- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Sziasztok a barátnőmnek szeretnék tabletet venni.
Egyszerű belépőszint elég. A lényeg, hogy ne akadozzon, folyamatos legyen a használata. Multimédia, zenehallgatás, Youtube, böngészés a a candy crush (meg egyéb elfajzott változatai) is gördülékenyen menjen. Adatkommunikáció, kamerák nem fontosak.
25-30 ezerből jó lenne, ha kijönne, talán felmegyek 40-ig is, ha azzal egy jobb készülékhez jutok. Az árához képest persze egy viszonylag modernebb kütyü jó lenne. Azért mert évekig maradna, nem cserélgetnénk.8"-os készülékre gondoltam, szerintem ez az ideális mértet. Viszont ez a méretkategória, mintha szűkebb lenne választék szempontjából, mint a többi.
Olvasgattam itt a topikot, Asus MeMO Pad 8-ot többen ajánlgatták. Csak nem tudom elég -e a 1GB ram.
Nem tűnik erősebbnek, mint a családban lévő Lenovo A2109, azon meg már a belakott 4.1-es android akad mint a fene. Egy Youtube videó fél percenként megakad, 3 percig kapcsol be stb. Nem akarom hosszan ecsetelni, nem a topik témája, hogyan rázzuk gatyába a rendszert, lehet azon is lehet segíteni, csak viszonyításképp írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest