- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
10" tabbol mik a jelenlegi jó vételek? 30 nagyon maximum 40 körül van értékelhető vétel? Az Onda V975-el szemeztem, de így hogy elszaladt a dollár már sajnos 45-re jön ki az adók nélkül ami bőven túl lenne a kereten.
-
nemlehet
őstag
válasz
con_di_B #54596 üzenetére
Aliról. A 16 gigás kb 280 dollár jó eladótól, az áfával is 85 körül van attól függ mennyi az árfolyam (240-es dollárral számolva tokkal vonóval 87k)- De hardveraprón is szokott lenni, meg a Xiaomishop.hu is fogja forgalmazni kb ugyan ennyiért vagy minimálisan drágábban.
-
nemlehet
őstag
válasz
con_di_B #54588 üzenetére
Mint tulaj ezt minden szempontból meg tudom cáfolni. A thermal throtting ha jelentkezik is nem igazán befolyásolja a játékokat, nekem legalábbis 3 óra Most Wanted illetve 1,5 San Andreas után sem kezdett szaggatni. Nem tudom talán ha órákat benchmarkolsz akkor kijön throttling kimutathatóan.
A bloatware nem tudom mi akar lenni, egyik Xiaomi szoftvert sem kötelező használni (pedig amúgy marha jók) a rendszer meg nincs megpakolva mindenféle hülyeséggel, meglehetősen minimál. A MIUI főleg az új V6 olyan vajsimán fut, hogy öröm nézni. Még az új iPad Air-el rendelkező ismerősöm is azt mondta, hogy nah ilyen ha valami smooth. Semmiféle szaggatás vagy akadozást nem láttam mióta megvan a tablet.
Amúgy kb 2 hetente jön OTA frissítés, új funkciók, támogatás, javítás úgyhogy ezzel a résszel sincs gond.Szerintem a rewiev-k nagy része valami kezdetleges szoftverrel készült, én is sok postot láttam, hogy így meg úgy szaggat, de azok 90%-a nyáron keletkezett, mondjuk októberi postot nem igazán látni.
-
nemlehet
őstag
Az egyik ismerősöm szeretne tabletet venni. Én sajnos ebben az árkategóriában nem vagyok otthon úgyhogy kérnék egy kis segítséget.
10"-os legyen és 30-40-ből kijöjjön. Igazából teljesítményileg egy Galaxy Tab 2 7" volt az amit mondott, hogy olyasmit szeretne, ez szerintem egy nem túl combos követelmény. Külföldi/kínai rendelés is játszik minden gond nélkül, de ebben az esetben az áfa is legyen benne az árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest