- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
9-11" közötti tabletet keresek anyósnak. Az Alcatel Pixi3 meghalt végleg. 70-90 ezer a keret. Banggood vagy geekbuying, főleg eu raktáros kellene. Mi a legjobb vétel ennyiért?
TV-t néz rajta, Skype torna csoport, alap böngészés, youtube, rádió, netflix, hbo. Semmi extra.
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Anyósnak kellene egy 10-11"-os tablet, új, TV nézésre a konyhába, valami eu raktáros geekbuying vagy banggood.
Keret: 40-60 ezer. Most halt meg a "régi" tabletje 3 év után.Köszönöm szépen!
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Szomszédnál van két gyerkőc, a nagyobb 4-es, a kicsi 4 éves. Rákapott a kicsi a nagy tabletjére. 3-4 éves tablet volt a ma pókhálósodott, elhullott alany. Mivel hasonló sors várhat rá sokat nem szánnának rá. Youtube, zene, semmi extra felhasználás. 7-8", használt is lehet 25-30 ezer vagy geekbuyingon/banggoodon ha van hasonló árban új akkor megrendelem nekik. Szerintetek ennyiért mit vegyenek?
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Ki kellene választanom egy tabletet egy egyesület tagjainak. Verseny szervezésre lesznek használva, de amellett a tagok minden nap használni is fogják a versenyek között. Tehát egy univerzális tablet kellene.
Ezért a paraméterek:
- 7-8". Ez szerintem mindenkinek kényelmes. Ennél kisebb/nagyobb már lenne akiket zavarna.
- Új lehet csak, mivel nagy részükre lesz támogatás is.
- Csak az itthoni vásárlás jöhet szóba.
- Az aksi és a kijelző elsődleges szempont. Nem kell a nagy felbontás az akadás miatt, de jól lehessen használni kültéren és bírja is az aksija. Emellett mindenki használni fogja személyes tabletként, tehát nem lenne rossz ha a többség elégedett lenne vele. Értsd nincs sok széria hiba, lásd Wayteq és egyéb kínai cuccok.
- 50-60 ezer a keret. Talán 70-ig is mehet, de inkább az 50-60.
- A mobilnet elengedhetetlen, mert szabadtéri a verseny.Eddig az LG GPad 8.0-át néztem, de bármire nyitott vagyok ami a fentieknek megfelel.
A segítséget köszönöm előre is!
Kellemes hétvégét mindenkinek!Szerk.: Bolt is érdekelne ahol érdemes venni.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
tjb007 #43257 üzenetére
Köszönöm szépen a választ Tjb007. Utána olvastam most ezek alapján amiket javasoltál.
Olvasásra és filmezésre tényleg ez a retina kijelző lesz a nyerő. Ráéreztél az igényeimre.
Mivel a Prestigio pont 70, a másik kettő között vacillálok. Azok 60-ba fájnának és így kijön még egy jó tok és pár fólia.
Szerinted Alcor vagy WayteQ?
Igyekeztem a WayteQ tesztjét úgy olvasni, mintha azt is 4.2.2-vel írták volna és eléggé egálban van a két készülék.
Más vélemény is szívesen fogadok.
Szerk.: Látom míg megírtam pont feltették ugyan ezt a kérdést előttem. -
Bikkrom
senior tag
Szép jó napot!
Táblagép vásárlás előtt állok. Igények:
1. Nagy kijelző: 8-10".
2. Új készülék legyen.
3. Mindenképpen itthon venném.
4. Használat főleg könyv/képregény/manga olvasás, film nézés, netezés. Szóval kell egy különösen jó kijelző.
Néha játék is fut majd rajta 1-2. De játékok terén kompromisszum képes vagyok. Az olvasás/filmnézés/netezés a sokkal fontosabb.
5. 60-70 ezernél húztam meg a plafont.
+: Lehetőleg minél erősebb processzor, ram, tárhely. Kamera nem lényeg. GPS sem. Mivel tablettel fényképezni/navigálni(legalábbis ekkorával) szerintem hülyeség.Tehát erre a két szempontra egy fillért sem adok.
Várom az ötleteket és tanácsokat.
Hálásan köszönöm!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest