- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
swado
tag
Hali!
Novemberben szeretnék tabletet venni, most ismerkedem a piaccal, merthogy ez lesz az első gépem. Újonnan szeretnék max. 50-60k-ért egy 7-est, amin valszeg "sokat" fogok játszani, emellett internetezés és filmnézésre lenne használva. Szóval, valami kis méregzsák jó lenne.
Bár ahogy nézem, itt még jobban érvényesül a minden két évben vegyél újat piac, mint a PC-nél, tehát olyan nagyon jó választás nincs. Na mindegy! Eddig a Samu Tab 4-et és a MemoHD-t találtam a legjobbnak, de most hallottam, hogy jön az új [Asus], csakhogy ezek a igp-cpu varázsnevek nekem nem mondanak semmit. Jó 2 GB mem van benne, de megérné esetleg ezt választani? Csak mert, a Tab4 (ami idei) és Memo 7 HD között (ami tavalyi) is kb. alig van különbség. Inkább egy régebbit olcsón?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest