- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
válasz
HagaNRG #53868 üzenetére
Én ezt szeretem és használom főként: Adobe Reader Ha a pdf engedi, akkor lehet jegyzeteket írni mellé, kiemelni szöveget stb. Szép, okos és nálam gyorsnak is mutatkozik.
-
ben11
őstag
válasz
pandion #49393 üzenetére
Nekem a sima fonepadem van, nem a fonepad 7. Bár ígéret volt a 4.2.2-re sőtt, a 4.3-ra is, a gép egyelőre 4.1.2-es verzióval van felszerelve és csak reménykedhetünk a frissítésben..
A fonepad 7-re már elérhető a 4.3 is, ha jól néztem.
Az enyém tehát a baloldali: Fonepad vs Fonepad 7Egyébként szeretem nagyon, kellően gyors és reszponzív. A kijelzője szerintem szép, az outdoor módban napfényben is szépen olvasható.
Böngészésre, filmezésre, pdf-ek olvasására használom elsősorban. Azok fekszenek neki. Játszani csak kisebb rendszerigényű játékokkal szoktam, szóval az ilyen irányú képességeivel annyira nem vagyok tisztában, de youtube-on biztos fellelhető mindenféle videó a témában. -
ben11
őstag
válasz
legions #43448 üzenetére
Biztos vagy benne? Dell Venue 8 Pro
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Egy fontos kérdéssel fordulok hozzátok. Idén munka mellett nekiestem Győrben egy újabb diploma megszerzésének levelező tagozaton. Szeretnék egy olyan mobil eszközt (tabletet), amin az egyetemi anyagokat tudom böngészni. A probléma, hogy nem tudom, hogy a Coedu rendszerben a speciális matematikai formulákat meg tudja-e jeleníteni a megfelelő módon egy androidos tablet böngészője. PC-n egy Mathplayer program szükséges a megfelelő megjelenítéshez. Ha van valaki, aki szintén ott tanul és meg tudja nézni/mondani igazán hálás lennék.
Üdv,
Bence
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged