- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Van egy Android-frissitesbe belehalt Samsung tabletem. Hova erdemes vele menni, ha adatmentes kene? Van vkinek ilyennel szemelyes tapasztalata?
-
-
viharhozo
addikt
Ez valami nagyon nagy hulladek, vagy ennyiert megeri?
Kiegeszites: a jatek nem erdekes, csak netezni kene.
-
viharhozo
addikt
Ket nyugdijasnak keresnek tabletet.
1. Az elso eleg sokat hasznalja a Galaxy Tab S 10.5-omet, de kicsit overkillnek ereznem, ha olyat kapna. A 9-10" mindenkepp feltetel, a panel jo lenne, ha legalabb full HD lenne (rosszabbat nem lattam, nem tudom, mennyire gaz ilyen mereten az 1280*800. Ha elviselheto, akkor lehet az is). Jatszani nem fog rajta, netezesre, videonezesre kene. Csak olyan erdekel, ami gyari allapotaban teljes erteku, nem fogok semmit mokolni rajta, h jo legyen. A bo keret 100k (nem baj, ha olcsobb), csak szamlas, magyar garancias johet szoba. Az iPad Air-t akciozzak, az is felmerult bennem opciokent, csak nem tudom, mennyire fogott ki rajta az ido vasfoga.
2. 4,5"-os telefonon szokott netezni, ezt szeretnenk kivaltani vmivel. Szinten csak net+facebook, es szinten csak olyan erdekel, ami gyari allapotaban is hasznalhato. Meretben sztem a 7-8" is eleg lenne, de fontos, h tisztessegesen ossze legyen rakva. A bo keret brutto 75-80k (nem baj, ha olcsobb), szamla, garancia szinten kell, eddig minden elektronikai eszkoz tonkrement a kezeben. Szinten nezegettem az iPad Minit 2-ot is, lehet, h karacsonyra becsuszik erre a kornyekre.
Kösz!
-
viharhozo
addikt
Nincs "Milyen tabletet vegyek?" topik, ezert itt probalkozom.
Kizarolag netezni akarok rajta, annak viszont sok ablaknal is irgalmatlanul mennie kell, es jo lenne, ha kb. minden oldalt meg tudna jeleniteni. Se idom, se kedvem buheralni vele, ugy menjen, ahogy a gyarbol kijott. Jatszani es filmet nezni nem akarok rajta, esetleg fenykepezni elvetve.
Ket gepre redukaltam a lehetosegeket, iPad Air 1 vagy Samsung Galaxy TAB S 10.5. A Samsung egy tizessel dragabb. Tudom, h ez Androidos topik, de azert felteszem a kerdest, melyik legyen inkabb.?
-
viharhozo
addikt
Vennem kéne egy tabletet.
Feltételek:
- 10 col körüli méret
- csak új érdekel, viszont dzsunkaországot is bevállalom, ha megéri
- masszív ház
- kizárólag internetezésre kell, viszont az nagyon gördülékenyen menjen rajta
- wi-fi elég
- ár/érték arányra hajtok, de azért az iPadtől ne legyen drágábbKét dologban bizonytalan vagyok. Ugyan nem én fogom használni, de jó lenne bele valamilyen GPS, ha nem túl jelentős az árkülönbözet. Ill. nem tudom, 10 colon mennyire jön ki netezésnél a 720p és fullhd közti különbség. Ha nagyon kijön, akkor az utóbbit céloznám, ha nem annyira, akkor az előbbi is elég.
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest