- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
krisz12356 #43299 üzenetére
Ment egy privát.
-
krisz12356
tag
szerintem vegyél egy nexus 7 refurbished-et az a legjobb megoldás...http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Nexus_7_by_Asus_(NEXUS7-1B014A)_(ujracsomagolt)_tablet_+_Android_4.1-p362982.html
tudom ,hogy majdnem egy 20-al több mint a kereted de én tegnap próbáltam pl. egy myaudio tabot és rémes volt...attól ujraindult,hogy elindítottam a play áruházat...+ szerintem tabot hosszú távra érdemes venni (én ezért vettem egy lg g pad 8.3-at)
-
laszlohu
addikt
válasz
vilmaboy #43252 üzenetére
A1 810 - es kérdéshez a válasz :
először is az USB drivert kell feltelepíteni, amit gondolom már megtettél :
innen :
1.2.
Total commanderben be kell állítani,
beállítások - képernyő -
szülő mappa megjelenítése a .. gyökér mappában is, pipa be,majd ha a .. - ra mész akkor már látható az eszköz
-
d@vee
őstag
Helló mindenkinek, szeretnék venni egy tabletet. A kis gépre
nem akarok/tudok sokat áldozni, ezért a keretet úgy
lőttem be, hogy 30k legyen a felső határ. Az elvárásaim:
-minimum 2 mag, de ez ma már az alsó kategóriában is
természetes
-kijelző: 7 colos, esetleg 8, a panel mindegy hogy IPS
vagyTFT, de a felbontása legalább 1024x600-as vagy
nagyobb legyen
-gpu: a szintje legalább egy Mali400 mp4-esét üsse meg,
vagyis a játékok menjenek rajta (az említett gpu már
25k-s gépekben is teljesít, eddig mindent elbír)
-csatlakozás a külvilággal: Wifi (ezt felesleges ideirnom,
mert van mindben), előlapi kamera, de ez nem annyira
fontos, illetve jó volna ha lenne bluetooth
akksi: olyan 5 órát folyamatos nyomkodással bírjon ki
eddig egy Myaudio 708QA-n, illetve egy Wayteq
xTAB-700dc-n akadt meg a szemem. A hardver erejében
ugyan olyan mindkettő, hiába 4 magos az egyik. A baj
az, hogy a Way. tabjában csak 3000mAh-s az akku, a
másikban is ennyi de abban hiába négy mag van, mégis
kevesebbet fogyaszt, ezért ott az nem baj. A Myaudióban
voszont nincs bluetooth, illetve nem tudom milyen
minőségűek azok a tabok. Itt kérném a segítséget a
döntés meghozásában, illetve tanácsokat, hogy 30k-ból
milyen tabot tudok venni ami az elvárásaimnak megfelel.
Fizetni nem tudok a szakmai tanácsokért, viszont a
hálám üldözzön minden jó szándékú embert. -
gps76
őstag
válasz
motoflug #43289 üzenetére
Ha megmondod melyikkel nézzem meg,szívesen meg nézem. Az Absolute RC Simulator-t szoktam nagy riktán használni,az rendesen megy rajta.
Amúgy azt kell mondjam fürgébb egy MTK8125 procis gépnél,főleg hogy nem 1024x768,hanem 1280x800-at hajt meg. Meg hát azért a szoftver optimalizáltsága is számít rendesen. Ha az RK3188 alá tennének egy ilyen szintű droidot,mint pl. ezen van,szakítana rendesen.
Szerintem megér annyit.Ha azt számoljuk,hogy ennyiért egy márkás,jól optimalizált gép,akkor az itthon kapható "névtelenek" a jelenlegi ár 60%-nál nem igazán érnek többet.Az Alcor-nak amúgy kb. 5 perc a wifijét helyrehozni,csak le kell venni a hátlapot,és az öntapadós antennát helyretenni,mert elengedi idővel,és közel lesz a fém hátlaphoz.
-
motoflug
őstag
válasz
krisz12356 #43290 üzenetére
-
krisz12356
tag
Sziasztok!
Megvettem az lg g pad 8.3-at viszont nem tudom ,hogy itthon milyen tokot lehetne venni hozzá.
Tud valaki segíteni? -
gps76
őstag
Van egy kellemes tapasztalatom: Hozzájutottam egy Asus Fonepad-hoz,amiben az 1.2-es Intel Atom van. Használat közben - nem tesztekben,mert szerintem az Atomot máshogy kezelik - a Nexus 7 teljesítményétől szinte nem is marad el,teljesen gördülékeny még összetettebb net oldalakat nézve is. Pdf fájlok,ppt-k szintén gördülékenyek,játék nem érdekel,nem tudok nyilatkozni. Ami nagyon tetszik a rezgőmotor egy tabletben.A wifis kínai csodákban nem láttam még,márkásból a modem nélküliből,az Acer A1-810-ben van.
Ami tetszik még az Asusban,az a szoftver ellátottság,olyan praktikus,jól használható dolgok vannak benne... -
Üdv,
tablet vásárlásra szántuk el magunkat. Kinéztem egy Asus tf701t-t, de mielőtt megvennénk körbekérdezek, van-e alternatívája az igényeink tükrében.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 9.7"+ ÉS fHD+
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? mindegy
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? a garancia legyen itthon is érvényesíthető
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) internet, filmnézés, alap word&excel funkciók, stb.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? amennyibe kerül
Magyar nyelvű billentyűzetet lehessen hozzá kapni, hogy bölcső vagy bluetooth, az mindegy.Köszi előre is!
-
viktor82
őstag
Sziasztok
A fiamnak szeretnék karácsonyra tabletot nem túl drágát csak főként játékra,néz tem is ki párat ,de nem nagyon értek ezekhez a paraméterekhez!
GoClever Orion 70
Acer iconia B1-710
iconBIT 7" NetTAB MATRIX HD
De más is jöhet hasonló árban! -
tankal
tag
Sziasztok!
Lányomnak (11 éves) szeretnénk táblagépet vásárolni és ebben kérném segítségeteket,mert mi laikusok vagyunk e téren! Nem szeretnénk gagyit,de olyat se amit ő még nem használ ki.
1. Hány hüvelykes legyen a kijelző ? Legalább 7" (szemüveges a lány)
2. Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ? Csak újban gondolkodunk
3. Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ? Mindegy csak tudjon magyarul
4. Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.) Egyszerű játékok,internet
5. Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?Amennyi feltétlen szükséges de ha lehet minél olcsóbb legyen nem vagyunk nagyon eleresztve lóvéval!
Ha lehet színeset szeretne és ha van több alternatíva nem baj!
Előre is köszönöm! -
RedCactus
senior tag
-
mikersz1
senior tag
Hozzáértő emberektől kérdezem, hogy a prestigio multoipad 7.0 hd+ -ban sima tft van, igaz? Azon belül milyen technológiát használ?
Kijelző minoősége miatt kérdezem -
tjb007
nagyúr
válasz
Hajas Mao #43255 üzenetére
Alcor Zest Q813IX (ha csak ezek közül lehet választani)
Az SoC hierarchia meg pont úgy néz ki ahogy leírtad.(#43259) mike1334
Ha maximálisan ki szeretnénk használni ezt a keretet, akkor ezek jöhetnek szóba:ASUS MeMO Pad FHD 10, ASUS Transformer Prime TF300T
Előbbi frissebb modell, jobb kijelző és erősebb SoC is van benne, viszont játékoknál az x86-os SoC miatt problémákba futhat az ember, és az akku sem fog 6 óránál többet bírni.
Utóbbi már egy lassan két éves modell, a kijelző felbontása is alacsonyabb, az SoC is gyengébb (ettől függetlenül még mindig elég szinte mindenre), üzemidő szempontjából viszont jobban áll, mivel a dokkolójában is van egy plusz akku.(#43260) Pribi
100qcr - támogatás
Q933R - 2 év garancia(#43261) Bikkrom
Ezt már tényleg neked kell eldöntened. Egyikre sem foglak rábeszélni, illetve egyikről sem foglak lebeszélni.
(#43265) Nutshell
Előfordulhatnak szoftveres és hardveres hibák egyaránt, ez nem titok, viszont sokszor nagyobb feneket kerítenek ezeknek, mint amilyenek valójában.
Azt a legfőbb probléma, hogy sokan 60-70 ezer forintért iPad minőséget várnak, amit nem fognak megkapni.(#43269) Larodar
Ha hozzáraksz még a 45-höz 3 ezer forintot megkaphatod a 6-7 órát, máskülönben viszont be kell érned a legjobb esetben is 5 órával.
-
Larodar
csendes tag
válasz
lendvaizs79 #43268 üzenetére
Sziasztok,
Tábla gépet szeretnék vásárolni egy családtagomnak. A méret 7-8 colos legyen, 1 gb ram jó lenne 2 v 4 magos proci, vga mag(ok) csak filmezésre (max 720p) lennének használva játék nem, vagy ha igen csak alapszintű dolgokra passziánsz angry birds. Bár a fő dolog az lenne, hogy az aksi kibírja jó sokáig olyan 6-7 óra. A táblagép fő célja ebook olvasása lenne rajta és email. A keret maximum 45000 forint lenne.
Előre is köszönöm nektek!
Larodar
-
-
Nutshell
csendes tag
válasz
tjb007 #43257 üzenetére
Én is tablet vásárlás előtt állok. A keretem 70E Ft. Itt a fórumon azt látom, hogy a legtöbbször ezt a hármast ajánljátok (ami az én igényeimnek is megfelelne): WayteQ xTAB-100qcr, Alcor Zest Q933R, Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7
DE egyben sok helyről olvasom, hogy ezek nem annyira megbízható márkák. Teljesen el vagyok bizonytalanodva! Körülnéztem hát a nevesebb gyártók új és refurbished termékei között, de azok kivétel nélkül 7"-es masinák. A szemem miatt viszont minimum 8"-eset szeretnék.Egy szó, mint száz az a sok betegség, amikkel az előbbi három gyártó gépeit illetik mennyire valósak, orvosolhatóak szoftveresen? Hosszú munka volt összeszednem ennyi pénzt és nem akarom az ablakon kidobni olyan gépre, amivel csak szívok, mert legalább három évre venném. Köszi előre is a válaszokat!
-
Bikkrom
senior tag
válasz
tjb007 #43257 üzenetére
Köszönöm szépen a választ Tjb007. Utána olvastam most ezek alapján amiket javasoltál.
Olvasásra és filmezésre tényleg ez a retina kijelző lesz a nyerő. Ráéreztél az igényeimre.
Mivel a Prestigio pont 70, a másik kettő között vacillálok. Azok 60-ba fájnának és így kijön még egy jó tok és pár fólia.
Szerinted Alcor vagy WayteQ?
Igyekeztem a WayteQ tesztjét úgy olvasni, mintha azt is 4.2.2-vel írták volna és eléggé egálban van a két készülék.
Más vélemény is szívesen fogadok.
Szerk.: Látom míg megírtam pont feltették ugyan ezt a kérdést előttem. -
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Egyszerűen nem tudok dönteni két gép közül.
- Wayteq QCR-100
- Alcor Zest Q933R 16GBMindkettőnek olvastam a fórumát, tesztjét. Mi szól az egyik, illetve a másik mellett?
Köszi: Pribi
-
mike1334
veterán
Esetleg erre vki? Jövő héten már meg kellene venni
-
Bikkrom
senior tag
Szép jó napot!
Táblagép vásárlás előtt állok. Igények:
1. Nagy kijelző: 8-10".
2. Új készülék legyen.
3. Mindenképpen itthon venném.
4. Használat főleg könyv/képregény/manga olvasás, film nézés, netezés. Szóval kell egy különösen jó kijelző.
Néha játék is fut majd rajta 1-2. De játékok terén kompromisszum képes vagyok. Az olvasás/filmnézés/netezés a sokkal fontosabb.
5. 60-70 ezernél húztam meg a plafont.
+: Lehetőleg minél erősebb processzor, ram, tárhely. Kamera nem lényeg. GPS sem. Mivel tablettel fényképezni/navigálni(legalábbis ekkorával) szerintem hülyeség.Tehát erre a két szempontra egy fillért sem adok.
Várom az ötleteket és tanácsokat.
Hálásan köszönöm!
Szép napot!
-
Hajas Mao
tag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
lendvaizs79 #43251 üzenetére
Köszi! Igen a te hozzászólásodat olvastam. Egyébként mikor jelent meg ez a tablet? Lehet, hogy azért nincs még senkinek, mert nagyon új. Akadás mikor van, pl. böngésző oldal görgetésénél is?
-
vilmaboy
őstag
Volna két visszatérő problémám. Legyen szíves segítsen valaki, mert igen idegesítőek.
- mit kell piszkálni, hogy a total commander is lássa meghajtóként a tabot (iconia A1-810), ne csak az intéző?
- Youtube videók lejátszásánál, ha pl Firefoxal vagy Opera minivel játszom le, akkor avideo végén nem jelennek meg az ablakban a felajánlott videók. Visszaugrik fél képernyőnyire a kép és jobb oldalt egy sávban jelennek meg a felajánlások. Nem mint a pc-n. Nekem ez így nem jó. Mit kell tennem, hogy úgy működjön mint a pc-n? Adobe Flash 11.1 van telepítve.
-
lendvaizs79
csendes tag
válasz
pinnacle #43240 üzenetére
Helló!
Már több mint egy hete használom (valszeg az én Prestigio M4Q9.7 leírásomat olvastad) és eddig nincs vele semmi problémám. Én is az Alcor, a Wayteq és ennek a tabletnek a hármasa közül választottam. Ami eltántorított az Alcortól az a tesztben leírt gyenge wifi és olvastam pixelhibás gépekről is. A Wayteqről pedig azt írták hogy ngyon laggol. A hangszórója meg mind a kettőnek vacak. Na most én nem mondom azt, hogy a Prestigio M4Q9.7 best buy (még ha nekem az is volt), mert mint írtam apró laggok előfordulnak amik engem nem zavarnak. És szerintem a terméktámogatás a 3ból messze a Prestigionál a legjobb, ismertebb is, és az ár/érték arány is jobb szvsz. Plusz 2 év gyári gari. -
atala
addikt
Már többször akartam kérdezni, de mindig elfelejtem.
Ha a tableten a nyíllal megyek vissza, és nem kérdezi meg az alkalmazás, hogy bezárja-e, csak egyszerűen visszalép, akkor az magától bezáródik, vagy esetleg fut a háttérben? Vagy ha pl egy játék közben megnyomom a kis házikó ikont, akkor egyből a fő képernyőre lép. akkor bezáródott a játék?
Nekem pl a mobilon ha a vissza gombbal megyek, akkor nem zárja be az alkalmazást, a háttérben fut. Mondjuk az nem androidos. -
mike1334
veterán
Üdv.
Végre lett pénz egy tabletreElvárások: 10col, IPS, nagy üzemidő (6+ óra filmnézés beltéri fényviszonyok között), stabil működés, kevés/ritka típushiba, minél szebb kijelző és színek, akadásmentesség, pdf gyors kezelése, és kb Baldurs Gate szintű játékok, feltéve, ha megjelenik valaha andoidra is végre
keret: 90-100eTudtok ajánlani vmit ilyen feltételekkel?
jah..csak itthonról és garanciásan, 3G nem szükséges
-
atala
addikt
válasz
wassermann #43245 üzenetére
A kábellel van gond. Nem lehet eléggé bedugni, mert a gumi megakadályozza. Ha nagyon benyomom a kábelt, akkor működik.
Vágtam le a gumiból egy kicsit, és így már tökéletes. Úgy látszik a csatlakozó bentebb van a házban. -
atala
addikt
válasz
wassermann #43245 üzenetére
Természetesen meg volt. Egyébként magától is át kell kapcsolni, de kézzel is megtettem ezt. Próbáltam két LCD TV-n, és a monitorommal is. Még egy másik kábellel kellene megpróbálni, de azt nem tudom, honnan szerezzek.
-
atala
addikt
Össze kötöttem a tabletet (Alcor zest q813i) a tv-vel hdmi kábelel. A tv-n nem jelenik meg a kép. A tableten ki van pipálva a Turn on HDMI. Mit kell még tenni?
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv mindenkinek! Vásároltam egy Concorde Tab Rokee-t.Tudna-e valaki segíteni abban, hogy miként lehet a ext.memóriába ( memóriakártya ) telepíteni játékot programot. a beállítások közt sehol sincs lehetőség, az alkalmazásokban csak az sd kártya szerepel áthelyezésként, ami a belső memória. köszi előre is.
-
Ödike
tag
Helló Mindenki!
Sajna nem tudok dönteni, pedig a hétvégén már el kéne.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8 - 10
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Mindenképpen újat, lehetőleg minél több garanciával.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon kell megvenni, kell az ÁFÁ-s számla.
Mire szeretnéd majd leginkább használni? Leginkább net, film, PDF nézegetés szerkesztés.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 75eFT3G, GPS nem kell. Kijelző IPS. Nagy akkumulátor kapacitás előnyt élvez!
Mivel párom még vacillál, így ha lehet, akkor egy 8 és egy 10"-os tabletet is ajánljatok légyszi.Előre is köszönöm!
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Olcsó tabletet vennék. Mindenre lenne használva, játékra is. Több típus között gondolkodom:
-ConCorde Tab ROKEE
-ConCorde Tab SPEED
-Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo
-Alcor Zest Q813IXJátékon kívül a legolcsóbb is elég lenne szerintem, de játék szempontjából le tudnátok írni, melyik soc (Allvinner A20; RK3066; RK3188) hogyan áll velük? (esetleg konkrét példával)
-
ensign75
csendes tag
Üdv
Családtagomnak keresek 8-10" méretű új tabletet. A fő funkciója film nézés lenne, tehát legyen szép a képe, és erős hangszórója. Nem kell semmi extra tudás csak megbízható legyen. Az összeg amit rászánna kb 40 ezer Ft.
Köszi előre is a segítséget! -
Sanyig4
tag
Tablet vásárláson töröm a fejem.
Mobilnettel szeretném használni, 7-10" kijelző, elsősorban netezésre kellene. Nem akarok komoly játékokat játszani. Egy jó ár/érték arányú készüléket keresek. Telefonban kétmagos 1ghz + 1gb ram elég, gondolom a tabletbe is elég lenne ennyi. Lehet új vagy használt is, lényeg a garancia, és kedvező ár.
Egy mezei felhasználónak lesz, nem lesz rom cserélgetés, meg ilyenek.Mit ajánlanátok?
-
montressor
aktív tag
erre vk?
[link] -
Gorbesz
tag
ez a refurb nexus 7 eleg bestbuy, nem?
valakinek van tapasztalata ilyen termekkel? olvastam valahol hogy A es B kategoria van, kozmetikai hiba, es mukodesbeli felujitas. ezt lehet valahogy ellenorizni? -
Tim82
félisten
Esetleg még lehet, hogy az APN-nél az "online" helyett "net"-et kell beírni. "Egyes esetekben elképzelhető, hogy az “online” APN helyett a “net” lesz szükséges, de a Telenor már jó ideje megváltoztatta a “net” APN-t, és azóta az “online” a hivatalos. Ha a hivatalossal valami oknál fogva nem akar menni, érdemes megpróbálni a “net” beállításával." [link]
-
Tim82
félisten
válasz
JoceeHunt #43224 üzenetére
Szerintem innen az internetbeállítások rész érvényes az iPad-re is.
"•APN: online
•Felhasználói név (Username): <<üresen marad>>
•Jelszó (Password): <<üresen marad>>" -
Srácok, tudna valaki segíteni iPad mini ügyben.
Lett egy telecom-os iPad-om. Beleraktam a nano simet, mivel cellular változat (most cseréltettem a sim-et a telenorba). Csak adatkártya, tehát telenoros internetezésre van, eddig zsebwifiben használtam és ment.
Viszont iPad-ban nem megy valami miatt. Kiírja bal felül, hogy telenor, 3G, térerő, de amikor böngészőbe megyek azt kapom, hogy nem rendelkezek mobiladatforgalom-al.
Beállítások/Mobil adatforgalom:
Mobil adatforgalom bekapcsolva
Adat-roming kikapcsolva
APN-ben: APN online, felhasználónév és jelszó üres
Van valakinek ötlete? -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! 4:3-s tabletet szeretnék venni. Prestigo MultiPad 4 Quantum 9.7-ra gondoltam. Tesztet nem találtam, a fórumban is csak 1 tag szólt hozzá. Mi a véleményetek róla, vagy esetleg tudtok mást ajánlani?
-
montressor
aktív tag
Sziasztok
Tablet otleteket szeretnek kerni az alabbi parameterek alapjan:
Teljesen uj, 7" kijelzovel megaldott, itthon beszerzendo keszulekre lenne szuksegem az 40-50-60eFt arkategoriaban, ami elsosorban jatekra es neten keresztuli jatekra alkalmas. Feher szin elony, de nem feltetel. Kulso billentyuzetet nyilvan barmelyikhez lehet csatlakoztatni, de ha lenne neki a kis tokjaban egy az is szuper lenne.
koszonom -
Hege1234
addikt
melyiket érdemesebb venni ?
Wayteq 70qci vagy 700qci
én különbséget nem nagyon találtama google paly ezeket felismeri ?
milyen nevet ad nekik ?
wayteq 70qci, wayteq 700qci
vagy ismeretlenként említi őket ? -
tjb007
nagyúr
válasz
wassermann #43209 üzenetére
Ha téged nem zavar a felbontás (nem IPS paneles amúgy), akkor nyugodtan vehetsz.
-
Bozek
nagyúr
Elérhető az Android 4.4 Nexus 7-re is (mind a 2012-es, mind a 2013-as modellre: [link]
-
Lazsnak
tag
Sziasztok.
Segitseget szeretnek kerni, vasarolnek tabletet edesapamnak ajandekba es szeretnek tanacsot kerni, hogy miben gondolkodjak.
Amik az igenyek
- 40-50ezer penz
-rendes hardver, az hogy kinai 4magos vagy brand 2 magos mindegy, de egy mtk 4mag 1,3-1,5ghz szintu valami
-jo kijelzo 8-10" kozott vagy valamelyik
-csak wifi, 3g nem kell
- ES AMI A LEGFONTOSABB, legyen ra franko kozossegi tamogatas, ergo fozott rom opciok legyenek, hogy ne csak a gyartoi igergetesek legyenek (pl kinai telefon lenovo a820 topic nagyon porog remek romokkal, olyasmi szint)Na, egyeb annyi lenne, hogy akar itthoni vasarlas is erdekel (myaudio, wayteq, concord) uj vagy megbizhato hasznalt ha valaki el szeretne adni, de pandawilles kinai rendeles egyarant jatszik szamomra, de azokat a tyuklabas markakat nem ismerem, de ha valaki ajanl jot es van ra romok garmadaja johet.
Tablet mobil fronton ugy erzem kepben vagyok, de sajat keszulekeim mind nexus-ok, ezert kerdezek elsosorban tapasztalatot mert mast csak ritkan fogok kezbe, es kivancsi vagyok miket ajanlotok.
Elore is koszonom a segitseget.
-
atala
addikt
válasz
tjb007 #43198 üzenetére
Szerencsére nagyobb volt az ijedelem, mint a baj. A kijelzőn van egy nagyon kemény fólia, és az repedt meg több helyen. Óvatosan lehúztam a repedésig, és alatta semmi baja a panelnek.
Vagy ha lehúznám ezt a kemény filmet, nem is lehet használni? Mi a szerepe ennek, csak a védelem?Másik kérdés. A földre pottyanás után a fém hátlap lepattant, pontosabban csak meglazult. Ezt vissza pattintottam, jól illeszkedik, de utána ki, és bekapcsolás után nagyon lassú volt. Sokat kellett várni, míg bármit is csinál. Utána megint ki, és bekapcsoltam, és most jónak tűnik.
Lehetett a földre ejtéstől valami olyan baja, hogy belassuljon?monti0222w: Köszi, hogy lemérted. Remélem nem lesz rá szükség.
-
vilmaboy
őstag
Bocsi, de kiírom ide is. Hátha többen nézik.
azt hogy tudom megoldani, hogy ha megkeresek xy böngészőben egy youtube videót, akkor ne a beépített youtubbal játsza le? Megőrít.. Sima weblap nézetben szeretném megnézni mint a laptopomon. Ugyanúgy ha vége a videónak, akkor legyenek kint a javaslatok a képernyőn stb… Kommenteket köszi.
-
tjb007
nagyúr
válasz
monti0222w #43199 üzenetére
LG G Pad 8.3
Mennyivel gyengébb a MeMO Pad 8 ? Sokkal(#43200) Gorbesz
Úgy van ahogy mondod.
(#43201) Djmarko
Alcatel Tab 7 HD
(#43202) Andi-74
Akkor, amikor WLAN hálózatra vagy csatlakozva ? Semennyire.
-
Andi-74
tag
Sziasztok!
A 3G megléte mennyire javítja a Net elérhetőségét, vagyis a 3G nélkül is lehet stabil Net? -
Djmarko
tag
Sziasztok!
35e-ig szeretnék tabletet vásárolni.
Melyik a legjobb? Főképp netezésre és játékra használnám.
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpársportok
- Medence topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged