- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #67116 üzenetére
Erre valaki?
-
pixelmester.
aktív tag
Tud valaki olyan appot, h tableten lehessen látni, ha hívnak telefonon? Mondjuk ha egy wifi hálózaton van a két eszköz...
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
cidalain #65548 üzenetére
nyilván erre utalt a kérdésem...
de egyébként wifin keresztül lehetne akármekkora filmet nézni helyi hálózati helyről megnyitva, házi médiaszerverről streamelve, és netről (pl youtube vagy egyéb videószerver).
illetve ha torrentről töltöd le, akkor nem kell "másolni" (amennyiben a lejátszó eszköz végzi a letöltést, de nyilván ez esetben sem tud 4GB-nál nagyobb fájlt írni FAT32-ben.)
szóval nem értem a kötekedést. nyilván a filmnézés alapfeltétele, hogy a fájl ott legyen, ahonnan majd le lesz játszva...
szóval ennyire azért nem vagyok hülye, de köszi a lekezelő választ. -
pixelmester.
aktív tag
Hogy tudok megnézni egy 4GB-nál (ez a maximális file-méret a FAT32-nél) nagyobb filmet androidos tableten/telefonon? Ugyebár egy mozifilm FHD-ben általában 10GB fölött van. vagy pl a torrent, hogy tölt le egy androidos eszközzel egy 4GB-nál nagyobb fájlt? (ha van hozzá elég tárhely, pl egy 64GB-os kártya)
köszi a segítséget -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Barell #65510 üzenetére
Nekem az van, kb egy hete vettem, nagyon szeretem. Tényleg jól szól a sztereó hangszóró, szép kijelzője van, akksi is jól bírja, nem melegszik, és gps is rendben van. A wifije is jó erős. Az EMUI-t sokat dícsérik, én HTC-s vagyok, nekem azért a Sense jobban bejön, de ez is tök jó. Szerintem eléggé prémium hatású cucc, jól össze van rakva. Főleg film- és videónézésre használom, meg böngészésre. (Nekem épp ezért szimpatikisabb a 16:9-es oldalarány az ipad-ekkel szemben ) Nekem az árávaél sem volt bajom, én félnék egy 30ezres tablettől, remélem az M2 sokáig ki fog szolgálni. Bármi konkrét kérdésed van, csak nyugodtan!
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
AngryTryhard #65477 üzenetére
Én a huawei mediapad m2-t ajánlanám, én is most vettem egyet, főként filmnézésre. 8 colos, fullHD, és 16:9 a képarány, illetve sztereó hangszórója van, szóval szerintem kimondittan alkalmas videónézésre. Írd be az argep.hu-ba vagy az arukereso-be, van egy bolt, ahol 79 rugóért adják. (Mondjuk én a MM-ban vettem, ott 90)
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #65375 üzenetére
Most már mindegy, megvettem.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #65345 üzenetére
Erre valaki?
-
pixelmester.
aktív tag
Huawei Mediapad M2
MM-ban 85ezer a 16gb-os wifis verzio.
Ervek, ellenervek? Ebben az arkategoriaban lenne jobb valasztas? Alternativak?
Esetleg tapaaztalatok a keszulekkel kapcsolatban?
(illetve egy klasszikus koltoi kerdes: van ertelme egyaltalan egy tabletnek egy okostelefon es egy szamitogep mellett? Mostanaban egyre tobb helyrol hallani, h a tablet kezd kimenni a divatbol, megsem valtja le a laptopokat, stb. Es mi az idealis meret? Azaz: milyen szempontok alapjan valasszuk ki, h mekkora kijelzoju tabletet szeretnenk?) -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Oldman2 #65254 üzenetére
Jo, nyilvan. Egy suzuki es egy bmw kozott is nagy arkulonbseg van.
Csak fura, h kineztem egy kozepkategorias tabletet (huawei mediapad m2), ami 90ezer, es igazabol nem sokban kulonbozik egy 25ezres tablettol, ahhoz kepest, h tobb, mint haromaszor annyiba kerul. Es ez egy kinai androidos keszulek, nem pedig egy tularazott presztizs-apple...
Szoval elegge elbizonytalanodtam... -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Tigerclaw #65238 üzenetére
hát nekem a Huawei M2 sokkal szimpatikusabb, mint az ipad, pedig én is gondolkodtam, hogy a mini4-ben...
(számomra felfoghatatlan, hogy a sima wifis ipad mini-ben nincs gps... és a huawei képaránya is jobban tetszik, szerintem filmezésre ideálisabb ez a hosszított/szélesvásznú oldalarány, mint a 4:3-as, vagy nem tudom, de az ipad eléggé "kocka")
amúgy oké, hogy kínai, de azért ez nem az a gagyi kínai színvonal... a Huawei azért elég komoly céggé nőtte ki magát, és a felsőkategóriás termékei tényleg eléggé prémium hatásúak.
de bízom abban, hogy ha már nem csak a szolgáltatók meg a MM fogja árulni a huawei M2-t, hátha lesz majd olcsóbban is. amúgy felhívtam a Huawei magyar képviseletét, hogy lesz-e majd a 32gb-os verzió, stb. de még nem kaptam választ. azt mondták, holnap visszahívnak...gyorsan terjed az információ a xxi. században, mi?
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #65232 üzenetére
Amugy en ugy tudom, h a 3g/4g jobban eszi az akksit, mint a wifi (bar ez ugyben cafoljatok meg nyugodtan!), szoval nekem szimpibb a wifis verzio, ugysem akarok meg egy sim-kartyaert fizetni, majd a telefonomrol hitspotolom. (Nyilvan igy az fog gyorsabban merulni, ezz tisztaban vagyok.)
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Tigerclaw #65229 üzenetére
M2-bol letezik amugy 32gb-os, 3gb ram-mal szerelt valtozat is.
Az elobb hivtam fel a huawei magyar kepviseletet, h mikor jon be az orszagba az m2, mert en szolgaltatotol nem vagyok hajlando venni, a MM-ban meg csak a sima wifis 16gb-os van. Majd visszahivnak, azt leirom, mi volt a valasz.
Viszont az M2 tuti rendelkezik microSD foglalattal. -
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #65226 üzenetére
Hupsz elirtam:
Tehat, a wifis ipad-ben tenyleg nincs gps? -
pixelmester.
aktív tag
Epp tabletvasarlas elott allok, de nemi dilemmaban vagyok:
Ipad mini4 vagy Huawei M2
7 eve macbook prom van, regen volt iphone-om is, tehat nem vagyok alma-ellenes, de kb 3 eve atalltam andoridos telefonra. Nem tetszik, h az ios ennyire zart, nincs kartyabovitesi lehetoseg, regebben nem tudott usb-s eszkozoket kezelni, stb.
Hiaba mondjak, h az ios mennyire stabil, az android megis sokkal tobb szabadsagot ad.
Az igaz, h a sima wifis ipad-ekben nincs wifi?
Velemenyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest