- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
con_di_B #54588 üzenetére
Mint tulaj ezt minden szempontból meg tudom cáfolni. A thermal throtting ha jelentkezik is nem igazán befolyásolja a játékokat, nekem legalábbis 3 óra Most Wanted illetve 1,5 San Andreas után sem kezdett szaggatni. Nem tudom talán ha órákat benchmarkolsz akkor kijön throttling kimutathatóan.
A bloatware nem tudom mi akar lenni, egyik Xiaomi szoftvert sem kötelező használni (pedig amúgy marha jók) a rendszer meg nincs megpakolva mindenféle hülyeséggel, meglehetősen minimál. A MIUI főleg az új V6 olyan vajsimán fut, hogy öröm nézni. Még az új iPad Air-el rendelkező ismerősöm is azt mondta, hogy nah ilyen ha valami smooth. Semmiféle szaggatás vagy akadozást nem láttam mióta megvan a tablet.
Amúgy kb 2 hetente jön OTA frissítés, új funkciók, támogatás, javítás úgyhogy ezzel a résszel sincs gond.Szerintem a rewiev-k nagy része valami kezdetleges szoftverrel készült, én is sok postot láttam, hogy így meg úgy szaggat, de azok 90%-a nyáron keletkezett, mondjuk októberi postot nem igazán látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Asztalos klub
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Pokémon GO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest