Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
válasz
stewe2 #10463 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a fő szempont, de számomra az üzemidő hosszúsága is jelentős tényező.
Én Huawei S7 Slim-et használok, ami garanciásan (de kéz alól) 30-40 kFt között, vagy Invitel/T-Mobile akciókban elérhető.
Ugyan "csak" egymagos és "csak" 800*480 felbontású, de cserébe 3250 mAh akksival 6-8 órát vidáman elmegy.
Net elérésre, olvasásra, filmnézésre használom.Oprendszer: 2.2, stabil.
Összegezve: igazából amire egy tabot kitaláltak, arra (nekem) elég az S7.Nyilván vannak sokkal erősebb és jobb gépek, viszont azok a duplájába, háromszorosába kerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Lenovo Tab 7 Essential
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest