- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorbesz
tag
ez a refurb nexus 7 eleg bestbuy, nem?
valakinek van tapasztalata ilyen termekkel? olvastam valahol hogy A es B kategoria van, kozmetikai hiba, es mukodesbeli felujitas. ezt lehet valahogy ellenorizni? -
Gorbesz
tag
tanacstalan lettem. megis jattszanek tabon filmnezes mellett, de feladtam hogy 8" tabom legyen, hiaba szep az a "30%-al nagyobb kepmeret", de tul sokba kerul. leszukitettem oda hogy asus memopad hd7 es refurbished nexus 7 16Gb. jol latom ha jattszani is szeretnek hosszu tavon, es meg kitkat is a vagyam, akkor nexus 7 (nem a 2013-as).
-
Gorbesz
tag
Asus memo pad 7-re elerheto a 4.3? esetleg kitkat varhato hogy lesz ra?
-
Gorbesz
tag
mit gondoltok karacsony elott jelenik meg itthon 8"-os, 1280-as, IPS-es tablet 50-60 koruli aron?
hja, es persze markasabb (asus, dell,...) dell venue 8 csak nem akar elobujni.
-
Gorbesz
tag
Tesco HUDL tablet
es az a vicc, hogy papiron nem is olyan rossz. mondjuk "kint" a tesco minosegibb mint nalunk. -
Gorbesz
tag
válasz
Kleroo #42814 üzenetére
eselyes. de miert miieeeeert nem 1280-as res ha mar IPS? olyan sok lenne a difi gyartasban? tudom hogy alacsonyan akarjak tartani a koltsegeket. de 1280-al "no brainer" lenne a vasarlas. akkor tovabbra is alig varom a dell venue 8-at.
hja, biztosan a keparany miattde akkor meg legyen 16:9
-
Gorbesz
tag
válasz
tjb007 #42717 üzenetére
fateless, tjb007 koszi a valaszokat. leszukitettem a kort az ASUS HD7-re es a dell-re.
persze ahogy nezem most varhato hogy kari elott betor par 8 inch tabletviszont ez brutalis.
Display Size: 1080 x 1920 pixels, 4.95 inches (445 ppi pixel density)
lat itt meg vki difit a "standard retina", es e kozott? -
Gorbesz
tag
Intel Atom Z2580 Processor 2.0 GHz-rol valakinek velemenye? koszi
-
Gorbesz
tag
áááá. fel napon keresztul az ASUS memopad 7HD-t nezegettem, es tok veletlen bukkantam egy oldalon a Dell Venue 8-ra.azt hiszem ez lesz az a masina amit en keresek
Csak erkezzen mar meg, es 50-nel alljon meg az ara. video -
Gorbesz
tag
-
Gorbesz
tag
válasz
this is life #42668 üzenetére
melyik tipusra gondol az Ur?
-
Gorbesz
tag
en lennek ennyire bena, vagy valoban nem letezik a lenti igenyeimnek megfelelo tab?
-MKV 720p filmek, ez a fo irany
-8 col, vagy ehhez kozeli, lehetoleg 16:9 keparany (filmek!)
-IPS kijelzo minimum 1280-as resi.
-es ami leszukiti az egeszet: 50-nel ne legyen tobb, vagy csak kicsivel.
-es ne legyen "nagyon kinai" chuwi, etc.amit talaltam, vagy csak TFT, vagy csak 1024..ehh :/
ha tudnatok seegiteni, azt megkoszonnem. -
Gorbesz
tag
Lenne lehetosegem beszerezni egy Alcatel OneTouch TAB 7" Wifi only modellt eleg jo aron. Van valakinek ilyen eszkoze? par szot ha mondana rola. koszonom. elsosorban MKV filmnezesre hasznalnam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest