- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
10" tabbol mik a jelenlegi jó vételek? 30 nagyon maximum 40 körül van értékelhető vétel? Az Onda V975-el szemeztem, de így hogy elszaladt a dollár már sajnos 45-re jön ki az adók nélkül ami bőven túl lenne a kereten.
-
nemlehet
őstag
válasz
con_di_B #54596 üzenetére
Aliról. A 16 gigás kb 280 dollár jó eladótól, az áfával is 85 körül van attól függ mennyi az árfolyam (240-es dollárral számolva tokkal vonóval 87k)- De hardveraprón is szokott lenni, meg a Xiaomishop.hu is fogja forgalmazni kb ugyan ennyiért vagy minimálisan drágábban.
-
nemlehet
őstag
válasz
con_di_B #54588 üzenetére
Mint tulaj ezt minden szempontból meg tudom cáfolni. A thermal throtting ha jelentkezik is nem igazán befolyásolja a játékokat, nekem legalábbis 3 óra Most Wanted illetve 1,5 San Andreas után sem kezdett szaggatni. Nem tudom talán ha órákat benchmarkolsz akkor kijön throttling kimutathatóan.
A bloatware nem tudom mi akar lenni, egyik Xiaomi szoftvert sem kötelező használni (pedig amúgy marha jók) a rendszer meg nincs megpakolva mindenféle hülyeséggel, meglehetősen minimál. A MIUI főleg az új V6 olyan vajsimán fut, hogy öröm nézni. Még az új iPad Air-el rendelkező ismerősöm is azt mondta, hogy nah ilyen ha valami smooth. Semmiféle szaggatás vagy akadozást nem láttam mióta megvan a tablet.
Amúgy kb 2 hetente jön OTA frissítés, új funkciók, támogatás, javítás úgyhogy ezzel a résszel sincs gond.Szerintem a rewiev-k nagy része valami kezdetleges szoftverrel készült, én is sok postot láttam, hogy így meg úgy szaggat, de azok 90%-a nyáron keletkezett, mondjuk októberi postot nem igazán látni.
-
nemlehet
őstag
Az egyik ismerősöm szeretne tabletet venni. Én sajnos ebben az árkategóriában nem vagyok otthon úgyhogy kérnék egy kis segítséget.
10"-os legyen és 30-40-ből kijöjjön. Igazából teljesítményileg egy Galaxy Tab 2 7" volt az amit mondott, hogy olyasmit szeretne, ez szerintem egy nem túl combos követelmény. Külföldi/kínai rendelés is játszik minden gond nélkül, de ebben az esetben az áfa is legyen benne az árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest