ha van 2GB RAM benne és legyen kártyával bővíthető a háttértár.
Elsősorban tartalomfogyasztásra vennék.
Tudtok ajánlani olyan típust, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel? -
vand
csendes tag
válasz
cidalain #65445 üzenetére
Köszi a választ.
Tudtok mondani vmi jó alternatívát 50-60eFt környékén a Acer Iconia B1-830-ra?
Sajnos nincs időm elmélyülni a témában, itt a fórumban ezt ajánlotta vki két tablet közül:
Asus ZenPad Z300C-1B047A 16GB
Tudtok esetleg jobbat, vagy hasonlót ebben a kategóriában? (8"-es is lehet) -
-
net91
senior tag
válasz
cidalain #65422 üzenetére
Elvileg így kellene működni.
Én amikor visszavittem, hogy nem jó, az eladó kipróbálta, és azt mondta, hogy szerinte meg jó, nincs semmi baja.Ha úgy értékeli, hogy nincs semmi baja, miért ne adhatná el mégegyszer?
Amúgy a barna doboz, amiben kaptam a készüléket nem Asus szalaggal volt lezárva, hanem egy Expert ellenőrző szalaggal.
Egy Expert nevű cég pedig szg forgalmazással és szervizeléssel foglalkozik Magyarországon. -
válasz
cidalain #65422 üzenetére
Mi a Nexusról beszélünk, arra is igaz ez? Azok alapból refurbished-ek... (mármint, amit edigitalnál kapni lehet) és igen, tudom mit jelent a refurbished. Egyébként amióta többször újnak adtak el visszavitt cuccot az Editigalosok, pont nem hiszek én már ezekben, még ha ez is a "törvény" vagy akármi. Nekem is visszavitt bt billentyűzetes tokot adtak el ott. Vissza is vittem.
Szóval az,hogy nem tehetik meg, hogy eladják újra, megteszik. Akár refurb a cucc, akár nem. Csak előbbire könnyebb ráfogni, miért is van újra eladva.
-
válasz
cidalain #65266 üzenetére
Igen tudom, nem is vettem másnak
Ellenben közben nézegettem az Asus Zenpad C Z170C-ket, és basszus, semmi jelölés bele különbség nincs, amiből tudnám, melyik 2 GB ramos, melyik csak 1. Csak a leírásokból tudok következtetni.
Bár itt akkor már majdnem 50k-nál járunk, ennyiért meg van még refurb Nexus 7 is raktáron. Esetleg más, amit kihagyok és gyors és 2 giga ramos?
-
dragonfx
veterán
válasz
cidalain #65032 üzenetére
ebbe a lenovo alkalmazás eltáűvolitása futo alkalmazások..és ott vana neve alat értesítéskezelések onnan kiszedem akkor hello nem jön.
de ilyne idiota eldugott helyre nem is rakhatták volna.
a huawei.be frankon vana beállitásokba egy ilyen szó érteasitéskezelő..és ott mindne tegyesével egy helyen beállithatsz -
kpetyke
tag
válasz
cidalain #64947 üzenetére
Utoljára egy LG v490-em volt viszont pl hearthstone nagyon szaggatott, közben a billentyűzete nem nyílt meg. Azt elismerem, hogy a hearthstone nem feltétlen ilyen tabletre lett kitalálva, de facebook+chrome mellett is bezárta a billentyűzetet mert kifutott a ramból (legalábbis fórumon azt írták) az zavart kicsit.
-
TaylorPro
addikt
válasz
cidalain #64920 üzenetére
Köszi! Játék nagyon minimális lenne rajta.
Más: A típus számmal vagyok bajba. Mert ez ME373CG. De ilyet sehol nem találok még az asus támogatásánál sem, csak a ME372CG verziót. Van a 72 végűre már lollipop is, ez elvileg felmegy a 73 végűre is? Ha jól hámoztam ki az infót csak a tárhely a különbség. Erre tud valaki okosat mondani? Köszi!
-
Dolphine
addikt
válasz
cidalain #64906 üzenetére
Igen, tudom, hogy Android alatt működik, másik készülékkel semmi gondom!
A tablet: SONY Xperia Z4. Android 5.0.
Böngésző: Chrome.Firefox alatt működik. Nem értem!
Próbáltam a kisegítő lehetőséget is, nem jó. Hiába van állítva 200%-ra, akkor sem nagyít duppla-koppra, csak a két újjas széthúzás segít.
Tartok tőle, hogy ez valami SONY bug lesz. -
tjb007
nagyúr
válasz
cidalain #64896 üzenetére
Annyira komoly alternatíva nincs is.
(#64898) Deenee82
Mindegyiknek megfelel, de miért ezt ajánljam, amikor 70 ezer forintig vannak annál jobbak is? Sőt, a frissebb, erősebb processzorral szerelt, Lollipopos B3-A20 még olcsóbb is.
A Z300CL meg nem egyenlő a Z300C-vel. A Z300C sem fog 20 órát kibírni folyamatos használat mellett (ahogyan egyik sem), de 7-8 órát ki lehet facsarni belőle. Ennél jelentősebben jobbat a konkurencia sem tud, nem fogják hozni ennek a dupláját.Veheted nyugodtan az A10-70-et is, ha az szimpatikusabb, de továbbra sem lesz ajánlva, mert semmi olyat nem tud, semmi olyan kiemelkedő nincs benne, ami miatt érdemesebb lenne azt választani.
(#64899) papeti01
A B3-A20 itthon 50 ezer forint, szóval ennyiért elég jó deal. Teszt még nincs, pár véleményt viszont találsz itt.
-
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
cidalain #64789 üzenetére
Hm ez valoban jo ar erte, annak ellenere h refurbished. A tobbi ha jol kezeli az egy gb-t, akkor eleg lehet persze, csak tablet fronton nem vagyok kepben. Telefonoknal tudom h andriodnal eleg szukos. Ha nagyobbat mondasz azt is szivesen megnezem,arban is lehet egy kicsit feljebb menni, ha azzal szintet lepnek.
-
L4CI2
aktív tag
válasz
cidalain #64702 üzenetére
üdv
ez a BF most minden webáruháznál lesz ?
és ez az acer/Wayteq megbízható darabok bírják a strapát ?most lehet bődületes baromságot fogok kérdezni sorry : ezeken rendes Google play áruház van nem valami saját mokolt ( tehát lehet telepíteni mindent egyszerűen a google play-böl )
-
-
-
nextman
aktív tag
válasz
cidalain #64394 üzenetére
Ebben van valami, de a problema az, hogy nem tudtam, hogy nem lehet kulso tarra telepiteni. Mert a 21. szazadban ezt alapfunkcionak tartanam.
Raadasul az is atveres, hogy veszel egy tabletet 8GB-os tarhellyel, es abbol 5.4-et felhasznal az OS. Az tobb, mint 50 % bakker, de senki nem hivja erre fel az ember figyelmet.Igy a 32GB-os SD-m kabe ures, mert videora meg zenere a tableten nincs szuksegem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest