- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
nagyfejü #105242 üzenetére
Ahogy láttam 20 ezer pluszos. Ez elég soknak tűnik nekem igazán, valamiért olyan 3-5000 körül hittem ezeket. A cél az lett volna hogy olcsón kiváltja az erősítőcserét
( az más kérdés hogy most é akarom a régebbit visszarakni mert jobban tetszik)
Másrészt nem kapni sajna, körülnézek azért alin-temun is vagy ebay-en, talán találok ennek megfelelőt. -
Beni2360
félisten
válasz
nagyfejü #103608 üzenetére
Persze, nézz bele az nfo fájlban és ott látod, hogy szerepel e az imbd. Egyébként az oldalon kell megnézni miként szerepel és ugyan annak az elnevezések kell a fájlban is lenni. Van mikor ()-ben szerepel az év szám..
Nen év számmal van fent a tvbd oldalon, töröld az évszámot vagy tedd (). -
mexel
veterán
válasz
nagyfejü #102828 üzenetére
Nem értem miért kell mindenfélével kiírni amikor van csak erre készített kis telepítés nélküli progi, a libreelec sd creator. Ezzel SOHA nem hibázott, ezzel kiszűrjük a hibás írást, nincs mit állítani rajta. Erre készült. Miért kell mással kísérletezni és szívni, gondolkozni hogy mi lehet a gond?.
-
cof
veterán
válasz
nagyfejü #102813 üzenetére
Szia!
Oké, akkor letöltöd innen [link] ezt: LibreELEC-AMLGX.aarch64-12.0.0-box.img.gz
Kártyára kiírod, és a gyökérben lévő uEnv.ini fájlt szerkeszted így:
Eredeti első sor:
dtb_name=/amlogic/@@DTB_NAME@@
És így nézzen ki:
dtb_name=/amlogic/meson-gxm-q200.dtb
Mentés, aztán mehet a próba.
-
mexel
veterán
válasz
nagyfejü #100064 üzenetére
Még sehogy, csak egy kósza ötlet. nyilván kiveszek mindent az eredetiből, kell egy táp ami 5V-ot ad le, és nem ez a kínai egyszerű hanem pl a gyárija, utána kell nézni hol van 5V. Amper lesz biztos elég.
A boxból kiveszem az alaplapot, ha kell leszedem a kijelzőt és a DVD kijelzőrésze mögé rakom, kivezetékelve.
Bárhol rögzítem az alaplapot, nyilván egy jó nagy hűtőborda is ráférne.
Egyik USB-re talán mehetne egy dvd bagy bluray olvasó amit be kell ekecselni a dvd lejátsz nyílásához hogy úgy tűnjön mint az eredeti.
A többi a mecerásabb, a sok ssd beüzemelése.
Így lenne egy aránylag szép doboz, nem kellene ez a kis dobozka. Ja a HDMI kimenetet kellene még kivezetni de az megoldható lenne fix kábellel is, a hálózat nem érdekes azt lehet toldani. Kis farigcsálós meló lenne - ha lenne időm, igaz ilyen projektek évek óta húzódnak... -
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
nagyfejü #99325 üzenetére
Ez a YT-ról van, van honnan?
Ami egyedül feltűnik az a videó képkockasebessége: 60,119fps. Ilyen nem szokott lenni. Ennek kerek 60fps-nek kellene lennie. Nem biztos, hogy van köze a hang problémához ettől még. De pl. az alján a "Duration"-nél is látszik, hogy videó és hang nem teljesen egyforma hosszúságú.
MKVToolNix-ban meg próbálhatod 60p-re állítani a videó FPS-ét és a "Fix bitstream timing info"-t is kapcsold be hozzá. De ez csak tipp.
-
Beni2360
félisten
válasz
nagyfejü #97861 üzenetére
Tedd a Chaw (2009) végére a dátumot. Az IMbd így szerepel. Nézd meg az NFO fájlt miként van benne. A pontokat csak mellékesen jegyeztem meg. Régen csináltam NFO fájlt a film címével és csak a WEB címet másoltam bele ami az oldalon volt. Egyébként van fent videóm a nem talált videók egyik megoldására.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
nagyfejü #97844 üzenetére
Szia.
Ha nincs fent az adatbázisban nincs mit megtalálnia.
De reg után meg szerkesztheted és feltöltheted és ott marad. Más is elérheti. -
-
junkpod
veterán
válasz
nagyfejü #95232 üzenetére
Megjött de egyelőre még nem vagyok boldog.
Egyrészt a cec nem megy át rajta (ha közvetlenül csatlakozik a lejátszó a tvhez akkor a tv távirányító vezérli a lejátszót.). Másrészt néha a képpel is gondja van...
Még kábeleket varialok, tesztelem.Ha jól gondolom akkor az arc nincs összefüggésben a CEC funkcióval.
-
-
Joshi
titán
válasz
nagyfejü #95052 üzenetére
Hogy melyik a legjobb? Azt nem tudom, mert nekem tudja az erősítőm a 4K@60Hz-et HDR-el. Nekem ez a szimpi, itt minden infó le van írva. Ennél olcsóbbat nem érdemes venni, aztán az is lehet hogy azok is jók. Ez is jó lehet.
Láttam olyat is aminél az egyik HDMI kimenet Audio Only, mert ugye ez esetben erre van szükség. Igazság szerint nincs szükség két teljes értékű 4K@60Hz-es kimenetre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest