Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutshell
csendes tag
válasz
tjb007
üzenetére
Én is tablet vásárlás előtt állok. A keretem 70E Ft. Itt a fórumon azt látom, hogy a legtöbbször ezt a hármast ajánljátok (ami az én igényeimnek is megfelelne): WayteQ xTAB-100qcr, Alcor Zest Q933R, Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7
DE egyben sok helyről olvasom, hogy ezek nem annyira megbízható márkák. Teljesen el vagyok bizonytalanodva! Körülnéztem hát a nevesebb gyártók új és refurbished termékei között, de azok kivétel nélkül 7"-es masinák. A szemem miatt viszont minimum 8"-eset szeretnék.Egy szó, mint száz az a sok betegség, amikkel az előbbi három gyártó gépeit illetik mennyire valósak, orvosolhatóak szoftveresen? Hosszú munka volt összeszednem ennyi pénzt és nem akarom az ablakon kidobni olyan gépre, amivel csak szívok, mert legalább három évre venném. Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Amazon Fire TV stick/box
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Macrodroid
- További aktív témák...
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX