- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
djnice #69185 üzenetére
Ránéznél, ha szépen megkérlek, hogy nálam mik ezek az "errorok"?
Az "amhdmitx"-ről jutott eszembe.
Ez megint egy olyan videó, aminél első körben felismeri, hogy 29,97 fps a videó, de utána mégis "átvált" 59,94-re.OpenFile: /var/media/***/1.mkv
Creating InputStream
Creating Demuxer
Opening stream: 0 source: 256
CVideoPlayerVideo::OpenStream - Creating codec: 27
Creating video thread
Opening stream: 1 source: 256
Finding audio codec for: 86076
running thread: video_thread
CDVDAudioCodecFFmpeg::Open() Successful opened audio decoder opus
Creating audio thread
running thread: CVideoPlayerAudio::Process()
Creating audio stream (codec id: 86076, channels: 2, sample rate: 48000, no pass-through)
Whitelist search for: width: 1920, height: 1080, fps: 29.970, 3D: false
Display resolution ADJUST : 1920x1080 @ 59.94 - Full Screen (16) (weight: 0.057)
VideoPlayer: OnLostDisplay received
ERROR: GetString: error reading /sys/class/amhdmitx/amhdmitx0/custom_mode
VideoPlayer: OnResetDisplay received
WARNING: CRenderManager::WaitForBuffer - timeout waiting for buffer
ERROR: Window Translator: Can't find window videossettings
ERROR: Window Translator: Can't find window musicsettings
ERROR: Window Translator: Can't find window picturessettings
ERROR: Window Translator: Can't find window weathersettings
NOTICE: Whitelist search for: width: 1920, height: 1080, fps: 59.940, 3D: false
Display resolution ADJUST : 1920x1080 @ 59.94 - Full Screen (16) (weight: 0.017)
Whitelist search for: width: 1920, height: 1080, fps: 59.940, 3D: false
Display resolution ADJUST : 1920x1080 @ 59.94 - Full Screen (16) (weight: 0.016)
ERROR: Window Translator: Can't find window videossettings
ERROR: Window Translator: Can't find window musicsettings
ERROR: Window Translator: Can't find window picturessettings
ERROR: Window Translator: Can't find window weathersettings
CVideoPlayerAudio::Process - stream stalled
CVideoPlayer::OnExit()
VideoPlayer: eof, waiting for queues to empty
Closing stream player 1
CDVDMessageQueue(audio)::WaitUntilEmpty
Waiting for audio thread to exit
thread end: CVideoPlayerAudio::OnExit()Köszönöm.
-
válasz
djnice #69141 üzenetére
Igen - köszi.
Én is olyat szeretnék és Rev.B SoC-cal...
De honnan tudom, hogy pl az Ugoos AM6 Plus az milyen?
...és a A311D SoC is támogatja a DV-t a jövőben?
Csak a VIM3 van egyenlőre A311D SoC-cal??Ja és még annyit, hogy belső memóriából szeretném futtatni a CE-t.
Ahogy látom már lehet dual boot is belső tárból: [link] -
interstate76
addikt
válasz
djnice #69010 üzenetére
Minek is? Öööö, bocs, de nem az volt a kérdés, hogy mi a véleményed a kiegészítő-repertoáromról, hanem leírtam egy hibajelenséget, aminek érdekel az oka. Azt is leírtam, hogy ugyanez a verziójú PKC gond nélkül működik a droidos Kodiban.
(#69011) blakey Köszi, kipróbálom a pendrive-os megoldást!
Az normális, hogy az eszközbeállítások/névjegy/állapot menüpontban azt látom, hogy:
Sorozatszám: 1234567890
Mac address: 02:00:00:00:00:00Nem láttam még ilyet, de persze előfordulhat, hogy a kínaiaknál ez is normális. Hasonló masinával rendelkezők (X96 Max Plus) ránéznének a sajátjukra? Köszi!
-
nfsu17
veterán
válasz
djnice #68578 üzenetére
Most már látom a drop és skip frame-eket.
Amit a szemem igazolt, igazolták a számok is.
Amikor döcögést láttam, megjöttek a frame skipek is.
Drop frame nem volt.
Az utolsó 70 másodpercben egyetlen skip sem volt.
Előtte volt, mikor 30-40s-ig semmi frameskip, majd pár másodpercig csinálja...majd megint jó egy 30-40s-ig.
Mindegy, hogy a tv 29.97 vagy 59.94 hz-en van.
Még mindig arról a panasonic h264 sampleről van szó.
A HEVC redbull 4k60 sample egyetlen egy hibát nem produkált.
Van egy 4k 25p h264 filmem is. Ott egyetlen skip/drop frame sincs. Bár a szemem néha azt sem látja folyamatosnak. Ugyan az 1080-ban jobb. Tv 50hz-en. 25hz-en meg dobálja a frameket 4k-ban a film. -
nfsu17
veterán
válasz
djnice #68554 üzenetére
Amit tettem:
-áttettem a CE-t a 4GB-os sd-ről egy 64GB-os SD-re (SDCA3/64GB) (nem ért semmit, kb nem is lett gyorsabb semmi)
-legújabb nightly (20-i)
-beállítottam az engedélyezett frekiket (1080p@29,97; 1080p@30, de ugye így sem jó, ahogy 1080p@59,94-ben sem)
-kadenciahelyes lejátszás is megy
-HW gyorsítás engedélyezve, mert ki is írja
-CPU használat kb "semmi" extra, bár csak annyit látok, hogy a 4 mag mennyin dolgozik egyenként, egy "összesített" (átlagolt) CPU %-ot ott nem látok (feldolgozási információ menü)
-amikor megdöccen, elkezd darabosan menni, pl krokodilos rész, akkor semmi extra CPU usage nem jön elő, előtte is, utána is kb ugyanannyi
-hőmérséklet nem tényező (szerintem), mert akár bekapcsolás után (hidegen) is már csinálja, mindig pontosan ugyanott, ugyanazokon a részeken (70 fok fölé amúgy is csak akkor megy, ha 4k60 megy)
-performance módban van a gép (ondemand módban képes megdöcceni máskor is, pl gemini man sample (4k 59,94 HEVC), ott csak performance módban "sima", ondemand módban megdöccen a kameramozgás)
-a redbull sample meg ondemand módban is vajsima végig
-USB3-ról, egy 128GB-os microsd kártyáról (ami egy USB3-as olvasóban van benne) megy a lejátszás...mindegyik esetben...de megnézem hálózatról is, bár megenném a kalapom, ha ez befolyásolná -
Valkűr
addikt
válasz
djnice #68040 üzenetére
Mit értesz hibás hálózat alatt? Az akadozva ugy értem mikor forgatják a képet film közben akkor ilyen kis mikro lag látható, tehát nem szepen folyamatosan mozog hanem picit akadozik a kép. Nem tudom jobban leírni. Valahol azt olvastam, h fog is akadozik a Hz miatt, mivel nem duplázza, nem értettem igazán mire gondolt, gondolom arra hogy nem 72hz hanem 60 amit kezel a vetítő. Vagy fogalmam sincs.. Sztem a frekivaltás be van kapcsolva, ha egyre gondolunk 😀
-
nfsu17
veterán
válasz
djnice #67955 üzenetére
Azt hittem anélkül is megy, legalábbis az olvasmányaimban úgy csapódott le.
CE: hát igen, lehet ott fogunk kikötni.
KODI droid alatt: AFRd még nincs fent.
Ezt is úgy olvastam, hogy mennie kellene az auto frekinek, de akárhogy állítom, egyszerűen el sem mozdul 50Hz-ről. Pedig 59,94-es videóval is etetem.rejtő
Reggel bekapcsoltam a boxot, néztem egy kicsit YT-ot és úgy tűnt jó.
Azóta már nyomkodtam a KODI-t is, hogy barátkozzak vele.
Most megint próbáltam a YT-ot, egy 4:22 hosszú zenei videó alatt 8x szakadt meg a hang.
Arra gondolok, hogy túlmelegszik, de nincs is meleg itt.
Kodi előbb 69-70 fokra írta.
1080p-ben hajtom (nincs 4k tv-m), bár 4k videót játszok le és simán viszi azonnal.
YT csak 1080p.
Ugyan az a YT videó letöltve 4k-ban, KODI-ban ugyan úgy megszakad pont 8x...csak a hangja.
Kép tökéletes.Kikapcsoltam a soundbart és csak a tv hangszórója szólt.
Tehát: box > hdmi kábel tv-be > tv hangszóróÍgy sem jó, szakad a hang. Tehát a soundbar>optikai kábel hibája kizárva.
Most lekapcsoltam a boxot, "hűtöm" és később újra megpróbálom.
-
-
Ejelhar
senior tag
válasz
djnice #67466 üzenetére
Szvsz az NTFS kizárható mint előző hsz-ből látszik, és is azzal próbáltam.
Az 5 TB pedig szintén, mert ha nem boldogulna a GPT-vel, akkor már a file rendszert sem látnád. De ehelyett meg beépíti és SMB-n is kiajánlja.Esetleg nem lehet az, hogy gyenge a box tápja és nem bírja a folyamatos terhelést másolás közben?
Egy aktív USB HUB-al lehetne ellenpróbát csinálni. -
válasz
djnice #67462 üzenetére
erről beszélünk már vagy 3.napja!
apróbb fájlokat lehet másolni a rádugott HDD-re de nagyobb méretűnél gondolkodik 1 darabig majd közli hogy nem írható a média és nem másol semmit rá!
blakey erről beszélünk már pár napja ha nem vetted volna észre hogy nem megy SMB.n a másolás a BOX.ra dugott HDD-re, nehogy azt mond hogy nálad megy mert már az 1.hónappal ezelőtti nightly-val se ment!
sz.tem mióta az új kernel van azóta nem okés!
-
junkpod
veterán
válasz
djnice #67229 üzenetére
Közben rájöttem mi lehet az első felirat közbeni akadás oka: valószínűleg real-time végzi a font kep rendereleset, vagy a betöltését. Elkezdtem nézni egy filmet, ahogy kell roccent a felirat indulásnál majd egy perc múlva amikor átváltott italic fontra a felirat akkor is roccent.
Ha film indítás közben töltené vagy renderelne a kiválasztott font típust akkor tuti nem akadna, legalább is nem látná senki. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
djnice #67202 üzenetére
Az a vicc, hogy ti erre nem hívjátok fel a figyelmet, amikor ezeket a Box-okat ajánljátok. Amúgy milyen GUI, milyen film felbontás? Érdekel ez valakit aki "csak használni akarja" és aztán mégis ide kell jönnie kérdezősködni, hogy mi lehet a gond? Amúgy FHD GUI és FHD video estén tapasztaltam a dolgot, van még kérdésed?
(A HiMedia-t meg kár volt ide hozni, nyugodtan kikeresheted a legutóbbi hsz.-emet a média lejátszós Topic-ban, amikor utoljára a a HiMedia-t ajánlottam, sőt inkább azt fogod látni, hogy az utóbbi időben a csak az Amlogic+CE és a Zidoo ment nálam, de te már megint okosabb akarsz lenni, mert kb. úgy véded a CE-t a hibái ellenére, mint mások az ATV 4K-t, de ezt már nem először állapítom meg rólad, Szerk.: Ja és igen és mindentől függetlenül: a HiMedia-nak speciel pont nincs ilyen gondja)...
-
blakey
titán
válasz
djnice #67138 üzenetére
Sajnos van és összefüggésben van a GUI felbontás választásával, hétvégén pont erről volt szó a CE-n belül, hogy mi lehet az oka, van egy tesztanyag ami elvileg kiküszöbölte, azaz már nem számít, hogy mire van állítva a GUI, konkrétan 1080p-n előjött a hiba és nem mindig de 80%-ban érzékelhető volt, 2160p-n meg nem jött elő. 9.2.1-en nem volt ez a hiba, tehát az új kernellel jött.
-
mikrofon
veterán
válasz
djnice #67060 üzenetére
Mellé nyúltam a válaszom erre a HSZ-re akart menni: (#67061) junkpod
biztos az volt, mert most visszakerestem és tegnap, amikor ssh-n bejelentkeztem és ide megírtam, hogy mennyi idő alatt boot-ol be, akkor ez volt:
CoreELEC (official): nightly_20200129 (Amlogic-ng.arm)
Azóta már lefrissítettem, hátha úgy megoldódik és működni fog, de nem.Bár mondjuk egy légfrissítő nem kellene ilyennek történni, de nem ez volt.
-
ztsoft
őstag
válasz
djnice #66788 üzenetére
Én csak egyszer vitáztam velük az AVR 4 - 8 Ohm átkapcsolásáról a hangfalnak megfelelően, de nem sikerült meggyőznöm Őket. Úgy látszik, hogy jobban szeretik ha az AVR védelme bele szól a hangba (4 Ohm-os hangfal, 8 Ohm-on hagyott AVR). Azt viszont el kell ismernem, hogy az ott olvasott kalibrációs, beállításos tesztek hasznomra váltak, mind a TV, mind az AVR esetében.
(#66816) blakey
Kezd beigazolódni a félelmem az Amlogic és a CE tekintetében. Kíváncsi leszek, hogy meddig lesznek támogatva az S905X2-es box-ok, az új típusok miatt. Mind ez azért fontos, mert ha a CE csapat úgy dönt, hogy nem támogatja tovább az S905X2-t, és dobja a hozzá tartozó tárolót is, akkor nem lesz rá semmilyen frissítés, sem CE, sem Kodi (a Kodi kiegészítői is a CE szerverein vannak, tükrözve a Kodi szervereiről. A különválás egyik hátulütője).
-
kenand
veterán
válasz
djnice #66810 üzenetére
Egyelőre az is csak adat kevés gyakorlati haszna van... és az X3-as nem is használható rendesen CoreElec alatt, nekem nem kellene jelenleg. 905x2 nem kapható, csak drágán. Nekem van 905x2, semmivel sem jobb, mint a 912, sőt. Bár tény hogy nem a 4K HDR nálam a fő kívánalom....
Tény 905x3 nyomott áron megy, ha lesz rá megfelelő CoreElec majd jó lesz egyszer...csak nehogy kitaláljanak egy x4-et, ami butított x3 (ahogy a 905x->905w esetén) -
Pelican
őstag
válasz
djnice #66787 üzenetére
Nem egészen tiszta, ott van még az amazonos S922Z is, mint DV képes proci...
A tulajok tudnának konkrét infót mondani én csak találgatok.
A MINIX-ről el tudom hinni, hogy rendesen összerakott egy androidot, ami DV képes.
A fő DV forrás nálunk a Netflix, de azt a tévé intézi.
A filmeken meg van a DV mellett HDR10, a különbség nem nagyobb, mint a monster HDMI kábelek között... -
evitiguF
senior tag
válasz
djnice #66470 üzenetére
X96 Max+ 4/32-vel 0129 nightly-val lejátszva továbbra sem jó!
Amit felvettél videót, ott nekem is tökéletes a lejátszás, direkt az elejétől indítottam a filmet.Majd utána 1óra20perchez tekertem, és onnan néztük tovább. Meglepetésünkre jó volt a lejátszás, egészen 1:40ig... onnantól megint elkezdett csúszni a hang. Coreelec reboot, film folytat, jó volt, de 5 perc után ismét csúszott a hang. Filmet leállítottuk, majd lejátszás folytatása, és a maradék pár percet már végigvitte.
De továbbra sem jó a lejátszás, próbálj csak ki egy "hosszabb etapot" (30-40percet), ne csak pár percet.
-
-
evitiguF
senior tag
válasz
djnice #66470 üzenetére
X96 Max+ 4/32-vel 0123 nightly-val lejátszva nem volt jó, ezt ide többen posztoltuk is.
Nem az elejével van a gond, az nekem is is ugyanígy, tökéletesen indul, tölti, szépen megy a lejátszás. Egy jó húsz perc, fél óra után viszont elkezd csúszni a hang. (folyam,atos lejátszás, nem beletekerve) A vége felé, 1óra20perc körül pedig már kb 5-10perceket bírja csak normálisan a lejátszást. Mi itt hagytuk abba véglegesen a filmet.
De akkor lehet majd a mai frissítéssel rápróbálok. -
SunMount3r
nagyúr
-
LógaGéza
veterán
válasz
djnice #64656 üzenetére
Köszi, ezek alapján ha nem használok Netflixet, akkor kb mindenre elég egy S905X3-as gép.
Viszont egy valamit nem értek: Milyen géppel teszteltél? Ugyanis a táblázatban S905X3 van írva, az összehasonlító képeknél meg Odroid N2, ami 1: nem olcsó sz@r, 2: S922-es, ami biztos, hogy támogatja a MaxCLL/FALL értékek továbbítását, ám ez az első Amlogic chip, ami ezzel a tulajdonsággal rendelkezik. Emiatt nem vagyok biztos benne, hogy a S905X3-ról is ugyanez elmondható.Nem tudom melyik SW verzió van, tegnap tényleg csak egy fél órát foglalkoztam vele, elején ajánlott egy automatikus frissítést, az lefutott, ennyi. Viszont a bőrszínen tényleg észre lehet venni, hogy jóval pirosabb, mint a VIM3L-el.
Androidra nem tudsz véletlen valami ajánlást, amivel be tudnám kalibrálni? Van egy x-rite i1 Display Pro-m, csak időm nincs, hogy HCFR-el elszúrjak egy napot. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
djnice #64187 üzenetére
Honnan jött, hogy én "leírom" ezt a rendszert, mikor/miben írtam ilyet? Leírtam azt az egy (illetve a video resume-os hang késéssel együtt eddig összesen 2) problémát amivel találkoztam és a véleményem, hogy akkor ezen a téren van még hova fejlődni. Tán nincs igazam, nem lenne úgy jobb, nem ez lenne mindenki vágya és érdeke aki használja? Én nem értelek most téged... Amúgy ott van még a képminőség is (ha minden képen ekézni akarnám), erről már írtam egy másik Topic-ban és olvashattad, hogy a HiMedia után nem győzött meg annyira, de azt is, amit többször is leírtam itt is, hogy többet kellene még tesztelnem hozzá, hogy ezt megerősítsem, vagy cáfoljam magamnak, amire most nem volt elég időm. És azt is írtam, hogy "remélem lesz ez még jobb is", vagy valami hasonlót. (Talán van benne valami, hogy te meg úgy véded a CE-t, mint mások az ATV 4K-t, most azért érzek némi "túltoltságot" benne).
-
-
válasz
djnice #62384 üzenetére
Elküldeném én nekik, de kinek/hova? És 1átalán akarnak -e ezzel foglalkozni?
Pedig nem lenne nagy erőfeszítés!
egy fejlesztői developer verzióval megy szépen az s905X3 is nálamismeretlen CPU-nak írja de látni hogy 1900MHz en jár
(a s905x2 az ugye 1800.on megy)
és a 8K videó is szépen megy
LAN/Wifi/és a kijelző nem megy, USB3.as lan adapterrel szépen megy minden formátum, hangok rendben vannak még az ATMOS is
-
M_AND_Ms
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz
djnice #60054 üzenetére
Feltettem a linkeden szereplő kiegészítőt.
Újraindítás után ISO -nál müxik csak meghal a távirányító eddigi gombjai. A vissza gomb ami megy se pause se stop se semmi. Aztán nagy nehezen a színes gomboknál a SETUP gombra előjött az alsó navi sáv ahol már lépkedni és leállítani is lehetett. Csak mappa lemezképfájlt nem indít. Pl Men.in.Black.1997. COMPLETE UHD BLURAY-COASTER változat.
Na meg több mint egy percig homokórázik mire bejön a kép.
Ez a ZIDOO-ban simán elindul akár menüvel. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
djnice #60054 üzenetére
Hiába... Elindulnak a menük, de nagy részük később befagy úgy, hogy csak az áramtalanítás segít. (MecoolK1Pro)
Távolról figyelve, hogy mégis mi történik úgy vettem ki, hogy egyszerűen a memória fogy el.
Ez az egész nekem csalódás, mert 8-10 éves médiajátszók (Popcorn 210) simán vitték ugyanezeket a menüket. -
stigma
addikt
válasz
djnice #58216 üzenetére
Hát valamivel fel kell vágni
, habár most nem tudnám elmondani mi a különbség a HDR és a HDR10+ között, de majd utánaolvasok.
Én 1db-ot biztos veszek, igaz messze van még mire ideér, viszont 2-3 hete keresek egy méltó utódkot a Beeling GT1 Ulatimate boxomnak
Még ,,cukin" is néz ki a HTPC kit , és még azon is gondolkodom, hogy az otthoni kis NUC-ot egy ilyenre leváltom mert szerintem 1:1 ben tudom lecserélni. (mármint árban)
A mostani NUC egy N3150-es frankó kis procival szerelt , 1TB-os HDD-vel , igaz az 1080p-ig tökéletes.
Ezzel az ember évekig ellenne. -
asanotadanob
tag
válasz
djnice #57872 üzenetére
Először én is drágálltam, amennyiért adod, de aztán gyorsan rájöttem, hogy a járulékos költségről megfeledkeztem.
Rpi3-ról váltottam N2-re és én nagyon meg vagyok vele elégedve, ugyanazt a stabilitást vártam, csak 4K HDR támogatással. Mondjuk tényleg eldugtam a tv mögé, annyira csúnya.
Viszont találkoztam két olyan HDR anyaggal, aminél az istennek se küldte ki a metaadatot. Leteszteltem a TV lejátszóján, az felismerte. Ez gondolom coreelec vagy forrás probléma lehet. -
junkpod
veterán
válasz
djnice #57561 üzenetére
Itt azért jóval több lehetőség látszik mint a befotozott képeken...
"The Samsung Q90R is able to remove judder from all sources, but a few settings have to be enabled. To ensure 24p content is played judder-free, set Auto Motion Plus to 'Custom,' with both sliders set to '0.' This will enable judder-free 24p playback, without adding any motion interpolation." -
bl4ze
veterán
válasz
djnice #55764 üzenetére
+1
tegnap óta használom és egy annó 50 ezer Forintos media playert váltott le : döbbenet jó eddig.
Le a kalappal.
És le a kalappal djnice előtt is a sok tippért + segítségért !Én csak ajánlani tudom a Mecool KM8 P Amlogic S912 boxot.
2 hét alatt kézben volt , jelenleg US $20.69 ingyen regisztrált küldeményes küldéssel ! -
-
bala6120
senior tag
-
g@bo
nagyúr
válasz
djnice #54144 üzenetére
"Nekem is az a véleményem, hogy a Minix egyáltalán nem éri meg, max olyannak aki nem tud CE-t vagy új fw-t telepíteni."
a sok hulladék után ebbe akár belerakhatom a popcorn v-ten masinát is, maximálisan elégedett vagyok a minix u9h val. némi finomítás itt ott nem ártana, de problémamentes lejátszóm a wd tv live óta, ilyen nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest