Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz djnice #68554 üzenetére
Amit tettem:
-áttettem a CE-t a 4GB-os sd-ről egy 64GB-os SD-re (SDCA3/64GB) (nem ért semmit, kb nem is lett gyorsabb semmi)
-legújabb nightly (20-i)
-beállítottam az engedélyezett frekiket (1080p@29,97; 1080p@30, de ugye így sem jó, ahogy 1080p@59,94-ben sem)
-kadenciahelyes lejátszás is megy
-HW gyorsítás engedélyezve, mert ki is írja
-CPU használat kb "semmi" extra, bár csak annyit látok, hogy a 4 mag mennyin dolgozik egyenként, egy "összesített" (átlagolt) CPU %-ot ott nem látok (feldolgozási információ menü)
-amikor megdöccen, elkezd darabosan menni, pl krokodilos rész, akkor semmi extra CPU usage nem jön elő, előtte is, utána is kb ugyanannyi
-hőmérséklet nem tényező (szerintem), mert akár bekapcsolás után (hidegen) is már csinálja, mindig pontosan ugyanott, ugyanazokon a részeken (70 fok fölé amúgy is csak akkor megy, ha 4k60 megy)
-performance módban van a gép (ondemand módban képes megdöcceni máskor is, pl gemini man sample (4k 59,94 HEVC), ott csak performance módban "sima", ondemand módban megdöccen a kameramozgás)
-a redbull sample meg ondemand módban is vajsima végig
-USB3-ról, egy 128GB-os microsd kártyáról (ami egy USB3-as olvasóban van benne) megy a lejátszás...mindegyik esetben...de megnézem hálózatról is, bár megenném a kalapom, ha ez befolyásolná[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest