- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
-
vargalex
Topikgazda
Ha már ilyen árverseny van, akkor itt egy 5V 3A-es példány 2146 Ft-ért.
De egyébként én is a gyári táppal használom a Beelink Mini MX-et, a Megogo MXV-t, a T95M-et évek óta. Mindegyik hibátlanul üzemel. Ezek közül a Megogo-nak van a leginkább korrekt tápja, cserélhető fejjel.
-
blakey
titán
Attól függ, S912 régebbi, játékra jobb lehet, CE-re nem az.
#81636 Dolphine
HEVC seek legyen bekapcsolva, HEVC anyagoknál jól jön. Az S912 feliratok alatti "röcögése" eléggé jellemző volt, ez visszavezethető arra, hogy a gyártó nem adta ki a vezérlőket, így a CE csapata összehozott valami működőképes dolgot. Legalább 1,5 éve írtam erről, sokan észre sem vették, hogy most mi a szitu azt sajnos nem tudom, nincs S912-es boxom. -
junkpod
veterán
-
djherby
tag
Nekem még megvan a WDTV, és tartaléknak meg is tartom. Most azt nézem, mert még érkezik az új box (T95M). Volt még közte egy másik Android box (BFS),aminek olyan szép képe volt, hogy ... Egyébként abban is a Mali-450 végzi a képalkotást. Meg az újban is (T95M). Akkor elvileg nem lehet nagy különbség a kép minőségben?
Más. A WDTV-ben nagyon tetszik, hogy a film info-nál a háttérben a filmből vetít képeket. Tudja vki Kodi-ban ez működik? -
junkpod
veterán
De alkalmasak.
Az olcsó és nemajanlott típusoknál gyenge vagy nincs közösségi támogatás.
Amúgy hw szintén talán mindegyik jó, csak szoftveren vérezhet el.
HD hang megfelelő szoftverrel nem gond.
Lekeveres a kimenet szempontjából lutri, 2.0 kimenettel kísérletezni kell, legjobb a HDMI képes erősítő.
WDTV elavult cucc ezekhez képest, az S905 minden tekintetben magasan veri a régi dedikált média playereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged